|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Naraya plus ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2822 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj bawię się na weselu, o 11:30 fryzjer
))))
|
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
Ex kochanie ja tylko 1cm koncowki podciełam
![]() pokaze je Wam jak beda juz do pasa jaka fryz robisz? ![]() czy tylko ja nie mam zadych, kompletnie zadnych planów na weekend? ![]() chyba sie ubiore i da Galerii chociaz pojade... Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-07-13 o 10:35 |
|
|
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez dzis bez planow Gdyby nie fakt ze przez tydzien jestesmy bez fotelika dla malego pojechalibysmy pewnie do Mc cos zjesc 50km od naszego miasta, ale w takim przypadku to pozostaja porzadki i siedzenie w domu Wiem tylko ze potem bedziemy robic banoffe pie ale co poza tym- to nie wiem Gdyby chociaz pogoda byla lepsza
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-07-13 o 11:20 |
|
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez dzis jestem bohaterem w swoim domu i pomyłam okna dodatkowo jak co sobote podlogi, meble poscieralam itp. Grunt,że obiadu nie musze robic, bo ja to nawet parowki sobie moge zjesc ![]() Tż pojechal na popr, egazaminu, bo pajac uwalil ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Czaje sie na stanik ![]() Mierzyłam go stacjonarnie i powiem Wam,że robi boski dekolt Piesi bardzo ładne ze soba łaczy ![]() http://allegro.pl/konrad-clodi-push-...340704737.html Tylko,że ja chyba F musze zamowic
|
|
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Podcięłam włosy i w zasadzie mogę powiedzieć, że pozbyłam się suchych końców po rozjaśniaczu Zrobiłam też kolor - tradycyjnie 11.21. Nie mamy planów na wieczór Dostałam @ A co u Was? ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- shizaxa dopiero teraz zobaczyłam zdjęcia Ten "miszcz" drugiego planu to Twój chłop?
|
#2827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ramach diety zrobilam sobie chleb w jajku z serem i pomidorem ![]() I zastanawiam sie czy Skalpela nie odpalic bo tak sie zaniedbalam ostatnimi czasy,że szkoda gadacSama nie wiem co ze soba zrobic ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
faktycznie teraz sie przyjrzałam Załamany strasznie siedzi
|
||
|
|
|
#2828 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana (w sumie nie z rana
-ja już po drugim posiłku dziś takim konkretnymCytat:
![]() Gumki otwierac tez bym mogła U nas na oddziale tez sa takie dziewczyny. Jedna zaszła w ciaze 3 mce po urodzeniu, ale płod obumarł w 10 tc. Lekarz na badaniu tej dziewczyny (byłam przy tym, zresztą ona miała może 17 lat) powiedział jej wprost ze ciąza o proces dynamiczny dla organizmu i nie powinno się 3 mce po porodzie znowu zaciążac. Cytat:
super![]() Cytat:
Cytat:
A czym farbowane wlosy? To nowa palette 318? Jak oceniasz? |
||||
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
kylie no, większość facetów tak wygląda, jak kobiety zaczynają o włosach trajkotać
Umysł w stanie blond Edytowane przez Ninedin Czas edycji: 2013-07-13 o 13:32 |
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć Agata
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Hej
![]() Ja żłopię wodę od rana, bleee, czuję się pełna, ale jeszcze litr muszę w siebie wlac, bo mój dzieć zaraz będzie miał ciasno. Mówiłam, że kluska ![]() Agatko jak to już po dwóch posilkach większych ja jeszcze przed obiadem ![]() Ja mojego nawet nie proszę o zrobienie zdjęcia, bo kiepsko mu to wychodzi ale ma inne zalety ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez przed obiadem
![]() Wode pij bo jak mus to mus... Alle Ty Kitka teraz jesteś biedna bo bez piwa;D i wina ![]() O widzisz, @ nie ma ale pić nie możesz:P
|
|
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
ale trudno ![]() Ja dzisiaj na obiad mam rybkę a później będę wyjadać czereśnie ![]() A tak to nuda ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Mogę, ale też z umiarem
ale ja nie przepadam za gazowanymi ![]() Piwka i winka moja ginka też mi pozwoliła, tzn. Wiesz... Lampkę albo małą szklaneczkę jakiegoś nisko procentowego. Ale wolę nie Za to chce mi się KFC, twistera!!! dopiero w sierpniu pojde, limit wyczerpany na lipiec ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XX
Cytat:
Jestem ciekawa jak lekarze na to patrza. Piwa bezalkoholowe zresztą chyba mają alko w sobie troszkę? Mi tez się chce ale ja nie rozumiem Kitka Ty musisz mieć przemianę materii super albo mialas tasiemca normalnie Zazdroszcze pozytywnie!!! A Twoja mama jest szczupla? To w sumie mamy tez w genach, ilość tkanki tłuszczowej. Ona potem nie przybywa a rosnie.
|
|
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XX
Cytat:
moja ginka to naprawdę super gościówa i dobry lekarz, zrobiłam wielkie rozeznanie do kogo mam chodzić w ciąży i dużo kobiet mi ją polecało i też na forach czytałam. Jak coś jest nie tak to nie owija w bawełnę, nie mówi, że aaa coś tam jest nie tak, ale poczekamy, sprawdzimy nic się nie dzieje. Tylko jest: "nie podoba mi się to i to, trzeba zrobić to i to" konkrety, nie pierdzieli się a przy tym jest taka fajna laska i takie teksty wali, że aż chce się chodzić ![]() Tak samo z jedzeniem w ciąży - wszystko tylko z umiarem ![]() Opalanie też - chyba, że zobaczę, że plamy na skórze mi wychodzą, przebarwienia. I zasłaniać brzuszek. Kąpać się w morzu mogę, w jeziorze, w rzece, w basenie ![]() Co do piw to nie wiem czy bezalkoholowe mają alkohol, po co pić bezalkoholowe piwo z alkoholem? Moi Rodzice oboje szczupli Ale jestem głodna!!!
Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2013-07-13 o 14:45 |
|
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co mi się ubzdurało ze ginka to Twoja ciocia? Już cos mam z glowa ![]() A to widzisz, Rodzice szczupli to i Ty. To jednak sa geny. Dziewczyny przeglądam sobie forum i taki temat zobaczyłam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=704168 Na początku mnie to trochę rozbawiło, ale teraz kurde sama się zastanawiam nad tym...powiem szczerze ze wg mnie jednak wielkość ma znaczenie. Bo sorki, ale co z techniki jak się ma takiego małego jak ogórek kiszony, korniszonek ?Może i ja to wyolbrzymiam, ale jednak chyba przyjemniej jest czuć coś podczas seksu. Zreszta, az kusi mnie napisać wiecie gdzie o takich sprawach, ale nie wiem czy będę miała odzew |
|
|
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poleciła mi dobrą doktorkę ale przy porodzie pewnie będzie ![]() A co do wątku - siusiak ma być fest i tyle! |
|
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czyli jednak widzielama ze ciocia jest. Ale chodzisz do kogo innego, rozumiem ![]() Wlasnie ja mam podobne odczucia, co z techniki jak nie ma miecza do wojowania Może to chamskie, ale ja bym wolała faceta z "fest siusiakiem" ![]() Do wojowania lepszy choć nie mowie, faceta kocha się za caloksztalt, chyba żadna z nas nie wybiera faceta pod katem ptaszka. Ale jakbym miała dwóch do wyboru i wahala się, nie mogła podjąć decyzji z kim się spotykać, to nie mowie-ale może wielkość byłaby tu decydująca. Jeśli oczywiście obydwaj byliby pod względem kandydatury odpowiedni, ale roznili się nieznacznie jakimiś tam cechami charakteru.---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Kitka, odpisz autorowi tego watku ze "siusiak ma być fest i tyle" |
|
|
|
|
#2842 | |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Cytat:
widziałam że pisałyście o odżywkach też się rozglądam za czymś nowym przyglądam się tej goodbye damage fructis mi nigdy nie odpowiadał żaden bo dostawałam łupieżu po nich ale na odżywkę się chyba skuszę.. z szamponami kombinować nie lubię na zmianę Pinio z Gliss kurem jakimś którego czasem zamieniam na Elseve czerwonego. Widziałam w tv reklamy nowych serii z Pantene z Dove i z Elseve. Co myslicie? Dove http://www.idoveyou.pl/pl/Produkty/pielegnacja_wlosow/ Elseve http://www.lorealparis.pl/pielegnacj...FYlZ3godvWcAmA Pantene http://www.pantene.pl/hair-care-coll...solutions.aspx Kiteczko fryzurka świetna jakbym miała ciąć to właśnie tak póki co uparcie zapuszczam.. chcę mieć chociaż raz w życiu włosy do pasa
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niezbyt doświadczona bo mój TŻ jest moim drugim, ale no nie wiem, wydaje mi się, że jak jest mały i chudy to tak jak mówisz - nie zawojuje ![]() Zjadłam właśnie obiad, a teraz wzięłam się za czereśnie i wafelki waniliowe
|
|
|
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) mogę powiedzieć ze jednak wielkość ma znaczenie. Choć nie wiem jakby się staral ten z mniejszym, to ujme to tak-ten z większym może się mniej starac, a rezultat osiąga podobny jak nie lepszy, od tego "ogórka" który się stara maslo maślane ale konkluzja jest wiadomo jaka. Oczywiście, uczucia. Ale ja zakładam ze kocha się tak samo, a rożnicą jest tylko wlasnie ta wielkość.
|
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
"ogórek kiszony"
Agata ![]() A tak w ogóle: lepiej jak jest w obwodzie większy niż mniejszy a długi Oni strasznie się na długości skupiają
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tu masz calkowita racje, wlasciwie ja ciagle mam na myśli raczej grubość a nie długosc pisząc "wielkość". Najlepszy full opcja, ale jak jest wybór masz racje grubość wazniejsza niż dlugosc. |
|
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mamy tematy "przy obiedzie" jak to się mowi
![]() Piszcie piszcie, ja jak znowu będę to chętnie poczytam co tam naskrobalyscie ![]() Dziewczyny, wlasnie lece robic obiad ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szukam butów. Ej, jakie najlepsze buty dla ciężarnej? nie wiem jak długo dam radę chodzić w szpilkach, więc za nimi się nie rozglądam, nadrobię w przyszłym roku no i nie wiem za jakimi się rozglądać
|
|
|
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
No co tu jeszcze pisać..... wszystko załatwiłaś tym "korniszonkiem" i "wojującym mieczem"
ten temat na wizażu pojawia się co jakiś czas- podejrzewam, że zakłada go ciągle ta sama osoba. Podał wymiary 16 cm i chyba 1,2 cm, ale nie wiem czy nie napisał 12 cm ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- "Długość to max 16cm a grubość z 12cm ( chyba musiałbym sprawdzić ) . Oczywiście w stanie wzwodu." Ma 12 cm obwodu? Czy 1,2 cm średnicy?
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

a sklep w którym mam pracować to ten 

Gdyby nie fakt ze przez tydzien jestesmy bez fotelika dla malego pojechalibysmy pewnie do Mc cos zjesc 50km od naszego miasta, ale w takim przypadku to pozostaja porzadki i siedzenie w domu
Gdyby chociaz pogoda byla lepsza 

i do tego beznadziejnego gina 

dopiero w sierpniu pojde, limit wyczerpany na lipiec