![]() |
#511 |
Rozeznanie
|
Dot.: SGGW- Wątek zbiorczy
To i ja bym o zdjęcia poprosiła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Raczkowanie
|
dobra, wstawiam mix moich zdjęć z SGGW, kampus, akademik itp..
![]() ![]() zdjęcia z Cezara, 4 zdj to widok z okna z kuchni, 5 zdj - budynek 34 ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez be_oneself Czas edycji: 2013-07-20 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Zadomowienie
|
Ej, nie jest tak źle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Raczkowanie
|
warunki ogólnie są niezłe, ale łóżka tzn materace brudne i te krzesła na których się brzydziłam siedzieć, dlatego przywiozłam swoje z domu (czerwone, widoczne na zdjęciu)
![]() |
#516 |
Zadomowienie
|
Hej nie jest źle!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- a jeszcze pytanie ![]() z jakiego akademika są te zdjęcia? ![]()
![]() |
#517 |
Raczkowanie
|
A w którym akademiku, jeśli można oczywiście wiedzieć, mieszkasz? Bo podobno akademiki między sobą się różnią. Jestem ciekawa, gdzie są pokoje z aneksem w pokoju, a gdzie oddzielne kuchnie. Przy składaniu podania, pani była tak "strasznie" zajęta, że aż nie miałam odwagi pytać, - "no bo najpierw musicie zaczekać na potwierdzenie o przyjęciu".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja byłam o 9, i tą samą dziewczynę spotkałam. Rozważałyśmy m.in. czy jedna z dziewczyn składających dokumenty może zacząć zajęcia z chemii od razu organicznej, bez przerabiania nieorganicznej, ale nie pamiętam już o jaki kierunek chodziło. Też mnie trochę nastraszyła. Mm, nadzieję, że nie będzie potrzeby korzystania z tego kursu, jakoś nie uśmiecha mi się płacić tyle kasy jeszcze przed październikiem. Ponadto jest jakaś możliwość sprawdzenia wiedzy online na stronie tych kursów. ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- I czy mogę uprzejmie prosić koleżankę zarządzającą wątkiem o aktualizację pierwszego posta? Jest już trochę więcej nabytków od października, mój nick też zaginął w akcji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Zadomowienie
|
a ja myślę, że zepniemy pośladki, siądziemy w małych grupkach i wykładowcy mogą się schować...
każda na pewno coś tam potrafi także nie przejmujmy się na zapas ![]()
![]() |
#521 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Jestem nowa na forum, a od października będę także studiować na SGGW -weterynarię ![]() W przyszłym tygodniu wybieram się zawieść dokumenty i boję się ,że zgubię się gdzieś w mieście, jest może ktoś w stanie wytłumaczyć mi jak krowie na rowie jak mam się z dworca centralnego dostać na kampus? (wiem ,że już gdzieś tłumaczyłyście jak dojechać, ale tych stron jest już tyle, że nie jestem w stanie tego znaleźć ). I czy kampus znajduje się w strefie 1 czy to już strefa 2? Byłabym bardzo, bardzo wdzięczna! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Zadomowienie
|
kiedy jedziesz? możemy jechać razem jak by co
![]() zawsze raźniej. ![]()
Hodowla i Ochrona Zwierząt Towarzyszących i Dzikich ----------------->SGGW ![]() Edytowane przez gfpink Czas edycji: 2013-07-12 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
+ cała Warszawa to I strefa, poza Warszawą to II strefa, więc kampus SGGW I strefa |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#525 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Inna sytuacja jest w Limbie, gdzie na każdy segment dwupokojowy jest własna kuchnia: kuchenka, zlew i masa szafek oraz stół i krzesła. Więcej informacji tutaj: http://www.inzyniernaobcasach.pl/kam...kie/index.html
Edytowane przez be_oneself Czas edycji: 2013-07-12 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo!
![]() Jakoś nie ogarnięta dzisiaj jestem i nie mogłam tego znaleźć... Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to wybieram się we wtorek i jeśli jeszcze nie zawoziłaś papierów to pewnie ,że możemy jechać razem, może wtedy nie zabłądzimy i może jeśli wydrukuję jakąś mapę to przez 7,5 h w pociągu jakoś ogarnę okolicę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Przyczajenie
|
Wybiera się któraś z was na obóz zerowy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Zadomowienie
|
ja raczej środa
![]() ![]() może będzie chciała dzień wcześniej i skoczymy razem. Dogadamy się. MonaiseC myślę, że dziś albo jutro Marcioch dorwie się do komputera i da radę to ogarnąć ![]() ![]()
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
Kurdeh, nie zaliczyłam egzaminu mikrobiologii. Trzeba się wziąć do roboty w takim razie
![]() poza tym, bry dzień - trochę pochmurny, ale bry ![]()
![]() |
#530 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wydawało mi się czy ktoś pytał w którym akademiku biologia pomieszkuje tak? W tamtym roku było to Hilton podobno ![]()
![]() |
![]() |
#531 |
Przyczajenie
|
ja też dostarczam dokumenty we wtorek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Zadomowienie
|
to co dziewczyny zbieramy się we wtorek pod Pałacem Kultury?
![]()
![]() |
#533 |
Zadomowienie
|
Ja chyba dostarcze w poniedziałek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Zadomowienie
|
ja już sama nie wiem ;D
Siostra koniecznie chciała ze mną jechać po buty do złotych a w pn wraca z gór i jak ma mi jęczeć, że jest zmęczona/senna etc. to ja podziękuję i u mnie to pewnie będzie spontan ![]() a ten no... Orzeczenie lekarskie wieziecie od razu? bo ja to raczej dopiero wrzesień z tym, że mi strasznie źle ekg podobno wyszlo i się boję jak będzie coś nie teges i po studiach ;/
![]() |
#535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Przyczajenie
|
Jak dla mnie to możemy się spotkać wcześniej i zawieść dokumenty razem
![]() gfpink moja siostra chce jechać we wtorek, a wracać w środę, więc jeśli w jakimś hostelu jeszcze miejsce znajdę, to może i tak zrobimy, inaczej będzie mi całą drogę jęczeć, że bez sensu jechać 7,5h w tę i z powrotem... Ach te siostry ![]() Ja chyba wiozę od razu, mnie lekarz wysłał tylko na badania krwi i szczepienia, a jeśli Twój lekarz wystawi Ci jakieś orzeczenie, przez które nie mogłabyś studiować ,to możesz znaleźć innego lekarza medycyny pracy, niektórzy po prostu tak od ręki bez żadnych badań piszą, że nie widzą żadnych przeciwwskazań ![]() lovestoned Bardzo chętnie! Jak to jest w Twoim odczuciu, faktyczne tak strasznie jak mówią? 5,5 roku z życia wycięte? (Jeśli tak to wolę się wcześniej na to psychicznie przygotować ;p). Słyszałam ,że studiując weterynarię w Polsce ludzie kupują kości, czy rzeczywiście warto j kupić, a jeśli tak to jakie warto kupić na I rok? I czy w coś jeszcze warto się wyposażyć oprócz fartucha z długim rękawem, pęsety anatomicznej, trzonu skalpela, ostrzy i rękawiczek lateksowych. I na którym roku jesteś? I jeśli za bardzo będę Cię męczyć głupimi pytaniami to daj znać ![]() Edytowane przez Any_time Czas edycji: 2013-07-13 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A teraz- czy jest strasznie? Wszystko zależy od Twoich predyspozycji do nauki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Zadomowienie
|
Any_time jest jeszcze czas
![]() Ludzie dlaczego nie ma nikogo z mojego kierunku albo chociaż wydziału ;/
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
no przecież ja jestem z Twojego wydziału...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.