|
|
#4201 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
Polecasz re farby Preference? Koniecznie zdaj relację jak się sprawuje pianka.Cytat:
Pokażesz się nam po farbowaniu?Cytat:
Też mam już za długie i za gęste włosy i ciężko mi je jednolicie zafarbować...Cytat:
|
||||
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde przeglądam lasty i szału nie ma delikatnie mówiąc. Albo będą drogie wakacje zamiast tanich albo jazda bez trzymanki czyli kupowanie wczasów dzień czy dwa przed wyjazdem.
|
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt, masakra z tymi lastami. Liczyłam na to, że znajdę coś super w świetnej cenie, ale im było bliżej wyjazdu, tym ceny rosły! A w jakim kierunku chcecie jechać?
|
|
|
|
#4204 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fotki już wrzucam plus fotkę "tego jedynego" ![]() Cytat:
nie zamienie pierścionka zaręczynowego na zwykły...mam zaręczynowy, mój z 18 urodzin i teraz ten nowy...a wcześniej miałam tylko 2...więcej paluchów nie mam ![]() Dostałam dzisiaj od mamy sukienkę Macie fotki moich serdelek ![]() ![]()
Edytowane przez margueri Czas edycji: 2013-07-12 o 13:38 |
||
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzieś gdzie mają ciepło i jest morze. Wykluczamy egipt i turcję (bo się boję zamieszek) oraz kretę bo byliśmy ostatnio. Poza tym teoretycznie wszystko wchodzi w grę, choć patrząc na ceny to Bułgaria, Chorwacja, Tunezja albo Grecja są realne. Na dodatek nie dość, że ceny nie lecą to jeszcze oferty które miałam na oku się posprzedawały.
|
|
|
|
#4206 | ||
|
Zakorzenienie
|
jeden duży banan i jedno średnie jajko - wtedy wychodzą takie gęste i superłatwo się je przewraca (bo za pierwszym razem trochę za rzadkie mi wyszły i miałam problem z przewracaniem na drugą stronę). Banana kroję, jajko wbijam i wszystko blenderuję
Dziś mi wyszło 7 małych placuszków! Ale przedwczoraj zrobiłam 3 duże. I to jest ogromna porcja według mnie Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba znalazlam moje "something blue" http://www.etsy.com/listing/12512234...g?ref=col_view
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam właśnie, że w tym roku biura były ostrożniejsze i wykupiły mniej czarterów i miejsc w hotelach. Większe bezpieczeństwo, że nie padną ale przez to ceny wyższe i mniej lastów.
|
|
|
|
#4209 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem po prostu wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju ![]() Moje są gęste, ale cienkie, więc nie jest tak źle. Generalnie nigdy nie miałam tak miękkich włosów jak teraz po tym l'orealu już jak czesałam mokre czułam, że są jedwabiście miękkie, a teraz jak wyschły to Pomijając, że wyszły czarne Ale szybko zbrązowieją po wyjeździe ![]() I póki co widać, że jest w miarę jednolicie ![]() Cytat:
Cytat:
Ostatnie przygotowania - manicure i pedicure Wydepilowanie moich zapuszczonych nóg zajęło mi 1 h 15 min
|
|
|
#4210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje Będę nie miła, zapuściłaś się Udanego wypoczynku, baw się dobrze i wróć szczęśliwa!!! Za godzinę idę do fryzjera i znowu nie mam pomysłu na fryzurę eh http://images3.chictopia.com/photos/...-dress_400.jpg - fajna??? Widziałam dzisiaj fotki na fb mojego ex ze ślubu jakoś tak przykro mi się zrobiło, z drugiej strony jestem mega szczęśliwa, ze nie jestem już z nim i jak patrze na niego obrzydzenie mnie bierze...
|
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale sukienka czy fryzura ? ![]() To czemu Ci przykro, skoro Cię obrzydzenie bierze jak na niego patrzysz? ![]()
|
|
|
#4212 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczna bransoletka Cytat:
no, te farby są spoko pod tym względem Cytat:
![]() fajna, ale nic specjalnego
|
|||
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- http://codziennikfeministyczny.wordp.../nie-gole-sie/ Ble.
|
|
|
#4214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sukienka nie fryzura ;p hmm wiem to z ex jest sprzeczne ze sobą, ale chyba chodzi mi o to, że oni się już hajtneli a ja jeszcze nie...wiem to jest głupie myślenie, ale... ja mam cudownego narzeczonego, który mnie kocha i to jest najcudowniejsze Nasze mamy jakby się zmówiły, mówią, że niby ładny pierścionek, ale że za skrony, za delikatny, ehhhh mnie jest jest najcudowniejszy, uwielbiam go i to się tylko liczy ![]() Mama mi dzisiaj przytargała taka sukienkę, tylko w innym kolorze, dlatego pytam czy fajna... jak ją zobaczyłam powiedziałam NIE, ja przymierzyłam bajka, leży tak ![]() Odłożyłam dzisiaj kasę na moją suknię ślubną Dobre lecę do fryzjera, później jedziemy po farbę do naszego mieszkanka
Edytowane przez margueri Czas edycji: 2013-07-12 o 14:48 |
|
|
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I od tego powinnaś zacząć - od swojego cudownego narzeczonego ![]() Sukienka taka sobie. A pieścionek absolutnie nie jest skromny, jest cudownie piękny i idealny ![]() Udanych zakupów!! Uwielbiam kupować farby do wnętrz
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
Marg pierścionek śliczny
cuuudny ![]() A łokieć boli jak go dotknę. Bolał mega to w środę, dzisiaj jest pikuś. "do wesela się zagoi" ![]() Jovi 1h 15 żeś się zapuściła ![]() A z czarnego gliss kura mam odżywkę. Masz ją? Polecasz? ![]() Aleks nie jesteś sama. Ja umiem nakładać tylko farbę w postaci pianki i to tak, że oprócz włosów mam pofarbowane też czoło, szyję itp ![]() W ogóle od golenia, czy to kremem czy maszynką moje nogi są w kropki
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
marg masz już wybraną kiecke ślubną?
![]() Jovi ogól bobra
|
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech, feministki
|
|
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
Co myślicie o tej kiecce tak na wakacje? http://www.mosquito-sklep.pl/new-lov...-dekoltem.html
|
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
Jovi o fuuuu! Ja usuwam włosy ze wszystkich możliwych miejsc! Ostatnio rozmawiałyśmy z dziewczynami na temat depilacji miejsc intymnych i trochę mnie szokuje, że w 21 w. niektóre nie czują takiej potrzeby. Inne z kolei depilację "pełną" uznają za perwesję...
|
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odżywkę miałam kiedyś, ale już jakiś czas temu przerzuciłam się na te w spray'u, a nie te ze spłukiwaniem, bo mi brakuje zawsze rano czasu na czekanie Więc generalnie używają czarnego szamponu + odżywka czarna glisskura też = włosy prawie tak miękkie jak teraz po tej farbie l'oreala (choć trochę im brakuje )A jeśli chodzi o kropki, to po goleniu maszynką mam czasem jak za szybko chcę i nie uważam, to mnie podrażnia. A tak to mam czerwone kropki po depilacji, ale utrzymują się ok. 12h i schodzą. Takiego stalego problemu z tym nie mam. Jakżebym mogła zapomnieć o bobrze Ale muszę to zrobić możliwie jak najpóźniej, bo nie wiem czy tam w ogóle będę miała jakąkolwiek opcję ogolenia bobra, więc... Też tak myślę Ale patrzę na to z innej strony - będzie mu smutno, będzie się o mnie martwił, będziemy mieć dużo mniej kontaktu (wiadomo, koszty) i dlatego przez to będzie za mną tak stęskniony, że uświadomi sobie, że jestem kobietą jego życia, nie może beze mnie żyć i że czas się ze mną żenić!
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4223 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A może ich mężczyźni wolą nieogolone bobry i każą swym partnerkom tak chodzić? ![]() ![]() Jak byłam nastolatką to uznawałam tylko 'pełną', ale teraz jakieś wzorki uważam za ciekawe i czasem stosuję ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- http://www.mosquito-sklep.pl/koszule...awka-fluo.html super look na tym pierwszym zdjęciu, koszula mi się bardzo podoba ![]() aleks zamorduję, już sobie parę rzeczy znalazłam w tym sklepie Powinnyśmy mieć zakaz wrzucania linków do sklepów z ciuchami
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypadek? A włosy z rąk czasami też usuwałam kremem Teraz mam jasne i cienkie, więc prawie nie widać, więc nie usuwam.
|
|
|
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wyeksponować to mogę właśnie plecy. Z przodu i z tyłu nawet |
|
|
|
|
#4226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także są chyba różne upodobania Akurat z każdego owłosienia na ciele najmniej jestem restrykcyjna jeśli chodzi właśnie o okolice intymne Tu jestem w stanie zrozumieć, że jedni wolą tak, a inni inaczej.A rąk nie golę i nie goliłam, bo się bałam, że będzie efekt taki jak na nogach (czyli grube, twarde, czarne włosy ). A mam jasne blond więc mi w ogóle nie przeszkadzają ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
|
|
|
#4227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Okąd zobaczyłam na basenie ok 25 dziewczynę, której zza bikini wystawał dziki busz, to staram się moooocno pilnować
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2013-07-12 o 15:28 |
||
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja golę wszystko, to znaczy nogi, pachy, bikini, wąsik. reguluję brwi (a na przykład moja O. tego nie robi). no i chyba tyle. ręce kiedyś goliłam, ale się wystraszyłam czarniejszych włosów i przestałam, teraz mam normalny kolor i delikatne włoski, więc jest OK. A moja koleżanka w gimnazjum goliła sobie brzuch! |
|
|
|
|
#4230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mnie obrzydza na maksa, od razu mi się kojarzy z potem, brudem i smrodem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A regulacja brwi to w sumie kwestia indywidualna, bo mi rosną krzaczory, ale np mojej koleżance rosną same w sobie takie ładne wyprofilowane brwi A o goleniu brzucha też słyszałam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

Polecasz re farby Preference? Koniecznie zdaj relację jak się sprawuje pianka.
kto wie, może nawet dzisiaj (przy pomocy męża
) czarny imbir kupiłam z castinga
a mam teraz rozjaśniane lekko włosy - ciekawe co wyjdzie 

Ale się stresuję, jak głupia 
Ale przedwczoraj zrobiłam 3 duże. I to jest ogromna porcja według mnie