|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Odpowie mi któraś dobra dusza?
![]() Wrzuciłam nowe foto,ale nie piersiaków
SĄ!!! Allergan 475cc dr.S.Ł.W-wa /25.06.2013r.* 29.10.2013r...brwi / grudzień 2014 poprawka **24.10.2014r...Usta 4-ty ml ![]() Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2013-07-12 o 14:11 |
|
|
|
#9452 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Dziewczyny co do staników bez fiszbin to znalazłam, że bon prix ma sporo ale rozmiarówka baaardzo słaba.
Atlantic też ma i to nawet ładne.
|
#9453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#9454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I w pracy też zauważyli, co prawda nikt nie skomentował, ale widziałam jak na mnie patrzą a co! niech patrzą!
|
|
#9455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo przed zabiegiem widać nie było ![]() Możesz mi napisać jak długo schodził Ci implant na dół?
SĄ!!! Allergan 475cc dr.S.Ł.W-wa /25.06.2013r.* 29.10.2013r...brwi / grudzień 2014 poprawka **24.10.2014r...Usta 4-ty ml ![]() Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2013-07-12 o 15:15 |
|
|
|
|
#9456 |
|
Zadomowienie
|
a ja się zastanawiam, jak długo piersi będa się do siebie zbliżały i co robić, żeby zbliżyly się jak najbardziej?
|
#9457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#9458 | |
|
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
bardzo duzo osob sie mnie pytalo co robilam z ustami ze sa takie pełne no i kazdemu mowilam wprost , przeciez nie bede mowic ze mnie pszczoła użądliła Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#9459 |
|
Raczkowanie
|
Star usta to nie to samo. To zupełnie inny kaliber.
Tysiak tylko weź pod uwagę, że najczęściej mówią o operacji otwarcie te kobiety, które już miały ładny biust tylko mały. A ja mam inną sytuację, zupełnie inną. Ja ich nie miałam wcale ale nosiłam gąbki i mało kto o tym wiedział. Więc nie muszę o tym mówić bo nie zrobiłam tego żeby "było widać" tylko, żeby je mieć. To co innego Ja mieszkam w małym mieście gdzie raczej takie rzeczy nie są normalnym zjawiskiem to raz, dwa że ludzie uwielbiają oceniać innych po takich właśnie czynach to dwa a trzy że chcę mieć zwyczajnie święty spokój od masy pytań i durnego oceniania ![]() A bon prix to nie wiem jaki jest bo nigdy nic nie kupowałam. Zauważyłam tylko dziś, że mają takie więc przekazuję dalej
Dr J.J Edytowane przez _szczesliwa_ Czas edycji: 2013-07-12 o 15:51 |
|
|
|
#9460 |
|
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Może i tak jest,że usta to co innego ( ale poprawka urody to poprawka) ale ja raczej jestem osobą która niczego się nie wypiera.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#9461 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moje przy Twoich to mikruski ![]()
|
|
#9462 |
|
Raczkowanie
|
To nie chodzi o wypieranie się czegokolwiek w życiu... nie w tym rzecz.
|
#9463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- hmmm bo tak na prawdę nie powiększyłam, bo nie miałam co, tylko po prostu zrobiłam sobie piersi
|
|
#9464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#9465 |
|
Zadomowienie
|
Szczesliwa u nas pasuje taki humor:
Maca facet babkę po plecach, ona pyta "co robisz?", on "szukam piersi", ona "pzecież są z przodu..." on "już szukałem..." ![]() teraz możemy się z tego tylko śmiać ale kiedyś, przynajmniej dla mnie, to była wręcz tragedia zyciowa, jako kobiety...
|
#9466 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- [QUOTE=Matti;41751553]Ja to samo. W ubraniach naprawdę różnicy nie widac, więc jeśli ktoś nie wie, nie ma szans żeby się domyślił. Mam ważenie że ci co wiedzą o operacji dziwią się, że poszłam sie kroić i nic nie zrobiłam.... dobrze się maskowałam...po prostu zamieniłyśmy gąbki na piersi ![]() no tak wszystko zalezy od stanika ,ubrania i od tego jak bardzo dana osoba nas zna ![]() czasami nam sie wydaje ze nie ma roznicy a ogladam zdjecia i mowie o jesttttttt ![]() no nago to musi byc roznica jak nie to szkoda kasy![]() ja nie nosilam jakis tam mega gabek poniewaz mi odstawaly nosilam wypchane b ktore wygladalo na a no bo nie bylo na co zakladac![]() osttnio jak robilam sobie zdjecia to tam bylo widac rozmiar c spokojnie a moze i d wizualanie
|
||
|
|
|
#9467 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#9469 |
|
Raczkowanie
|
niestety.... a na razie nic po mojej myśli nie idzie. USG się zgubiło, Pani doktor z Poradni chorób piersi ma terminy dopiero na listopad, a ja operację planuję na wrzesień. Nie umiem uzmysłowić sobie, że to już tak blisko!!!! a jeszcze tyle do załatwienia...
|
|
|
|
#9470 |
|
Raczkowanie
|
właśnie dziewczyny jakie badania są potrzebne przed operacją. I można je wykonać normalnie w przychodni czy trzeba to zrobić prywatnie?
|
|
|
|
#9471 | |
|
Zakorzenienie
|
Kasikkk, ja ostatnio na fb dojrzałam koleżankę z LO,z którą nie widziałam się ponad12lat i stwierdziłam że na bank ma zrobiony biuścik.Była kompletnym bezbiuściem,do tego strasznie szczupła aż tu nagle bosko pełen biust,ideał w każdym calu.Mocno biłam się z myślami czy pisać do niej czy nie,ale mąż sugerował żebym odpuściła
Druga z kolei wciska mi kit o jakiś za☠☠☠istych stanikach co zbierają elegancko, unoszą,podnoszą,wypychają ,wypełniają i cuda na kiju robią,tylko jakoś firmy nie umie mi podać, a jak pytam czy może mentor Cytat:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#9472 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
Ale każdy wie, gdzie "żyje" i czy musi to ukrywać, czy nie![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
Nie wyśmiewam Cię oczywiście, nie odbieraj tego tak, ale jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić a co dopiero jej reakcji ![]() Ja uważam, ze kto chce o tym mówić i nie ma z tym problemu, niech mówi. A kto chce ukrywać, niech ukrywa Ja nikogo nie będę do swojej opinii przekonywać, ważne, żeby czy w jednym, czy w drugim przypadku nie robić nic wbrew sobie.
|
|
#9473 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie będę się ogłaszała,ale jak ktoś zapyta to nie zaprzeczę
|
#9474 |
|
Zadomowienie
|
a ja tam mowic nie zamierzam
wiele osob pyta z czystej ciekawosci nie majac pojecia o powodach przez ktore zdecydowalam sie na powiekszenie wiec po co mam im to oznajmiac?polowa nie zrozumie ,reszta cie zbeszta tylko ktos z podobnym problemem moze to pojacnie plakalam nikomu ze nie mam cyckow wiec teraz nie bede im oznajmiac ze je mam ![]() a dlaczego nie moge zaprzeczac??moja kasa,moje cialo a ich najwyzej ciekawosc ktorej ja nie zaspokoje i tyle
|
|
|
|
#9475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na konsultacjach bylam 4 rech. pierwszy termin mialam u JJ ale nie wyszlo z kasa i pozniej tez juz szlo lawinowo zawsze co mialam termin to nagle cos innego bylo pilniejsze i kasa sie nie utrzymywala. A teraz to poszlam w zaparte i bylo albo cycki albo rozwod , wiecej czekac nie bede bo cycki są dla mnie i to jest moje marzenie !!!
|
|
|
|
|
#9476 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=katarzynka00;417643 53]Kasikkk, ja ostatnio na fb dojrzałam koleżankę z LO,z którą nie widziałam się ponad12lat i stwierdziłam że na bank ma zrobiony biuścik.Była kompletnym bezbiuściem,do tego strasznie szczupła aż tu nagle bosko pełen biust,ideał w każdym calu.Mocno biłam się z myślami czy pisać do niej czy nie,ale mąż sugerował żebym odpuściła
Druga z kolei wciska mi kit o jakiś za☠☠☠istych stanikach co zbierają elegancko, unoszą,podnoszą,wypychają ,wypełniają i cuda na kiju robią,tylko jakoś firmy nie umie mi podać, a jak pytam czy może mentor katarzynko o Ty zamierzasz normlanie mowic o operacji?? |
|
|
|
#9477 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oby byla pomyslna dla Ciebie
|
|
|
|
|
#9478 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i są
|
|
#9479 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:![]() Piękne słowa - prawdziwe - ja tez mam takie zdanie i opinię ![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:![]() Witam wszystkich - czytam, zaglądam - nie udzielam sie ostatnio bo czasu naprawde mi brakuje... Pozdrawiam wszystkich, duzo Tu Nas "nowych"
|
|
#9480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Szczesliwa, ale ja miałam bardzo małą wyjściówkę i sorry, ale każdy głupi by się zorientował, a tym bardziej w okresie letnim i bluzek na ramiączkach. A po drugie ja otwarcie na mały biust mój narzekałam, bo to co mi pozostało po karmieniu, znajdziesz w moim albumie
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.

/25.06.2013r.

ale w szoku bylam ze w ogole pomyslala ze operacje mialam
mowila ze analizowala moje foty i porownywala z tym co zobaczyla

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a co dopiero jej reakcji
klask i: