|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Mój syn się masturbuje ..
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
on mi mowil ze nigdy tego nie robil i ja mu wierze
po zatym temat jest o synku |
|
|
|
#34 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A skąd ta pewność? Bo osoby wierzące nigdy nie kłamią?
Wining and dining, drinking and driving Excessive buying, overdose and dying Edytowane przez Withers Czas edycji: 2013-07-13 o 16:12 |
|||
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A potem zacznij trochę czytać i wyjdź ze średniowiecza, bo możesz chłopakowi na prawdę poważnych problemów psychicznych narobić, jak będziesz go teraz śledziła i sprawdzała co robi z własnymi majtkami. |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#37 |
|
.
|
powiedz mu, że od masturbacji wyrosną mu włosy na dłoniach
|
#38 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
a mezowi nie mam powodu nie wierzycv ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
czytalam o czyms takim jak pas cnoty, ale to chyba jednak przegiecia, maz mi takie cos zaproponowal zebym mu kupila... |
||
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Wybacz dobitność, ale czy nie sprzedają gdzieś rozumu? |
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
albo mozg wyprany albo troll.
wiedza o biologii czlowieka na poziomie zerowym. o rozwoju psychicznym i seksualnym tez. zamiast biblii poczytaj dzis do poduszki jakas madra ksiazke o rozwoju dzieci. |
|
|
|
#41 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ty tak poważnie? A może tak amputować grzeszny narząd? |
|
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A klucz do pasa wręczysz synowej w dniu zawarcia małżeństwa jako prezent ślubny? Edytowane przez Cat Eye Czas edycji: 2013-07-13 o 16:26 |
|
|
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiście nie mam powodu do dumy, ale czego to się nie robi dla świętego spokoju, zwłaszcza w wieku 15 lat.
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
no wlasnie dla mnie takie cos jest chore zeby zamknac mu penisa na klodke, ale maz nalega ze to powinno rozwiazac problem nie wiem co o tym myslec...
|
|
|
|
#45 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spozniliscie sie o jakies 2 stulecia i dziewczynke. |
|
|
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
maz mowil o czyms takim
http://www.we-dwoje.pl/pas;cnoty;dla...kul,26652.html ja nie wiem co o tym myslec moze on ma racje |
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wątek, idę po popcorn!
![]() A tak na serio, jeżeli to prawda (chociaż bardzooo wątpię) to bardzo proszę autorkę, żeby nie robiła z katolików pośmiewiska, a przede wszystkim - kobieto! NIE KRZYWDŹ SWOJEGO DZIECKA. |
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Cisnie m isię wiele słów na usta...ale....:
1. albo szanowna pani nas podręca wymyślając tą historyjkę... 2. albo za duzo księdza rydzyka słucha. Moje zdanie jest takie (poparte ówczesną wiedzą na temat życia seksualnego ludzi, a nie zabobonami i religią): masturbacja ejst jak najbardziej normalnym zjawiskiem u ludzi, tym bardziej w wieku dorastania. Ja osobiście wolę się masturbować by zmiejszyć napięcie seksualne niż być nieszczęsliwą frustratką. Poza tym, nie wyobrażam sobie by ktoś wbiegał w moim domu do łazienki i zabraniał mi czegokolwiek. Żal mi Twojego syna, bo być może z niego wyrośnie znerwicowany mężczyzna, który będzie miał problemy z erekcją w dorosłym życiu. I w momencie gdy będzie próbował współżyć z kobietą, właczy mu sie wspomnienie, że gry zaczyna przeżywać rozkosz, to wpada znerwicowana matka i wrzeszczy że bóg zakazał. Zastanów sie... czy warto. Proponuję zdobyć więcej wiedzy na temat masturbacji. Jeśli jesteś głęboko wierząca, na pewno masz jakies dojście do pychologów... przychoterapetów..u których mozesz zdobyć informacje profesjonalne na ten temat. Co do Twojego męża...że nigdy się nie masturbował... nieładnie kłamać. ![]() Pozdrawiam Cię i więcej miłości do syna... i zrozumienia. On przezywa trudny okres dojrzewania i potrzebuje Twojego wsparcia a nie krzyków zakazów. Rozmowa, to jest droga do sukcesu. Nie bój sie słów: masturbacja, penis, dojrzewanie, popęd seksualny. Bo kto ma z tym młodym cżłowiekim porozmawiać jak nie Ty i zwłaszcza ojciec? Sama chyba wiesz co to orgazm? I jakie to przyjemne.
|
|
#50 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zostaw chłopaka w spokoju i przestań wpadać 15 latkowi bez uprzedzenia do łazienki - to już naprawdę nie ten wiek. Czy Wy w łazience nie macie zamków?
|
|
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oslabiajacy watek (mam nadzieje trolla) podtrzymuje, ze o rozwoju czlowieka nie masz zielonego pojecia. plus - jestes w zwiazku zaleznosciowym z mezem: pan-wasal. Ty jestes wasalem. czekaj zatem na jego decyzje. |
|
|
|
|
#52 |
|
Konto usunięte
|
Głupota ludzka nie zna granic, na miejscu twojego syna wiałabym od takich rodziców. To jest chore
Na pętelke mu wacława zapałętaj, rozpustnik jedyn
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#54 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Nie karmcie trolla. To pewnie jakiś znudzony karachan znów. Zaraz będą gify i teksty o murzynach.
A tak jak już ciekawa rozmowa się zaczęła, to uważam, że właśnie z takiego wychowania rosną dewianci i różni popaprańcy. Cele są pełne pokrzywionych przez rodziców w ten sposób dzieci. |
|
|
|
#56 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() ogarnij się, bo histeryzujesz, a nie ma czego.
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
wlasnie wrocil mąż, ale nie chce rozmawiac z synem bo mowi ze sie wstydzi o takich rzeczach z nim gadac no to mam kolejny problem ehh
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- nie wiem nie ciagnie mnie do takich zboczen, a seks uprawialam w zyciu kika razy bo chcielismy miec dzieci z mezem |
|
|
|
#58 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
mam nadzieję, ze jesteś trollem.... jeżeli nie, to współczuję ci twojej głupizny i zacofania
|
|
#59 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo współczuję Twojemu synowi. Twoją rekacją i podejściem fundujesz mu traumę i być może problemy emocjonalne w przyszłości. Całkiem możliwe że przez Ciebie nie będzie akceptował swojej seksualności. Twój syn dorasta, szaleją mu hormony i musi sobie ulżyć. No niestety, czas się pogodzić z tym że biologii nie oszukasz. Choćbyś się dwoiła i troiła, i stawała na głowie.
A tak poza tym, to już dawno nic na wizażu nie wywołału u mnie TAKIEGO śmiechu... dosłownie... ![]()
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.