|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, teraz bez patentu można pływać napewno aż na Omegach, nie wiem, czy na większych czasami już też. Ale taka Omega dosyć pojemna
|
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
Bez patwntu balabym sie. Jak ktos ma patent, to kurs przeszedł, egzamin zdal, cos umie. A bez patentu to tak na slowo honoru, a tu o bezpieczeństwo chodzi jednak.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek wszystkim
![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Choji ach jaram się jaram, to już jutro ![]() To trzeba jakiegoś marynarza wynając co by wszystkie zazdrośnice mogły imprezować
|
#4175 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm nie wiem jakie były rozm. mój był z wystawy, więc nie wiem co mieli innego, ale ogólnie jest problem z małymi rozm. Cytat:
Mnie też czeka przeprowadzka, ale najpierw remont musimy zrobić ato mnie przeraża... Fotkę wrzucę później, teraz pochmurno jest i fotka wychodzi ciemna...
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
ze śmietaną już nie takie dobre
no i się słońce schowało a według pogody niby jest bezchmurnie wstrętna mgła ale w sumie dzień oddechu się przyda ![]() Choji to już jutro
|
|
#4177 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do Rumunii już jutro ![]() Cytat:
Nie lepiej sobie jakiegoś parobka wynająć? Żeby zazdrośnice się spokojnie mogły bawić ![]() Cytat:
![]() Dajcie jej może jakieś dobre winko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fotka!! Czekamy ![]() AAAAAAAA już jutro wyjeżdżam Ale się stresuję, jak głupia ![]() Nie będzie mnie z Wami ponad 2 tygodnie!
|
|
|
#4178 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja bym się pisała na rejs ale patentu nie mam.Marg śliczny pierścionek. Zastanawiam się tylko ile masz palców Ja noszę zaręczynowy, obrączkę i 1 pierścionek, który dostałam od tż. Reszta leży w szafie i się kurzy bo jakoś głupio mi zamieniać zaręczynowy na zwykły srebrny. Cytat:
Kurcze zazdroszczę wszystkim wyjeżdżającym na wakacje. Ja też chcę. A przynajmniej wiedzieć kiedy i gdzie. |
|||
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
Wszyscy gdzieś wyjeżdżają
![]() Jovi, będziemy tęsknić!
|
#4180 |
|
MBZ♥
|
Chcę zlot:Prosi: byle nie w lipcu i sierpniu bo urlopy, wczasy, chrzciny, rocznice, urodziny
i przycisłabym z Roszpunką![]() Dzień dobry ![]() Carmi spodnie koralowe ![]() a Twoje nogi Gwizdak fajnego weekendu Choji jaraaaaam się JeszczePanno![]() Jovi udanego zwiedzania ![]() I kocham mojego Męża i moją Córeczkę ![]() |
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie pierwszy raz się sama zafarbowałam
Znaklazłam w promocji mousse z l'oreala, więc się długo nie zastanawiając wzięłam, bo normalną farbą na pewno bym nie dała rady Zobaczymy jaki efekt jak już zmyję A w ogóle to nie miałam w planach się farbować , bo doszłam do wniosku, że i tak mi wypraży włosy w tej Rumunii, ale wczoraj jak poszłam do toalety w M1 to myślałam, że padnę... takie miałam wypłowiałe, okropne włosy z ponad 1cm odrostami mega blond! Moje przerażenie sięgnęło zenitu i pobiegłam do rossmana :Paleks Przeprowadzki tak całkiem na swoje to są chyba jednak najprzyjemniejsze przeprowadzki pomimo wszystko ![]() magda no ja myślę ![]() byu dziękuję Ale Wy jesteście taką cudowną, szczęśliwą rodzinką Mam nadzieję, że też taka będę
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Jovi z wlosami tak jest. Niby jest ok ale jak sie zobaczy w innym swietle w lustrze to szok. Jak ja zobaczylam moje wlosy na zdjeciaxh z marca to myslalam ze umre ze wstydu
|
|
|
|
#4183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
też będę robić za tydzień kolor, ale inny niż zwykle, bo nie było mojego. Trochę jaśniejszy, co mnie nie cieszy
|
|||
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
no to dobrze o Tobie jako żonie i mamie świadczy
![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- przyjemne - potwierdzam mimo zmęczenia, wkurzenia i ogólnej rozpierduchy - jest radość Choć sama przeprowadzka to pół biedy, najgorsze jest pakowanie wszystkiego, układanie w pudłach według "zasług", a potem rozpakowywanie tego w nowym miejscu - to były dwa dni cięęęęężkiej pracy
|
|
|
|
#4186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i taki szok się nam funduje, ech... Dobrze, że się w porę skapnęłam ![]() Cytat:
No właśnie fajny ten mus, pierwszy raz go kupiłam, jak mi się spodoba to przy nim zostanę, bo mogę się sama zafarbować ![]() Nie mogę znaleźć depilatora
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Zazdrośnice, część 67.
A to ten mus w podwójnym aplikatorze co się nie miesza w tubce tylko w drodze na rękę? Ja mam go do wypróbowania, będę robić w weekend bo mam zaplanowane spa na sobotni wieczór
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
Jovi pojedziesz taka owlosiona:p
Musy sa wygodne ale mi blondu nie zlapaly. Teraz mam jakas nowosc z loreala i juz nie moge sie doczekac farbowania
|
|
|
|
#4189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
Ty masz chyba jakieś nowocześniejsze, amerykanskie ![]() Cytat:
![]() Jaką nowość?
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Zazdrośnice, część 67.
Ja Was też
![]() Ja też muszę już coś zrobić z włosami, mam teraz wypłukany kolor plus odrosty, które od słońca robią się blond, więc nie wiem co sobie zapodac Skoro są wypłowiałe, to może jakiś karmel
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam powiedzieć, że uzależniłam się od placków bananowych - jem co drugi dzień w zasadzie
pycha są, carmi, kocham Cię! |
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Z czym najczęściej? I z dwóch bananów na jedno śniadanie?
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
jestem na telefonie wiec nie mam jak wrzucić linka ale wygoogluj sobie L'Oréal Preference Mousse Absolue -ja będę w weekend testować ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
) na jakieś nowoczesne rzeczy, które nie dotarły jeszcze do Polski ![]() U nas takiego nie ma
|
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
|
|
#4196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
![]() Cytat:
I kocham proste i szybkie potrawy ![]() Ja lubię w proporcji 1 banan na 1 jajko i wychodzi mi porcja śniadaniowa, ale mój B. czasem robi 1 banan i 2 jajka żeby było więcej białka, niestety dla mnie smakuje wtedy jak omlet ![]() Cytat:
Czytałam o tych nowych Loreal, ale miały słabe opinie. Lubię w piance John Frieda, ale się szybko wypłukują, więc wróciłam do Castingu średni brąz. Ale w sumie u mnie się wszystko szybko wypłukuje, bo używam m.in. head & shoulders.
|
||
|
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto wie, może nawet dzisiaj (przy pomocy męża ) czarny imbir kupiłam z castinga a mam teraz rozjaśniane lekko włosy - ciekawe co wyjdzie
|
|
|
|
|
#4199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tam zawsze tubka jest dużo za mało, już za długie kłaki mam ![]() Cytat:
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie umiem nałożyć farby więc farbowania u mnie nie będzie. Teraz się obawiam, że wyrzucicie mnie z wątku jako element niepasujący
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

jest przepiękny i to za taką cenę!
ciekawe czy mają małe rozmiary. kojarzysz może? tak 10,11?
Obie z koleżanką chciałyśmy odbić lotke - mi się udało, niestety koleżanka trafiła z całej siły w mój łokieć.... Myślałam, że tam padne z bólu. Łokieć czerwony, od razu zaczął puchnąć, bolał okropnie przy każdym zgięciu, wyprostowaniu. Na szczęście w domu smarowałam Altacetem i dzisiaj już jest ok. Ufff. Opuchlizna zeszła, już tak bardzo nie boli. Jedynie mam siniaka.
dalej len ze mnie. 

Ale się stresuję, jak głupia 

jaraaaaam się
Moje przerażenie sięgnęło zenitu i pobiegłam do rossmana :P