|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
Pomijając oczywiście sytuację gdy ktoś chce na małej powierzchni posadzić zbyt dużą liczbę gości. Jeśli jednak miejsca jest odpowiednio dużo to nie widzę negatywnych kwestii.
|
|
|
#3182 | ||
|
Zakorzenienie
|
z Mango
Cytat:
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
chyba, ze sie okaze, ze moje buty wymarzone beda wygodne i je kupie i bede miala do tej sukienki rowniez. Edytowane przez Opiumalfa Czas edycji: 2013-07-13 o 20:02 |
||
|
|
|
#3183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
![]() z tata w miare,ale to nie sprawa na forum,czekam na dostep do klubu ![]() za 2tyg tez ide poprzymierzac nawet juz pisalam do romantyczki cukratywnej gdzie sie podziewaja ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3184 | ||
|
Erudycja
|
Cytat:
W biuście tak wygląda. Ja mam mały biust i nie lubię tego eksponować, raczej zakladam takie rzeczy, żeby wydawał się wiekszy. I tak jedna z sukien ktore mierzylam byla ladna, ale sprawiala wrazenie ze nie mam cycków. U Ciebie tak to wlasnie wygląda. Czy go masz, czy nie, wydaje się ze nie masz no i jak dopisałam, nie podobają mi się sukienki bez talii, jakby skracające sylwetkę. Ale to moj gust wiec bez urazy, ale z Twoją figurą... Gdybym taka miala, to bym podkreslila swoje kształty.Cytat:
Jeden jest taki, ze osoby starsze niekoniecznie lubią głosną muzykę, a drugi, ze po kilku godzinach w hałasie i mlode osoby mają ochotę na chwile ciszy... Zwlaszcza juz po oczepinach, kiedy robimy się coraz bardziej zmęczeni. No i mozna spokojnie porozmawiać bez przekrzykiwania się
|
|
#3185 |
|
perfumowe ADHD
|
kurde a mnie się rzuca bardzo w oczy to że ta sukienka spłaszcza Ci biust strasznie Opiumalfa :/ sorka ale góra ciała nie jest w ogóle dopasowana , nie masz w niej talii i nie podkreśla tego co kobiece a wręcz to zabiera i wygląda przez to na za dużą
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie się najbardziej podoba jak miejsce do tańczenia jest oddzielone jakby filarami czy jakoś zaznaczone zmianą podłogi... na weselach na których byłam i z sal co widziałam wspólnych często było tak że miejsce do tańczenia było po środku i dosyć blisko sąsiadowało z miejscami siedzącymi - wtedy łatwo popchnąć kelnera czy kogoś siedzącego jak jest dużo osób przemieszczających się pomijając że na niektórych salach się pyli na jedzenie zazwyczaj jakiś stolik gości musi stać blisko zespołu a wtedy można zapomnieć o tym by można było tam spokojnie siedzieć i pogadać z resztą gości bo nic nie słychać a też przy takim hałasie trudno dłużej wysiedzieć - niby sadzają tam młodych co dużo się bawią i tańczą ale dla mnie to nie była żadna przyjemność siedzieć w takim miejscu bo chętnie bym odpoczęła podczas 2-3 piosenek pogadała ze znajomymi ze stolika to trzeba było migrować i siadać na tarasie, przesiadać się do innych stolików.. jak jest dużo miejsca siedzącego, mniej gości to jest luźno i można fajnie ustawić wszystko ale jest jest więcej osób to zaczyna się kombinowanie
|
|
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm ona ma nie podkreslac talii bo jest odcieta pod biustem, wiec wiadomo ze bedzie splywac po ciele...co do skracania sylwetki to sie nie zgodze, takie fasony wyciagaja, szczegolnie, ze jestem niska. a biustu nie mam malego. moze stanik w takim razie doloze
|
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
Opiumalfa, sliczna sukienka! No ale tez mi sie wydaje, ze Ci troche dary losu zmniejszyla
Zalozysz stanik i bedzie ok Co do dodatkow, to ja widze tu srebro i lekkie buty- sandalki
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie sie podoba ta kiecka, Opiumalfa
moim zdaniem jest super |
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
co do sukienki to może kwestia cięcia góry... wygląda tak jakby cięcia miały się kończyć pod biustem zaraz a u ciebie jest chyba troszkę niżej albo tak wygląda że nie zaraz pod a w połowie żeber przez co wydają się duże i spłaszczające...
i to prawda sukienki odcinane pod biustem wydłużają sylwetkę - niskie osoby źle wyglądają w sukienkach z obniżoną talią. i osoby troszkę przy sobie dopiero wyglądają bezkształtnie w takich długich sukienkach... jak w workach... Edytowane przez anannke Czas edycji: 2013-07-13 o 20:23 |
|
|
|
#3191 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
co do sali- ja mam duza sale taneczna ale obok jest salka powiedzialabym herbaciana
tapety na scianach,przyciemnione swiatlo.i ta sala rowniez jest dla nas.tam mozna isc usiasc i odsapnac.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3192 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
dokladnie, wrzuce kilka fajnych kreacji zeby bylo wiadomo o co mi chodzi
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do chwili ciszy, to każdy ją może mieć kiedy tylko zechce odchodząc dalej od muzyki kiedy tylko zechce - tak nigdy nigdy nie siedzi na sali non-stop, ludzie sobie chodzą, przemieszczają się.
|
|
|
#3194 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() piekna sala ![]() Cytat:
a teraz śmigam po duzym miescie i uwielbiam jeździć. Po prostu sie tak egzaminem mega stresowałam, ze nic nie umiałam poprawnie zrobic:PCytat:
![]() Cytat:
załóż tylko push up i bedzie git majonez![]() ![]() dodatki: złoto/srebro/nude mielismy to spotkanie z rodzicami i szczerze, to jestem załamana.... ![]() z tematów ślubnych to skupili sie na nawracaniu nas na ślub koscielny... niby uszanują nasze zdanie, ale ciagle nacisk na to, ze oni by woleli... nie zapytali sie praktycznie o nic. jak wyglada sala, gdzie jest, co musimy jeszcze załatwic, czy z nami gdzies pojechac, czy cos pomóc, doradzic, jak z kasą, cokolwiek.... NIC. Jest mi tak przykro i jestem tak wypruta, ze nie wiem. Szczerze mówiąc odechciało mi sie wszystkiego. Mam sieczke w głowie. Nie wiem jak tu sie cieszyc i organizowac, skoro nikt nas nie wspiera nawet dobrym słowem, nikt nie jest dumny, ani sie z nami nie cieszy. Jest mi po prostu okropnie przykro. |
||||
|
|
|
#3195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
i Etiennette ale jej jeszcze nie mierzyłam tylko mi się podoba na zdjęciu ![]() a i po nowych kolekcjach się będę rozglądać ![]() Cytat:
![]() doczekasz się, spokojnie
|
|
|
#3196 |
|
Erudycja
|
http://www.google.pl/imgres?client=f...25&tx=50&ty=47
http://www.google.pl/imgres?client=f...5&tx=95&ty=101 http://www.google.pl/imgres?client=f...41&tx=55&ty=55 http://www.google.pl/imgres?client=f...1&tx=74&ty=119 http://www.google.pl/imgres?start=66...xSTji7yxzIM%3A http://www.google.pl/imgres?start=25...39&tx=35&ty=88
|
#3197 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
Przecież to bez sensu namawiać was na ślub kościelny jeżeli tego nie chcecie... Nie przejmuj się tym , nie dogodzi się każdemu a to jest wasza decyzja.
|
|
|
#3198 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3199 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
![]() nie martw się, u mnie w domu nikt sie narazie niczym za bardzo nie interesuje, bo ciagle slysze ze jeszcze tyle czasu.... moja babcia nawet powiedziala ze tak wczesne mierzenie sukienek przynosi pecha :P a za pol roku bedzie ola Boga bo tak malo czasu a tyle trza zrobic i nagle sie wszyscy obudzą. A ja bede juz miala wszystko zalatwione
|
|
#3200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
więc tulę ![]() Cytat:
a mnie dzisiaj dwie Panie (w dwóch różnych salonach) powiedziały, że chyba będzie trzeba coś z obecnych kolekcji wybrać, bo nowe wchodzą pod koniec października, więc później będzie mało czasu na decydowanie.
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
zalozylam stanior i jest lepiej, a te pasy pod biustem tak maja ze sa troche nizej. teraz musze kupic taki z odpinanymi ramiaczkami w kolorze nude...
|
|
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze potrzebuja czasu zeby sie oswoic, albo uwazaja slub cywilny za taki niepełny? moja siostra tez w kwietniu brala slub cywilny i duzo osob podeszlo do tego tak dosc "lekko" bym powiedziala rozni sa ludzie...moze jak sie przekonaja do tego cywilnego to zmienia nastawienie A sorki, ze tak zapytam, czemu wlasciwie nie bierzecie koscielnego? Stoi Wam cos na drodze, czy poprostu nie czujecie sie katolikami? |
|
|
|
|
#3203 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
|
|
|
#3204 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
pokaż
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
czy tak lepiej? (ramiaczka od stanika oczywiscie sie zlikwiduje).
cos mi sie nie laduje obrazek... jest tutaj ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- na etsy http://www.etsy.com/listing/78832033...arch_query=box Edytowane przez Opiumalfa Czas edycji: 2013-07-13 o 20:51 |
|
|
|
#3206 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam dwie koleżanki tuż po cywilnych i obydwie miały przejścia z rodziną, rodzicami, dziadkami, rodzeństwem. Ale postawili sprawę, jasno oni nie chcą kościelnego i już. W sumie rodzina po miesiącu strzelania fochów skumała, że fochy nic nie dały i zaczeli angażować się w wesele
|
|
|
|
|
#3207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie chcemy brac koscielnego, bo nie czujemy sie katolikami. Od bierzmowania nie chodzimy do koscioła, zyjemy razem juz 3 lata i nikt słowa nie powiedział - teraz sie obudzili. Ja uwazam, ze jesli kiedys poczujemy, ze chcemy wziac slub w kosciele, to weźmiemy. Ja sie czuje osobą poszukującą, w tej chwili bliżej jest mi do prawosławia na przykład i moze byc tak, ze z jakis czas w tę stronę się zdeklaruję. Na slub w KK nie czujemy sie zupełnie gotowi. Co mamy isc na do ksiedza i powiedziec: sory ziom, nie wierzymy w kosciół, na msze i tak chodzic nie bedziemy, ale rodzice chcą, to weźmiemy ślubik, bo tak?? ja mam poglądy totalnie sprzeczne z nauką KK, a chcąc wziac slub w kosciele, musiałabym okłamywac ksiezy, ze jest inaczej. nic, w kazdym razie najchetniej w tej chwili spakowałabym wszystko i zwiała gdzies, gdzie nie musiałabym miec z nimi wszystkimi kontaktu. |
|
|
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak i tak fajnie
|
|
|
|
|
#3209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spróbuj jeszcze moze z jakims push upem, moze bedzie jeszcze fajniejszy efekt, ale jest spoko
|
|
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.

wyglada jakby byla na Ciebie za duza troche. No ale to moje zdanie 
) i nawet Galę Blanke mierzyłam tak jak Ty 

zazwyczaj jakiś stolik gości musi stać blisko zespołu a wtedy można zapomnieć o tym by można było tam spokojnie siedzieć i pogadać z resztą gości bo nic nie słychać a też przy takim hałasie trudno dłużej wysiedzieć - niby sadzają tam młodych co dużo się bawią i tańczą ale dla mnie to nie była żadna przyjemność siedzieć w takim miejscu bo chętnie bym odpoczęła podczas 2-3 piosenek pogadała ze znajomymi ze stolika to trzeba było migrować i siadać na tarasie, przesiadać się do innych stolików.. jak jest dużo miejsca siedzącego, mniej gości to jest luźno i można fajnie ustawić wszystko ale jest jest więcej osób to zaczyna się kombinowanie

a teraz śmigam po duzym miescie i uwielbiam jeździć. Po prostu sie tak egzaminem mega stresowałam, ze nic nie umiałam poprawnie zrobic:P