|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Dziewczyny sorry ale nie zdążę nadrobić, jednak idę jutro i pojutrze planowo na egzaminy pomimo nie przespanych nocy, więc jeżeli można to proszę o kciuki.
A no i w przyszły weekend jedziemy z TŻtem oglądać salę!! Moją wymarzoną, więc mam nadzieję, że i jemu się spodoba |
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Ogłaszam wszem i wobec, że podpisaliśmy dziś umowę z kamerzystą i fotografem!
ana909, śliczna suknia ![]() krooliczek89, gratuluję zarezerwowania sali ![]() Magdalenka, dzięki za informacje ![]() ezuza, witaj ![]() U nas na weselu będzie disco polo, ale w umiarkowanej ilości. Moim zdaniem wesele bez "Jesteś szalona" to nie wesele
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
jak tak patrze na ilość waszych postów to odnoszę wrażenie, ze tylko ja z całego towarzystwa chodzę do pracy
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tu tu w tygodniu jest jak na lekarstwo - zaglądam najwcześniej o o 18.
|
|
|
#2946 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() masakra kocham tę samą muzykę, co Ty ![]() my mamy na razie wybraną piosenkę na pierwszy taniec tadam: http://www.youtube.com/watch?v=Cj6ho...layer_embedded do 3 minuty ![]() kochamy oboje takie brzmienia szkocko-irlandzkie jest mega w naszym stylu, z fajnym rytmem, z tekstem w porzadku, bez smutów![]() a jutro obiad z rodzicami, masakra trzymajcie kciuki, zeby wszystko przebiegło pomyslnie - mówie tu o negocjacjach weselno ślubnych ![]() moj 1,5 roczny podopieczny nauczył sie dzisiaj mówić "MASAKRA" poza tym jest dzieckiem absolutnie genialnym i mówi juz prawie wszystko! Dzisiaj wymienił 30 nazw zwierząt mam nadzieje, ze moje własne bedzie tak samo uzdolnione!![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
Cytat:
:cm ok: |
|||
|
|
|
#2947 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam nową PMkę
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale mnie dzisiaj TŻ wkurzył Zbieramy pieniądze na wesele, z TŻ widuję się max 3 razy w tygodniu bo wiecznie twierdzi że przecież musi coś odłożyć a dzisiaj sobie wymyślił, że kupi sobie skórzaną tapicerkę do auta za ponad 700 złotych, żeby podnieść jego wartość jakby za parę lat chciał go sprzedać Normalnie czasem już nie mam nerwów do tego faceta
|
||
|
|
|
#2948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkich umów
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u mnie 196 dni
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dodać, że wybraliśmy Marka Błachnio (www.marekblachnio.pl)
|
#2952 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
ja tez sobie wypraszam, ja po prostu mam w pracy całodobowy dostęp do internetu i zero kontroli przełożonego :P
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam aplikację wizaż i przed pracą, w czasie przerwy i po pracy siedzę na wizażu, więc jestem w miarę na bieżąco
|
#2954 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
dzięki ja bede miala duzo disco polo, polskiej muzyki i duzo starych numerów al'a twist again czy one way ticket. Nie zabraknie też bardziej stonowanych jak Na falochronie itp.
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie wróciłam Dzięki dziewczyny za gratulacje ![]() No więc tak. Po pierwsze właściciel zrobił na nas bardzo pozytywne wrażenie. Miły, kulturalny, wesoły i wygadany facet Odpowiadał na każde pytania i czasem się łapał za głowę że w innych restauracjach, np karzą sobie płacić za zbite kieliszki itd. Generalnie nie ma żadnych ukrytych kosztów. 150zł za osobę, apartament dla nas od samego rana w piątek do samego wieczora w sobotę Nawet za obsługę, czyli fotografa, dj'a i kamerzyste nie trzeba płacić... Bardzo elastyczny facet, np moje pytanie czy podczas wesela będzie coś w stylu stołu szwedzkiego, gdzie będą posiłki z poprzednich dań, np mięsko od obiadu, bardzo się ucieszył i pomysł mu się spodobał. A sala... Ładna podoba nam się. Ma tylko jeden minus. Żeby wejść na salę trzeba przejść najpierw koło recepcji, a później korytarzem wzdłuż pokoi hotelowych. Znajduje się na piętrze, ma parkiet, klimatyzację i wyjście na taras, gdzie będą krzesełka i stoliki w razie jakby ktoś chciał wyjść na papierosa. W części gdzie będą stoły jest wykładzina z dywanu, a do tańczenia parkiet. Łazienki są tylko dla nas, damska ma 2 spore kabiny, męska chyba jedną. Szatni nie ma, ale przed wejściem do toalet są wieszaki na ubrania, wszystko zamknięte z nami na sali, więc nikt obcy nie ma dostępu. Napoje gazowane możemy dokupić swoje, a możemy brać od restauracji 0,2 ustawione na stole buteleczki, ale za 2,50 od butelki, więc trochę drogo. Generalnie mamy termin zarezerwowany, facet wyjeżdża teraz na urlop i po powrocie umówimy się na spotkanie, żeby podpisać umowę i wpłacić zaliczkę. teraz 1000zł. A pół roku przed weselem trzeba wpłacić tak, żeby było 40% wartości sali. Reszta 2-3 dni po weselu
|
|
|
|
|
#2956 | ||
|
Erudycja
|
Cytat:
jestes uzależniona! ot co---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
my zaliczkę zapłacimy kiedy bedziemy chcieli, 3/4 kwoty 4 dni przed weselem, 1/4 po weselu. Zespol 500zł zaliczki, reszta również po weselu, fotograf, 200 zł zaliczki, a reszta - nie zapytałam, wiec dopytam :P
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
ana909, oj tam, oj tam
|
#2958 |
|
Zadomowienie
|
A ja się pochwalę jak zwykle z zupełnie innej beczki
![]() Mam siostrę-miłośniczkę fantastyki, wymyśliła sobie na jednym z konwentów wystąpić w przebraniu Iron Mana. Jako rękodzielnik i elektronik w jednym zostałam oddelegowana do zrobienia takiego czegoś świecącego na klatę. Poznajcie Iron Woman, mistrzynię lutownicy!
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie gratulacje
![]() Tak bardzo się cieszę, że mamy już to zarezerwowane ![]() C. bardzo się podobały zdjęcia i film Facet jest bardzo sympatyczny, z dużym poczuciem humoru, otwarty, więc super ![]() Teraz po 6 sierpnia (jak zespół wróci z urlopu) będziemy podpisywać umowę (to znajomi mojego taty, więc trzymają nam termin). Wiem tylko tyle, że nie chcą zaliczki, chcą całość po weselu. Ceny też dokładnej nie znamy, bo dla nas będzie rabat
|
#2960 | |
|
Erudycja
|
ehh szkoda ze na moim marnym telefonie nie mozna miec tej aplikacji, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo
fejsa mam :P ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
mój TŻ jest pod wrażeniem, a jak zobaczył zdjecie to się najpierw zapytał " a co to tak tam świeci jak u Iron Mena?" ![]() ![]()
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
my sale już mamy zaklepaną, tydzień temu było jej otwarcie tzn pierwsze wesele bo skonczyli ją budować
ale rezerwowalismy duzo wczesniej termin, chociaz w sumie nAWET NIE wiedzielismy jak bedzie wygladac. Ale napewno ladnie,bo obok ejst tez sala weselna na ktorej mialam studniowke. Ci sami wlasciciele.Pochwale sie sala ale jak zaaktualizuja strone, bo narazie jest w budowie ![]() my mamy do wyboru 3 zestawy : najtanszy 156 zl/os - wszystko najtansze, 166zl/os - mieso ze sklepu, reszta juz lepsza, firmowe napoje itp, i 176zl/os - wedlina swojska, wszystko najlepsze. Zastanawiamy sie nad wyborem 2 lub 3, ale to dopiero tydzien przed weselem daje sie znac ![]() Zaliczki wplacilismy 1000 zl polowe mamy dac tydzien przed weselem, polowe po. I mamy wszystko, owoce, napoje cieple i zimne ebz ograniczen, ciastka,paczki dla gosci, obiad + 4-5 cieplych dan, deser, tort wjezdzajacy, no i sale, bo w tej cenie wliczony jest poprostu wynajem sali. Za poprawiny doplacamy 2500 zl i jest wszystsko wlacznie z jedzeniem (ale przewaznie i tak sie domawia zeby nie braklo). Dekoracja jest, bo sala ladna, nie trzeba dekorowac. W naszym interesie jest tylko alkohol,zespol,kamerzysta i foto A to juz mamy
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Kościół: Parafia pw. Nawiedzenia NMP w Poznaniu Godzina ślubu: 16:00 Sala: Hotel Barczyzna Zespół: Fenix Łakomy Band Kamerzysta: Marek Błachnio Fotograf: Marek Błachnio Kolor przewodni: biel i fiolet
|
#2963 | ||||
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
on próbuje naśladować malibu i dobrz emu to idzie aczkolwiek momentami za bardzo daje czystym alkoholem jak dla mnie , spirytem chyba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja byłam sama rezerwować salę oczywiście była to pierwsza sala jaką miałam na 'oku' ale postanowiłam nie śpieszyć się i przeglądam strony internetowe innych po czym wybrałam się do pierwszej i była masakra zmarnowana poszłam do tej i wielki pozytyw byłam sama bo tż w pracy ale zarezerwowałam termin, tż ma ze mną jechac podpisac umowę ale właściciel nie śpieszy się ku temu powiedział że to od nas zależy
|
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2965 |
|
perfumowe ADHD
|
a my mamy 500zł zaliczki przy umowie , połowę na 3 dni przed (wychodzi około 3000zł) i następna trójka po weselu
---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- krooliczek Twoje minusy to nic w porównaniu z moimi minusami którymi jest schodzenie/wchodzenie na/z parkiet/u po dwóch małych schodkach (ale ile to trzeba pijanemu aby się przewalić ) i są dwie mało zgrabne kolumny które przeszkadzają w tańczeniu i ustawianiu stołów
|
|
#2966 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
trzeba wtedybkomus dac znac zeby wrzucil na 1 strone?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
ijaa, dziękuję
![]() My wpłaciliśmy 700zł zaliczki na foto i video, a na salę 1000zł.
|
#2968 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
|
|
#2969 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluję wszystkim, którym zostało 400dni do ślubu
![]() poznanianka1990 Najważniejsze zaklepane - świetne uczucie co nie? ![]() Elrosa Ej fajne to! moniczka_90 ja mam pracę wieczorami, plus dwa wolontariaty:P ana909 Spoko! Ja nie mam kamerzysty a TŻ nie chce go wcale! i co ja mam poradzić? ![]() Śmieje się ja głupia! Tytuł jednej z części PM 2013 zobaczcie:'Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! '
![]() Edytowane przez namisek1990 Czas edycji: 2013-07-12 o 23:22 |
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, że już widzę emotkę "love"?
![]() missmalezji, tak, trzeba napisać PW do osoby, która zakładała wątek (w tym wypadku Tycikatej).
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

mnie tu tu w tygodniu jest jak na lekarstwo - zaglądam najwcześniej o o 18.
ale na weselu tego nie będzie...Tak jak pisałam zdam się na zespół, byłam ich oglądać, grają fajnie i wiedzą lepiej niż ja, co porywa ludzi do tańca ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
mam nadzieje, ze moje własne bedzie tak samo uzdolnione!
:cm ok:
Zbieramy pieniądze na wesele, z TŻ widuję się max 3 razy w tygodniu bo wiecznie twierdzi że przecież musi coś odłożyć a dzisiaj sobie wymyślił, że kupi sobie skórzaną tapicerkę do auta za ponad 700 złotych, żeby podnieść jego wartość jakby za parę lat chciał go sprzedać

a jak jeszcze smakuje jak malibu to już w ogóle