|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ¶lubne Forum ¶lubne - zanim staniecie na ¶lubnym kobiercu, mo¿ecie tutaj podyskutowaæ na tematy jak: suknie, stroje dla ¶wiadków, wybór wiza¿ystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4831 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 44
|
Dot.: Kieleckie Panny M³ode ods³ona nr 10
Cytat:
A fotografa mamy Pawa³a Jakubczyka: www.pjakubczyk.pl Robi nam zdjêcia razem ze swoj± ¿on± (która jest te¿ makija¿ystk± i bêdzie mnie malowa³a) - namówi³ mnie, ¿e jak rezygnujemy z kamery, to lepiej mieæ dwa aparaty, ¿eby zdjêcia mo¿na by³o robiæ z dwóch perspektyw i ¿eby niæ nie umknê³o A p³acimy 2900z³.
|
|
|
|
|
#4832 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 617
|
Cytat:
I pogody!---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4833 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 246
|
¿yczê szczê¶cia
|
|
#4834 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 313
|
|
|
|
|
#4835 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a na weselu bêdzie mia³a ze sob± kosmetyki, wiêc bêdzie mog³a mi poprawiæ oko, jakby co. Ale ostatnio robi³a mi próbny i baardzo mi siê podoba³o, a Agnieszka te¿ by³a zadowolona, ¿e za¿yczy³am sobie na jaki¶ inny kolor ni¿ be¿owy/br±zowy jak wiêkszo¶æ M³odych
|
|
|
|
|
#4836 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 004
|
Tre¶æ usuniêta
|
|
|
|
#4838 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 821
|
W sobotê pogoda mo¿e nie by³a idealna, ale za to wesele, jakie mia³a ansia88 by³o superowe
|
|
|
|
#4839 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 332
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4840 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 91
|
|
|
|
|
#4841 |
|
Konto usuniête
|
Tre¶æ usuniêta
|
|
|
|
#4842 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 257
|
Marie Antoniette mam pytania zwiazku z fryzjrem, ile placisz za fryzurê u Adriana na ma³ej?
|
#4843 |
|
Konto usuniête
|
Tre¶æ usuniêta
|
|
|
|
#4844 |
|
Raczkowanie
|
o fryzure slubn± oczywiscie
|
#4845 |
|
Konto usuniête
|
Odp: Dot.: Kieleckie Panny M³ode ods³ona nr 10
Tre¶æ usuniêta
|
|
|
|
#4846 |
|
Raczkowanie
|
Nie wydaje mi siê ¿e 100 z³, ja by³am ostatnio i za farbowanie i obciêcie w³osów, czyli podciêcie koñcówek da³am 300 z³ a wygl±da³am tak samo jak przed wizyt±
|
|
|
|
#4847 |
|
Konto usuniête
|
Odp: Dot.: Kieleckie Panny M³ode ods³ona nr 10
Tre¶æ usuniêta
|
|
|
|
#4848 |
|
Raczkowanie
|
Dziêki za odpowied¼, chcia³am orientacyjny koszt, jakbym chcia³a pomy¶leæ nad zmian± fryzjra.
Ja ogólnie mogê poleciæ wam pani± Marzenkê, która pracuje u Ani ¦wiebody, dobrze dobierze fryzure do twarzy, doradzi, jak nie nie jeste¶my czegos pewne
|
#4849 |
|
Raczkowanie
|
Mnie to ogólnie ciê¿ko zadowoliæ, wiêc omijam fryzjerów :P Ale obiecuje sobie, ¿e po ¶lubie w koñcu zaszaleje z czym¶ na g³owie
|
|
|
|
#4850 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 74
|
Kurcze za miesiac slub a my nie mamy prezentow dla rodzicow a najgorsze nie mamy nawet pomys³u co kupiæ. RATUNKU!!!
|
#4851 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Witajcie,
My ju¿ jeste¶my po, g³ównie podczytywali¶my forum, ale teraz czas podzieliæ siê konkretnymi do¶wiadczeniami. Dla przypomnienia, ¿e my wyznajemy filozofiê last-minute i tak w marcu stwierdzili¶my, ¿e najwy¿szy czas zacz±æ organizowaæ wesele które planowali¶my ju¿ ponad rok. Przez marzec robili¶my ogl±d sal i zespo³ów oraz foto i video. Na pocz±tku kwietnia podjêli¶my decyzje (ku naszemu zaskoczeniu wiêkszo¶æ sal, zespo³ów, itp... mia³o 3 z 4 lipcowych terminów wolne, a nas w³a¶nie ten miesi±c interesowa³). Sala - Hotel "Zielone Zacisze" w Che³mcach - sala przepiêkna, obs³uga bardzo mi³a, jedzenie je¶li chodzi o gor±ce posi³ki to dla mê¿czyzn za ma³e porcje, ale smaczne (nadrobili¶my to wiejskim sto³em) kontakt z w³a¶cicielami idealny, gor±co polecam! Fotograf i video - Arkadiusz Czuba - co prawda zdjêæ nie widzieli¶my mamy nadzieje na fajny efekt, ale sama wspó³praca na przyjêciu i przed bardzo dobra, pó¼niej opiszê efekt. W najbli¿szym czasie jak siê poprawi pogoda mamy jeszcze zaplanowany plener. Tort i ciasta- cukiernia Szarlotka - tort ¶mietanowo-wi¶niowy - jak zawsze idealny i przepyszny (stale ten tort kupujemy, dla niektórych zbyt s³odki), ciasta te¿ OK, tort 35z³/kg, ciasta 18z³/kg. Przy zamówieniu mówiono nam o darmowej dostawie, a pó¼niej na rachunku by³ wyszczególniony, ale przy regulowaniu rachunku (bo w ca³o¶ci p³aci siê po imprezie) przypomnieli¶my i kwota zosta³a zmniejszona. Oprawa Muzyczna Wodzirej Robert Rózga + jego DJ - wszystko OK, oczepiny inne ni¿ zwykle i fajne integracyjne zabawy podczas wieczoru, równie¿ dla dzieci. Makija¿ Agnieszka Kwiatkowska z salonu Image - makija¿ bardzo ³adny i dobrze siê trzyma³, bez zastrze¿eñ. ¦lubny wyszed³ nawet ³adniejszy ni¿ próbny Paznokcie robione przez pani± Agnieszkê równie¿ bardzo ³adne. Fryzura - Ania ¦wieboda z salonu Image - próbna fryzura nie do koñca taka jak± sobie wyobra¿a³am, ale po uwagach na sam ¶lub fryzura bez zastrze¿eñ, bardzo ³adnie siê trzyma³a, polecam. Kwiaty i przystrojenie na sali oraz bukiety - kwiaciarnia Malwa Kostom³oty II, drobne nie¶cis³o¶ci co do kosztów, proponujê od razu dogadaæ cenê, ale ostatecznie cena niewygórowana w stosunku do konkurencji, a efekt super. Oprócz kwiatów sala dodatkowo zyska³a poprzez ¶liczne przystrojenie sto³ów materia³ami. Bukiety te¿ OK. Polecamy. Suknia - salon Eliza, rewelacyjnie do mnie pasowa³a i wszystkim siê podoba³a. Ceny równie¿ bardzo dobre w porównaniu do innych salonów. Panie, które prowadz± salon s± krawcowymi, wiêc potrafi± rewelacyjnie doradziæ i dopasowaæ suknie. Welon równie¿ szyty przez Panie, dok³adnie taki jak chcia³am. Garnitur, koszula i dodatki - salon Joyvi na plantach. Fachowa obs³uga, najlepsza jak± spotkali¶my w kieleckich salonach. Garnitur dobry jako¶ciowo, ³adny i za przystêpna cenê 550 z³, bez problemu przetañczone ca³e wesele w marynarce. Koszule te¿ jako¶ciowo super. Wiejski stó³ - Staropolska Garma¿erka A. & Z. Nowak - rewelacja sezonu, ca³kiem przypadkiem spróbowali¶my ich wyrobów w nowo otwartym sklepie w Kielcach os. Na Stoku 51 z jak±¶ literk±, ale nie pamiêtam. Wyroby okaza³y siê pierwsza klasa, jak na taka jako¶æ produktów cena bardzo przystêpna i bardzo mili w³a¶ciciele, którzy dorzucili nam od siebie kilka gratisów. Polecamy z czystym sercem! Chyba tyle i dziewczyny bierzcie przyk³ad z nas. Jak siê chce to mo¿na zorganizowaæ piêkne wesele w nied³ugim czasie, nie trzeba stresowaæ siê 2 lata nie potrzebnie. Wystarczyæ skorzystaæ ze stylu last minute i 3 miesi±ce s± bardzo intensywne (choæ na 3 tyg. przed weselem jeszcze wygospodarowali¶my tydzieñ na podró¿ przed¶lubn± w Egipcie), ale jaka rado¶æ, ¿e wszystko siê uda³o
|
|
|
|
#4852 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 91
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;41798965]Tre¶æ usuniêta[/QUOTE]
no dobra... m±¿ ¶pi to mogê poszaleæ hahah... ![]() Sobotnia pogoda by³a jaka by³a, ale parasol jednak nam siê nie przyda³ ![]() wsta³am o 6 rano i przygotowywa³am jeszcze ksiêgê go¶ci , po czym wziê³am relaksacyjn± k±piel, zjad³am iiiiii...... polecia³am do fryzjera ![]() Fryzurê robi³ mi Pawe³ Oszywa z salony na Leonarda, bardzo sympatyczny ch³opina i z upiêcia te¿ jestem zadowolona ![]() Make up wykona³ Marcin Czerwiak, którego równie¿ polecam, a¿ sama siebie nie pozna³am - makija¿ do¶æ mocny ![]() ko³o 14 by³o ju¿ po wszystkim wiêc zjad³am co¶ w domku zajrza³am do s±siadów czy ju¿ siê ubieraj± iii.... pojawi³ siê fotograf... zdjêcia robi³ nam £ukasz Szczygielski i nie zamienia³abym go na nikogo innego, cz³owiek skarb ![]() video spacemark..... zobaczymy efekty.. godzina 16 przyjecha³ mój ma³¿onek z rodzicami na b³ogos³awieñstwo, ale jak siê okaza³o zapomnia³ zabrac bukietów dla mnie i ¶wiadkowej hahah tak wiêc mieli¶my ma³y po¶lizg i w Ko¶ciele podpisywali¶my papiery o 16;55 a o 17 ¶lub ![]() ¦lub odby³ siê w parafii ¶w. Jadwigi Królowej ![]() po czym tañce rozpoczêli¶my w Dworku w Mas³owie, wesele na 90 osób przy okr±g³ych sto³ach by³o idealne wystrój sali robi³a nam ma³¿onka w³a¶ciciela i wcale nie ¿a³ujemy bo efekt by³ bajeczny dodatkowo mieli¶my o¶wietlenie sali od Panów ze Strefy ¦wiat³a ... bajkaaaa ![]() ciasta i tort z cukierni Szarlotka równie¿ polecam ![]() aaaa.... zapomnia³am ... muzykê zapuszcza³ nam DJ Alpi wraz z DJ dr Mroczkiem wszyscy przy rytmach muzyki bawili siê do samego rana ![]() tak wiêc mo¿na powiedzieæ, ¿e dzieñ by³ idealny
Edytowane przez ansia88 Czas edycji: 2013-07-16 o 00:51 |
|
|
|
#4853 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4854 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 153
|
Hej
![]() Jestem tu nowa, tzn. ¶ledzê Was ju¿ od jakiego¶ czasu i dzisiaj postanowi³am siê udzieliæ ![]() Chcia³am pogratulowaæ wszystkim dziewczynom, które s± ju¿ po wszystkim P.S. Bardzo Wam zazdroszczê!!! ![]() Nasz wielki dzieñ bêdzie 7.06.2014 w La Cucina - Szczecno ![]() Mo¿e by³y¶cie tam na weselu i macie jakie¶ (niestresuj±ce) opinie?
|
|
|
|
#4855 |
|
Konto usuniête
|
Tre¶æ usuniêta
|
|
|
|
#4856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4857 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 30
|
haloo Kobiety
za 4 dni ¶lub jak robicie/robi³y¶cie b³ogos³awieñstwo?? na czym klêczy para m³oda?? Panna m³oda ma wyj¶æ przywitaæ przed domek Pana M³odego??...panikuje juz
|
|
|
|
#4858 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 62
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4859 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 153
|
No cieszê siê przygotowaniami ale ju¿ chcia³abym, ¿eby by³ ten piêkny dzieñ
![]() Suknia ju¿ wisi w domu :P Fotograf: FOTO - PROJEKT Video: Fabryka Obrazu ¦lub: Mi³osierdzie Bo¿e Muzyka: DJ Alpi Jak na razie tylko tyle ![]() Ca³y czas zastanawiam siê nad fryzjerem i makija¿ystk±... Nigdy nie korzysta³am z takich us³ug i teraz widzê, ¿e to by³ b³±d :P (oczywi¶cie je¶li chodzi o takie du¿e wyj¶cia, zawsze siê sama czesa³am i malowa³am) ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4860 |
|
Konto usuniête
|
Tre¶æ usuniêta
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Forum ¶lubne
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

, ale chocia¿ parasol kolorowy mamy 

17.08.2013