![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
![]() Sesję skończyłam i dopadł mnie leń. 29 lipca zaczynam praktyki, jestem wydygana ciutkę ![]() planów wakacyjnych brak, jak na razie, czy coś wyjdzie i gdzieś pojedziemy - okaże się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
a ja doceniam dobrą jakość, która często idzie za dobrą metką. Nieraz się skuszę na jakieś buty tanie no name i potem zazwyczaj żałuję, bo albo niewygodne, albo niedopasowane do stopy i źle się trzymają albo się niszczą po 2 miesiącach chodzenia.
Także podstawa to dobre buty. Ja tam mogę mieć mniej par, ale porządne (ale niestety mam za dużo butów. Teraz wynalazłam jakieś starocie, o których zapomniałam, że mam w ogóle, więc to o czymś świadczy) ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Długo będziesz mieć te praktyki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie te praktyki?. Jak wyglądają w ogóle praktyki na psychologii? w szpitalu? Zielona jestem w tym temacie ![]()
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie będziesz miała praktyki? haniu, buty mam dokładnie takie: http://ecx.images-amazon.com/images/...NL._SL500_.jpg mnie metka nie jara, jak mnie coś zauroczy - to mnie po prostu zauroczy i metka nieważna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej że mąż wymienia garderobę....co chwila łazi do TK maxa po nowy ciuch. Szczęście że wynajduje sobie swoje ulubione drogie firmy w przystępnych cenach- inaczej byśmy torbami poszli ![]()
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Ogólnie muszę zrobić miesiąc. W tym roku robię 2 tyg i w przyszłym też 0 ze względu na możliwości urlopowe...
Cytat:
![]() ![]() Praktyki mam w szpitalu. Praktyki wyglądają tak, że na początku łazisz do pacjentów z psychologiem i sie przyglądasz, a potem, po kilku dniach już samemu się gada z pacjentami :strach-drzwi: Ogólnie praktyki na psychologii wyglądają różnie, w zależności od specjalności. Ja na klinicznej mogę robić w szpitalu psychiatrycznym, w szpitalu na oddziale chorób somatycznych, w poradni zdrowia psych., ewentualnie w areszcie. Inne specjalności robią inaczej. Np. biznesu w firmie, w dziale HR... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fakt, można coś ciekawego sobie tam znaleźć. W przyszłym tyg. tż będzie pracował jakoś od południa do wieczora, to wtedy mam plan pobujać się po sklepach trochę, może sobie coś kupię z wyprzedaży |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety po mężu przejęłam syndrom- metka podnietka. Jeszcze na ciuchy tego nie mam w takim stopniu- ale na buty już zdecydowanie tak. Jakbym miała do wyboru 2 fajne modele to wzięłąbym te dla mnie bardziej lansiarsie...np wczoraj Lacoste wygrało z Nike ![]()
![]() |
#909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A praktyk nie ma się co bać. Wręcz przeciwnie, to brzmi super ciekawie. W końcu praktyka a nie tylko teoria. Trzymam kciuki, żeby ci się spodobało |
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chodzę tam nawet, bo właśnie wygląda jak gigantyczny lumpeks. Mam stamtąd jedną ciążową tunikę, którą mama mi wyszukała, ładna..DKNY za 40 zeta, więc cena fajna...ale jak się domyślacie leży na dnie szafy, przywalona pościelą... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym majtki kupuję ![]() Mąż ma ukochaną firmę japońską która jest w TK dostępna bez problemu- dlatego tam tak łazi. Ja z ciuchów nic dla siebie nie znalazłam. A łaziłam ze 3 dni ![]() Cytat:
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na szczęście nie mam kasy to i dylematu ![]() A ostatnio kupiłam balerinki zupełnie niemarkowe, za całe 20 zł, o dziwo i wygodne i nic się z nimi w użytkowaniu nie dzieje
![]() |
#913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też na poprzednich studiach zawsze miałam jakiś wrzesień...ale tu właśnie widzę różnicę pomiędzy uczeniem się, żeby zdać, a uczeniem się rzeczy, które serio interesują ![]() No właśnie - wyzwanie. Nie wiem, co ja w ogóle tym ludziom mam mówić. Wydaje mi się, że mam zerową wiedzą i mogę im nagadać bzdur ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję ![]()
![]() |
#916 | ||||
Wtajemniczenie
|
E tam nie znasz się
![]() Cytat:
![]() Ja mam tak samo niestety. Niepokojąco ta miłość idzie też w stronę ciuchów ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zawsze jak jestem w Krk to obiecuje sobie, ze przeszukaj dokładnie sklep, ale nigdy mi się nie chce ![]() Butter, gratuluje sesji i powodzenia na praktykach ![]()
![]() |
#917 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
![]() Dzięki Ci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
W TK Maxie byłam raz w Warszawie i nie podobał mi się ten sklep. Też miałam skojarzenia z lumpexem.
Widziałam m.in. koszulę Tommy Hilfiger (mojego TŻ podnieca ta metka) na mnie za 170zł, ale nie chciało mi się mierzyć. Uznałam, że nie warto wydawać tyle kasy. Najlepiej mi się robi zakupy w Centrum Handlowym w moim mieście - sklepów sieciowych jest tak chyba ze 4, nie ma ludzi - jak coś ładnie na mnie leży to biorę i nie marudzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałabym kilka, to może oddawałabym do pralni przed ważnymi spotkaniami, bo nienawidzę prasowania. Byłby spokój przynajmniej. W sierpniu czy wrześniu mam ważny wyjazd zagraniczny z nowej pracy, masę oficjalnych spotkań, albo kupię podróżne żelazko i wezmę albo kupię kilka porządnych ciuchów, które się nie gniotą |
|
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
miskowa, może poszukaj w Poznaniu firm które szyją koszule? zapytaj, czy na zamówienie uszyliby dla Ciebie - wtedy wybierasz sobie materiał, fason (kołnierz, mankiety) mógłby być na męską tylko zrobiłabyś duże taliowanie. U mnie da się tak zlecić (TŻ właśnie na zamówienie sobie robił, bo na 194 jest mały wybór zawsze).
Co do materiałów, to bawełna się zawsze pomnie. Bawełna z poliestrem mniej - ale już też mniej oddychająca jest taka koszula. Chociaż może jeszcze są jakieś materiały mniej mnące ? trzeba by dopytać. |
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja się podnieca misiami ![]() Cytat:
Kupił sobie ostatnio trampki. A wczoraj na siłę mi chciał spodnie kupić bo były przecenione z 450 zł na 170 zł. Co tam że jak w worku w nich wyglądałam ![]() Cytat:
![]() Moje uwielbienie idzie tylko w stronę butów i pandory. Aczkolwiek też nie jestem wariatką która co chwila by tylko coś kupowała. Takie zakupce poczyniam raz na pół roku i tylko w jakiejś promocji ![]() Ja zazwyczaj też..no ale tu metka mnie skusiła. ![]()
![]() |
#923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---- Wypada iść na ślub cywilny w spodniach (to pewnie będzie 15 minut przestane pod pałacykiem gdzie śluby są). Ewentualnie na chrzest jak impreza w domu (do kościoła pewnie tez nie pojedziemy)? Zresztą na młodej chrzest spodnie założyłam ale to zima była. Nadmiar imprez mam i się zrujnuję finansowo na każdą kupować coś nowego
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2013-07-11 o 13:36 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
miskowa, kilka stów to by była przesada... lekka
Cytat:
no chyba że masz na myśli spodnie dresowe ![]() wydaje mi się, że od dawna większość ubrań jakie kupuje są z tych bardziej eleganckich, a zawsze jak mam się ubrać jakoś bardziej elegancko to wychodzi że mam tylko proste topy i rurki w szafie ![]() dla mnie najbardziej uniwersalnym zestawem (do pracy, na imprezę rodzinną czy na ślub cywilny) jest niebieska, idealnie skrojona koszula (wpuszczana) i do tego granatowe spodnie, coś jak tutaj: http://www.camixa.com.au/images/BM-A...ns-shirt-1.jpg jedną koszulę niebieską mam, ale jest za krótka na wpust, spodnie miałam kupić, uszyć a skończyło się na materiałowych rurkach, także obie części garderoby są na mojej zakupowej liście Edytowane przez xzora Czas edycji: 2013-07-11 o 13:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, czarne rurki, materiałowe. Dokupię do tego jakąś bluzkę/ żakiet żeby potem mieć na co dzień do chodzenia ![]()
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie że wypada. Może na wesele bym nie poszła w spodniach, ale na wszystkie inne uroczystości już tak |
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ogólnie najbardziej kocha misie- wozi je w wózku, układa do snu, nakrywa kocykiem, karmi, czesze, kąpie, przytula- przeurocza w tym jest. Jasne że możesz iść w spodniach- tylko but na obcasie musi być i bluzka jakaś bardziej elegancka. Cytat:
![]()
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no może... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
dla mnie np takie zestawy są mega eleganckie , modne i nie sztampowe- jak najbardziej na wielkie wyjscie.
#930 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Miałam dziś sporo na głowie, więc nawet do Was nie zajrzałam. Haniu, trampki bardzo fajne. Podobają mi się takie sportowe buty, ale z moimi kaczymi, grubymi nogami wyglądałabym co najmniej śmiesznie ![]() Butter, na pewno sobie poradzisz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.