|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
|
|
|
#3452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do drugiego pytania. Dziecko się rozwija na zasadzie suwaka, najpierw jedna strona potem druga itd. ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Marsi ja również Ci życzę spełnienia wszystkich marzeń, dużo zdróweczka no i jak dziewczyny życzą duuuużo Sexu ! ![]() Przesyłam moc Buziaczków ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3453 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla Juleczki tysiąc buziaków
|
|
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no kiszone wiem, ale nigdy nie słyszałam określenia "ogórki korniszone", jak już coś, to po prostu korniszony
|
|
#3455 |
|
Zadomowienie
|
Pstryczku myśmy też dostali skierowanie do ośrodka rehabilitacyjnego, nie do neurologa
![]() Ewik ojej to niefajnie się dzieje mam nadzieję, że to stres przedślubny i w weekend sobie wyjaśnicie wszystko Hope t. chyba upadła na głowę, żeby "uczyć" Dadiego chodzić Meneq super, że jedziesz do tż! To trzymam kciuki za jak najdłuższe spotkanie ![]() Szaja miałam Cię kiedyś pytać Bo na blogu u Ciebie znalazłam linka do piosenki Kane'a, lubisz ich czy tylko tą piosenkę? ![]() Nancy brawo za wagę i mam nadzieję, że już ok po szczepieniu ![]() Marsi wszystkiego dobrego! Cała dla Julaska za pół roczku ![]() Pstryczku uwielbiam Cię czytać! ![]() Nie umiem się ogarnąć, jak mój mąż wyjeżdża. Przed chwilą skończyłam jeść obiad, karmić Ewcię (właściwie sama się karmiła), czytać wizaż i jeszcze jednym okiem na ER patrzyłam - jednocześnie ![]() Bokeh! Biga ponoć koło mnie jest jakaś nowa
|
|
|
|
#3456 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nasz domek pow. użytkowej ma 124 m2 . Tylko nie wiem czy nie będziemy żałować , że wybraliśmy dach kopertowy , no ale juz musi tak być ![]() Cytat:
Właśnie jak tam budowa u Was? Pytałam ostatnio, ale nie zauważyłaś Pokaż Wasz projekt Lubie je oglądać
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj tzt lasnie tez mysli jak z tym dachem, co bdzie lepiej.. no ale to jeszcze chwila.
|
|
|
#3458 |
|
Raczkowanie
|
hejka
![]() insolito my czekaliśmy ok 4miesiące za pozwoleniem. ellmi na jakim jestescie etapie budowy? jaki domek? |
|
|
|
#3459 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://extradom.pl/projekt-domu-dom-...kiej-4-KRK1189 Wprowadziliśmy tylko trochę zmian Mi się właśnie całe życie podobały takie dachy i dlatego wzięliśmy taki projekt. Tylko teraz sie zastanawiam czy na górze nie będzie trochę klaustrofobiczni No i taki dach to większe koszty, u nas i tak w miarę dobrze bo krokwie mamy już przygotowane z drzewa z własnego lasu ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
nawt nie strasz. A kiedy sie budowaliście? Dawaj projekt
|
|
#3460 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ehh my się ciągle budujemy i jeszcze pewnie troche to potrwa, bo nie chcemy się pakować w lielki kredyt tylko jakies max 60-80tyś na wykończenie. A zaczeliśmy w 2011. zrobiliśmy papierologie i fundamenty. w tamtym roku sso i tak sobie stoi. a projekt mamy taki http://www.archeton.pl/projekt-domu-...375_opisogolny Edytowane przez karusia_2007 Czas edycji: 2013-07-11 o 18:56 |
|
|
|
|
#3461 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Marsi!!!!! Sto lat pełnych miłości i bungowania
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3462 |
|
Raczkowanie
|
Marsi wszystkiego co najlepsze, samych radosnych chwil
|
|
|
|
#3463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amelka usnie to sobie w spokoju pooglądam kurcze ja to juz sie soboty nie moge doczekac, juz bede na swoim. Z dala od matuli, dyktatorki i tesciów ahoj!
|
|
|
#3464 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasza budowa baaardzo wolno idzie, bo ekipa jest średnia tzn. szwagier TŻ z kolegami buduje, znają się na tym, ale robią sobie jakieś wolne dni bez powodu, wczesniej kończą i wszystko się tak ciągnie teraz krokwie kładą i jak dalej będą mieć takie tempo, to nie zdążymy przykryć przed zimąa co do projektu, to wyjściowy był taki http://archon.pl/gotowe-projekty-dom...m41da7e8570b0a (po chwili te zdjęcia się zmienią i będzie taki z ciemnym dachem i kwadratowym wykuszem, to ten), ale w środku pozmienialiśmy tak, że teraz rozmieszczenie pomieszczeń jest trochę inne, no i z zewnątrz będzie dodana jaskółka, powiększony taras z boku, dach będzie troszkę schodził niżej na ten boczny taras, także ostatecznie ten dom trochę inaczej będzie wyglądał Cytat:
Cytat:
|
|
#3465 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W środku ma fajnie dużo miejsca.
|
|
|
|
|
#3466 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam ikee blisko dość i bardzo lubie rzeczy z ikei i jedzenie ![]() wiadomo nie wszystko jest fane ale jednak jak czegos szukam zawsze pierwsze co to jade tam, rzadko kiedy sie zawodzęCytat:
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
fajne te projekty Wasze
mnie sie podobają takie -> http://extradom.pl/projekt-domu-ariel-BSA1929 tylko bez garazu. No ale w gre tez wchodzi domek z dwuspadowym dachem. Jeju na fox life leca powtórki gotowych na wszystko i chirurgów
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi-sto lat
![]() Yellow-oh tak jest co dźwigać
|
#3469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Elllmi a tak z ciekawości jak u Was się mają koszty budowy? Ceny niskie, wysokie czy raczej srednie? Edytowane przez karusia_2007 Czas edycji: 2013-07-11 o 19:46 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja za Wami tęsknię! Przepraszam, ale mam gorsze dni, TŻ jutro wraca więc jestem sama z moim upiorkiem ![]() Mam złe wieści... ![]() Wczoraj byłyśmy u ortopedy i jeszcze minimum 6 tyg w tym cholerstwie!!!!!!!!! ;(;( rozpłakałam się normalnie jak wyszłam. wiem,że dysplazja to nie koniec świata, ale już myślałam, że koniec..meduzza proszę o streszczenie, bo ktoś tu mnie wprowadził w błąd (Cała ) i mam 13stron do nadrobienia, wybaczcie, ale nie dam rady. Poczytam po łebkach ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Marsi dużo miłości ![]() Deli nie ma jak u siebie, wiem co mówię! Ewik trzymam kciuki,żeby się poukładał Meneq gratuluje męskiej decyzji Udanego spotkania!Cała wielkie buziaki dla Julaska! ![]() ![]() A tak w ogóle dogadajcie się z Charlizz i załóżcie kabaret ![]() Szajka super, że wszystko ok z Dorotką ![]() Piękne zdjęcia w K. Zazdroszczę spotkania
|
|
|
|
#3471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fewciu, przykro mi bardzo
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-07-11 o 20:17 |
|
|
|
|
#3473 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My mamy nadzieję wyrobić się bez kredytu, ale pewnie jest średnio wykonalne, niemniej jednak będziemy się starać ![]() Cytat:
To w sobotę odżyjesz ![]() Cytat:
Ja ikee mam daleko A tak bym tam poszalała Lepiej dla mojego portfela ![]() Cytat:
To też nerwów natracisz z tą budową Niby fajnie bo pewnie troszkę taniej Was podliczy, ale z rodzina tak to właśnie jest,obcego to by się opieprzyło, żeby się do roboty brał, bo inaczej do widzenia Coś mi się kojarzy, że przez chwilę braliśmy ten projekt pod uwagę Bardzo ładny Cytat:
O taki tez mi sie podobają, fajne takie i nie trzeba po schodach latać ![]() Nie mam fox life, buuu Cytat:
Dużo siły dla Was
|
|
#3474 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ślicznotka ![]() Cytat:
Marsi 100 lat kochana!! Znalazłam fajne porównanie chusteczek do dupci i powiem wam że troszkę w szoku jestem ![]() http://www.srokao.pl/2013/01/analiza...nawilzane.html |
|||||
|
|
|
#3476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do ikei to ja bym w niej chyba mogla zamieszkac Lubie baaardzo
|
|
#3477 | ||
|
Zakorzenienie
|
aż się zaczynam obawiać, że za dużo, bo jakiś ogromny mi sie ten dom wydaje jak już stoi
dodatkowo wzięliśmy wersję dwugarażową, bo jeden garaż przerobiliśmy na pralnię spiżarkę i coś tam jeszcze, a drugi to już normalnie miał garażem zostać; a teraz się TŻowi usr.ało, że to jednak nie będzie garaż, tylko "miejsce spotkań dla uciśnionych mężów" i zamiast bramy garażowej wstawi okna, w środku bedzie stół bilardowy i penis jeszcze wie co ja już za nim nie nadążam, co przyjeżdża, to nowe pomysły ma![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3478 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny,
odezwała się do mnie na fejsie sarah67 i prosi bym przekazała, że nie będzie jej jakiś czas na forum, przebywa poza domem i nie ma dostępu do netu, cieszy się obecnoscią męża i przygotowują się do niedzielnych chrzcin. tęskni i pamięta. no to przekazałam
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wcale nie tak taniej, bo porównywalnie do innych no ale właśnie, rodzina - jakbysmy wzieli kogoś innego ,to by wielka obraza była, bo szwagier akurat nie miał pracy...a obcy robiłby szybciej, bo przecież lepiej uwinąć się z robotą, wziąć kasę i robić następne; a że tutaj się nie spieszy nigdzie, to jest jak jest
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

Myślałam że padnę. Dodam że nie było nikogo dorosłego w okolicy.
klask i:

, no ale juz musi tak być 

) i mam 13stron do nadrobienia, wybaczcie, ale nie dam rady. Poczytam po łebkach