![]() |
#3481 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 411
|
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
Princiiii!!! Gratulacjeeeee!!!!!!!
Wiesz co - ja to czulam ze jestes w ciazy! Chyba jakis czas temu cucciola79 napisala tutaj na forum" a pochwalisz sie tutaj czy ciii" i juz wiedzialam ![]() Mow tu zaraz ktory tydzien i wszystko inne!jak sie czujesz? Jakie masz imiona w zanadrzu? O widzisz - gdybys mieszkala w okolicy to juz bym do ciebie przyleciala zeby usciskac. teraz to chyba bez jakiejs niani to sie nie obejdzie co? A maz szczesliwy? osobiscie ci odradze 2 imiona: nie nazywaj chlopczyka Edoardo a dziewczynki Sofia - po prostu jakas moda nastala - co sie pojawi nowy dzidzius to tak sie nazywa ![]() a moze baby shower zorganizujemy dla ciebie ![]() Cuciola po ostatnich doswiadczeniach i sukcesie bedzie glownym plannerem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 311
|
R: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
Bambi teraz jak o tym piszesz to faktycznie mi tez sie to podejrzane wydalo, a pozniej mi z glowy wylecialo....
Dzis myslalam,ze zdechne w biurze:popsula sie klima i bylo 35 stopni...na dworze bylo chlodniej... Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Zakorzenienie
|
Dot.: R: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
ja juz sobie wyobrazam sliczna dziewczynke z anielskimi loczkami jak Flavcio
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | ||
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 998
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No domyslam sie, ze wiedzialas – a tak przy okazji: u was nie szykuje sie czasem „un nuovo pargoletto“? Edytowane przez bambi1980 Czas edycji: 2013-07-09 o 11:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 082
|
Cytat:
![]() Naprawde? To z jakiejs brazylijskiej telenoweli? ![]() Sofia mi sie podoba. ![]() Cytat:
I to nie taki ledwo, ledwo co. Ale prawdziwy, porzadny. Spalo mi sie cudnie po nim. ![]() Do 6.13! Gdy przyjechala smieciarka a potem taka mala maszyna do sprzatania ulicy! ![]()
![]() |
#3487 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czekam najpierw na Was sposine a pozniej o drugim pomysle ![]() ![]() i u mnie popadalo ale nic nie zmienilo powietrze ciezkie i duszno ![]() co tam porabia reszta naszych wloszek??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Zadomowienie
|
Wloszki jakos malo aktywne od wczoraj
![]() dziewczyny ja wam mowie jak mi sie nie chce chodzic do pracy ostatnio!!!!! Przychodze do biura i ciagle mysle co zrobie jak wroce - oczywiscie potem jak wracam do domu to nie mam energii nawet na polowe tych zaplanowanych rzeczy. Ja zawsze bylam artystyczna dusza, wiec ciagle obiecuje sobie ze zaczne rysowac albo malowac. Ostatnio jak bylam w pasmanterii dowiedzialam sie o kursach szycia patchwork - wiecie jakie super rzeczy! Wczoraj po pracy skoczylam do hurtowni papierniczej - moglabym tam pol dnia siedziec. A jesli chodzi o dzidziusie to jakis czas temu kupilam sobie ksiazke o tym jak urzadzac pokoje dziecinne - pomyslow jest multum, same oryginalne. Moze je kiedys wdroze ![]() uffa a tak to siedze tu do 18.00. A jakie stresy ostatnio! A- dostalam przesylke z butami slubnymi - sa za male - ale tego sie spodziewalam, bo ja mam pecha do butow ![]() Sjoanna napisz jak tam wyniki, wiesz juz cos? Edytowane przez bambi1980 Czas edycji: 2013-07-10 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 394
|
Princi, gratulacje, niech siê fasolka zdrowo trzyma i ¶licznie kie³kuje
![]()
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
Dzisiaj mamy 12 rocznice, to juz prawie pol mojego zycia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda ze butki za male. ![]() Maja wiekszy rozmiar? A w jakim miejscu za male - moze da sie rozepchac? Kiedys widzialam patent u Dr Oz. Wsadzic w but torebke z woda i wszystko do lodowki - woda zamarzajac powieksza objetosc i rozpycha buta. No ale to nie na wszystko pomaga. Gratulacje! ![]() I co dzisiaj bedzie? Bylam chwile po wyniki i zrobilam curry na obiad a wy nic nie napisalyscie! ![]() Pewnie na plazy siedzicie. Albo w pracy ledwo dajecie rade. ![]() Dobrze ze choc wiaterek jest. ![]() Kupilam sobie po drodze ta paletke cieni w Kiko - nr 2 http://www.kikocosmetics.it/saldi/Co...w/p-KC01903091 A co do moich wynikow. ![]() Z norm na wynikach wynika ze chyba w porzadku. Musze teraz poszukac co pisze w internecie ![]()
![]() |
#3493 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 697
|
gratuluje. my w tym roku bedziemy miec 8 rocznice. normalnie jak stare dziady
![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez lubie curry ![]() bylam dzisiaj w centrum i tylko sobie sukienke kupilam. nic ciekawego nie znalazlam. a tak odnosnie wynikow, to tez ostatnio robilam na hormony, bo cos mi sie @ bardzo rozregulowala. w niektorych miesiacach nawet sie nie pojawia. dziwne, bo do tego roku wszystko przebiegalo jak w zegarku. no i te wyniki wyszly ok i nic mi ginka wiecej nie zlecila. troche mnie to dziwi. mam tak siedziec i czekac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
Bambi, w grudniu stuknie 27. Jak sie poznalismy i zaczelismy chodziæ ze soba to mialam prawie 15 lat. Dzieciak!
Ucze sie, wieczorem gdzies pojdziemy. Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Wtajemniczenie
|
woow to juz 12??!!Gratulacje!!!to Wy juz jak stare dobre malzenstwo
![]() u mnie duchota jak nie wiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 828
|
R: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
cuci udanych obchodów rocznicy. ..
chce siê z wami podzieliæ tylko jedn± my¶l± JA CHCÊ URLOP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! :banghead: Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2
#3497 |
Zakorzenienie
|
Marcepan - juz niedlugo i bedzie weekend!
![]() U mnie grzmi. Jak wylacze komputer i modem to przestanie grzmiec. Jak nie wylacze to sie boje ze piorun cos uszkodzi. I co zrobic? ![]() Ktora ma ta paletke z Kiko? Nie bylo w srodku jakie makijaze z niej mozna robic? Bo gdzies w sieci cos takiego chyba widzialam. A u mnie nie ma nic - poza paletka. ![]()
#3498 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 902
|
Witam
![]() Ja juz jestem w Polsce! ![]() ![]() wczoraj na kolacje jadlam golabki i pierogi na zmiane ![]() ![]()
#3499 |
Zakorzenienie
|
Jak ci minela podroz, wszystko ok? Hihi no kot pewnie nie umia³ uwierzyæ ze to ty. A odnosnie jedzenia to.. Chyba znow chcesz zeby ci sie oberwalo za to kuszenie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() teraz cala noc bede snila golabki i sernik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz jem placki ziemniaczana ![]() Cucciola79 - zjem je jeszcze raz za Ciebie ![]()
![]() |
#3502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ci dobrze! Nakrzyczal na ciebie ze go zostawilas. Niedobra ty! I czytajac o tym co jesz zastanawiam sie jak dlugo pociagniesz na takiej diecie? ![]()
![]() |
#3503 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() szkoda, ze zwierzeta nie potrafia mowic. ciekawe co by Ci powiedzial ![]() ja tez juz sie nie moge doczekac, jak bede juz w PL. bede musiala zagnac mame do garow ![]() wczoraj byla burza i grzmialo bez przerwy. w nocy tez. a teraz jest tak parno na dworze, ze juz lepiej siedziec w domu bede robic znowu parmigiane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;4175330 2]
![]() ![]() szkoda, ze zwierzeta nie potrafia mowic. ciekawe co by Ci powiedzial ![]() ja tez juz sie nie moge doczekac, jak bede juz w PL. bede musiala zagnac mame do garow ![]() wczoraj byla burza i grzmialo bez przerwy. w nocy tez. a teraz jest tak parno na dworze, ze juz lepiej siedziec w domu bede robic znowu parmigiane ![]() Nawet nie chce wiedziec co by mi powiedzial ,byl na mnie zly ,biedne malenstwo ![]() ![]() w PL wczoraj padalo i byl taki fajny wiaterek ,wieczorem bylo tak rzezko i przyjemnie ,Polska przywitala mnie tak jak chcialam ![]() sjoanna - Dlugo raczej na takiej diecie nie pociagne, tym bardziej ,ze mam problemy zdrowotne ,watroba ,jelita ..... ale bedab w PL nie mozna sobie odmowic tych wszystkich pysznosci ,chociaz raz czy dwa sprobowac trzeba ![]() ![]() Manuelek zostanie jeszcze w PL i prawdopodobnie nie zabiore do do IT ,pozatym za kilka miesiecy wybieram sie do Argentyny ,ale przedtem znowu wroce do polski na jakies 2 miesiace ![]() Jemu jest lepiej tutaj niz w tym rzymskim chaosie ze wspollokatorami ecct. a teraz znowu fajny wiaterek wieje ,tak przyjemnie jest na dworze ,tutaj jest czym oddychac , jest tak rzezko ,nie to co w Rzymie ,czasem ma sie wrazenie ,ze wypompowali cale powietrze ,jest straszna wilgoc i duchota....
"Some are born to sweet delight ,Some are born to endless night ..." - William Blake Edytowane przez Romanaccia Czas edycji: 2013-07-12 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
Romanaccia - tak myslalam wczesniej ze powinnas Manuelka zostawic u swoich rodzicow.
Ale nic nie mowilam bo wiem ze go kochasz i ze za nim tesknilas. ![]() Dobrze mu u nich - sama widzisz. ![]() Akurat trafilas na ochlodzenie w Polsce. Na pogode ktora kochasz. ![]() Wczoraj grzmialo i u mnie. Jak wylaczylam komputer to przestalo i nawet kropla u mnie nie spadla. ![]()
#3506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem ,ze mu u nich dobrze , ale ciezko mi bez niego ,tutaj ma spokoj ,wszystcy go uwielbiaja.... bede poprostu go czesto odwiedzac ,ale serce mi sie kraje jak mysle ,ze nie bede miala go ze soba ![]() Dzi s znowy deszczowa pogoda ,fajny wiaterek wieje ,tak przyjemnie jest na dworze :P
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
Wierze ze tesknisz, ale zwierzaki nie sa dla podroznikow. Niewiadomo gdzie cie jeszcze poniesie, niestety trzeba miec troche stabilizacji ktora ty w miare mialas bedac w Rzymie. Jak znow osiadziesz gdzies na dluzej to bedziesz mogla pomyslec o siersciuchu. Najwazniejsze ze twoja rodzina tak go pokochala
![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
I tu wychodzi inteligencja zwierzat, jak sobie potrafia okrecic wokol siebie takiego czlowieczka
![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() znowu sie wybudzilam. chyba koty za oknem robily bojke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.