Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-11, 21:37   #2731
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
no i sie doigralam
matko jak zle sie czuje...wymiotowalam juz kilka razy po herbacie (dalej ja w siebie wlewam) i brzuch i jelita daja mi ognia agatko ostrzegalas mnie... jak dozyje jutra to pedze do rodzinnego...
ale goraczki nie mam... tylko mi slabo...
Ojej Bunny dużo zdrówka co się dzieje?
Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Tez wlasnie czekam na ten film
Bardzo podobaja mi sie jeansy te białe

Jak mieszkalam w GW to do fryz do Bolemina jezdzilam
Tanio pasemka robila i w miare dobrze
mi się podobają te jeansowe najbardziej,bo właśnie są takie push up i pupa fajnie wygląda na zdjęciu są do kostek,ale że ja niska to na mnie są normalnie długie
Ja jadę do Drezdenka
Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
widze że zakupki udane szczególnie spodobały mi się te pierwsze spodnie jeansowe

każda do fryzjera teraz a ja zarośnięta na maksa haha :d ale wkoncu mam długie kłaki tak jak chciałam ch...tam że sie nie układają zupełnie
mi też te pierwsze spodnie najbardziej
ja na swoje patrzeć nie mogę i już pełno końcówek rozdwojonych więc obciąć muszę

A powiem wam,że ta sukienka ombre to TŻ mi ją wyczaił i fajna jst taka zwiewna na lato, na zdjęciu taka dupna się wydaje, na żywo sto razy lepiej i za 29 zł była
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 21:43   #2732
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
ach tak!
to ja jeszcze powiem, ze masz cudowny biust hehe zerknelam pare razy w twoj gleboki dekolt wyglada mega naturalnie i ze masz nieziemskie ciemne oczy

zazdrosc!

dziekuje

tniesz na rowno czy w U

dla mnie fryzurka super i bardzo ci pasuje

fotke buzi z wlosami zaczesanymi/podpietymi do gory prosze

no i sie doigralam
matko jak zle sie czuje...wymiotowalam juz kilka razy po herbacie (dalej ja w siebie wlewam) i brzuch i jelita daja mi ognia agatko ostrzegalas mnie... jak dozyje jutra to pedze do rodzinnego...
ale goraczki nie mam... tylko mi slabo...
jeju Ty sie odchudzasz?!
ciekawe z czego..... odstaw ten shit jak najprędzej bo inaczej źle to sie może skończyć....martwimy sie o Ciebie
ja pamietam brałam kiedyś jakieś tabletki na odchudzanie i strasznie sie po nich czułam...mega słabo

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość

mi się podobają te jeansowe najbardziej,bo właśnie są takie push up i pupa fajnie wygląda na zdjęciu są do kostek,ale że ja niska to na mnie są normalnie długie
Ja jadę do Drezdenka

ja na swoje patrzeć nie mogę i już pełno końcówek rozdwojonych więc obciąć muszę

A powiem wam,że ta sukienka ombre to TŻ mi ją wyczaił i fajna jst taka zwiewna na lato, na zdjęciu taka dupna się wydaje, na żywo sto razy lepiej i za 29 zł była
no to tanioszka mój Tż nienawidzi ciuchów ombre....
ja jakoś tfu tfu mam mało rozdwojonych moze też dlatego, że zainwestowałam w nowe maski do włosów, odstawiłam troche prostownicę i rzadziej farbuje....niedługo mi miną prawie 2miesiące od farbowania....oczywiscie nie licząc szamponetki
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 21:43   #2733
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:

Ja jadę do Drezdenka

Moj Tż to najchetniej do PCK polowe moich rzeczy by oddal
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 21:44   #2734
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
spokojnie, przeciez nie kazdej tak sie dzieje

Tne jak zwykle w U, kocham ciecie w U

dziewczyno cos Ty sobie narobila
Przestan z ta herbata i z tym odchudzaniem, bo narobisz sobie takiej biedy,że zamiast do slubu to w szpitalu wyladujesz, czego z calego serca Ci nie zycze

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

p ojechalas, az sie poplakalam ze smiechu
ojj no bo taka prawda jak sie ma krótkie to sie układają z reguły a jak są długie odrośnięte to każdy włos w inna stronę
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-07-11, 21:45   #2735
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:

ja jakoś tfu tfu mam mało rozdwojonych moze też dlatego, że zainwestowałam w nowe maski do włosów, odstawiłam troche prostownicę i rzadziej farbuje....niedługo mi miną prawie 2miesiące od farbowania....oczywiscie nie licząc szamponetki
Jakie masz maski do wlosow?
Stary 2013-07-11, 21:47   #2736
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
hahah no mój mi ciągle powtarza, że mogłabym już dawno sklep z ciuchami otworzyć

a własnie ja bylam dzisiaj w Galerii Łodzkiej po prezent dla Tż-ta sis i weszłam do Reserved chcialam mu kupic jakies spodenki krotkie bo wyobrazcie sobie że mój Tż w takie upały w długich spodniach zachrzaniał bo stwierdził, że wszystkie ma poniszczone... no ale że były beznadziejne to kupiłam mu dwa fajne t-shirty bo były po 19zł i 29zł - mam nadzieje że nie bedzie marudzić i mu sie spodobają
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-07-11, 21:48   #2737
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
mój tam nie ingeruje, mi ma się podobać on tylko ja widzi jakąś grubaskę w legginsach to zawsze komentuje i mi gada
a maski do włosów też mam,ale już rok włosów nie podcinałam,a jednak schodziłam z ciemnych więc miały prawo się poniszczyć
Cytat:
hahahaha mój też
najgorsze jest to jak sprzątam w szafie swojej to zajmuje mi to cały dzień, a w jego szafkach pół godziny
tylko mi ciężko się z ciuchami rozstać, mam nie domykającą się szafę,a chodzę praktycznie ciągle w tym samym

Lecę na film i winko. Mam teraz 4 dni wolnego do jutra

Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA
Czas edycji: 2013-07-11 o 21:49
Stary 2013-07-11, 21:49   #2738
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
spokojnie, przeciez nie kazdej tak sie dzieje

Tne jak zwykle w U, kocham ciecie w U

dziewczyno cos Ty sobie narobila
Przestan z ta herbata i z tym odchudzaniem, bo narobisz sobie takiej biedy,że zamiast do slubu to w szpitalu wyladujesz, czego z calego serca Ci nie zycze

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

p ojechalas, az sie poplakalam ze smiechu
Cytat:
jeju Ty sie odchudzasz?!
ciekawe z czego..... odstaw ten shit jak najprędzej bo inaczej źle to sie może skończyć....martwimy sie o Ciebie
ja pamietam brałam kiedyś jakieś tabletki na odchudzanie i strasznie sie po nich czułam...mega słabo

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

ojej co wy dajecie jakie odchudzanie?! pije herbate czarna z cukrem zawsze to robie jak mnie dopadaja moje dolegliwosci zoladkowo-jelitowe albo woda z cukrem gotowana
dzis z agatka probowalysmy dochodzic co mi jest- korzystalam z jej wiedzy studencko-medycznej i obstawiamy albo zespol jelita drazliwego albo lesniowskiego (gorsza opcja).
tak czy inaczej na kopniakach od tz ide na gastroskopie w czasie najpredszym jak sie tylko da zaluje ze do tej pory sie balam zbadac- a agata mnie uspokoila ze to nie bedzie mnie bolalo- wszyscy straszyli ze bedzie

poki co kolejna herbata, wymioty stanely...
bol brzucha mniejszy po kupce czyli wskazuje na jelito drazliwe?

co ja mam jesc zeby nie zaostrzyc sobie? to chyba te lody z agatka mnei tak dobily- juz zle sie czulam w trakcie, zreszta agatka widziala co mi sie dzieje...
w domu zjadlam pudeleczko malin (no debil jestem ), a potem warzywa z patelni i trach....nie zyje...
Stary 2013-07-11, 21:50   #2739
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
mój tam nie ingeruje, mi ma się podobać on tylko ja widzi jakąś grubaskę w legginsach to zawsze komentuje i mi gada
a maski do włosów też mam,ale już rok włosów nie podcinałam,a jednak schodziłam z ciemnych więc miały prawo się poniszczyć

hahahaha mój też
najgorsze jest to jak sprzątam w szafie swojej to zajmuje mi to cały dzień, a w jego szafkach pół godziny
tylko mi ciężko się z ciuchami rozstać, mam nie domykającą się szafę,a chodzę praktycznie ciągle w tym samym

Lecę na film i winko. Mam teraz 4 dni wolnego do jutra
Tez uciekam na film
Stary 2013-07-11, 21:51   #2740
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakie masz maski do wlosow?
a no żadnych nowych wynalazków nie kupiłam - na pewno już wszystkie z nich znacie: dolce latte, kallos i sleek line troche sie obkupiłam na allegro ostatnio a teraz poluje tez na tą Goodbye Damage w sklepach ale tez u mnie nigdzie jej nie ma
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-07-11, 21:54   #2741
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
ojej co wy dajecie jakie odchudzanie?! pije herbate czarna z cukrem zawsze to robie jak mnie dopadaja moje dolegliwosci zoladkowo-jelitowe albo woda z cukrem gotowana
dzis z agatka probowalysmy dochodzic co mi jest- korzystalam z jej wiedzy studencko-medycznej i obstawiamy albo zespol jelita drazliwego albo lesniowskiego (gorsza opcja).
tak czy inaczej na kopniakach od tz ide na gastroskopie w czasie najpredszym jak sie tylko da zaluje ze do tej pory sie balam zbadac- a agata mnie uspokoila ze to nie bedzie mnie bolalo- wszyscy straszyli ze bedzie

co ja mam jesc zeby nie zaostrzyc sobie? to chyba te lody z agatka mnei tak dobily- juz zle sie czulam w trakcie, zreszta agatka widziala co mi sie dzieje...
w domu zjadlam pudeleczko malin (no debil jestem ), a potem warzywa z patelni i trach....nie zyje...
przepraszam kochana bylam pewna,że chodzi o zielona herbate, bo niedawno pisalas,że chcesz jeszcze przed slubem troche kg zrzucic i pijesz zielona
Gastro jest nieprzyjemne ale do przezycia
Żeby tylko wszystko w porzadku bylo
Stary 2013-07-11, 21:59   #2742
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:

aa a ja głupia myślałam, że sie odchudzasz i cos ci do głowki strzeliło pić jakies herbaty odchudzające
powinnaś jeść jakies delikatne produkty np. możesz sobie kisiel zrobić, ryz gotowany, sucharki jakieś, zupki delikatne i łagodne z kaszką.......
aha i mi na takie objawy osobiście pomaga siemie lniane....odkąd je pije bóle brzucha przechodzą...bardzo łagodzi ból i rozgrzewa w środku żółądek.

no z tymi lodami, malinami i warzywami to sobie nie pomogłas....

aha i jeszcze wiele lekarzy mówiło mi że jak ma sie silne objawy bólu brzucha/jelit to nie powinno sie pić mięty ani herbaty bo one mogą tylko zaostrzać ból. Dla mnie to głupota bo mi zawsze mieta i gorzka herbata pomagały z reguły, ale juz kilka razy sie z tą opinią spotkałam.... może cos w tym jest ?
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2013-07-11 o 22:03
Stary 2013-07-11, 22:15   #2743
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
przepraszam kochana bylam pewna,że chodzi o zielona herbate, bo niedawno pisalas,że chcesz jeszcze przed slubem troche kg zrzucic i pijesz zielona
Gastro jest nieprzyjemne ale do przezycia
Żeby tylko wszystko w porzadku bylo
oj nie, to juz odpuscilam, tz mnie kocha jaka jestem, poza tym sukienka sie szyje i nie chce by potem wisiala

lavia- ja miety nie moge nasila mi od razu zgage ;/ bo ja mam tez cos z refluksem prawdopodobnie a moze wyjsc ze to wszystko jest powiazane i moja kamica nerek stad sie wziela duze nadzieje wiaze z ta gasto ze wszystko sie w koncu wyjasni bo tak sie nie da zyc
ciagly bol brzucha i jelit, biegunki w najmniej odpowiednich momentach i mnostwo jedzenia ktorego nei moge nawet ruszyc....
najgorsze ze babcia umarla na raka jelita mogla miec tez powiazane latami jakis z tych zespolow jelit, bo mama mowila mi ze babcia cale zycie miala klopoty z chodzeniem do toalety ale sie wstydzila lekarzy moja prababcia tez umarla na cos z jelitami- tez chyba to byl rak...a znow moja mama ma wrzody zoladka z tym helikobakter cos tam i cale zycie na lekach....
kuzwa to rodzinne cos moze byc

wiem ze herbata nie moze byc mocna ma byc slaba i moze byc slodzona bo uzupelnia braki przy wymiotach i biegunce- podnosi chyba glukoze we krwi czy cos...wiem ze sluzy.
pamietam ze po ostatnim szpitalu jak mi dali na wyjscie pierwsza slodzona herbate po kilku dniach kroplowek i scislej diety kleikowo-wodnej to dostalam takiego kopa jak na najlepszym haju az sobei usiasc musialam tak mi sie w glowie krecilo i zrobilo dziwnie slabo i milo
Stary 2013-07-11, 22:31   #2744
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
to też przecież nie zawsze tak jest przykład? moja ''teściowa'' -kobieta po 50, 4 dzieci (synów na dodatek:P), po przejsciach ogólnie, zapracowana itp.. a gdy jeszcze byłam czarna to czasem mylono nas na ulicy, z daleka co prawda, ale jednak, taka laska

jakieś takie tłuste, nie kryjące mazie na mojej twarzy

Kylie- same końce czy grzywa tez, bo cos ost.wspominałas?
Ja mam nadzieje,ze jak bunny znajdzie chwile czasu to mi jeszcze odpowie jaki ja mam kształt twarzy i jakie grzywki i czy w ogole mi pasują bo ja nie wiem co robic

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Kitka- fryzurka jest swietna! Wiedziałam,że przesadzasz kobieto Gdybym nie miała wiszacej do poziomu ucha resztki grzywki tez bym tak nciachneła sie..

A w kwestii zakupów to ja tam TŻ nie pytam o zdanie, kupuje i potem informuje haha, ''no bo przeciez tak mi sie podobało i nalezy mi sie, Ciebie ciagle nie ma, ja tu sama tyram na sto etatów.. " póki co działa

aaa, powiedz mi jeszcze, co Ty masz za farby teraz na włosach? podoba mi sie kolor..

Ej, a z opolszczyzny jakas jest?
Aha . No każdy ma inny rodzaj cery ja to nie potrzebuję wielkiego krycia :P

Lavia to powodzenia jutro !

Edytowane przez CherrryCat
Czas edycji: 2013-07-11 o 22:45
CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 23:03   #2745
shizaxa
Wtajemniczenie

Kiteczko jak super na pewno się przyzwyczaisz

Bunny zdrówka!! po tym co napisałaś o rodzinie to tym bardziej marszem na badania!! I dobrze że sie nie odchudzasz bo nie masz z czego

Renatka patrzyłam w końcu na zdjęcia, i chyba w blond mi się bardziej podobasz

Lavia powodzenia na rozmowie jutro

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 23:18   #2746
asiabb1983
Zakorzenienie

hej!

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee, ale Wam zazdroszczę
przyjedźcie nad morzęęę proszę, ciężarnej się nie odmawia bo urodzę

Agatko jak będziecie z TŻ na wakacjach to może odwiedzicie Trójmiasto? to chociaż z Tobą się spotkam... Buahhot w ogóle nie mogę dorwać w jej pracy chociaż co jestem to zaglądam.
No i Ex, odwiedź swoją Mamusię

Wróciliśmy od lekarza, z dzidzią wszystko ok, ale odwróciło się pleckami i ni hu hu nigdzie nie dał zajrzeć, także nie potwierdziliśmy, że chłopiec, czekamy kolejny miesiąc do następnej wizyty, ale bobo rozwija się dobrze, wszystko ma na miejscu, tylko ja muszę więcej odpoczywać i mam ograniczyć trochę aktywność fizyczną.

No a włosy wyglądają tak, sama fryzurka jest bardzo fajna, ale ja się jeszcze w niej nie czuję
super, że z maluchem wszystko ok
fryzurka boska
Cytat:

miałam gastroskopie i badanie w miare ok nic się nie czuje oprócz wijącego sie kabelka w jelitach i lekko ciągnie na wymioty pod koniec mnie się na koniec tak potwornie bekło( powietrzem) , że myslałam że umre ze wstydu
a może Ty masz alergie pokarmową jakąś ? np. na białko lub źle tolerujesz cukry ? ja jak w ciągu dnia zjem za dużo nabiału to zwijam się z bólu i wzdęcia mega mam
a próbowałaś pić len? mnie bardzo pomaga jak tylko czuje że coś nie tak to piję i ulga od razu a i kupka lżejsza jest

zrobiłam dziś małe zakupki wyprzedaże zaliczone
szykuje się na wczasy i musze uzupełnić szafe zostało zakupić strój kąpielowy i piżamke

a i najważniejsze ...kupiłam farbe z garniera tą http://herarea.pl/farby-szampony-kol...-bursztyn.html i mam zamiar pomieszać ją z moim ciemnym blondem zrobie za jakieś 2 tygodnie

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 23:23   #2747
kitkulka
Zakorzenienie

Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Bunny kochana, ja teraz też uważam na to co jem, bo jak przegne to albo zgaga albo mdłości albo tak mi ciężko, że spać nie moge. Niestety wszystko w brzuchu zmienia mi miejsce i cierpię
Wiec suchary nie są mi obce... Pij duzo wody :-* ja np nie mogę juz jesc pierogow ruskich, kapuśniaku z mlodej kapustki, ostrych dań, bo pozniej tak mi okropnie, że nie idzie wytrzymac :-(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 06:28   #2748
Ninedin
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Ninedin nie mam tych fotek ale moge zrobic jutro nowe i Ci podesle

Hehe brzuszek jest ale jak mam luzniejszy ciuch to nie widac, ostatnio i tak jest jakis mniejszy mam niestety malo wod plodowych, musze teraz duzo pic :-( baaardzo duzo

Princesska strzele jutro fotke

Lavia powodzenia na rozmowie

Dzięki
To czekam

Kylie na serio mam większy brzuch, jak się dobrze "wypnę" to mi w autobusie miejsca ustąpią
Stary 2013-07-12, 07:03   #2749
milka_m
Rozeznanie

Dzień dobry

Ja tylko na chwilkę, bo właśnie uciekam się weekendować na dwa dni i chciałam Wam życzyć miłego weekendu

Blog

milka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 07:47   #2750
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milka_m Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja tylko na chwilkę, bo właśnie uciekam się weekendować na dwa dni i chciałam Wam życzyć miłego weekendu
Wzajemnie
Stary 2013-07-12, 08:15   #2751
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

u mnie leje,leje masakrycznie
Cytat:
aa a ja głupia myślałam, że sie odchudzasz i cos ci do głowki strzeliło pić jakies herbaty odchudzające
powinnaś jeść jakies delikatne produkty np. możesz sobie kisiel zrobić, ryz gotowany, sucharki jakieś, zupki delikatne i łagodne z kaszką.......
aha i mi na takie objawy osobiście pomaga siemie lniane....odkąd je pije bóle brzucha przechodzą...bardzo łagodzi ból i rozgrzewa w środku żółądek.

no z tymi lodami, malinami i warzywami to sobie nie pomogłas....

aha i jeszcze wiele lekarzy mówiło mi że jak ma sie silne objawy bólu brzucha/jelit to nie powinno sie pić mięty ani herbaty bo one mogą tylko zaostrzać ból. Dla mnie to głupota bo mi zawsze mieta i gorzka herbata pomagały z reguły, ale juz kilka razy sie z tą opinią spotkałam.... może cos w tym jest ?
Ja tez zawsze na wszelakie problemy żołądkowo-jelitowe to pije herbate i to zazyczaj mocna i nie slodzona, bo innej nie lubie
Cytat:
oj nie, to juz odpuscilam, tz mnie kocha jaka jestem, poza tym sukienka sie szyje i nie chce by potem wisiala

lavia- ja miety nie moge nasila mi od razu zgage ;/ bo ja mam tez cos z refluksem prawdopodobnie a moze wyjsc ze to wszystko jest powiazane i moja kamica nerek stad sie wziela duze nadzieje wiaze z ta gasto ze wszystko sie w koncu wyjasni bo tak sie nie da zyc
ciagly bol brzucha i jelit, biegunki w najmniej odpowiednich momentach i mnostwo jedzenia ktorego nei moge nawet ruszyc....
najgorsze ze babcia umarla na raka jelita mogla miec tez powiazane latami jakis z tych zespolow jelit, bo mama mowila mi ze babcia cale zycie miala klopoty z chodzeniem do toalety ale sie wstydzila lekarzy moja prababcia tez umarla na cos z jelitami- tez chyba to byl rak...a znow moja mama ma wrzody zoladka z tym helikobakter cos tam i cale zycie na lekach....
kuzwa to rodzinne cos moze byc

wiem ze herbata nie moze byc mocna ma byc slaba i moze byc slodzona bo uzupelnia braki przy wymiotach i biegunce- podnosi chyba glukoze we krwi czy cos...wiem ze sluzy.
pamietam ze po ostatnim szpitalu jak mi dali na wyjscie pierwsza slodzona herbate po kilku dniach kroplowek i scislej diety kleikowo-wodnej to dostalam takiego kopa jak na najlepszym haju az sobei usiasc musialam tak mi sie w glowie krecilo i zrobilo dziwnie slabo i milo
Na herbacianym haju
Ale tak powaznie to koniecznie musisz te badania przejsc, tym bardziej ,że nieciekawa masz historie w rodzinie pod tym wzgledem
Badanie to chwila moment, no troche dluzsza chwila i po sprawie

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
hej!

super, że z maluchem wszystko ok
fryzurka boska

miałam gastroskopie i badanie w miare ok nic się nie czuje oprócz wijącego sie kabelka w jelitach i lekko ciągnie na wymioty pod koniec mnie się na koniec tak potwornie bekło( powietrzem) , że myslałam że umre ze wstydu
a może Ty masz alergie pokarmową jakąś ? np. na białko lub źle tolerujesz cukry ? ja jak w ciągu dnia zjem za dużo nabiału to zwijam się z bólu i wzdęcia mega mam
a próbowałaś pić len? mnie bardzo pomaga jak tylko czuje że coś nie tak to piję i ulga od razu a i kupka lżejsza jest

zrobiłam dziś małe zakupki wyprzedaże zaliczone
szykuje się na wczasy i musze uzupełnić szafe zostało zakupić strój kąpielowy i piżamke

a i najważniejsze ...kupiłam farbe z garniera tą http://herarea.pl/farby-szampony-kol...-bursztyn.html i mam zamiar pomieszać ją z moim ciemnym blondem zrobie za jakieś 2 tygodnie
Eeeee ja tez tak mam po nabiale
Jak za duzo nabiału zjem to mnie brzuch, żołądek w sumie az skreca
Poka strój, bom jestem strasznie ciekawa

Cytat:
Bunny kochana, ja teraz też uważam na to co jem, bo jak przegne to albo zgaga albo mdłości albo tak mi ciężko, że spać nie moge. Niestety wszystko w brzuchu zmienia mi miejsce i cierpię
Wiec suchary nie są mi obce... Pij duzo wody :-* ja np nie mogę juz jesc pierogow ruskich, kapuśniaku z mlodej kapustki, ostrych dań, bo pozniej tak mi okropnie, że nie idzie wytrzymac :-(

wspolczuje, chociaz ja unikam sama z siebie ostrego jedzenia, bo mnie zaraz wysypuje na twarzy, ale nie za bardzo za taki jadłemprzepadam wiec mały ból
Ex własnie mowiła,że suchary dobra sprawa

Cytat:
Napisane przez Ninedin Pokaż wiadomość
Dzięki
To czekam

Kylie na serio mam większy brzuch, jak się dobrze "wypnę" to mi w autobusie miejsca ustąpią
I pewnie beszczelnie wykoszystujesz swoj "stan" w komunikacji miejskiej

Cytat:
Napisane przez milka_m Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dobry
Miłego weekendu.

Mialam isc dzisiaj do fryzjera...w ta pogode to ja nie wiem czy cos załatwie
Mam do Was pytanie: odkaminialyscie kiedys czajnik octem?
Tutaj jest tragiczna woda i w trakcie uzywania czajnika od wrzesnia mam w nim potworny kamien
Stary 2013-07-12, 08:29   #2752
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie leje,leje masakrycznie

Ja tez zawsze na wszelakie problemy żołądkowo-jelitowe to pije herbate i to zazyczaj mocna i nie slodzona, bo innej nie lubie

Na herbacianym haju
Ale tak powaznie to koniecznie musisz te badania przejsc, tym bardziej ,że nieciekawa masz historie w rodzinie pod tym wzgledem
Badanie to chwila moment, no troche dluzsza chwila i po sprawie

Eeeee ja tez tak mam po nabiale
Jak za duzo nabiału zjem to mnie brzuch, żołądek w sumie az skreca
Poka strój, bom jestem strasznie ciekawa

wspolczuje, chociaz ja unikam sama z siebie ostrego jedzenia, bo mnie zaraz wysypuje na twarzy, ale nie za bardzo za taki jadłemprzepadam wiec mały ból

Dobry
Miłego weekendu.

Tutaj jest tragiczna woda i w trakcie uzywania czajnika od wrzesnia mam w nim potworny kamien

u mnie mama zawsze odkamieniała octem
CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 09:02   #2753
kitkulka
Zakorzenienie

Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Kylie ja za ostrym tez nie przepadam, ale teraz nawet ketchupu pikantnego nie moge a sie lubilo

Octem moj Tata kiedys odkamienial ale za bardzo smierdzialo a teraz odkamieniaja kwaskiem cytrynowym w proszku pomysl perfekcyjnej i dziala czajnik elektryczny

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Shizaxa Ty pytalas skad mamy aplikacje wizaz? Bo juz sie pogubilam
Jeśli masz androida to ze sklepu play a jesli iphone to z itunes wpisz wizaz tylko i wyskoczy

kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 09:08   #2754
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CherrryCat Pokaż wiadomość
u mnie mama zawsze odkamieniała octem
Cytat:
Kylie ja za ostrym tez nie przepadam, ale teraz nawet ketchupu pikantnego nie moge a sie lubilo

Octem moj Tata kiedys odkamienial ale za bardzo smierdzialo a teraz odkamieniaja kwaskiem cytrynowym w proszku pomysl perfekcyjnej i dziala czajnik elektryczny

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Shizaxa Ty pytalas skad mamy aplikacje wizaz? Bo juz sie pogubilam
Jeśli masz androida to ze sklepu play a jesli iphone to z itunes wpisz wizaz tylko i wyskoczy

Dobra a teraz konkrety
Jak sie odkamienia octem a jak kwaskiem
z tego co wiem to ocet wlewa sie do czajnika i zagotowuje, ja mam normalny czajnik taki na kuchenke, nie elektryczny

Zbieram sie na poszukiwania fryzjera z marzeń w mojej okolicy
trzymajcie kciukasy

Edytowane przez xXxKYLIExXx
Czas edycji: 2013-07-12 o 09:17
Stary 2013-07-12, 09:45   #2755
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez Ninedin Pokaż wiadomość
Dzięki
To czekam

: hahaha:
Cytat:
jak octem to wlewasz tak powiedzmy 1/4 octu i resztę wody do pełna i gotujesz, potem wylewasz to wszystko i gotujesz jeszcze sama wode 2 razy,żeby nie śmierdziało
A o kwasku słyszałam, ale nie robiłam

U mnie nie pada, ale zimno jakoś
Stary 2013-07-12, 10:10   #2756
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:

całe życie na wdechu
Stary 2013-07-12, 11:00   #2757
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
to i zajaramy od razu jak do świstaka chcesz teraz na bulwarze tym nowym dużo fajnych resto
moje winko się chłodzi, zaraz będzie Tsunami na tvn to będziemy oglądać z winkiem
a zakupy to takie
http://avanti24.pl/moda/5,103632,136...wane.html?i=10
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...%2BBershka/428
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...inny%2BBSK/630 białe
Ooo nie Nie mam kasy teraz a ta takie rzeczy pokazuje! Ja chce te rurkasy skinny Kurde no

Cytat:

Nieee, nie suchary tylko WAFLE RYZOWE Te z czekolada sa fajne

Moj tz odkamienia czajnik elektryczny kwaskiem cytrynowym Wiem ze wsypuje do czajnika, dolewa troszke wody i chyba zagotowywuje i tak ze 2 razy chyba

Cytat:
A ja widziałam włosy Kitki i powiem Wam,że jest pięknie i Kitka tylko sra
Jak zwykle

Cytat:
wpadlam na chwilke pochwalic sie ze jestesmy juz z agatka po randce i bylo cudownie!
agatka jest przesliczna kobietką z klasą i non stop gadalysmy
uwielbiam ja i czekam na kolejne spotkanie w realu

a teraz znikam do tz... weekend od jutra mam grillowo imprezowy wiec nie wiem kiedy ile i czy bede
takze jak ktos ma cos do mnie na gwalt to mnie lapac na pw albo pisac wołami

buziaki sliczne!
Ale wam dobrze

Kitka fryzurka boskaaaaa Jak zwykle zreszta A ja narazie do mamy sie nie wybieram ani nad morze, siedzimy z tz u nas w miescie i moze nad jeziorko na domki na pare dni pojedziemy, bo w tym roku nie mamy kasy na tyle bo na auto poszly oszczednosci tz A tak w ogole to moja babcia teraz w El jest

Renatka ja jestem

Bunny wspolczuje Ci strasznie Kochana lec do lekarza na te badania jak najszybciej oby Cie troche teraz puscilo

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 12:04   #2758
Agatau88
Zakorzenienie

Hej

EX
Twoja babcia w El, ja jade niedługo nad morze to się spotkamy, ja Kitka i Twoja babcia

Bunny
widziałam ze nie jesz, zresztą lodów nie ruszylas wiec to nie od nich. Ja mam się dobrze. A z brzuchem tak jak rozmawialysmy, szczegolow nie napisze bo rozmawialysmy ale gastro koniecznie. Nic nie boli, jak ASIA mowi beka się powietrzem i tyle. Lepiej wiedzieć co jest żeby potem wiedzieć czym się leczyc. A nie zastanawiać i nic nie jescMusisz koniecznie się zdiagmozowac, jeśli masz skierowanie na gastro.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 12:06   #2759
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Ooo nie Nie mam kasy teraz a ta takie rzeczy pokazuje! Ja chce te rurkasy skinny Kurde no
wiesz to tylko 35 zł a ja jeszcze mierzyłam różowe tylko stwierdziłam, że pewnie nie będę w nich chodzić

A z tymi spodniami to się naśmiałam,bo wzięłam chyba z 6 par do przymierzalni, wszystkie 36. TŻ gdzieś polazł sobie, a ja mierzę pierwsze i tyłka nie mogę wcisnąć i myślę no super, ten gdzieś polazł to nawet mi większych nie przyniesie a okazało się, że próbowałam się wcisnąć w rozmiar 32 czyli XXS na szczęście resztę par wzięłam w dobrym rozmiarze

Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA
Czas edycji: 2013-07-12 o 12:08
Stary 2013-07-12, 12:30   #2760
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej

EX
Twoja babcia w El, ja jade niedługo nad morze to się spotkamy, ja Kitka i Twoja babcia
No i super Babcia pewnie godnie mnie zastapi

Cytat:
wiesz to tylko 35 zł a ja jeszcze mierzyłam różowe tylko stwierdziłam, że pewnie nie będę w nich chodzić

A z tymi spodniami to się naśmiałam,bo wzięłam chyba z 6 par do przymierzalni, wszystkie 36. TŻ gdzieś polazł sobie, a ja mierzę pierwsze i tyłka nie mogę wcisnąć i myślę no super, ten gdzieś polazł to nawet mi większych nie przyniesie a okazało się, że próbowałam się wcisnąć w rozmiar 32 czyli XXS na szczęście resztę par wzięłam w dobrym rozmiarze
No wlasnie wiem Te niebieskie mi sie spodobaly, i normalnie bym je zamawiala, z tym ze ja kase mam po 20stym, a tz mi zamowil juz ze swoich ta spodnice, i czesci do auta jakies i nie chce go naciagac teraz Kurde ja to mam pecha A do kiedy ta promocja jest?

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości