![]() |
#901 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
A czy możecie mnie doinformowac, czemu tak sie stresujecie tą szczepionką??
![]() ![]() Mamy które stosują BLW.. jak to robicie? kłądziecie dziecku kilka rzeczy do zjedzenia i ono zjada co chce?? bo moja nie da sie nakarmic, chce sama i gotuje jej kawałki warzyw i miesa i to jej obiad, je co chce i ile chce.. zjada mniej niż wtedy jak jej ja dawałam. tak samo jak je kanapki to chleb mało kiedy znika, zawsze wedlina i warzywa.. Odpisałam Wam ale mi zamkneło stronke:/ a lece spac wiec tak w skrócie ![]() Bebe najlepszego ![]() Soleilka to Ty masz fajne prezenty ![]() Nadalka ja dostałam maila i kod po tą gazetke ![]()
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
Hej... Nie mam humoru...
Byłam w Rossmanie po ten prezent. Fabi dostał przytulankę w formie szmatki przypominającej królika i te karty czu-czu (całkiem fajne). Do tego kupiłam mu kaszkę z Babydream ze Straciatellą, sobie szampon. Byłam też na wyprzedaży w Pepco i kupiłam czapkę i piżamę młodemu. |
![]() ![]() |
![]() |
#903 | ||
Zadomowienie
|
Poluniu wszytkiego naj!
Cytat:
Przypomniała mi się wojna u mojej siostry, jak jej córa na mm była wiecznie głodna i musiała matka chować się i ją dokarmiać bo mąż się z nią kłócił że powinna się godzin trzymać bo dziecko będzie grube ![]() Cytat:
![]() ![]() Zdrówka Wam życzę!! Bebe piękna Jasiowa chatka ![]() Szczpionki to jakaś masakra, my też szczepimy tylko na to co musimy. Gdyby inne prawo było pewnie byśmy nawet nie na wszytkie z nich szczepili. Przemysł farmaceutyczny niestety jest trochę nieteges wg mnie. My dalej się z ząbkiem męczymy. Nawet na spacerze dziś nie byliśmy tylko troche przy bloku na piechotkę potupała mała za rączki. Dalej strach się było wypuszczać bo ryk nie z tej ziemi. Dużo na rączkach, nie je i tylko przy cycku ciągle, aż ja mam tyle pokarmu że znów muszę wkładki nosić bo mi wszytko przecieka, a wcześniej już nie miałam tego problemu. Dzisiaj dałam jej przeciwbólowy syropek, niechętnie ale liczę na lepszą noc, Bo wczorajsza była okropna... płakała przez sen, wierciła się i jak ja zasnęlam o 1 to o 2 już miałam pobudkę, niby o 4 poszła dalej spać ale tak się kręciła że ja też jak zombi byłam. Aż w dzień usnęłam jak ją usypiałam... ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Apropo piasku jeszcze mi się przypomniało, Sara też na początku się bała chodzić po nim tymbardziej że ją na bosaka puszczałam, ale przemogła się po jakimś czasie i nie ma problemu, teraz siada i sama sobie nóżki zakopuje ![]() A co do dmuchania świeczek to mała czasem tak udaje że dmucha tzn. coś tam świszcze ale nic nie dmucha ![]() ![]() Edytowane przez nicki86 Czas edycji: 2013-07-12 o 21:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#904 | ||||
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Poli
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Też się skusiłam na kaszkę ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie słuchaj innych, tylko siebie. Od tego mamy instynkt, że wiemy co jest najlepsze dla naszych dzieci ![]() Linko bardzo ciekawa ta książka i to co przytoczyłaś ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Asiu oby Patryś szybko wyszedł z tego! ![]() Zdrowiejcie szybko ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
Co do chodzenia maluchów po piasku, to Marysi od początku się podobało
![]() ![]() Pola sto lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
Odkryłam przyczynę nie jedzenia Fabiego. On nie chce jeść czegoś, co nie jest papką. Dzisiaj wsunął jogurt, pół musu z Kubusia, pół farszu z gołąbka, pół dużego słoiczka. Wszystko oprócz gołąbka było w formie brei. I takie mu smakuje. To chyba wina słoiczków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 | ||||
Rozeznanie
|
Byliśmy dziś u znajomych co mają 8. miesięczną córkę. Gosia była zachwycona koleżanką, ale ta za to nie bardzo, nie była zainteresowana towarzystwem naszej Gosieńki...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Pochwal się zakupami z pepco ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |
Zakorzenienie
|
Tż ma urodziny i wolał bawić się ze znajomymi... Jest mi przykro...
Czapka i piżamka. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wszystkiego naj dla Poli ![]() Dzisiaj byliśmy na plazy, młody zachwycony ![]() ![]() ![]() Od rana czeka mnie pakowanie, bo dzisiaj juz nie mam ochoty. Bebe super ten Twoj brzusio ![]() Soleiko przykro mi ![]() Mój młody lubi kawałki, tylko zauważyłam ze kasza mu nie podchodzi ![]()
http://suwaczki.maluchy.pl/li-60657.png ![]() ![]() ![]() ![]() "Wędrówką jedną życie jest człowieka..." Edytowane przez ewka5891 Czas edycji: 2013-07-12 o 23:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
Teraz już wiem że 6h snu mi wystarcza
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Ten prezent z rosnę to za darmo nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Heej melduje się.
Nadrobilam te wszystkie strony wszystkiego najlepszego dla naszych roczników ![]() U nas zęby ida jak szalone wiec jest masakra. Prawa gorna jedynka i lewa dwojka juz sie przebily dwa dni spokoju i jazda od nowa. Amelia wrzeszczy calymi dniami. Masakra. Kupilam malej butki do chodzenia first shoes w clarksie na przecenie za 13 £! Dziewczyny Z UK UDERZAJCIE DO CLARKSA BO SA SUPER PRZECENY! Oprócz tego nic nowego. Czas mi leci jak szalony w pracy koszmar. Dobrze ze pogoda dopisuje ![]() Co do szczepien to my czekamy na list z przychodni. Co do jedzenia moja zjada chętnie lyzeczka i jak jej daje do raczki to tez. Ostatnio buntuje sie na mleko. Buzka! Postaram się byc bardziej na bieżąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej
Pospalam do prawie 8, ale jestem jakaś taka nie do życia. W nocy młoda miała dwie pobudki, pewnie przez gorączkę. Co do sloiczkow to te kawałki rzeczywiście nie są zbyt imponujące, ale z drugiej my jesteśmy na blw więc u nas jedzenie wygląda nieco inaczej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze mam sporo do zapakowania. Głównie jedzenie. A mąż w pracy.....musiał na chwilę jechać ![]()
![]() |
#919 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() u Nas ciężko....lekarka nic szczególnego nie stwierdziła, ot przeziębienie, no ale gile lecą non stop, utrudniają oddychanie i przede wszystkim spanie, także kolejna noc była bardzo ciężka.... KarolinaPW-współczuję choróbska ![]() Was ![]() Mandi-współczuję gorączki, skąd ona?są jakieś inne objawy? Soleilka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
Mój osttnio więcej mleka pije.....może to przez zęby... Łyżeczką czasem zje, nawet bywało że na jej widok dzióba otwierał a teraz znów najchętniej by mi ją wyrwał i wywijał na wszystkie strony ![]() Zrobiłam te olejki na kleszcze i komary - zobaczymy jak zadziała a czuję że tam będzie 100x więcej komarów niż tu u nas w mieście - chociaż u mnie to już końcówka miasta, zielono i staw na przeciwko więc mało tez ich nie ma.
![]() |
#921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Nela, u nas też list przychodzi jak jest szczepienie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Hej, niedawno wstaliśmy
![]() Muszę iść na zakupy, po maliny, jagody i skrzydełka na jutrzejsze urodzinki ![]() ![]() ![]() Karolka dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to świetnie, mają kasę na listy a na leczenie ![]() u mnie nie...w zasadzie to na gębę mamy terminy i jak do tej pory dzwonili raz bo sobie babka ubzdurała że umawiałysmy się na "za tydzień". SOL, lepej się dziś czujesz? temu Twojemu to baty się należą....
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze nie wrócił nawet, a miał mi iść na targ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tż - ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() świetną Fabi ma czapunie ![]()
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Ja już się nie odzywam do niego, nie mam sił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas gorączka to nie wiem od czego. Innych objawów brak, humor jej dopisuje, apetyt też. Jedyne co to w nocy obudziła się dwa razy (ostatnio przesypia całe noce), ale dostała mleka, wody i zasnęła. Podajemy leki na obniżenie gorączki i obserwujemy. Sol przytulam ![]() Nela udanego wyjazdu. Koniecznie potem napisz jak te olejki się sprawdziły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.