Rozstanie z facetem, część XXVII - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-11, 18:13   #2851
happy woman
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez Marycha1977 Pokaż wiadomość
moze najpierw chce dojechac , zjesc obiad, przespac sie odpoczac i wtedy sie odezwie???
Można gdybać, ale znam go, jak byliśmy razem od razu po wyjściu z pracy wracając autobusem pisał ze mną. Dla chcącego nic trudnego, ale chęci to podstawa
happy woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 18:15   #2852
alarunka
Wtajemniczenie

Czekaj cierpliwie. Znajdź sobie jakieś zajęcie.

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez happy woman Pokaż wiadomość
Można gdybać, ale znam go, jak byliśmy razem od razu po wyjściu z pracy wracając autobusem pisał ze mną. Dla chcącego nic trudnego, ale chęci to podstawa
I tu się zgodzę. Ja też tak miałam. Mój eks pisał jak jechał samochodem więc jak wracał z pracy zawsze parenaście wymian zdań było. Odkąd mnie zdobył nagle rączki ucięło. Jak to było.. Jeśli chce znajdzie sposób, jeśli nie-powód.
alarunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 18:17   #2853
CheriCheriLady
Raczkowanie

Dziewczyny ja już nie daje rady...Nic mi nie wychodzi,większość znajomych ma mnie gdzieś,no kur... A tęsknota sięga zenitu,nie wytrzymam chyba tego wszystkiego, mam tylko ochotę naje.bać się i pójść spać
Stary 2013-07-11, 18:20   #2854
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja już nie daje rady...Nic mi nie wychodzi,większość znajomych ma mnie gdzieś,no kur... A tęsknota sięga zenitu,nie wytrzymam chyba tego wszystkiego, mam tylko ochotę naje.bać się i pójść spać
najlepiej idz pobiegac moze Ci sie polepszy, ale niech Cie los broni zebys sie do niego odzywala!
Marycha1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 18:21   #2855
alarunka
Wtajemniczenie

Jesteś silna, na pewno sobie poradzisz, pora wieczorna jest najgorsza, ale zepnij poślady i idź przed siebie. Nie możesz się poddać.
Stary 2013-07-11, 18:29   #2856
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
najlepiej idz pobiegac moze Ci sie polepszy, ale niech Cie los broni zebys sie do niego odzywala!
Z psem zaraz wyjdę na dwór,wtedy zapominam na trochę...Nie mam nawet takiego zamiaru...Ale dlaczego robi mi na złość?Gdy on zawalał ,zawsze dawałam mu szansę,odpisywałam na smsy itd. bo tak już mam,a on pokazuje jak wspaniale mu jest beze mnie,to boli

Cytat:
Napisane przez alarunka Pokaż wiadomość
Jesteś silna, na pewno sobie poradzisz, pora wieczorna jest najgorsza, ale zepnij poślady i idź przed siebie. Nie możesz się poddać.
Wiem,że nie mogę,ale teraz żałuję,że tydzień temu w piątek powiedziałam mu,że to na pewno koniec,starał się ostatnio bardzo jednak nie dałam szansy..Nie wiem czy słusznie już sama...
Stary 2013-07-11, 18:31   #2857
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Z psem zaraz wyjdę na dwór,wtedy zapominam na trochę...Nie mam nawet takiego zamiaru...Ale dlaczego robi mi na złość?Gdy on zawalał ,zawsze dawałam mu szansę,odpisywałam na smsy itd. bo tak już mam,a on pokazuje jak wspaniale mu jest beze mnie,to boli

Wiem,że nie mogę,ale teraz żałuję,że tydzień temu w piątek powiedziałam mu,że to na pewno koniec,starał się ostatnio bardzo jednak nie dałam szansy..Nie wiem czy słusznie już sama...
wiesz powiedxzialas spadaj wiec spadl, nie dziw sie.oni maja ten swoj zasrany honor i tak sie zachowuja. wiesz przeciez ze lepiej Ci bez niego. zobacz jaki swiat jest piekny, nie trac tego z jego powodu........
Stary 2013-07-11, 18:32   #2858
alarunka
Wtajemniczenie

Widocznie miałaś powód, by nie dać mu szansy-pomimo jego starań. Byłaś zmęczona tą sytuacją, a teraz to powoli do Ciebie dochodzi. Mój związek też w sumie zakończył się w piątek. Jeszcze te sms-y były, ale.. co by nie było to koniec. I dasz radę, a te gorsze dni.. no cóż uroki rozstań.
Stary 2013-07-11, 18:33   #2859
happy woman
Raczkowanie

Cytat:

Pewnie każda z nas żałuje czegoś w związkach. Jednak uważam, że słusznie zrobiłaś. Nie pozwalaj na takie odzywanie się do Ciebie. Dla mnie szacunek to podstawa, nie wyobrażam sobie żeby jakikolwiek facet przeklął na mnie lub obraził. Jeśli sama nie będziesz się szanowała to nikt tego też nie będzie robił.

U mnie to ja byłam tą wybuchową, ale nigdy go nie obraziłam, TŻ nigdy na mnie nawet głosu nie podniósł i właśnie tego żałuję
Stary 2013-07-11, 18:48   #2860
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
wiesz powiedxzialas spadaj wiec spadl, nie dziw sie.oni maja ten swoj zasrany honor i tak sie zachowuja. wiesz przeciez ze lepiej Ci bez niego. zobacz jaki swiat jest piekny, nie trac tego z jego powodu........
Ale bardzo źle się czuje z tym,że jednak nie dałam mu szansy,a kto wie?To boli bardziej niż cokolwiek...Czy piękny,to na pewno,ale nie zawsze
Cytat:
Widocznie miałaś powód, by nie dać mu szansy-pomimo jego starań. Byłaś zmęczona tą sytuacją, a teraz to powoli do Ciebie dochodzi. Mój związek też w sumie zakończył się w piątek. Jeszcze te sms-y były, ale.. co by nie było to koniec. I dasz radę, a te gorsze dni.. no cóż uroki rozstań.
No to prawda jest...Najgorzej,że znów go widzę we wrześniu,przesrane...Na razie o tym nie myślę,obym zapomniała w wakacje,a on-niech się bawi,proszę bardzo...

Cytat:
Pewnie każda z nas żałuje czegoś w związkach. Jednak uważam, że słusznie zrobiłaś. Nie pozwalaj na takie odzywanie się do Ciebie. Dla mnie szacunek to podstawa, nie wyobrażam sobie żeby jakikolwiek facet przeklął na mnie lub obraził. Jeśli sama nie będziesz się szanowała to nikt tego też nie będzie robił.

U mnie to ja byłam tą wybuchową, ale nigdy go nie obraziłam, TŻ nigdy na mnie nawet głosu nie podniósł i właśnie tego żałuję
Ta myśl,że mnie nie szanował,tylko ona trzyma mnie przy zostaniu przy swej racji,nic więcej...Wiem,zaczynam powoli nabierać utracony do siebie szacunek...Ja też jestem wybuchowa,zdarzyło mi się może raz powiedzieć spier****,a gdy on klną,ja oczywiście ryczałam i mówiłam jak tak możesz,a ten ,że inaczej do mnie się nie da...Dlaczego tego żałujesz?
Stary 2013-07-11, 19:07   #2861
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ale bardzo źle się czuje z tym,że jednak nie dałam mu szansy,a kto wie?
Powrót do niego będzie tylko i wyłącznie daniem mu szansy na kolejne szmacenie Cię.

Ale jak uważasz, w końcu to Twoje życie.
Stary 2013-07-11, 19:15   #2862
mollyy
Rozeznanie

Na początek się przywitam . Czytam Was od pewnego czasu, daje mi to pewnego rodzaju ulgę i chociaż nie odzywałam się do tej pory, część Waszych historii czytałam, kojarzę i pamiętam.

Cytat:
Ale dlaczego robi mi na złość?Gdy on zawalał ,zawsze dawałam mu szansę,odpisywałam na smsy itd. bo tak już mam,a on pokazuje jak wspaniale mu jest beze mnie,to boli

Cheri...Czytając Twoje posty, dochodzę niestety do wniosku, że Ty wymiękniesz i do niego wrócisz Mam wrażenie, że sprawiało Ci przyjemność, kiedy byłaś "górą", kiedy przynajmniej raz on nalegał na Twój powrót i ze łzami w oczach prosił, żebyś dała szansę. Kiedy zaczął obojętnieć, Ty zaczynasz mięknąć, bo chciałabyś, żeby tak prosił w nieskończoność i płakał za Tobą w nieskończoność.... Kurde, aż postanowiłam się odezwać, bo zaangażowałam się emocjonalnie w tą Twoją historię i z doświadczenia wiem, że jeśli teraz zaczniesz za dużo analizować, za dużo o nim myśleć i prosić go o powrót czy zaczepiać "niezobowiązującymi" smsami, to wkrótce znów wszystko wróci do "normy", a chłopak na powrót stanie się Twoim panem, co to Cię rzuca raz w miesiącu jak czapka stanie w drugą stronę, a Ty wrócisz na pozycję tej płaczącej i proszącej.

W jednym zgadzam się z Marycha1977- milczenie, nieodzywanie się i obojętność, to największa "kara" dla drugiej osoby. Za to zaczepianie przez Ciebie z byle powodu dało mu zapewne taką satysfakcję, że teraz triumfuje i czeka, kiedy znów sama za nim zatęsknisz i zaczniesz prosić o powrót. Nie daj się! Bądź silna.
ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ”
- Marilyn Monroe 
mollyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 19:19   #2863
alarunka
Wtajemniczenie

Dokładnie, szanujmy się dziewczyny.
Jak ja sobie pomyślę, że chciałam z tym gnojem wiązać przyszłość to aż mnie serce boli. Co by było potem, gdyby pojawiły się dzieciaki, ślub..? Skoro teraz potrafił kręcić wała na boku to potem by tak nie było? Akurat! Ja chcę żyć bez ciągłych podejrzeń i w zaufaniu, że jak chłop umówi się z kolegami na wyjazd to nie wyjmie z rozporka swojej niespodzianki pierwszej lepszej i nie skorzysta z okazji. Skoro teraz źle się czułam w tym to potem by nie było lepiej.

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Tak Molly, witaj Słonko masz kompletną rację. Też taka byłam. Gdy on prosił, czułam się władcą. Zaczęło się zmieniać, zmuszałam go do kontaktu, to ja nie wytrzymywałam, ale basta! Teraz strzępkami odbieram swoją godność popieprzeniem buca poprzez wyłączenie telefonu.
Stary 2013-07-11, 19:23   #2864
happy woman
Raczkowanie

Cytat:

Ta myśl,że mnie nie szanował,tylko ona trzyma mnie przy zostaniu przy swej racji,nic więcej...Wiem,zaczynam powoli nabierać utracony do siebie szacunek...Ja też jestem wybuchowa,zdarzyło mi się może raz powiedzieć spier****,a gdy on klną,ja oczywiście ryczałam i mówiłam jak tak możesz,a ten ,że inaczej do mnie się nie da...Dlaczego tego żałujesz?
Żałuję, bo mogłam byc spokojniejsza, najpierw zastanowic się, a potem mówic.

Napisał, że dziś nie da rady spokojnie pogadac, więc zrobimy to jutro. Ciekawe czym jest tak zajęty
Stary 2013-07-11, 19:28   #2865
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mollyy Pokaż wiadomość
Na początek się przywitam . Czytam Was od pewnego czasu, daje mi to pewnego rodzaju ulgę i chociaż nie odzywałam się do tej pory, część Waszych historii czytałam, kojarzę i pamiętam.

Cheri...Czytając Twoje posty, dochodzę niestety do wniosku, że Ty wymiękniesz i do niego wrócisz Mam wrażenie, że sprawiało Ci przyjemność, kiedy byłaś "górą", kiedy przynajmniej raz on nalegał na Twój powrót i ze łzami w oczach prosił, żebyś dała szansę. Kiedy zaczął obojętnieć, Ty zaczynasz mięknąć, bo chciałabyś, żeby tak prosił w nieskończoność i płakał za Tobą w nieskończoność.... Kurde, aż postanowiłam się odezwać, bo zaangażowałam się emocjonalnie w tą Twoją historię i z doświadczenia wiem, że jeśli teraz zaczniesz za dużo analizować, za dużo o nim myśleć i prosić go o powrót czy zaczepiać "niezobowiązującymi" smsami, to wkrótce znów wszystko wróci do "normy", a chłopak na powrót stanie się Twoim panem, co to Cię rzuca raz w miesiącu jak czapka stanie w drugą stronę, a Ty wrócisz na pozycję tej płaczącej i proszącej.

W jednym zgadzam się z Marycha1977- milczenie, nieodzywanie się i obojętność, to największa "kara" dla drugiej osoby. Za to zaczepianie przez Ciebie z byle powodu dało mu zapewne taką satysfakcję, że teraz triumfuje i czeka, kiedy znów sama za nim zatęsknisz i zaczniesz prosić o powrót. Nie daj się! Bądź silna.
Witam również Macie rację...Ale to nie jest takie proste,kiedyś potrafiłam dzwonić od 7 rano 20 razy,teraz sobie takiego czegoś nie wyobrażam,aż tak się poniżyć...Żeby on tak robił na moim miejscu,też bym się czuła zwycięzcą,że mam takiego łatwego chłopa przy sobie.Bez sensu.Tylko wygrać z tym poczuciem samotności jest bardzo ciężkie Ale pewnie każda z Nas to przechodzi,nic dziwnego...Jesteście moim wsparciem,dziękuje I spokojnie,nie odezwę się,po prostu to wiem i tego chcę koniec kropka.

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Powrót do niego będzie tylko i wyłącznie daniem mu szansy na kolejne szmacenie Cię.

Ale jak uważasz, w końcu to Twoje życie.
Byłoby za łatwo..Nie dam jemu tej satysfakcji,tylko chciałabym ,żeby chociaż przez chwilę pożałował i dojrzał błędy również w sobie.
Stary 2013-07-11, 19:32   #2866
alarunka
Wtajemniczenie

Jak ja nienawidzę gości, którzy nie widzą w sobie cienia winy.
Stary 2013-07-11, 19:33   #2867
wycinanka85
Raczkowanie

Cytat:

Napisał, że dziś nie da rady spokojnie pogadac, więc zrobimy to jutro. Ciekawe czym jest tak zajęty
Kobiety niestety tak mają, działamy, mówimy często pod wpływem emocji, a po 5 minutach często tego żałujemy, bo po zastanowieniu się zrobiłyśmy/powiedziałyśmy coś co było zupełnie niepotrzebne.

Może chce sobie jeszcze coś przemyśleć, poza tym jutro pewnie idzie do pracy, a jutro już prawie weekend, więc będzie miał więcej czasu.
wycinanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 19:36   #2868
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Dokładnie, szanujmy się dziewczyny.
Jak ja sobie pomyślę, że chciałam z tym gnojem wiązać przyszłość to aż mnie serce boli. Co by było potem, gdyby pojawiły się dzieciaki, ślub..? Skoro teraz potrafił kręcić wała na boku to potem by tak nie było? Akurat! Ja chcę żyć bez ciągłych podejrzeń i w zaufaniu, że jak chłop umówi się z kolegami na wyjazd to nie wyjmie z rozporka swojej niespodzianki pierwszej lepszej i nie skorzysta z okazji. Skoro teraz źle się czułam w tym to potem by nie było lepiej.

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Tak Molly, witaj Słonko masz kompletną rację. Też taka byłam. Gdy on prosił, czułam się władcą. Zaczęło się zmieniać, zmuszałam go do kontaktu, to ja nie wytrzymywałam, ale basta! Teraz strzępkami odbieram swoją godność popieprzeniem buca poprzez wyłączenie telefonu.
Też chce żyć w prawdziwym związku opartym na szczerości i zaufaniu...Wszystko w swoim czasie.Tylko lepiej nie wkładać wszystkich facetów do jednego worka...A i tak jak wczoraj pisałam,dobry chłopak,grzeczny itd.zrobiłby dla mnie wszystko-mam go gdzieś,"zły",typowy bad boy-zależy mi,a jemu nie.Masakra

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:

Też wielu spraw żałuję,że mogłam się inaczej zachować,ale człowiek uczy się na błędach...
Oj ciekawe Ale lepiej nie myśleć,bardziej ciekawe jest to jak jutro będzie
Stary 2013-07-11, 19:38   #2869
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
A jakie plany macie dziewczyny na dzień dzisiejszy?
praca dom ćwiczenia i kąpiel takie plany mam ale jeszcze wkradly mi sie male zakupy tzn. pocieszacz bo w pracy mnie wkur.... i zakupilam sobie 2 pary butów :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-07-11 19.11.00.jpg (100,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-07-11 19.09.18.jpg (135,0 KB, 11 załadowań)

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Edytowane przez ania230
Czas edycji: 2013-07-11 o 19:44
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 19:41   #2870
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
praca dom ćwiczenia i kąpiel takie plany mam ale jeszcze wkradly mi sie male zakupy tzn. pocieszacz bo w pracy mnie wkur.... i zakupilam sobie 2 pary butów :P

buty, buciki, buciczki kocham zakupy butowe raz w miesiacu musze chcoiaz jedne kupic
Stary 2013-07-11, 19:41   #2871
Petrycja
Zakorzenienie

Cytat:
ja wczoraj wypłatę dostałam i wydałam 600 zł na siebie, kupiłam nowy telefon i masę ubrań i kosmetyków, a co się będę, trzeba się pocieszyć jakoś
Stary 2013-07-11, 19:43   #2872
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Też chce żyć w prawdziwym związku opartym na szczerości i zaufaniu...Wszystko w swoim czasie.Tylko lepiej nie wkładać wszystkich facetów do jednego worka...A i tak jak wczoraj pisałam,dobry chłopak,grzeczny itd.zrobiłby dla mnie wszystko-mam go gdzieś,"zły",typowy bad boy-zależy mi,a jemu nie.Masakra

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Też wielu spraw żałuję,że mogłam się inaczej zachować,ale człowiek uczy się na błędach...
Oj ciekawe Ale lepiej nie myśleć,bardziej ciekawe jest to jak jutro będzie
najlepiej przestać gdybac, bo czasu juz nie cofniemy. wyobraz sobie ze te mysli wkladasz do skrzynki i zakopujesz do ziemi bardzo fajna wizualizacja

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Petrycja Pokaż wiadomość
ja wczoraj wypłatę dostałam i wydałam 600 zł na siebie, kupiłam nowy telefon i masę ubrań i kosmetyków, a co się będę, trzeba się pocieszyć jakoś
pięęęęknie: )

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez wycinanka85 Pokaż wiadomość
Kobiety niestety tak mają, działamy, mówimy często pod wpływem emocji, a po 5 minutach często tego żałujemy, bo po zastanowieniu się zrobiłyśmy/powiedziałyśmy coś co było zupełnie niepotrzebne.

Może chce sobie jeszcze coś przemyśleć, poza tym jutro pewnie idzie do pracy, a jutro już prawie weekend, więc będzie miał więcej czasu.
a moze weekend bedzie Wasz
Stary 2013-07-11, 19:47   #2873
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Petrycja Pokaż wiadomość
Kochana trzeba sobie sprawiac przyjemnosci teraz!!!! bo nie wiadomo co nas w zyciu spotka !!!

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:

buty, buciki, buciczki kocham zakupy butowe raz w miesiacu musze chcoiaz jedne kupic
hahah ja tez tak mam

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

koleżanka mi powiedziala " Aniu kupuj teraz ubrania, buty itp póki jesteś sama i nie masz dzieci,bo potem wszystko sie zmieni "więc korzystam jak tylko moge

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 19:48   #2874
alarunka
Wtajemniczenie

A ja bidę klepię jak na ten czas.. A przeglądam sobie super bieliznę, bo mi taka jedna chodzi po głowie-klasyczna, ale z pieprzem. Taką mam zachciankę choćbym miała sama w niej paradować przed lustrem.
Stary 2013-07-11, 19:49   #2875
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Kochana trzeba sobie sprawiac przyjemnosci teraz!!!! bo nie wiadomo co nas w zyciu spotka !!!

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

hahah ja tez tak mam

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

koleżanka mi powiedziala " Aniu kupuj teraz ubrania, buty itp póki jesteś sama i nie masz dzieci,bo potem wszystko sie zmieni "więc korzystam jak tylko moge
Tak Aniu masz rację, korzystajmy i nie umartwiajmy się.
a z tymi butami to myslalam ze jestem trzepnieta bo dostaje kase i odrazu szukam nowych

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
A ja bidę klepię jak na ten czas.. A przeglądam sobie super bieliznę, bo mi taka jedna chodzi po głowie-klasyczna, ale z pieprzem. Taką mam zachciankę choćbym miała sama w niej paradować przed lustrem.
narazie bida, ale potem moze byc wielkie bogactwo. nigdy nie wiadomo
Stary 2013-07-11, 19:50   #2876
Petrycja
Zakorzenienie

Cytat:

hahah ja tez tak mam

Haha no właśnie, to samo myślałam kiedy wchodziłam do galerii na te wyprzedaże nigdy tak nie szalałam, więc co się teraz będę
Stary 2013-07-11, 19:51   #2877
alarunka
Wtajemniczenie

Tak, tak ja to wiem Trzeba przyoszczędzić na innych rzeczach. Ale prostych uciech nikt mi nie zabroni. Właśnie jestem po domowym SPA
Stary 2013-07-11, 19:53   #2878
Marycha1977
Rozeznanie

wiecie co, zaczelam miesiac temu ogladac chirurgow. to naprawde dobry i madry serial, a ile razy sie poplakalam na nim..............bardzo mądre wnioski wyciąga głos narratora
Stary 2013-07-11, 19:57   #2879
alarunka
Wtajemniczenie

http://kobieceinspiracje.pl/ jakby któraś miała głupie myśli, proszę znaleźć inspiracje i coś zrobić
Stary 2013-07-11, 20:01   #2880
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
http://kobieceinspiracje.pl/ jakby któraś miała głupie myśli, proszę znaleźć inspiracje i coś zrobić
wow piekne rzeczy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości