|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |||
|
Magda ;)
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
Cytat:
na zdjęciu są do kostek,ale że ja niska to na mnie są normalnie długie Ja jadę do Drezdenka ![]() Cytat:
![]() ![]() A powiem wam,że ta sukienka ombre to TŻ mi ją wyczaił
|
|||
|
|
|
#2732 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawe z czego..... odstaw ten shit jak najprędzej bo inaczej źle to sie może skończyć....martwimy sie o Ciebie ![]() ja pamietam brałam kiedyś jakieś tabletki na odchudzanie i strasznie sie po nich czułam...mega słabo ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
mój Tż nienawidzi ciuchów ombre....ja jakoś tfu tfu mam mało rozdwojonych moze też dlatego, że zainwestowałam w nowe maski do włosów, odstawiłam troche prostownicę i rzadziej farbuje....niedługo mi miną prawie 2miesiące od farbowania....oczywiscie nie licząc szamponetki
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak sie ma krótkie to sie układają z reguły a jak są długie odrośnięte to każdy włos w inna stronę
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2736 |
|
Wtajemniczenie
|
hahah
![]() a własnie ja bylam dzisiaj w Galerii Łodzkiej po prezent dla Tż-ta sis i weszłam do Reserved chcialam mu kupic jakies spodenki krotkie bo wyobrazcie sobie że mój Tż w takie upały w długich spodniach zachrzaniał bo stwierdził, że wszystkie ma poniszczone...
|
#2737 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
on tylko ja widzi jakąś grubaskę w legginsach to zawsze komentuje i mi gada ![]() a maski do włosów też mam,ale już rok włosów nie podcinałam,a jednak schodziłam z ciemnych więc miały prawo się poniszczyć ![]() hahahaha mój też najgorsze jest to jak sprzątam w szafie swojej to zajmuje mi to cały dzień, a w jego szafkach pół godziny tylko mi ciężko się z ciuchami rozstać, mam nie domykającą się szafę,a chodzę praktycznie ciągle w tym samym ![]() Lecę na film i winko. Mam teraz 4 dni wolnego do jutra Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA Czas edycji: 2013-07-11 o 21:49 |
|
|
|
|
#2738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ojej co wy dajecie jakie odchudzanie?! pije herbate czarna z cukrem zawsze to robie jak mnie dopadaja moje dolegliwosci zoladkowo-jelitowe albo woda z cukrem gotowana ![]() dzis z agatka probowalysmy dochodzic co mi jest- korzystalam z jej wiedzy studencko-medycznej i obstawiamy albo zespol jelita drazliwego albo lesniowskiego (gorsza opcja). tak czy inaczej na kopniakach od tz zaluje ze do tej pory sie balam zbadac- a agata mnie uspokoila ze to nie bedzie mnie bolalo- wszyscy straszyli ze bedzie ![]() poki co kolejna herbata, wymioty stanely... bol brzucha mniejszy po kupce czyli wskazuje na jelito drazliwe? ![]() co ja mam jesc zeby nie zaostrzyc sobie? to chyba te lody z agatka mnei tak dobily- juz zle sie czulam w trakcie, zreszta agatka widziala co mi sie dzieje...![]() w domu zjadlam pudeleczko malin (no debil jestem
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2740 |
|
Wtajemniczenie
|
a no żadnych nowych wynalazków nie kupiłam - na pewno już wszystkie z nich znacie: dolce latte, kallos i sleek line
troche sie obkupiłam na allegro ostatnio a teraz poluje tez na tą Goodbye Damage w sklepach ale tez u mnie nigdzie jej nie ma
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylam pewna,że chodzi o zielona herbate, bo niedawno pisalas,że chcesz jeszcze przed slubem troche kg zrzucic i pijesz zielona![]() Gastro jest nieprzyjemne ale do przezycia ![]() Żeby tylko wszystko w porzadku bylo
|
|
|
|
|
#2742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powinnaś jeść jakies delikatne produkty np. możesz sobie kisiel zrobić, ryz gotowany, sucharki jakieś, zupki delikatne i łagodne z kaszką....... aha i mi na takie objawy osobiście pomaga siemie lniane....odkąd je pije bóle brzucha przechodzą...bardzo łagodzi ból i rozgrzewa w środku żółądek. no z tymi lodami, malinami i warzywami to sobie nie pomogłas.... aha i jeszcze wiele lekarzy mówiło mi że jak ma sie silne objawy bólu brzucha/jelit to nie powinno sie pić mięty ani herbaty bo one mogą tylko zaostrzać ból. Dla mnie to głupota bo mi zawsze mieta i gorzka herbata pomagały z reguły, ale juz kilka razy sie z tą opinią spotkałam.... może cos w tym jest ?
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-07-11 o 22:03 |
|
|
|
|
#2743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lavia- ja miety nie moge nasila mi od razu zgage ;/ bo ja mam tez cos z refluksem prawdopodobnie a moze wyjsc ze to wszystko jest powiazane i moja kamica nerek stad sie wziela duze nadzieje wiaze z ta gasto ze wszystko sie w koncu wyjasni bo tak sie nie da zyc ![]() ciagly bol brzucha i jelit, biegunki w najmniej odpowiednich momentach i mnostwo jedzenia ktorego nei moge nawet ruszyc.... ![]() najgorsze ze babcia umarla na raka jelita ![]() kuzwa to rodzinne cos moze byc wiem ze herbata nie moze byc mocna pamietam ze po ostatnim szpitalu jak mi dali na wyjscie pierwsza slodzona herbate po kilku dniach kroplowek i scislej diety kleikowo-wodnej to dostalam takiego kopa jak na najlepszym haju az sobei usiasc musialam tak mi sie w glowie krecilo i zrobilo dziwnie slabo i milo
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. No każdy ma inny rodzaj cery ja to nie potrzebuję wielkiego krycia :PLavia to powodzenia jutro !
Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2013-07-11 o 22:45 |
|
|
|
|
#2745 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiteczko jak super
na pewno się przyzwyczaisz![]() Bunny zdrówka!! po tym co napisałaś o rodzinie to tym bardziej marszem na badania!! I dobrze że sie nie odchudzasz bo nie masz z czego![]() Renatka patrzyłam w końcu na zdjęcia, i chyba w blond mi się bardziej podobasz ![]() Lavia powodzenia na rozmowie jutro
|
#2746 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
![]() fryzurka boska Cytat:
mnie się na koniec tak potwornie bekło( powietrzem) , że myslałam że umre ze wstydu a może Ty masz alergie pokarmową jakąś ? np. na białko lub źle tolerujesz cukry ? ja jak w ciągu dnia zjem za dużo nabiału to zwijam się z bólu i wzdęcia mega mam ![]() a próbowałaś pić len? mnie bardzo pomaga jak tylko czuje że coś nie tak to piję a i kupka lżejsza jest ![]() zrobiłam dziś małe zakupki wyprzedaże zaliczone szykuje się na wczasy i musze uzupełnić szafe zostało zakupić strój kąpielowy i piżamke ![]() a i najważniejsze ...kupiłam farbe z garniera tą http://herarea.pl/farby-szampony-kol...-bursztyn.html i mam zamiar pomieszać ją z moim ciemnym blondem zrobie za jakieś 2 tygodnie
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Bunny kochana, ja teraz też uważam na to co jem, bo jak przegne to albo zgaga albo mdłości albo tak mi ciężko, że spać nie moge. Niestety wszystko w brzuchu zmienia mi miejsce i cierpię
![]() Wiec suchary nie są mi obce... Pij duzo wody :-* ja np nie mogę juz jesc pierogow ruskich, kapuśniaku z mlodej kapustki, ostrych dań, bo pozniej tak mi okropnie, że nie idzie wytrzymac :-( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
To czekam ![]() Kylie
|
|
#2749 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Ja tylko na chwilkę, bo właśnie uciekam się weekendować na dwa dni i chciałam Wam życzyć miłego weekendu
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2751 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
u mnie leje,leje masakrycznie
![]() Cytat:
Cytat:
Ale tak powaznie to koniecznie musisz te badania przejsc, tym bardziej ,że nieciekawa masz historie w rodzinie pod tym wzgledem ![]() Badanie to chwila moment, no troche dluzsza chwila i po sprawieCytat:
![]() Jak za duzo nabiału zjem to mnie brzuch, żołądek w sumie az skreca ![]() Poka strój, bom jestem strasznie ciekawa ![]() ![]() Cytat:
przepadam wiec mały ból![]() Ex własnie mowiła,że suchary dobra sprawa ![]() Cytat:
Cytat:
Miłego weekendu. Mialam isc dzisiaj do fryzjera...w ta pogode to ja nie wiem czy cos załatwie ![]() Mam do Was pytanie: odkaminialyscie kiedys czajnik octem? Tutaj jest tragiczna woda i w trakcie uzywania czajnika od wrzesnia mam w nim potworny kamien
|
||||||
|
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie mama zawsze odkamieniała octem |
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Kylie ja za ostrym tez nie przepadam, ale teraz nawet ketchupu pikantnego nie moge
a sie lubilo ![]() Octem moj Tata kiedys odkamienial ale za bardzo smierdzialo a teraz odkamieniaja kwaskiem cytrynowym w proszku pomysl perfekcyjnej i dziala czajnik elektryczny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Shizaxa Ty pytalas skad mamy aplikacje wizaz? Bo juz sie pogubilam ![]() Jeśli masz androida to ze sklepu play a jesli iphone to z itunes wpisz wizaz tylko i wyskoczy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak sie odkamienia octem a jak kwaskiem ![]() z tego co wiem to ocet wlewa sie do czajnika i zagotowuje, ja mam normalny czajnik taki na kuchenke, nie elektryczny ![]() Zbieram sie na poszukiwania fryzjera z marzeń w mojej okolicy trzymajcie kciukasy
Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-07-12 o 09:17 |
|
|
|
|
#2755 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
Cytat:
![]() A o kwasku słyszałam, ale nie robiłam ![]() U mnie nie pada, ale zimno jakoś
|
||
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2757 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam kasy teraz a ta takie rzeczy pokazuje!![]() Ja chce te rurkasy skinny Kurde no ![]() Cytat:
Te z czekolada sa fajne Moj tz odkamienia czajnik elektryczny kwaskiem cytrynowym Wiem ze wsypuje do czajnika, dolewa troszke wody i chyba zagotowywuje i tak ze 2 razy chyba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kitka fryzurka boskaaaaa A ja narazie do mamy sie nie wybieram ani nad morze, siedzimy z tz u nas w miescie i moze nad jeziorko na domki na pare dni pojedziemy, bo w tym roku nie mamy kasy na tyle bo na auto poszly oszczednosci tz ![]() Renatka ja jestem ![]() Bunny wspolczuje Ci strasznie Kochana lec do lekarza na te badania jak najszybciej oby Cie troche teraz puscilo |
||||
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() EX Twoja babcia w El, ja jade niedługo nad morze to się spotkamy, ja Kitka i Twoja babcia ![]() Bunny widziałam ze nie jesz, zresztą lodów nie ruszylas wiec to nie od nich. Ja mam się dobrze. A z brzuchem tak jak rozmawialysmy, szczegolow nie napisze bo rozmawialysmy ale gastro koniecznie. Nic nie boli, jak ASIA mowi beka się powietrzem i tyle. Lepiej wiedzieć co jest żeby potem wiedzieć czym się leczyc. A nie zastanawiać i nic nie jesc |
|
|
|
#2759 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
a ja jeszcze mierzyłam różowe tylko stwierdziłam, że pewnie nie będę w nich chodzić ![]() A z tymi spodniami to się naśmiałam,bo wzięłam chyba z 6 par do przymierzalni, wszystkie 36. TŻ gdzieś polazł sobie, a ja mierzę pierwsze i tyłka nie mogę wcisnąć a okazało się, że próbowałam się wcisnąć w rozmiar 32 czyli XXS
Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA Czas edycji: 2013-07-12 o 12:08 |
|
|
|
|
#2760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Babcia pewnie godnie mnie zastapi ![]() Cytat:
Te niebieskie mi sie spodobaly, i normalnie bym je zamawiala, z tym ze ja kase mam po 20stym, a tz mi zamowil juz ze swoich ta spodnice, i czesci do auta jakies i nie chce go naciagac teraz Kurde ja to mam pecha |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

agatko ostrzegalas mnie... jak dozyje jutra to pedze do rodzinnego...

haha :d ale wkoncu mam długie kłaki tak jak chciałam 
odstaw ten shit jak najprędzej bo inaczej źle to sie może skończyć....martwimy sie o Ciebie 

bylam pewna,że chodzi o zielona herbate, bo niedawno pisalas,że chcesz jeszcze przed slubem troche kg zrzucic i pijesz zielona