|
|
#3091 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
mangoo123 - dlaczego opisałaś to w wątku rozstaniowym? Statystycznie znajdzie się tu dużo dziewczyn, które były w podobnej sytuacji i zostały porzucone.
To normalne, że w związki wkrada się rutyna. Zróbcie coś nowego razem, przełam nudę. Daj mu spędzić czas z kolegami, niech od Ciebie trochę odpocznie, Ty też w tym czasie zrób coś fajnego. Niech wie, że nie opierasz swojego życia na nim i że świetnie sobie bez niego radzisz. Może ma jakieś problemy, o których nie chce Ci mówić, może chandrę, bo jego życie stoi w miejscu. Każdy ma prawo do gorszych dni, ale warto uświadomić taką osobę, by nie wyżywała się na nas. Spróbuj najpierw podziałać, a potem z nim pogadaj, ale osobiście. Jak będziesz mu truć tyłek przez telefon, to niczego dobrego nie przyniesie. Pamiętaj, aby przekazywać konkretne argumenty, "odrzuciłeś moje ostatnie propozycje wspólnych zajęć", "zraniło mnie, gdy powiedziałeś, że będziesz miał to z głowy, poczułam się zapychaczem czasu".
|
|
#3092 |
|
Raczkowanie
|
Tak jak napisałam, nie przeszkadza mi to, że on chce spędzić czas inaczej i robić coś innego. Wiem, że każdy ma swoje życie.
Chodzi o to, że chce żeby on chciał ze mną spędzać czas a nie żebym była jego opcją jak już nie ma nic ciekawszego i się nudzi. Najbardziej boli mnie to, że on tego nie rozumie i nie widzi problemu. Wszystko mu wytłumaczyłam, powiedziałam dokładnie o co mi chodzi. Gorchem o ściane. A piszę to tu, bo liczę na to, że ktoś mnie zrozumie i potwierdzi, że moje zdenerwowanie jest uzasadnione. |
|
|
|
#3093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, cześć
Jak tam Wam mija sobotnie południe? Zaraz zmykam sprzątać, a potem ćwiczenia. Śnił mi się były 3 razy i za każdym razem uprawialiśmy seks Trzy różne scenariusze, a wątek ten sam. Takie spontaniczne wypady są jak najbardziej odjazdowe. Uwielbiałam je.. Teraz niestety zostałam sama oprócz jednego kumpla. Muszę zacząć szukać nie faceta, a przyjaciółki od serca, bo jednak kumplowi mogę wszystko powiedzieć, ale on ze mną do kosmetyczki, na zakupy ciuchowe czy babskie ploteczki nie pójdzie ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3094 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie to był początek końca. Ja gadałam, on nie widział problemu, przytakiwał, że przyjmuje moje argumenty, a i tak robił dalej swoje, od poniedziałku do piątku nie iostniałam dla niego. Czułam się coraz bardziej sfrustrowana, aż w końcu doprowadziłam do rozmowy o rozstaniu.Jedną taką zresztą mieliśmy już w styczniu, on wtedy zarzekał się, że udowodni mi, ze mu na mnie zależy, ze się zmieni i takie bla bla bla. Miał łzy w oczach, cały się trząsł, a ja głupia dałam się nabrać na to
|
|
#3095 |
|
Nie depcze krokusów
|
mangoo123 - jak dla mnie wszystkie dziewczyny w związkach, które weszły na ten wątek, mają rację co do swoich podejrzeń. Nieźle muszą kogoś gryźć rozterki, by szukać wątku o rozstaniu...
![]() Chamsko Cię potraktował, to nie ulega wątpliwości. Nie znam Was, nie znam jego gadek ani tego, na co sobie pozwalacie w związku. Nie wiem, na ile były to tylko głupio palnięte słowa, a na ile odzwierciedlały jego prawdziwe odczucia. Mimo tego, jak Cię traktuje, nadal z nim jesteś, nadal się starasz. A kiedy on ostatnio wyszedł z inicjatywą? Kiedy on się postarał dla Ciebie? Kiedy odczuł Twój brak? To przykre, że zaproponował spotkanie, jak inne mu nie wypaliły. Ja bym się na takie nie zgodziła, wolałabym wybrać się na basen w innym mieście lub do najnudniejszego muzeum i zająć sobie inaczej cały dzień, grzecznie informując jaśnie pana, że w związku z jego planami ustaliłam własne i nic nie wskazuje, by nie wypaliły, więc musi niestety sam zająć sobie czas. Jak wygląda Wasz związek? Jak często się spotykacie? Macie jakieś wspólne plany na przyszłość, do których dążycie, a nie tylko o nich gadacie? Mogę mieć tylko jedną radę - wszelkie rozmowy odbywaj osobiście. Obserwuj jego reakcje. Patrz, czy wije się jak dżdżownica na patyku, czy nudzi i nie słucha. Do tanga trzeba dwojga, nie ma sensu męczyć się w związku z człowiekiem, dla którego niewiele znaczymy.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2013-07-13 o 12:45 |
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że ja nie mam takich snów o byłym, już z miesiąc w zasadzie mi się nie śnił więc jest coraz lepiej, no ale bądź co bądź zaraz będzie już 5 miesięcy od zerwania, trzeba się wziąć w garść. Prawdopodobnie będę też studiować drugi kierunek, doszłam do wniosku, że chcę jak najwięcej robić z sobą, nieważne, że będzie to coś zupełnie z innej bajki
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
mam straszny kryzys
![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- ja mam ostatnio koszmary,wczoraj snilo mi sie ze mnie kierowca taksowki chcial zamordowac, dzisiaj ze mnie ktos gwalcil i widzialam jego twarz... zle sie chyba dzieje ze mną. ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- moge to w podpis? bardzo mi sie spodobalo. Edytowane przez yoona Czas edycji: 2013-07-13 o 14:37 |
|
|
|
#3098 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze, że te sny w ogóle mnie nie ruszyły. Ja zawaliłam studia przez niego.. Ale może to lepiej, bo i tak uświadomiłam sobie, że to nie dla mnie. I zaczynam wszystko od nowa-na nic nie jest za późno. I zaczynam coś w zupełnie innym kierunku. Chyba, że sprawy się pogmatwają i wyjadę gdzieś ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- yoona bierz, bierz |
|
|
|
|
#3099 |
|
Przyczajenie
|
Jak i ja. Od rana płaczę. A muszę się zebrać bo we wtorek wyjeżdżam, a nic jeszcze nie zrobione... I ciągle brak chęci. Tym bardziej, że tysiące kilometrów od niego.
I cały czas się łudzę, że się pomylił z tym co mówił, i że wróci ![]() Okropieństwo. Ja miałam sen lesbijski. Również mało przyjemne, aczkolwiek interesujące co się dzieje w tych naszych mózgach :P
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On tez tysiacekilometrow ode mnie ale to chyba dobrze
|
|
|
|
|
#3102 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko uwierz w to!jak Ci się chce płakać, to płacz,lecz nie zapominaj o tym by się uśmiechać i cieszyć,bo przecież nei żyjesz tylko dla faceta! on jest przeszłością-przed Tobą stoi przyszłość,możesz z nią zrobić WSZYSTKO! piękne,prawda?
|
|
#3104 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
macie może jakiś sposób by wyleczyć się szybko z przeziębienia? bo mnie coś złapało,katar leci cały czas...ehhh...
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
wiem. chociaz wydaje mi sie, ze najgorsze i tak dopiero przede mna.
nie chce plakac, glowa mnie juz boli od tego, tylko lzy sie zbieraja same. mozei piekne, tylko ja juz dawno przestalam wierzyć w swoją przyszlosc.. |
|
|
|
#3107 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Mojego kumpla żona zostawiła z dzieckiem, poznała innego i zwiała. Teraz wprowadziła się ze swoim NOWYM na to samo osiedle i nadal nie przejawia zainteresowania co tam słychać u jej 3-letniego synka. To nie kobieta to Ku..., także mężczyźni też czasami dostaja ostro po tyłku.
|
|
|
|
#3108 | |
|
Zadomowienie
|
U mnie mija miesiąc ciszy i z każdym dniem jest coraz gorzej.
Cytat:
|
|
#3109 |
|
Rozeznanie
|
dzień doberek
![]()
|
|
|
|
#3110 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry Marycha, już szykujesz się na wieczór? :P
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- ej chyba włączę telefon... co Wy na to? |
|
|
|
#3111 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
make up wlasnie zrobilam, zjem obiadek bo chate wysprzatalam juz i bede czekac na kumpele![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3112 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa, włączyłam, oby nic nie przyszło..
|
|
|
|
#3113 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3114 |
|
Wtajemniczenie
|
kuźwa napisał.. co za cham.. napisał "i co jak Ci idzie na spotkaniach z kolegą?"
|
|
|
|
#3115 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Powoli trace wiare, że na tym świecie stąpają porządni faceci. Moja znajoma była z chłopem przez ponad 3 lata, niedawno rozeszli się, bo całował się z inną... Wyszło na jaw także, że spał przez ten okres z jej przyjaciółką... ehh... Ex się wczoraj do mnie odezwał, chyba był pijany... nachalnie dopytywał się mnie po co byłam w mieście nieopodal :/ |
|
|
|
#3117 |
|
Wtajemniczenie
|
Co nie.. Bo wiedział, że spotykam się z jego wrogiem-instruktorem. Bo wzięłam kiedyś po długiej przerwy nie jeżdżenia samochodem lekcje nie u niego lecz u konkurencji. I ostatnio pisał jak tam mój kolega z OSK, ja mu odpisałam, że czyżby był zazdrosny i co go to obchodzi, i co tak nagle sobie o mnie przypomniał i cisza... Aż do teraz z tym pytaniem o tego gościa.
|
|
|
|
#3118 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
nie moga se darowac ze bez nich sobie radzimy
|
||
|
|
|
#3119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3120 |
|
Wtajemniczenie
|
Co mam teraz zrobić? Aż się ciśnie na usta wygarnięcie..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

Trzy różne scenariusze, a wątek ten sam. 

dobrze, że ja nie mam takich snów o byłym, już z miesiąc w zasadzie mi się nie śnił więc jest coraz lepiej, no ale bądź co bądź zaraz będzie już 5 miesięcy od zerwania, trzeba się wziąć w garść. Prawdopodobnie będę też studiować drugi kierunek, doszłam do wniosku, że chcę jak najwięcej robić z sobą, nieważne, że będzie to coś zupełnie z innej bajki