|
|
#511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Cytat:
![]() na śmichy-chichy trzeba sobie zapracować. taka prawda. bonus do zmienionych pieluch ![]() ![]() Cytat:
nadrobiłam wszyściutko co zrzuciłam w ciąży i dołożyłam 2 kg i to już wynik dwucyfrowy. strasznie się z tym czuję.nawet dziś ktoś mnie do biegania zainspirował, ale pomyślałam, że z mleka w (.) by się chyba masło zrobiło
|
|
|
|
#512 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja marzę o tym, żeby usiąść w parku i poczytać książkę, ale co posiedzę 5 minut, to Krzyś się budzi I tak łażę non-stop... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla Kuby i jego mądrych rodziców
|
|
|
#513 | |||
|
Zakorzenienie
|
QUOTE=corka_rosy;41738104]Ja też mam taką wadę. Pamiętam, że dość długo nie umiałam wymówić "r" (długo tzn. do 5-6 roku życia) i też był temat zabiegu, ale w międzyczasie zaczęłam "r" wymawiać i żyję z tą wadą do dziś, bez seplenienia. Tylko fakt, języka daleko wyciągać nie mogę, ale TŻ nie narzeka
[/QUOTE] Mamusika Cytat:
Cytat:
Swoją drogą dzieci tak indywidualnie się rozwijają, że czasem aż dziwnie: koleżanki córeczka zamiast chodzić, skakała na pupie, jak piłka. Jak miała 1,5 roku zaczęli chodzić na ćwiczenia i po dwóch spotkaniach już fizjoterapeuta przekonał ją do chodzenia, a wcześniej skakała niesamowicie - szybko, zwinnie, no dziewczyna sobie wymyśliła tak, nie inaczej. Cytat:
zawstydziłaś mnie, chociaż nie wiem, o co chodzi. I jak tu teraz komuś dopiec....
|
|
|
#514 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale raczej plamienie, tak? Czy krwawienie? Ale po co ja się zastanawiam, u mnie to ewidentnie okres... Ostatni miałam w lipcu 2012, więc i tak rok byłam bez Choć szkoda olbrzymia, że nie do końca karmienia ... ![]() Cytat:
No po prostu boooski!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A dziś była u nas moja kumpela w pierwszych odwiedzinach, Krzyś dostał 2 maskotki: pluszową kostkę do gry z cyframi 1-6 (ale taką dużą i z dzwoneczkiem w środku ![]() ![]() ) i mysz, co to szeleści, dzwoni, grzechocze itp ![]() ![]() Na razie kostka Go zainteresowała, do myszy dorośnie
Krzyś http://suwaczki.maluchy.pl/li-64752.png I love You more than yesterday, but not as much as tomorrow Ania http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png Edytowane przez Tasia34 Czas edycji: 2013-07-12 o 00:07 |
||||
|
|
|
|
#515 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() idem jak burza hahaCytat:
ja Cytat:
za szybki powrot do ''normalnosci'' Cytat:
Cytat:
oczywiscie MEGASNE za wizyty i pani - cudowny Toressik - a jak Ladnie trzyma ksiazeczke az jestem pod wrazeniem, i wcale nie wyglada na taka Chudzinke Cytat:
alez TO POWAZNA diagnoza - bycie chorym nie no slodziaszne sa takie dzieci Cytat:
Cytat:
a kasa by sie przydala na wyjazd - co ztego zem dostala zwrot podatku - kupilam bilety - kolezance dopalcilam reszte za ciuszki ( czekala 2miechy ) - siostrze oddalam 2tys za rachunki + 550 dalam by mi torbe zamowila - kupila to i owo - i co zostalo mi 2,5tys z czego 1000trza bedzie pod koniec miesiaca za prad zaplacic Cytat:
- ale nie przejmuj sie przeciez kazde dziecko ma swoj wlasny tryb i na Jaske przyjdzie pora oki lecem dalej |
||||||||
|
|
|
|
#516 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() pięknotek A tekst Kuby o jajkach, po prostu Cytat:
Ale super czytacz No i za spacerek ![]() Cytat:
chrześnica wymiata ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Babole naklepały stron nadrobiłam lecę luluDobranocki samych przyjemnych snów ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Aha i dla zainteresowanych w Realu Mleko Hipp w cenie 35 złotych
|
|||||||
|
|
|
|
#517 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
qrde NA LUSTRA nie wpadlam - musze jutro wyprobowac Cytat:
Cytat:
nie no co ty nie wolno Plakusiac ![]() co do tekstu tz ja nie chce nic mowic ale 1wszy tez mnie nie bolam, ale 2 napierdalal ![]() Cytat:
co do 2 pozostalych Cytat:
Cytat:
ale to z ta koszula mnie polozylo na lopatki eh prawiem na finiszu z nadrabiamiem
|
||||||
|
|
|
|
#518 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeeeee!!! ![]() Cytat:
Nie no, Krzyś dziś też pozytywnie nas zaskoczył -pięknie główkę trzymał ![]() ![]() ![]() 2. ![]() 3. Cytat:
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do 2 kolejny lece spac - przytule sie do Milusia i bd mi sie snily mega fajowe sny zalaczam fotke senna z palszukiem moja sis skomentowala ze pewnie mu sie cheesburgery od cioci snily ![]() ![]() slodkich snow do jutra tfu do dzis ale do pozniej . |
|
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
eh to jeszcze dorzucę coś na dobranoc - ew na dzień dobry
Teściowa chciała sprawdzić swoich trzech zięciów. Poszła do domu jednego z nich, wchodzi do studni i krzyczy: - Ratunku! Pomocy! Topie się! Zięć wybiega i wyciąga teściową. - Jutro będzie czekała na ciebie nagroda. I jutro rano, przed domem stoi nowiutki Fiat 126p z tabliczką, na której napisano: "Dla kochanego zięcia - teściowa". Idzie do domu drugiego ziecia, wchodzi do studni i krzyczy: - Ratunku! Pomocy! Tonę! Zięć ją wyciąga, a ona na to: - Jutro będzie nagroda. I nazajutrz przed domem stał nowiutki Fiat 126p z tabliczką, na której napisano: "Dla kochanego zięcia - teściowa". Idzie do trzeciego, wchodzi do studni i krzyczy: - Ratunku! Na pomoc! Tonę! Zięć podbiega do studni i odcina linę. Nazajutrz przed domem trzeciego zięcia stoi nowiusieńki Mercedes z tabliczką, na której napisano: "Dla kochanego zięcia - "teść". |
|
|
|
|
#521 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Słodki brzusio! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#522 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w końcu!!!!Cytat:
![]() nooooo bradzo dziwne! WITAJ W KLUBIE ![]() Cytat:
co do smoka i kury to Cytat:
za kupke!!!! i za główke okraglejsza![]() Cytat:
Cytat:
![]() ciekawe po ile bd 1. Chyba i tak kupie ze 3 puchy 2 na zapas. Cytat:
------------------------------------- prosze się odmeldować do świętowania!!!!! My dziś mamy całe 5 miesięcy!!!! buziaczki dla Jaski za 5teczkę!!!dla Florka za 4reczkę!!! dla Tomusia również za 4reczkę!!! dla Pawełka za 3jeczkę!!!
Na zawsze." Moje 55 cm szczęścia... Michalinka - ur. 12.02.2013r. Edytowane przez LiwkaO Czas edycji: 2013-07-12 o 07:21 |
|||||||
|
|
|
|
#523 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szkoda, że nie było wtedy komórek. Obejrzałoby się filmik i po kłopocie, a tea-weź to sobie wyobraź ![]() znałam to wcześniej, ale i tak się uśmiałam na dzień dobry Cytat:
![]() |
||||
|
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Cytat:
gotowa do swietowania ...!!! - u kazdej pewnie cos slodkiego na stole bedzie yhmm zaraz zaczne sie Teleportowac Dobra dobra i witam sie Emilian wstal o 7 no i o 2-45 ale dostal butle i spal dalej. Teraz jakos mu sie nie widzi isc spac :-/ pobawilam sie na lozku ale jakos sen mnie morzy wiec jest juz w lozeczku - i znowu siluje sie z Krokodylem od cioci Agnieszki - a jakie dzwieki wydaje fiuu fiuu. Szkoda tylk ze jak Tele zobaczy od razu milknie i nie idzie nic "sensownego" nagrac dla Dziadkow :-( No nic ide zrobic Mleko moze polegnie ..?? Haha Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tak codziennie!!!
|
|
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() alez duzo tortow ![]() ![]() Zdrowka! wszystkim! widzialam to na zywca - widok cudny. Mala Ala tak skakala. Sprawnie jej to 'szlo', ze ho ho ![]() Kasiu, Twoj Emilian jest cudny. Faktycznie taki 'miluś'
|
|
|
|
#527 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dodawałaś łyżeczkę czy pół? Bo mi lekarz powiedział, że łyżeczkę i rozumie że już ugotowanej łyżeczkę? Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
, witam sie nad owsianką z malinami i borówkami a raczej proporcje na odwrót -owoce z owsianką mmmmm pycha ! Wczoraj wieczorkiem rozmawialismy sobie z Roszkiem przez calutkie 1,5 godziny -bez przerwy gadał a ja go giglałam ,zjadałam a on mnie atakował -boskie to było ide nadrabiac .....
|
|
#529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zabawy z Roszkiem słodkie! gaduła jedna z niego no
|
|
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Cytat:
A biegania sobie nie wyobrazam z mlekiem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#531 |
|
Rozeznanie
|
witam się.
Dziś w nocy znalazłam Michałka śpiącego do góry nogami. Zaczyna już w nocy obroty dla mam, których maluszki nie unoszą jeszcze główek chciałam powiedzieć, że mój leniuch też za długo nie lubi leżeć na brzuchu i ćwiczyć... od razu jest ryk.Moje dziecko oprócz wyrobienia w sobie świadomego uśmiechu poznaje swoje łapki wsadzając sobie do buziaka. za wszystkie skończone miesiąceMi do wagi z przed ciąży zostało 1,5 kg, więc nie ma się czym chwalić. ciekawe czy uda mi się pozbyć trochę kilogramów więcej... |
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Nestelle - jak robisz te owsianki?
Eh, ja to jednak jestem glownie cycem dla mojego dziecka. Rano nakarmilam, tz wzial a ja padlam. Potem tz mowi ze polozyl go jeszcze za jakis czas kolo mnie myslal ze moze przysnie a on obrocil glowe spojrzal na mnie usmiechnal sie i zaczal mlaskac. A ze ja spalam to za chwile byl krzyk bo ani cyca ani pogadac.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Moje dziecko nie dość, że wstaje co chwilę w nocy na jedzonko to perfidnie mnie dziś pogryzło, boli bardziej niż na początku:/ Teraz sobie śpi zadowolony
|
|
|
|
|
#534 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja i tż
Cytat:
Cytat:
znam ![]() Cytat:
świętujemy ![]() ![]() klask i: dla wszystkich i duuuuuuuuużo coli dobrze że mam puszeczkę w lodówce ![]() jeszcze miesiąc i Misia i Jaśka pół roku hoho to brzmi dumnie
|
|
|
#535 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() pewnie kupa kasy się zebrała---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#536 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
,przeciez to noc jeszcze .....! Cytat:
![]() niestety na wodzie bo jak robiłam na mleku to Roszek ulewał .... Cytat:
wczoraj wieczorkiem nałozyłam sobie maseczke z saszetki na której było napisane "przed uzyciem wstrząsnij"
|
|
|
#537 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na zawsze." Moje 55 cm szczęścia... Michalinka - ur. 12.02.2013r. Edytowane przez LiwkaO Czas edycji: 2013-07-12 o 09:35 |
||
|
|
|
|
#538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#539 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emilian poszedl spac ale juz o 9..pobudka - dobre i to ![]() Cytat:
nie wiem czy dzis usne co do tatusia - no synus sie stesknil Cytat:
juz bym chciala widziec jak nagle Roszek zaczyna NIC nie robic Cytat:
za umiejetnosci ![]() mi do wagi sprzed ciazy zostalo -2kg ... ale przytylam 5kg od porodu .. a mialam 15kg schudnac - to teraz mam 20kg Cytat:
sie witam ponownie za okenm szaro-buro nie chce mi sie wychodzic, ale z Agnieszka sie umowilam - na szczescie dopiero na 15 wiec mam czasu a czasu :P
|
|||||
|
|
|
|
#540 |
|
Wtajemniczenie
|
------------------------------
szukam prezentów dla siostry na wieczór panieński i muszę jej to wydrukować i zalaminować by powiesiła sobie w mieszkaniu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

nadrobiłam wszyściutko co zrzuciłam w ciąży i dołożyłam 2 kg
i to już wynik dwucyfrowy. strasznie się z tym czuję.

Ja marzę o tym, żeby usiąść w parku i poczytać książkę, ale co posiedzę 5 minut, to Krzyś się budzi 

zawstydziłaś mnie, chociaż nie wiem, o co chodzi. I jak tu teraz komuś dopiec....

za szybki powrot do ''normalnosci''

prosze się odmeldować do świętowania!!!!! 
a Kacprowi nawet smakowała
klask i: dla wszystkich i duuuuuuuuużo coli