Wszystko o Avonie - Część II - Strona 318 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-19, 21:03   #9511
Nicolette5
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez patryk1305 Pokaż wiadomość
jak przeczytałam(em) te wasze śmieszne odpowiedzi to się zaraz roześmiałem(am) DLA MNIE TO JESTESCIE ŻAŁOSNE
To po co tutaj "zaglądasz"?

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-19, 21:05   #9512
lemoorka
Zakorzenienie

Zapomniałam się pochwalić- z 5 zamówiłam tylko... always 4 ml z wyprzedaży

Już nie mogę się doczekać Jak mi się sposobaja to będe oszczędzać na 50 ml
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-19, 23:17   #9513
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez kochamkube Pokaż wiadomość
Dzieki za opinie w sprawie Satynowego Połysku - wiem już, że go nie zamówię
Napiszcie prosze coś o mgiełce do włosów Exotic Beaches z K06 str.123. Wiem, że kiedyś były takie perfumy ale nie pamiętam zapachu Może któraś z Was ją miała (mgiełkę do włosów) i napisze, czy warto wydawać pieniądze (moja lista zakupów z K06 jest ogromna )
Ślicznie pachnie i jak dla mnie to wielki plus, ale tu pewnie opinii będzie mnóstwo, bo różne są gusta. Mi ogólnie perfumy Exotic Beaches przypasowały.
Natomiast moje włosy mają tendencję do przetłuszczania się więc każda ingerencja poza szamponem i odżywką znacznie je obciąża.. ale szczególnie w lato chętnie spryskiwałam nim włosy, bo były troszkę zniszczone od słońca. Moje włosy są praktycznie prawie czarne, więc chętnie przyciagają słońce
Jak dla mnie warto kupić, bo jest po atrakcyjnej cenie
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-19, 23:18   #9514
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
w ofercie internetowej do katalogu 6/2007 jest tropikalny scrub z brązowym cukrem do ciała Planet SPA za 9,90 oby dla wszystkich starczyło
Zapoluje nawet chyba na dwa :P miejmy nadzieję, że starczy dla wszystkich !
Stary 2007-04-19, 23:20   #9515
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Mi się z oferty internetowej 06 podoba tropikalny scrub i lawendowa kulka do stóp. Pozatym 30.04 odbieram swoje zamówienie z 06 Jak dobrze, że mam wtedy wolne, polecę jak najszybciej do COKu.

Tak na marginesie właśnie przyszedł mi balsam z Allegro - wanilia&toffi - nie mogę odstawić butelki od nosa Do tego marcepan i cola Ale będę miała weekend
a co to za firma ma takie pyszności ?
Stary 2007-04-20, 05:30   #9516
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez martusiawilczek Pokaż wiadomość
a co to za firma ma takie pyszności ?
(Aquolina )

Mi Exotic Beaches się strasznie nie podoba, zapach jest odrzucający.

Idę pod prysznic z maseczką shea Planet Spa, galaretką czereśniową, płatkami peelingującymi do stóp i peelingiem z cukrem i orzechem włoskim Szkoda, że nie mam jeszcze tropikalnego, to by się zgrał z maseczką

Nie mam kremu do stóp MM od tygodnia i jestem zrozpaczona. Ciągle jak zaglądam do szafki, to mi go brakuje. Jeszcze muszę wytrwać do 30.04...

PS. Pozatym zauważyłam niestety, że mam już 8 balsamów/mleczek do ciała i już mam w planach kupować następne.

Miłego dnia
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 06:59   #9517
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nicolette5 Pokaż wiadomość
To po co tutaj "zaglądasz"?
no jak to po co????? ja ci powiem, pożerowac na nowy katalog i oczywiście poprawić nam humor swymi pytaniami
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-20, 08:55   #9518
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Ja napisałam Ale kiedyś dziewczyn pisały że te kremy z silikonem są lepsze niż te, co są teraz w katalogu z serii Care
Bo racja kremy te nowe z avon care sa duzo gorsze niz te stare dlatego z internetowej zamawiam tylko ten krem:d
Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Nie za ciekawa ta oferta internetowa..
Nic mnie nie zaciekawiło ;-)
mnie tylko krem do rak

dawno mnie tu nie bylo ale wyjazd praca .....
ja z 6 poki co mam zamwien na 100zl bez swojego zobaczymy co bedzie dalej
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 09:07   #9519
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Bo racja kremy te nowe z avon care sa duzo gorsze niz te stare dlatego z internetowej zamawiam tylko ten krem:d

mnie tylko krem do rak

dawno mnie tu nie bylo ale wyjazd praca .....
ja z 6 poki co mam zamwien na 100zl bez swojego zobaczymy co bedzie dalej
Dziendoberek
Skoro tak zachwalecie te kremy do rąk to ja pamietam ze kiedys tez go miałam. Chcialam mamie coś wziąść do rak bo jak narazie uzywa tego z Care i nie bardzo jej podchodzi.Ale znajac moje szczescie z oferty specjalnej nic dla mnie nie zostanie chcociaż ja jestem dzien D. A chciałam jeszcze peeling z brazowym cukrem ale jak sie tak na niego rzucacie to tylko pomarzyć moge

U mnie z zamowieniami z 06 przezyłam ciezki szok Normalnie jak narazie mam na 650 zł a jeszcze mam kilka klientek. Jestem z siebie dumna w koncu to moj 3 katalog Byle brakow nie bylo

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 09:10   #9520
trutka23
Raczkowanie

Cześć

W lipcu wybieram się na wakacje do Turcji ( tak długo o nich marzyłam ) z moim TŻ i pragnę się ładnie opalić. Już dziś planuje co wezmę itp. Zastanawiają mnie kosmetyki Avonu do opalania. Czy możecie je polecić? Jakie filtry będą odpowiednie dla bledziucha jakim jestem ja . Boje się poparzeń. Chcę ładną brązową opaleniznę. Które produkty Avonu polecanie ,miałyście i jesteście zadowolone?. Jeżeli znacie jakieś inne nie Avonowskie to też proszę o opinie. Będę wdzięczna. Pozdrawiam i dziękuje
Stary 2007-04-20, 09:33   #9521
lemoorka
Zakorzenienie

Na takie wakacje to filtr 40 to minimum
Stary 2007-04-20, 09:33   #9522
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trutka23 Pokaż wiadomość
Cześć

W lipcu wybieram się na wakacje do Turcji ( tak długo o nich marzyłam ) z moim TŻ i pragnę się ładnie opalić. Już dziś planuje co wezmę itp. Zastanawiają mnie kosmetyki Avonu do opalania. Czy możecie je polecić? Jakie filtry będą odpowiednie dla bledziucha jakim jestem ja . Boje się poparzeń. Chcę ładną brązową opaleniznę. Które produkty Avonu polecanie ,miałyście i jesteście zadowolone?. Jeżeli znacie jakieś inne nie Avonowskie to też proszę o opinie. Będę wdzięczna. Pozdrawiam i dziękuje
Oj ale masz super bylam w Turcji 2 lata temu bardzo cieplo bylo
ja polecam z avonu tak Chłodzący spray po opalaniu z witamina C bardzo fajny produkt
jak rowniez to Mleczko do opalania do skory wrazliwej 25 kat 6 str 142
oraz ochronny krem do opalania twarzy SPF 30 kat 6 str 141
kiedys bylo takie mleczko po opalaniu bardzo dobre ale go wycofali
POlecam tez z Lirene kosmetyki zarowno do opalania jak i po oplaniu,
fajne tez ma NIVEA bardzo fajny olejek na koncowa faze opalania 5 z beta karotenem zreszta avon tez ma taki z beta karotenem

aha i ja proponuje kilka razy jakies solarium jesli lubisz gdyz ja ta nie zrobilam jadac do Grecji i sie spieklam a przed Turcja sie jeszcze ladnie opalilam na brazowo po solariumDZieki solarium moja skora po wakacjach byla brozowa ladnie opalona pzred juz bylam ladnie opalona a po Turcji jeszcze bardziej (mam nadzieje ze zrozumialyscie)
Stary 2007-04-20, 09:36   #9523
isole
Raczkowanie

Cytat:
Cześć

hmm ja na wrześniowe wakacje w Grecji brałam 10tkę a do twarzy 30tkę ale przez wakacje u nas się opalałam i nie mam jasnej karnacji a przyjechałam murzynka ładnie opalona ale nie poparzona myślę że jak weźmiesz na pierwsze dni 25tkę a potem 10-15kę to będzie ok aha i smaruj się również po wyjściu z wody tam słonko mocno operuje a w lipcu to już wogóle, pamiętaj o smarowaniu uszu bo mi z nich skóra schodziła bo zapomniałam że jak mam spięte włosy to uszy na wierzchu i zaczęły się łuszczyć
isole jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 09:38   #9524
trutka23
Raczkowanie

Cytat:
Oj ale masz super bylam w Turcji 2 lata temu bardzo cieplo bylo
ja polecam z avonu tak Chłodzący spray po opalaniu z witamina C bardzo fajny produkt
jak rowniez to Mleczko do opalania do skory wrazliwej 25 kat 6 str 142
oraz ochronny krem do opalania twarzy SPF 30 kat 6 str 141
kiedys bylo takie mleczko po opalaniu bardzo dobre ale go wycofali
POlecam tez z Lirene kosmetyki zarowno do opalania jak i po oplaniu,
fajne tez ma NIVEA bardzo fajny olejek na koncowa faze opalania 5 z beta karotenem zreszta avon tez ma taki z beta karotenem

aha i ja proponuje kilka razy jakies solarium jesli lubisz gdyz ja ta nie zrobilam jadac do Grecji i sie spieklam a przed Turcja sie jeszcze ladnie opalilam na brazowo po solariumDZieki solarium moja skora po wakacjach byla brozowa ladnie opalona pzred juz bylam ladnie opalona a po Turcji jeszcze bardziej (mam nadzieje ze zrozumialyscie)

BARDZO CI DZIĘKUJE :-* też miałam taką myśl żeby przed wybrać się do solarium na 3 sesje żeby potem nie było problemu.Już się nie moge doczekać.
Stary 2007-04-20, 09:40   #9525
majula
Zakorzenienie

Cytat:
BARDZO CI DZIĘKUJE :-* też miałam taką myśl żeby przed wybrać się do solarium na 3 sesje żeby potem nie było problemu.Już się nie moge doczekać.
Udanych Wakacji zycze
ja sie wybieram do Tunezji poczatkiem wrzesnia bo wtedy bede miala urlop
Stary 2007-04-20, 09:40   #9526
trutka23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez isole Pokaż wiadomość
hmm ja na wrześniowe wakacje w Grecji brałam 10tkę a do twarzy 30tkę ale przez wakacje u nas się opalałam i nie mam jasnej karnacji a przyjechałam murzynka ładnie opalona ale nie poparzona myślę że jak weźmiesz na pierwsze dni 25tkę a potem 10-15kę to będzie ok aha i smaruj się również po wyjściu z wody tam słonko mocno operuje a w lipcu to już wogóle, pamiętaj o smarowaniu uszu bo mi z nich skóra schodziła bo zapomniałam że jak mam spięte włosy to uszu na wierzchu i się łuszczyły

Dziękuje za rady będe pamiętała o uszkach he he he o uszkach 80 B też będe pamiętać haha )
Stary 2007-04-20, 09:42   #9527
trutka23
Raczkowanie

Cytat:
Udanych Wakacji zycze
ja sie wybieram do Tunezji poczatkiem wrzesnia bo wtedy bede miala urlop

Dziękuje i wzajemnie.Jak się ładnie opale to będe wdzięczna.Marzy mi się taki superowy brązik
Stary 2007-04-20, 09:44   #9528
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje i wzajemnie.Jak się ładnie opale to będe wdzięczna.Marzy mi się taki superowy brązik
Dlatego solarium w polaczeniu z naturalnym slonkiem daje bardzo ladny efekt wiem po turcji tez nie jestem jakos super ciemnej karnacji a wrocilam brazowa a wczesniej miesiac chodzilam na Solarium
a no i jak juz sie ktos opali to zaczyna sie od mniejszych filtrow ja tak robie ale to tez kwestia skory ale kosemtyki po opalaniu to polecam z avonu sama sie teraz zasatanawiam nad tym zelem z kat 6 ze str 145 za 12,90?
aha i po opalaniu i po turcji polecam ten balsam zlocisty ma swiecace drobinki ale utrzymuje dluzej opalenizne
Stary 2007-04-20, 09:50   #9529
trutka23
Raczkowanie

Cytat:
Dlatego solarium w polaczeniu z naturalnym slonkiem daje bardzo ladny efekt wiem po turcji tez nie jestem jakos super ciemnej karnacji a wrocilam brazowa a wczesniej miesiac chodzilam na Solarium
a no i jak juz sie ktos opali to zaczyna sie od mniejszych filtrow ja tak robie ale to tez kwestia skory ale kosemtyki po opalaniu to polecam z avonu sama sie teraz zasatanawiam nad tym zelem z kat 6 ze str 145 za 12,90?
aha i po opalaniu i po turcji polecam ten balsam zlocisty ma swiecace drobinki ale utrzymuje dluzej opalenizne
ehh jeszcze tak daleko do wakacji...czasami wydaje mi się ze czas szybko leci ale jeżeli chodzi o wakacje to jakoś tak wolnooooooo....strasznie wolno.Dobra koniec tego pisania i obijania...czas wracać do pracy.No ale dziś piątek i strasznie mi się już nie chce.Taki piątkowy leniuchos pospolitos Mam nadzieje ze nie tylko ja mam takie objawy przy piątku ;-) Miłego weekendu życze
Stary 2007-04-20, 09:56   #9530
sportsmenka86
Wtajemniczenie

Dziś zrobiłam podgląd fakturki i zero braków (Całe szczęście...)

Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może.

Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu.

sportsmenka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 10:50   #9531
isole
Raczkowanie

Cytat:
również polecam zawsze biorę ze sobą ten spray po opalaniu oraz kiedyś żel a teraz jest taki niebieski z pompką - bardzo fajnie chłodzą - jak będziecie mieć lodówkę w pokoju to trzymajcie w niej i po wyjęciu polecam się pryskać
Cytat:
Dziękuje za rady będe pamiętała o uszkach he he he o uszkach 80 B też będe pamiętać haha )
o tak piersi wystawiałam na krótko - opaliły się nawet równo tzn nie było zbyt dużej różnicy a odsłaniałam je na kilka-kilkanaście minut smarując obficie

uwaga robiłam "wielocytuj" ciekawe co mi z tego wyszło
Stary 2007-04-20, 11:06   #9532
...Skierka...
Zakorzenienie

Witam
Pamieta ktos moze jaka pojemność miala woda Wink w tym ozdobnym flakonie? 30 czy 50ml. I podobne pytanie o ta mgielke zapachowa
Nie mialam jeszcze tego zapachu, ładny jest?

Edytowane przez ...Skierka...
Czas edycji: 2007-04-20 o 14:20
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 11:07   #9533
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

wlasnie zostalam konsultantka po raz drugi hihi

bede dzien wysylkowy G

boje sie bo nie mam klientow a do 04.05.2007 musze zlozyc zamowienie z katalogu nr 6 ;]
Stary 2007-04-20, 11:12   #9534
Ja_MoNa
Raczkowanie

Cytat:
ehh jeszcze tak daleko do wakacji...czasami wydaje mi się ze czas szybko leci ale jeżeli chodzi o wakacje to jakoś tak wolnooooooo....strasznie wolno.Dobra koniec tego pisania i obijania...czas wracać do pracy.No ale dziś piątek i strasznie mi się już nie chce.Taki piątkowy leniuchos pospolitos Mam nadzieje ze nie tylko ja mam takie objawy przy piątku ;-) Miłego weekendu życze
Hehe No ja tak nie mam bo w piątek mam tylko dwie lekcje (i to lajtowe polskie, dziś np oglądaliśmy filmik ), potem obadek, paczuszka z Avonu a wieczorem taniec Żyć nie umierać
Ja_MoNa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 11:12   #9535
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
Witam
Pamieta ktos moze jaka pojemność miala Wola Wink w tym ozdobnym flakonie? 30 czy 50ml. I podobne pytanie o ta mgielke zapachowa
Nie mialam jeszcze tego zapachu, ładny jest?
"Gwiazdka" ma 30 ml, a mgiełki miały 75 ml, więc tak powinny mieć te z internetowej
Co do zapachu, to kwestia gustu.
Moje klientki, które wcześniej kupowały Spirit, teraz przerzuciły się na Wink.
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 11:19   #9536
...Skierka...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
"Gwiazdka" ma 30 ml, a mgiełki miały 75 ml, więc tak powinny mieć te z internetowej
Co do zapachu, to kwestia gustu.
Moje klientki, które wcześniej kupowały Spirit, teraz przerzuciły się na Wink.
Czyli pewnie jakis swierzy zapach...? Chyba sie skusze
Moje zamowienie na 1 termin katalogu 06 jak narazie nie za duze... ale moze przez tydzień cos sie jeszcze zmieni

Dla siebie wybralam z niego jak narazie (co sie jeszcze moze nascie razy zmienic ):
*Tropikalny żel pod prysznic
*Szampon jablko i rozmaryn (tak chwalilyscie ten zapach ze sie na niego skusilam )
*podkłąd wygładzający cere z oferty netto
* wode island vibe z demo

A jak to jest z tymi dniami wysylkowymi? Myslalam ze zalezy to od rejonu w jakim sie mieszka?
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 11:26   #9537
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isole Pokaż wiadomość
również polecam zawsze biorę ze sobą ten spray po opalaniu oraz kiedyś żel a teraz jest taki niebieski z pompką - bardzo fajnie chłodzą - jak będziecie mieć lodówkę w pokoju to trzymajcie w niej i po wyjęciu polecam się pryskać

uwaga robiłam "wielocytuj" ciekawe co mi z tego wyszło
wyszlo wyszlo a wlasnie ten zel to jest do mycia czy taki prosto po opalaniu ? bo w katalogu nic nie pisze a kusi mnie
Stary 2007-04-20, 11:28   #9538
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
wyszlo wyszlo a wlasnie ten zel to jest do mycia czy taki prosto po opalaniu ? bo w katalogu nic nie pisze a kusi mnie
moja kolezanka mowi ze jest taki do smarowania. wlasnie nie wiem. ale zel to fajnie bedzie chlodzil chyba zamowilam go i tez spray
Stary 2007-04-20, 11:31   #9539
lemoorka
Zakorzenienie

Avonki,
miała może lub ma któras z Was w posiadaniu żel z oliwką ze Spa? Na kwc jest kilka opinii Ale żadna z Was z tego,co widze niie oceniała
Stary 2007-04-20, 12:05   #9540
isole
Raczkowanie

Cytat:
seria bronze ma tylko rzeczy do, po opalaniu oraz samoopalacze te niebieskie (po opalaniu) mam wszystkie tzn spray biała butelka, ten niebieski (ale stara wersja bez pompki) jest fajny ale źle wychodził trzeba go było trzymać głową w dół jak się kończył - dobrze że zmienili opakowanie, i ten złociście połyskujący balsam po opalaniu - teraz biała butelka świetny na wieczór na nogi i ręce ma konsystencję brązowego mleczka z dużą ilością rozświetlających drobinek na całe ciało nie polecam bo po kąpieli jak się tymi chłodzącymi wysmarowałam to ten złoty nie bardzo chciał się wchłaniać i trzeba chwilę poczekać żeby nie brudził ubrań ale na gołe nogi i ręce jest świetny - nic się nie poplami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości