Miłośniczki Zary-cz. XXIV - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-13, 00:11   #811
ladybird1122
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez 20stokrotka20 Pokaż wiadomość
Świetna jest! Jutro chyba pojadę szukać ją w krakowskich Z. A jak nie to na stronie są M i jakoś może przerobie.. A jaki masz rozmiar??
dzisiaj w SCC wisiało chyba z 10 szt
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 00:20   #812
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
dziekuje haha

36 bylo i to ze 2 lub 3 pary a ty chcesz takie jeszcze w kolejnym kolorze
do glowy mi nie przyszlo

sorrki myslalam ze ewcik pyta o 36
wiesz ze u mnie na wsi wogole 35 nie maja bo to jakies specjalne rozmiary maja tylko od 36
Myślałam, że może zwrot jakiś 35 U mnie też nie bywają.

Kurcze, mam tyle ciuchów w domu, że są wszędzieeeeee Musze zrobić ostrą selekcję. Dziś oddawałam spodnie studio i kombinezon studio i panie się strasznie zachwycały

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 00:22   #813
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
36 z jakiego koloru było, bo się zakręciłam
brazowe
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 00:23   #814
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anastazja# Pokaż wiadomość
Byłam po południu w Gliwicach. Niestety nic z poszukiwanych rzeczy nie było
Bermudy czarne były S, a kamizelka czarna M.
Koszulę Sochy w paski dorwałam S, ale okazało się, że ma 2 zaciągnięcia i małą dziurkę z tyłu, więc nie kupiłam.
Legginsy imitujące skórę były tylko M.
Innych rzeczy, które mi się przewinęły na wątku to w ogóle nie było.
Gabi marynarkę poszukiwaną przez Ciebie męską widziałam, ale tylko dwie L były. Na szczęście widzę, że już udało Ci się ją dorwać.
ech, a ja pytałam dziś czy wybiera się ktoś do Gliwic może nie czytałaś ranonie pamiętasz może czy była tam jeszcze biała kamizelka S, wiem,że była bez metek jedna z wizażanek pytała mnie o nią
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 00:25   #815
Marigold19
🦄

Dziewczyny, jakby któraś spotkała te oto buty w rozmiarze 36 pilnie proszę o zakup:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1186201040_1_1_1.jpg (13,4 KB, 11 załadowań)

Stary 2013-07-13, 00:27   #816
Marigold19
🦄

Dalsza część ogłoszeń parafialnych:

mam koszulę Sochy w paski w rozmiarze M, jakby ktoś miał S i XS i chciał się zamienić to chętnie to uczynię

Stary 2013-07-13, 00:31   #817
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
tak w ogóle to dziś dorwałam:
biały sweterek z ażurowymi rękawami za 59 zł
dwuwarstwową bluzeczkę Gabi na ramiączkach tyle ze czarną
i taką zieloną koszulę
Koszula cudowna Kocham ten kolor! W której Z. ją znalazłaś?
Dlaczego ja mam tak daleko do sklepu, takie perełki mnie omijają

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;41763395]Kochane doradźcie mi bo już cała głupia jestem . Kupiłam on-line gacie i dzisiaj drugą parę bo wydawały mi się że są krótsze (tańsze zresztą też). Okazało się, że na długość różnią się minimalnie o jakieś 5 mm, ale różnią się starciem pierwsze z lewej są jaśniejsze a drugie są ciemniejsze. Mam nadzieję, że widać to chociaż trochę na fotkach Które zostawić? Jak radzicie?[/QUOTE]

Ciemniejsze
Oddawałam ostatnio jeansy w hibiskusy, które przyszły z rozlazłymi szwami i były właśnie dość jasne i mocno wytarte. Na szczęście na sklepie były ciemniejsze i lepiej wg mnie jak wzór jest bardziej widoczny.

Cytat:
Napisane przez havana Pokaż wiadomość
Ok gdybyś przypadkiem dorwała wcześniej, to daj znać
Oczywista oczywistość

Dziewczyny, wygenerowałyście mi nową potrzebę: biały sweterek

Edit: widzę, że już wykupiłyście wszystkie M-ki

Edytowane przez RedShine
Czas edycji: 2013-07-13 o 00:33
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 00:32   #818
ddtvn
Zakorzenienie

kochane czy przecenili spodnicospodnie? bobyłam teraz 2 tygodnie na urlopie i nie wiem co sie dzieje kompletnie
Stary 2013-07-13, 00:34   #819
fantastic
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;41761616]Dziękuję za miłe słowa
Na szybko zrobione fotki, przepraszam, że trochę ciemne wyszły ale u mnie pogoda w kratkę, raz słońce raz deszcz, a jak robiłam fotki to akurat zaczęło się chmurzyć [/QUOTE]
Kasiula świetna ta niebeiska kurtka

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
Koszula cudowna Kocham ten kolor! W której Z. ją znalazłaś?
Dlaczego ja mam tak daleko do sklepu, takie perełki mnie omijają

Ciemniejsze
Oddawałam ostatnio jeansy w hibiskusy, które przyszły z rozlazłymi szwami i były właśnie dość jasne i mocno wytarte. Na szczęście na sklepie były ciemniejsze i lepiej wg mnie jak wzór jest bardziej widoczny.

Oczywista oczywistość

Dziewczyny, wygenerowałyście mi nową potrzebę: biały sweterek

Edit: widzę, że już wykupiłyście wszystkie M-ki
była jedna sztuka w dziś w renomie

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 00:36   #820
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
brazowe
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 00:43   #821
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddtvn Pokaż wiadomość
kochane czy przecenili spodnicospodnie? bobyłam teraz 2 tygodnie na urlopie i nie wiem co sie dzieje kompletnie
oj chyba nie

A tak w ogóle to ciekawe, czy na jutro jakieś obniżki się szykują?
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 00:50   #822
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
oj chyba nie

A tak w ogóle to ciekawe, czy na jutro jakieś obniżki się szykują?
A to jutro mogą być obniżki? Myślałam, że jak już to tylko dorzutka, chociaż wątpię ;/

Stary 2013-07-13, 01:02   #823
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
A to jutro mogą być obniżki? Myślałam, że jak już to tylko dorzutka, chociaż wątpię ;/
w tamtą sobotę spadły marynarki, dlatego pomyślałam, że może coś będzie.
Stary 2013-07-13, 01:38   #824
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
od lat mam takie napady oczywiscie gdybym miala nadwage i starala sie zrzucic wiecej niz 3-4 kilo to pewnie zastosowalabym inny sposob
700 kalorii to nie tak mailo jak sie je zdrowo i racjonalnie

dam przyklad nie trzeba jesc wiele kaliorii by dostrczyc to co potrzeba organizmowi

sniadanie
kromeczka mala chleba z bialym serem i pomidorem kawa
2 sniadanie
truskawi z jogurtem ok 15 sztuk
obiad krem z kalafiora z lyzka smietany chudej
3 mlode ziemniaki z jajkiem na twardo i 4 lyzkami sosu koperkowego
podwieczorek
kubek maslanki
kolacja
pol piersi z kurczaka z baylja

no nie mow ze to malo a to jest zaledwie 680 kaliorii

niesety raz na jakis czas chyba z nudow pozwalam sobie na ciasta lody snikersy pawelki i dupsko rosnie jak mam 62 mowie stop i zrzucam 4 kilo pozniej jeszcze po miesieczniej przrwie ok 1,5 i trzymam wage z pol roku az do swiat gdzie jak zaczne sie obzerac koncze na wiosennych
i zas ten sam maraton

czlowiek nie potrzebuje tak kalorii jak witamin mineralow itp a ja mu wszystko co potrzeba dostarczam ale w formie raczej maloweglowodanowej
choc ziemniakow sobie nie odmowie bo to moj przysmak

nie powinno sie miec diete stalo 750 bo sie organizm przyzwyczaja wiec ja raz lub 2 razy w tygodniu jem normalnie to pozwala mu nie spowolnic metabolizmu
przez lata cwiczylam wyczynowo sport i o dietach silowniach wiem az nadto
Sorki, ale to jakaś masakra jest!

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 02:37   #825
tikutik
Zadomowienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;41761616]Na szybko zrobione fotki, przepraszam, że trochę ciemne wyszły ale u mnie pogoda w kratkę, raz słońce raz deszcz, a jak robiłam fotki to akurat zaczęło się chmurzyć [/QUOTE]
Rewelacyjnie wyglądasz w tych piórkowych, zdjęcia ze strony niestety ale niekorzystnie przedstawiają te spodnie. Fuksjowe i kremowe też extra

Cytat:
Kasiula Ty kupowałaś w ostatnich dniach poprzedniej wyprz takie spodnie chyab niebieskie z basica za chyba 39.90 ? Kojarzysz coś?
Ja też wtedy kliknęłam te spodnie w kolorze 'intensywnie niebieskim'. Nawet wyszukałam dla Ciebie fotki ze strony w załączniku. To są jedne z mich ulubionych, rewelacyjnie milutki materiał

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Link do bluzy tutaj : http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/os...6p1088511.html

Jest już od kilku tygodni niedostępna, u siebie widziałam kilka - popatrzę. Nie jest do do końca mój styl,ale ją lubię. Jest wygodna i uniwersalna - pasuje do szortów, wosków i do conversów, w sam raz na szybkie niezorganizowane wyjście.
Dziękuję za linka chociaż ktoś już wcześniej mi podał, natomiast baaardzo Cię proszę sprawdź u siebie czy jest ta bluza w rozmiarze M

Cytat:
Przedmiotem akcji była koszula jeansowa, ta słynna ciemna, którą kupiłam wcześniej w cenie regularnej. A spodnie przypadkowo znalazłam i szkoda mi było ich za tę cenę nie wziąć.

Jak ich nie będę chciała sobie zostawić, oddam Ci. Myślę, że do poniedziałku już się zdecyduję.
Ojej ta jeansowa, której ja tak namiętnie poszukuję? Wiesz... jakbyś jednak zechciała się jej kiedyś pozbyć przygarnę

Cytat:
za to powiem wam ciekawostke u mnie w Z rzeczy jak nigdzie indziej w pl( a jezdze naprawde sporo) i za to zupelnie inne niz widzialam do tej pory
a znaczy takich ktore wogole w tej kolekcji w PL nie widzialam

np
buty marigold takie sandaly powycinane do kostek co byly czarne i zielonomorskie u mnie nagle pelno brazowych
spodenki co przeszly do nowej kolekcji te w szachownice w przecenie ale chyba w 10 innych wzorach

pelno spodni jakich w tej kolekcji nie widzialam
jakby wszystko z innych panstw trafilo do mnie na wies

nie mialam za wiele czasu ale nowa kolekcja gniezdzi sie w 1/6 sklepu a reszte zawalone wyprza i to rzeczami ktorych w ogole nie znam
Może skoro u Ciebie takie 'nowości' to zerknij proszę czy jest może jakaś jeansowa koszula w rozmiarze M foto w załączniku i tu nr ref: 6164/066/405
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg photo67_zps26ee9e41.jpg (16,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7761200430_2_1_3.jpg (17,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7761200430_2_2_3.jpg (22,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6164066405_1_1_3.jpg (33,5 KB, 6 załadowań)
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 06:33   #826
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Wow, ale szalejecie z ilością postów! Chwile mnie tu nie było i już nie mogę Was nadrobić Ja tym razem chciałabym się Wam poradzić (przepraszam z góry, że temat nie jest związny z Z, ale jesteście ekspertkami w sprawie dobrego wyglądu, więc mam nadzieje, że pomożecie), otóż w niedzielę pod wieczór idę na 30 urodziny, planowana jest impreza na powietrzu, pod namiotami z parkietem do tańczenia, ma być katering i niby jakiś zespół; imprezka na około 40 osób. Jakiś czas temu wymiśliłam sobie strój z kremowymi spodniami żakardowymi + do tego topik z koronką + sandałki na koturnie. No ale pogoda za oknem jest okropna i teraz się głowię co by tu założyć, żeby nie zamarznąć i pasować do tej okazji. Nie sie wygłupić zbyt eleganckim strojem, bo pewnie większość ludzi potraktuje to jako zwykłego grilla i ubierze się na luzie. Macie może jakieś porpozyzcje co do przykładowej stylizacji? Gdyby było cieputko założyłabym jakąś kieckę, ale w tym roku noce są jakieś takie strasznie zimne, wrrrr, a jeszcze teraz kiedy cały czas pada i wieje, to już wogóle masakra. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie podpowiedzi Aha dodam, że nie "czuję się" w niskich butach, więc w gre wchodzą tylko jakieś wysokie koturny, lub szpile.

w sumid dobry zestaw sobie wymyslilas fko skoro pogoda sie skotwasila to moze na top jakas margnarke/rozpinany swegerek zalzoz?
Stary 2013-07-13, 07:39   #827
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość
Rewelacyjnie wyglądasz w tych piórkowych, zdjęcia ze strony niestety ale niekorzystnie przedstawiają te spodnie. Fuksjowe i kremowe też extra

Ja też wtedy kliknęłam te spodnie w kolorze 'intensywnie niebieskim'. Nawet wyszukałam dla Ciebie fotki ze strony w załączniku. To są jedne z mich ulubionych, rewelacyjnie milutki materiał

Dziękuję za linka chociaż ktoś już wcześniej mi podał, natomiast baaardzo Cię proszę sprawdź u siebie czy jest ta bluza w rozmiarze M

Ojej ta jeansowa, której ja tak namiętnie poszukuję? Wiesz... jakbyś jednak zechciała się jej kiedyś pozbyć przygarnę

Może skoro u Ciebie takie 'nowości' to zerknij proszę czy jest może jakaś jeansowa koszula w rozmiarze M foto w załączniku i tu nr ref: 6164/066/405
Tak, to ta koszula. Ale ja mam XS.
Stary 2013-07-13, 07:54   #828
Anastazja#
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
ech, a ja pytałam dziś czy wybiera się ktoś do Gliwic może nie czytałaś ranonie pamiętasz może czy była tam jeszcze biała kamizelka S, wiem,że była bez metek jedna z wizażanek pytała mnie o nią
Przepraszam, nie zauważyłam. Nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać, bo tak dużo się tu teraz dzieje.
Za kamizelkami się rozglądałam, bo poszukiwana jest czarna S. Z tą białą widziałam paradowała jakaś dziewczyna po sklepie. Ale nie wiem, czy ją w końcu wzięła, czy odłożyła.
Jak coś potrzebujesz, to pisz PW, bo pewnie w przyszłym tygodniu znowu będę w Gliwicach.
Sama sobie upolowałam 3 rzeczy, dwie których szukałam, więc jestem zadowolona (niestety to nie żadne wizażowe hity- tych zupełnie brak).

Bo chodzi Ci o taką długą białą? Bo widziałam też taką białą, ale króciutką- niestety nie pamiętam rozmiaru

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Dziewczyny w niedzielę będę w Bonarce- prawdopodobnie. Jak coś komuś trzeba, to pisać. Najlepiej z fotami + nr ref., bo ja wzrokowiec jestem.
Te swetereki z ażurowymi rękawami widziałam na pewno wczoraj w Gliwicach- biały i ten drugi kolor też był. Chyba z 3-4 sztuki, ale rozmiary M/L.

Edytowane przez Anastazja#
Czas edycji: 2013-07-13 o 07:52
Anastazja# jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 08:02   #829
gabi1234
Zakorzenienie

ozaieccie mnie o jakim azurowym swetrzs mowa bo kompletnie nie mam pojecia a ja na swetry w ogole nie patrzylam...
Stary 2013-07-13, 08:09   #830
tishka
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;41763395]Kochane doradźcie mi bo już cała głupia jestem . Kupiłam on-line gacie i dzisiaj drugą parę bo wydawały mi się że są krótsze (tańsze zresztą też). Okazało się, że na długość różnią się minimalnie o jakieś 5 mm, ale różnią się starciem pierwsze z lewej są jaśniejsze a drugie są ciemniejsze. Mam nadzieję, że widać to chociaż trochę na fotkach Które zostawić? Jak radzicie?[/QUOTE]

ja bym nie zostawila zadnych bo sa krzywo uszyte
nie denerwuja Was te przekrecajace sie szwy w nogawkach?

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Cytat:
Anetka widziałaś kila stron wcześniej Gabi pokazała foto marynarki ze złotymi guzikami i do tego śmiesznie, bo wczoraj o niej pisałyśmy, ze czekamy na obniżkę i dziś jest tańsza oblukaj sobie

edit. nie wierzę.. dziś rano sprawdzałam i była cena niższa 129 a teraz znowu wczorajsza
widzialas moze ta marynarke w naszych galeriach? chetnie bym ja przymierzyla
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 08:39   #831
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

gabi dostalas ode mnie priva

marigold sa takie buty u mnie jakies male ale nie wiem jaki rozmiar

tikutik tych koszul jest dosc sporo ale nie wiem jakie rozmiary
Stary 2013-07-13, 08:44   #832
Marigold19
🦄

Cytat:
Przepraszam, nie zauważyłam. Nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać, bo tak dużo się tu teraz dzieje.
Za kamizelkami się rozglądałam, bo poszukiwana jest czarna S. Z tą białą widziałam paradowała jakaś dziewczyna po sklepie. Ale nie wiem, czy ją w końcu wzięła, czy odłożyła.
Jak coś potrzebujesz, to pisz PW, bo pewnie w przyszłym tygodniu znowu będę w Gliwicach.
Sama sobie upolowałam 3 rzeczy, dwie których szukałam, więc jestem zadowolona (niestety to nie żadne wizażowe hity- tych zupełnie brak).

Bo chodzi Ci o taką długą białą? Bo widziałam też taką białą, ale króciutką- niestety nie pamiętam rozmiaru

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Dziewczyny w niedzielę będę w Bonarce- prawdopodobnie. Jak coś komuś trzeba, to pisać. Najlepiej z fotami + nr ref., bo ja wzrokowiec jestem.
Te swetereki z ażurowymi rękawami widziałam na pewno wczoraj w Gliwicach- biały i ten drugi kolor też był. Chyba z 3-4 sztuki, ale rozmiary M/L.

Ana muahaha piszę

1. buty http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/os...6p1126555.html rozm. 36
2. spodnie w pepitkę- były dwa wzory, obojętnie który, rozm. M lub L
3. koszula Sochowa w paski, długi rękaw, kopertowe zapięcie, rozm. S. lub XS.

---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Cytat:

To zerknij mi proszę, jak coś to bierz w ciemno, bo strasznie mi się spodobały.

A te ażurki oddajesz w końcu czy zostawiasz? Bo ja myślę nad sznurowańcami z nowej, ale nie wiem w końcu które wygodniejsze.

Stary 2013-07-13, 08:57   #833
Anastazja#
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Ana muahaha piszę

1. buty http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/os...6p1126555.html rozm. 36
2. spodnie w pepitkę- były dwa wzory, obojętnie który, rozm. M lub L
3. koszula Sochowa w paski, długi rękaw, kopertowe zapięcie, rozm. S. lub XS.

---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

To zerknij mi proszę, jak coś to bierz w ciemno, bo strasznie mi się spodobały.

A te ażurki oddajesz w końcu czy zostawiasz? Bo ja myślę nad sznurowańcami z nowej, ale nie wiem w końcu które wygodniejsze.
Zabiję Cię, czemu mi nie napisałaś o tych spodniach w pepitkę. Były wczoraj w Gliwicach. I chyba L. Myslałam, że XS/S sa poszukiwane i nie wzięłam
Koszula Sochy była S, ale miała dwa zaciągnięcia i z tyłu małą dziurkę, ale nie wiem czy by to nie poszło dalej. Także nie brałam.
Sobie kupiłam top z baskinką:
http://www.zara.com/us/en/woman/tops...0p1048245.html
i spódnicę pareo:
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/os...6p1188507.html

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Marigold19
Tak w ogóle to wczoraj wysłałam do Ciebie paczkę z sukienką. Bo zapomniałam dać znać. W poniedziałek powinna już być u Ciebie. W środku masz paragon
Anastazja# jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 08:57   #834
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:

tak tK..juz wyslalam ci smska zsbys miala pod reka :-*
Stary 2013-07-13, 09:02   #835
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
jamestown dopiero zajrzałam na Twojego bloga - ta szczoteczka do mycia twarzy Olay jest do dostania w Polsce czy trzeba zamawiać jakoś z zagranicznych stron?
Nie, w Polszy nie ma, dlatego na Amazonie kupowalam.

Cytat:
Napisane przez tiniaczek Pokaż wiadomość
Zabrala
Dziekuje Oby byla dobra, daj znac
Tak myslalam po tym, jak napisalas, ze "oddalas" mamie .
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 09:10   #836
aniap1991
Zakorzenienie

Cytat:
ale masz dobre oko no krótkie na mnie są, znowu miałabym je wydłużać, a ta krawcowa droga jest
czyli kupiłaś?
Fantastic, w której zarze mierzyłaś tartanowe?
aniap1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 09:14   #837
Marigold19
🦄

Cytat:
Zabiję Cię, czemu mi nie napisałaś o tych spodniach w pepitkę. Były wczoraj w Gliwicach. I chyba L. Myslałam, że XS/S sa poszukiwane i nie wzięłam
Koszula Sochy była S, ale miała dwa zaciągnięcia i z tyłu małą dziurkę, ale nie wiem czy by to nie poszło dalej. Także nie brałam.
Sobie kupiłam top z baskinką:
http://www.zara.com/us/en/woman/tops...0p1048245.html
i spódnicę pareo:
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/os...6p1188507.html

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Marigold19
Tak w ogóle to wczoraj wysłałam do Ciebie paczkę z sukienką. Bo zapomniałam dać znać. W poniedziałek powinna już być u Ciebie. W środku masz paragon
Pisałam, pisałam, ale w tym gąszczu wishów i masthewów, rozmiarów etc. można się pogubić- jakby Ci L wpadło w łapki to bierz bez wahania Teraz jak jeszcze potaniały to już w ogóle. Lepsze nawet L, bo mierzyłam XL i wcale nie było jakieś ogromne więc nie wiem, jak rozmiarówka wychodzi- wolę zwężać niż się odchudzać ;p

Sochowa koszula pewnie nie pójdzie z taką wadą, bo jednak ona dobrze wygląda jedynie w stanie idealnym. Spódnica pareo fajna, też ją oglądałam, top mi się mniej podoba, ale ja b. źle wyglądam w tym fasonie więc jestem uprzedzona

Dziękuję za kieckę, oczekuję z niecierpliwością

Stary 2013-07-13, 09:29   #838
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

czy ta koszula sie gniecie mocno?
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ko...6p1167025.html

chyba ja przygarne bo podobalaby mi sie do moich spodni ze spodnica
Stary 2013-07-13, 09:45   #839
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Tak, to ta koszula. Ale ja mam XS.
A to niestety w taki rozmiar mimo wszystko bym się nie wcisnęła

Cytat:
Piszesz naprawdę? Zaraz piszę do Ciebie PW. Przecież ja chyba codziennie wklejam zdjęcie, link i piszę jaki rozmiar poszukuję
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 09:46   #840
kilkakroplizcytryny
Rozeznanie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;41761616]Dziękuję za miłe słowa
Na szybko zrobione fotki, przepraszam, że trochę ciemne wyszły ale u mnie pogoda w kratkę, raz słońce raz deszcz, a jak robiłam fotki to akurat zaczęło się chmurzyć [/QUOTE]

ale sie obkupilaś w spodnie i widzę sznurowańce i szpilki makijaż uwielbiam te makijażowe
kilkakroplizcytryny jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości