|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
|
|
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Fryzjerkę wiem jaką chcę, bo od zawsze do niej chodzę, na większość imprez ona mnie czesała, zna moje włosy a ja jej talent
![]() Co do godziny ślubu to trzeba też zwracać uwagę na porę roku. Siostra ślubowała 04 października, ślub była na 16stą w kościele oddalonym o 15 km i jak dojeżdżaliśmy na sale to zaczynało się robić szaro. My chcemy właśnie na 16-17 bo droga z kościoła zajmie nam chwilę, a nie chcę za wcześnie, żeby za szybko ludzie się nie zmyli z wesela. Powiedzcie, co sądzicie o takich kulach do dekoracji sali? kula.jpgkule.jpg |
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chodzi o to, zebym weszla z ulicy, ale normalnie sie umowila na mierzenie: tego zabronic nie moga. A jakby zabronili to juz napisalam co bym zrobila to nie moja wina, ze niektore laski szukaja sukni na ostatnia chwile- ich sprawa. Ja mam ochote mierzyc rok-poltora wczesniej i nikt mi nie powienien tego zabronic dla mnie taki salon odpadłby w przedbiegach nawet jesli bylaby tam moja wymarzona suknia przeceniona o 70%
|
|
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
a jeszcze mi się przypomniało odnośnie spa http://www.spahoteljawor.pl/
http://www.klimczok.pl/ http://wyspaustron.pl/ http://www.olimpia.szczyrk.pl/ http://hotel-elbrus.pl/#main http://www.hotelskalite.pl/ http://www.zimnik.com.pl/ |
|
|
|
#2765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Także mam ślub na godz. 16 16.08.2014 godz. 16:00
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne te kule ozdobne
ale zależy jaka dekoracja sali ogólnie...zaczynam żałować że ślub tak późno... trzeba było sierpień brać... ![]() mam do was pytanie - szukuje nam się wesele 19 październik tego roku- jak myślicie jaką sukienne powinnam przyszykować? zastanawiam się czy wystarczy to co mam czy powinnam poszukać czegoś a teraz są wyprzedaże... bo latem to wiadomo gorąco jest zazwyczaj (chociaż dziś lipa a mój kuzyn jutro jedzie na wesele do znajomego - ciekawe czy się wypogodzi coś..) to sukienka może być zwiewna lekka ale tak na jesień? Edytowane przez anannke Czas edycji: 2013-07-12 o 09:53 |
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa ale mam stresa
TŻ już do mnie jedzie ![]() Zaangażował się... Specjalnie do mnie przyjeżdża i sam to zaoferował. Spał po nocce tylko 1,5h i jedzie tu bidulek |
|
|
|
#2769 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
Tu nie o to chodzi. tylko o to ze te panie twierdzą, że za pol roku czy rok gust sie zmeini wiec marnuje sie ich czas, albo ze przyjdzie sie pomierzyc a uszyje u krawcowej. Niestety w Warszawie to bardzo czesto spotykane. Ja wlasnie tak zamierzam zrobic, pomierzyc a uszyc u krawcowej. I nie dlatego ze nie szanuje pracownic salonow, ale po prostu nei stac mnei na kupno sukni w sklepie, a nie uszyje niczego w ciemno nie wiedzac jak w czym wygladam.
|
|
#2770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sala będzie ubrana jakimiś materiałami pod sufitem i na ścianie za PM. Koloru jeszcze nie znam |
||
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i edytowałam post o pytanie o sukienkę na wesele - proszę o rady
|
|
|
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sie tanczy to jest goraco, a do kosciola zalozysz na sukienke jakas marynarke czy plaszczyk i bedzie ok
|
|
|
|
|
#2773 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
ja bezskutecznie próbuję wyleczyć mój, ale nic nie daje rady, teraz przez wakacje musiałam odstawić pomagające trochę kosmetyki (kwasy+retinol, podobno fotouczulające) i wyglądam okropnie
|
|
|
|
|
#2774 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Nie mogę tego posta znaleźć, sorry
![]() Ja to się zastanawiam czy i jak zmieniać wnętrze klubu, w którym będzie przyjęcie - z typowo rockowego do takiego w konwencji? I czy coś takiego robić też w przypadku restauracji? Fotki WOORA mogę Wam wkleić jak coś ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
te chciałabym zmierzyć w poniedzialek
![]() tylko nie wiem jak u nich z cenami
|
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popatrzcie jaka prosta suknia w załączniku a ma w sobie to coś... |
|
|
|
|
#2777 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Za to u fotografa spędziliśmy UWAGA ! 4 godziny zamęczył nas totalnie, wszystko nam opowiadał.. zapytałam o sesję na tle stodoły w kolorach b/w - super wyszła ! a on mi zaczął opowiadać o swoim przyjacielu i o tym, że go kobita kiedyś rzuciła
|
|
#2778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), ale już po kremie (Effaclar K) trochę mi się polepsza, tzn. na raz mam 2-3 wypryski zamiast 10. Ale jest z kwasami, a mnie dermatolog wystraszył i się boję kwasów latem. Chociaż właśnie sprawdziłam i na wizażu piszą, że nie trzeba się bać, tylko dołożyć krem z filtrem
|
|
|
|
|
#2779 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
|
|
#2780 |
|
Zadomowienie
|
odnośnie trądzików i takich tam innych.. wczoraj byłam u dermatolog bo strasznie zaczęły mi wypadać włosy.. i przy okazji spojrzała na moje krostki, krosteczki
![]() Przepisała mi na włosy gelacet w saszetkach i laktoper w tabletkach na krosty. Dodatkowo dostałam żel skinoren i żel normaclin - może któraś miała z tymi specyfikami do czynienia ?? będę wdzięczna za opinie
|
#2781 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W tej chwili na codzień używam żelu Cleanance z Avene (kupiłam w komplecie z innym kremem, który już dawno zużyłam, a żel jest upiornie wydajny i nadal go mam), raz-dwa w tygodniu peeling. Mam takie sprezentowane mi cudo z Yves Rocher: delikatny_peeling_oczyszczajacy_36613.jpg Ten z kolei jest mało wydajny i jeśli przeliczyć na użycia, to wypada cenowo słabo. Kombinowałam z OCM, ale to wbrew temu, co mówią to nie dla mnie - świeciłam się po tym jak świeczka. Ostatecznie butlę oleju rycynowego zużyłam do włosów i rzęs i tu się sprawdza (rzęsy mam teraz kosmiczne, dużo grubsze, niż były). |
|
|
|
|
#2782 | |
|
Erudycja
|
Dot.: Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
postawilam wszystko na jedną kartę, wybuliłam troche kasy, leczylam sie 7 miesiecy i teraz, od zakonczenia leczenia mam swiety spokoj, czyli juz z 2-3 miesiace nie mailam ani jednej krostki, choć cera nadal pozostawia wiele do życzenia. Wciaz mam blizny delikatne i przebarwienia ale jesienią temu zaradze ![]() żadne kremi i zele nie pomagały na stale a to jak reka odjął. Nie zaluje
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
ja używam takich kosmetyków
|
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
ja tez tak chcę !
![]() ja nie potrafie usnac przed 24 a potem rano bym spala i spala,.. ![]() Moze Dwór Kombornia ? W woj podkarpackim
|
|
#2786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko jak dla mnie powinny być z zakrytym paluchem nie lubię odkrytych
|
|
#2787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam w ten deszczowy poranek
![]() Cytat:
Cytat:
Zdjęcie0849roz.jpg Gdyby nie cena już pewnie bym zamówiła, ale mój budżet to max 3500 zł ze wszystkim, więc poszukuję czegoś w tym stylu, ale z tańszych kolekcji np. chcę zmierzyć sukienki Gala. Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-07-12 o 11:02 |
||
|
|
|
#2788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na pewno bym się w nich wywróciła po dwóch krokach tak się tłumaczę
|
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po Biodermie to chyba miesiąc się leczyłam, taką silną wysypkę dostałam, a niby dermokosmetyki. |
|
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój budzet to max 2500 tys ...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.

przecież nic te baby ci nie zrobiły a jak mają dużo klientek to się nie dziwię że wolą im poświęcić czas jak babeczka ma za pół roku ślub i musi już kupić suknię żeby zdążyli ją zrobić to osoby które mają ślub za 1.5 roku jaką trochę zapasu czasu że mogą mierzyć tydzień później czy miesiąc później jak już miną zamówienia na sezon ślubny...
nie chodzi o to, zebym weszla z ulicy, ale normalnie sie umowila na mierzenie: tego zabronic nie moga. A jakby zabronili to juz napisalam co bym zrobila

jak sie tanczy to jest goraco, a do kosciola zalozysz na sukienke jakas marynarke czy plaszczyk i bedzie ok
dopiero co sie wyleczylam