Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz. XII - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: 13! część nadchodzi, a na jej nazwę wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 1 1,92%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci 3 5,77%
Dzień za dniem szybciutko leci, już za miesiąc pierwsze dzieci 9 17,31%
Za niecałe dwa miesiące urodzą się pierwsze brzdące 4 7,69%
Sexy foczki - my mamusie, a za miesiąc pierwsze dzidziusie 8 15,38%
Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! 27 51,92%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-13, 20:41   #3781
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna
Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
pokłóciłam się jakiś czas temu o to z tż, to mi stwierdził, ze skoro jej nie chcę to mam jej to powiedzieć, to powiem, bo skrzywdzić dziecka ciotką niemotką nie chcę...
A musisz jej mówić? Po prostu pomijasz ją i tyle. Nie mam zamiaru tłumaczyć się bratu TŻ'a i jego zonie dlaczego nie oni. Moja sprawa i tyle.

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 20:42   #3782
Larysa88
Zakorzenienie

Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
No ja nie zawsze
Zdradziłam raz i ten związek bardzo szybko się rozpadł. Nigdy więcej tego nie zrobiłam, a wyrzuty sumienia mnie zabijały długi czas Do tego zdradziłam z moim najlepszym przyjacielem, który, żeby było śmieszniej nadal jest przyjacielem i tż o nim wie i o tej zdradzie

No ja mówię o pierwszym, pierwszym razie. Bo z tż pierwszy to też szybciej, a i tak nie rekordowy, bo jeden pierwszy raz był jeszcze na długo przed związkiem

W ogóle jakie ja tu dziś wyznania walę

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

A jeszcze a propos początków z obecnymi teżetami...

...to mój początek był nie fair z mojej strony, bo spotykałam się z tż będąc jeszcze z poprzednim. Aczkolwiek, jak mnie pocałował, to zaraz z tamtym zerwałam (a swoją drogą, że dłuższy czas się nie odzywaliśmy do siebie, ja wiem, z tydzień czy dwa, a z tż jakieś 3 się spotykałam). No, ale to jeden raz było na zakładkę i wcale nie zamierzałam być z tż, samo wyszło
ale to przynajmniej spoko że jakoś te relacje Wam przyjacielskie zostały, że przyjaźń się przez to nie posypała
ja też z przyjacielem się całowałam czasem do tej sytuacji wracaliśmy i śmialiśmy się, ale też nic nie zmieniło to w naszej przyjaźni i wszystko jest ok do tej pory

aaa o proszę powiem Ci że mój początek z tż podobny! znaczy poznałam tż będąc z chłopakiem, ale to były wymiany zdań w soboty ale w tych wymianach zdań on prosił o numer tel, i prosił tak i prosił i w końcu doprosił się w 3 sobotę jakoś po 2 tyg się spotkaliśmy na chwilę w poniedziałek, w środę już nie byłam z moim chłopakiem a od czwartku jestem razem już z tż to jest dopiero szybko
nie nie zostawiłam tego chłopaka specjalnie dla tż, nie układało się już długo długo i końców było pewnie z 10 i po prostu ten 10 był w końcu finalny.
Stary 2013-07-13, 20:43   #3783
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
pokłóciłam się jakiś czas temu o to z tż, to mi stwierdził, ze skoro jej nie chcę to mam jej to powiedzieć, to powiem, bo skrzywdzić dziecka ciotką niemotką nie chcę...
Powiedz, pamiętaj, że chrzestna ma być przede wszystkim dla dziecka, ale jeśli to ktoś, kto się nie dogaduje totalnie z rodzicami, to też zupełnie bez sensu

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ale mam niebieskie żyły na brzuchu też tak macie?
Tak

Ryczeć mi się chce, to chyba ta ciąża Tak mi się smutno zrobiło, bo Edi tak szybko dorasta

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 20:45   #3784
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
taaaaaaaaaak nie tylko na brzuchu

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
A musisz jej mówić? Po prostu pomijasz ją i tyle. Nie mam zamiaru tłumaczyć się bratu TŻ'a i jego zonie dlaczego nie oni. Moja sprawa i tyle.
dokładnie, a od kiedy to trzeba się tłumaczyć

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Powiedz, pamiętaj, że chrzestna ma być przede wszystkim dla dziecka, ale jeśli to ktoś, kto się nie dogaduje totalnie z rodzicami, to też zupełnie bez sensu

Tak

Ryczeć mi się chce, to chyba ta ciąża Tak mi się smutno zrobiło, bo Edi tak szybko dorasta
Matal nie płakaj, ja dzisiaj zobaczyłam chrześniaka po pół roku ponad i jestem zakochana, myślałam, że ładniejszy, bardziej urokliwy i fajniejszy nie może być, a z roku na rok jest lepiej a ma juz prawie 7 lat!
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 20:46   #3785
kaska87
Zakorzenienie

a ja oglądam zdjęcia

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 20:46   #3786
Larysa88
Zakorzenienie

bez sensu z tymi wyborami chrzestnych? dlaczego ja mam mówić np. osobie X słuchaj Ty nie będziesz chrzestnym bo (...) no halo ? nie rozumiem
wybieram sobie chrzestych, i ich pytam czy chcą nimi zostać proste.
Stary 2013-07-13, 20:50   #3787
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
mój tz to jest nastawiony do niej litościwie, bo Ania nie ma pracy, bo Ania to , bo sramto...
ja z nią nie rozmawiam, nie mam o czym, nie chodzi o to że się wywyższam czy coś, ale po prostu ja nigdy z nią tematu nie znalazłam a próbowałam wielokrotnie, ona siedzi i się gapi jak sroka w kość... i co tez mam jej współczuć, bo ona sobie w życiu sama nie poradzi, tak ją matka wychowała na taką sierotę to teraz ma
to że urodą nie grzeszy to się da zawsze jakoś wyprostować dbając o siebie, są kosmetyki, fryzjer, można nawet na lumpkach jakieś ciuchy fajne kupić, a ona nic, ręce mi opadają... zawsze na święta BN jest rozkminka co jej kupić, w ciuchy się nie bawię bo nie każdemu podoba się to co mi, zazwyczaj jakąś wodę toaletową i błyszczyk jej kupuję...

Kuba traktuje ją jak swoją koleżankę, na równi sobie, nie przyjmuje do wiadomości że to taka sama ciocia jak moja sis czy bratowa... mówi do niej po imieniu
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 20:54   #3788
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
ale to przynajmniej spoko że jakoś te relacje Wam przyjacielskie zostały, że przyjaźń się przez to nie posypała
ja też z przyjacielem się całowałam czasem do tej sytuacji wracaliśmy i śmialiśmy się, ale też nic nie zmieniło to w naszej przyjaźni i wszystko jest ok do tej pory

aaa o proszę powiem Ci że mój początek z tż podobny! znaczy poznałam tż będąc z chłopakiem, ale to były wymiany zdań w soboty ale w tych wymianach zdań on prosił o numer tel, i prosił tak i prosił i w końcu doprosił się w 3 sobotę jakoś po 2 tyg się spotkaliśmy na chwilę w poniedziałek, w środę już nie byłam z moim chłopakiem a od czwartku jestem razem już z tż to jest dopiero szybko
nie nie zostawiłam tego chłopaka specjalnie dla tż, nie układało się już długo długo i końców było pewnie z 10 i po prostu ten 10 był w końcu finalny.
No ja się nie tylko całowałam
Ale to w ogóle skomplikowane, bo on był facetem mojej przyjaciółki, potem się rozstali, oboje byliśmy sami, do czegośtam doszło, potem on kogoś znalazł, ja kogoś znalazłam i potem tak jakoś wyszło Ale kiedyś sobie obiecaliśmy, że jak po 35 rż będziemy singlami, to zostaniemy parą

A teraz on ma synka 4 miesiące młodszego od Edzika

No u mnie też się psuło, bo jak się 2 tygodnie z tamtym nie widziałam i nawet nie miałam ochoty zresztą to był związek oparty głównie na seksie i od tego się zaczął

A żeby było jeszcze ciekawiej, jak byłam z tż jakieś 3 miesiące, to poszłam bez niego na imprezę, gdzie był ten eks i on strasznie wtedy przeżywał, że nie jesteśmy razem, że byłam najlepszym, co go spotkało i nawet próbował mnie pocałować Ale go odepchnęłam, bo nie chciałam znów zdradzać (nie powiem, żebym nigdy nie pomyślała, że tego żałuję, że go odepchnęłam, ale ostatecznie to uważam, że dobrze zrobiłam, bo tamten związek nie miał szans i tylko bym się męczyła...)

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
mój tz to jest nastawiony do niej litościwie, bo Ania nie ma pracy, bo Ania to , bo sramto...
ja z nią nie rozmawiam, nie mam o czym, nie chodzi o to że się wywyższam czy coś, ale po prostu ja nigdy z nią tematu nie znalazłam a próbowałam wielokrotnie, ona siedzi i się gapi jak sroka w kość... i co tez mam jej współczuć, bo ona sobie w życiu sama nie poradzi, tak ją matka wychowała na taką sierotę to teraz ma
to że urodą nie grzeszy to się da zawsze jakoś wyprostować dbając o siebie, są kosmetyki, fryzjer, można nawet na lumpkach jakieś ciuchy fajne kupić, a ona nic, ręce mi opadają... zawsze na święta BN jest rozkminka co jej kupić, w ciuchy się nie bawię bo nie każdemu podoba się to co mi, zazwyczaj jakąś wodę toaletową i błyszczyk jej kupuję...

Kuba traktuje ją jak swoją koleżankę, na równi sobie, nie przyjmuje do wiadomości że to taka sama ciocia jak moja sis czy bratowa... mówi do niej po imieniu
No spoko, ale niech się kobita ogarnie, a nie...

Moja siostra jest sama, ma 28 lat i nikt nad nią nie płacze... Więc nie rozumiem, czemu niby się litować nad tą dziewczyną, każdy się ogarnia sam w życiu

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-13, 20:54   #3789
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Ufff wreszcie zamówiłam Małżowi prezent na urodziny Jeden męczący problem z głowy To teraz ogladnę sobie koncert KULTu na YT .

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 20:55   #3790
matallewar
Zakorzenienie

Idę Edzika kłaść, ale biorę telefon
Przyszedł deszcz i się nieco rozbudziłam

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-13, 20:56   #3791
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
No ja się nie tylko całowałam
Ale to w ogóle skomplikowane, bo on był facetem mojej przyjaciółki, potem się rozstali, oboje byliśmy sami, do czegośtam doszło, potem on kogoś znalazł, ja kogoś znalazłam i potem tak jakoś wyszło Ale kiedyś sobie obiecaliśmy, że jak po 35 rż będziemy singlami, to zostaniemy parą

A teraz on ma synka 4 miesiące młodszego od Edzika

No u mnie też się psuło, bo jak się 2 tygodnie z tamtym nie widziałam i nawet nie miałam ochoty zresztą to był związek oparty głównie na seksie i od tego się zaczął

A żeby było jeszcze ciekawiej, jak byłam z tż jakieś 3 miesiące, to poszłam bez niego na imprezę, gdzie był ten eks i on strasznie wtedy przeżywał, że nie jesteśmy razem, że byłam najlepszym, co go spotkało i nawet próbował mnie pocałować Ale go odepchnęłam, bo nie chciałam znów zdradzać (nie powiem, żebym nigdy nie pomyślała, że tego żałuję, że go odepchnęłam, ale ostatecznie to uważam, że dobrze zrobiłam, bo tamten związek nie miał szans i tylko bym się męczyła...)
no to i przyjacielowi i Tobie się poukładało i plan po 35 roku życia już nie wypali
na pewno dobrze zrobiłaś z eksem takie związki oparte tylko na tym jednak nie trwają zbyt długo
Stary 2013-07-13, 20:59   #3792
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
nie tylko na brzuchu
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 20:59   #3793
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
bez sensu z tymi wyborami chrzestnych? dlaczego ja mam mówić np. osobie X słuchaj Ty nie będziesz chrzestnym bo (...) no halo ? nie rozumiem
wybieram sobie chrzestych, i ich pytam czy chcą nimi zostać proste.
jestem tego samego zdania!
Stary 2013-07-13, 21:09   #3794
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
też dzisiaj sporo poprasowałam i w momencie mi się słąbo zrobiło, musiałam się natychmiast położyć dobrze, że nei zostawiłam tego na ostatnią chwilę, tak to mam czaaas
Ja chyba wszystkiego nie wyprasuję, bo sporo rzeczy zostawiłam w Polsce i dojadą do mnie dopiero pod konie sierpnia/początek września.Nie zdążę wyprasować.

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
ja za zmywanie
Nie ma problemu, wchodzę w to
Stary 2013-07-13, 21:10   #3795
Natala84
Zakorzenienie

my juz w domu, nie zal bylo wyjezdzac bo lalo caly dzien
ale i tak jak na Polske pogode mielismy super

co do stazu...to nam w tym roku minie 14 lat razem i 4 lata malzenstwa. jestesmy para od 15 roku zycia, tego tam tez dosc wczesnie zaczelismy....

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 21:10   #3796
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013

Cytat:
no to i przyjacielowi i Tobie się poukładało i plan po 35 roku życia już nie wypali
na pewno dobrze zrobiłaś z eksem takie związki oparte tylko na tym jednak nie trwają zbyt długo
W zasadzie, gdyby nie fakt, ze w życiu bym mu nie zaufala, to pewnie byłoby inaczej

A przyjacielowi się nie ułożyło, rozstał się z matka jego synka no, ale to już osóbna historia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-13, 21:19   #3797
kaska87
Zakorzenienie

idę spać bo mi tęskno Miki się obudził i pociesza mamę chyba

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 21:21   #3798
papalinka83
Zakorzenienie

Widzę, że tu jakieś wyznania się pojawiły jak mnie nie było Spałam, jakaś słaba jestem ostatnio i coraz więcej śpię, zwłaszcza w dzień My z moim mężem nie byliśmy dla siebie pierwsi i ja się z tego bardzo cieszę, bo miałam koleżankę, która była z facetem od 15 roku życia, teraz są małżeństwem już i mają córcię i jak jeszcze studiowałyśmt, to ona często się zastanawiała, jakby to było z kimś innym. Nie że jej źle było z nim, tylko taka ciekawość ją czasem dopadała.
Cytat:
Głowa mnie boli i zatoki też Chyba się w poniedziałek do lekarza umówię Z zatokami coraz gorzej zamiast lepiej
A mnie kaszel dobija znowu, nie wiem o co chodzi z nim, bo tym razem się zaczął sam z siebie bez żadnej infekcji i nie wiem, czy to alergia, czy od refluksu czy coś jeszcze innego Ja chcę móc brać leki... Jeszcze poczekam kilka dni i też gdzieś z nim pójdę, tylko nie wiem gdzie, bo pewnie mi alergolog nic nie da, pulmonolog też i w ogóle nikt mi nic nie da
Cytat:
Ja też mam zwłaszcza po bokach brzucha i na dekolcie. To chyba normalne jest

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 21:22   #3799
Larysa88
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-

Cytat:
W zasadzie, gdyby nie fakt, ze w życiu bym mu nie zaufala, to pewnie byłoby inaczej

A przyjacielowi się nie ułożyło, rozstał się z matka jego synka no, ale to już osóbna historia

aaa no to szkoda, ale i dziecko szczęśliwsze jeśli rodzice będą szczęśliwi nawet w nowych związkach

przeglądnęłam tą aptekę co polecałyście melissa pod kątem tabletek które łykam iii no myślę że zamówię tam choćby i lacibios feminę, pregnę plus, żuravit i octenisept dla małej, plus może jakieś dzieciowe coś jeszcze się znajdzie ceny niższe dużo jeszcze od mojej najtańszej apteki z której byłam zadowolona i zdziwiona takimi niskimi cenami
Stary 2013-07-13, 21:26   #3800
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

Edward mi tak przywalil w głowę, ze mi się w niej kręci i mam mroczki, o tym, ze już wcześniej bolała nawet nie wspominam

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Widzę, że tu jakieś wyznania się pojawiły jak mnie nie było Spałam, jakaś słaba jestem ostatnio i coraz więcej śpię, zwłaszcza w dzień My z moim mężem nie byliśmy dla siebie pierwsi i ja się z tego bardzo cieszę, bo miałam koleżankę, która była z facetem od 15 roku życia, teraz są małżeństwem już i mają córcię i jak jeszcze studiowałyśmt, to ona często się zastanawiała, jakby to było z kimś innym. Nie że jej źle było z nim, tylko taka ciekawość ją czasem dopadała.
A mnie kaszel dobija znowu, nie wiem o co chodzi z nim, bo tym razem się zaczął sam z siebie bez żadnej infekcji i nie wiem, czy to alergia, czy od refluksu czy coś jeszcze innego Ja chcę móc brać leki... Jeszcze poczekam kilka dni i też gdzieś z nim pójdę, tylko nie wiem gdzie, bo pewnie mi alergolog nic nie da, pulmonolog też i w ogóle nikt mi nic nie da

Ja też mam zwłaszcza po bokach brzucha i na dekolcie. To chyba normalne jest
Właśnie też się obawiam, ze nikt mi nic nie da
U mnie to na pewno alergia, może powinnam skonsultować z moim alergologiem, może w tak zaawansowanej ciąży mogłabym brać jakieś leki ale znów kasa za wizytę poleci

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

WIDZĘ, ZE ZBLIŻAMY SIE DO 4000 POSTOW, WIEC PROSZĘ MYŚLEĆ NAD TYTULAMI DO NOWEJ CZĘŚCI

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-13, 21:32   #3801
papalinka83
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013

Dzień za dniem szybciutko leci, już za miesiąc pierwsze dzieci

Pawełek 20.03.2015
Stary 2013-07-13, 21:38   #3802
policzanka
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013

Cytat:
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 21:42   #3803
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2013-07-13, 21:44   #3804
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Za niecałe dwa miesiące urodzą się pierwsze brzdące
Stary 2013-07-13, 21:44   #3805
papalinka83
Zakorzenienie

Dla mamuś z Wrocławia i okolic:

http://www.gazetawroclawska.pl/artyk...art-komentarze

Pawełek 20.03.2015
Stary 2013-07-13, 21:47   #3806
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Stary 2013-07-13, 21:57   #3807
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X

Cytat:
Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Super, a ja taka nieprzygotowana do zapisywania

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Edi zasypia na mojej podusi ciazowej, a ja zaraz niedobrze mi od tego uderzenia w głowę...

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-13, 22:00   #3808
papalinka83
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mam

Cytat:
Super, a ja taka nieprzygotowana do zapisywania

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Edi zasypia na mojej podusi ciazowej, a ja zaraz niedobrze mi od tego uderzenia w głowę...

A jak on cię uderzył?

Pawełek 20.03.2015
Stary 2013-07-13, 22:09   #3809
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci

Cytat:
A jak on cię uderzył?
Położył mi się na głowie swoją główką, ale z impetem i jednak tył.głowy jest chyba bardziej odporny niż moje biedne zatoki czołowe

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-13, 22:17   #3810
Brydzia_
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą

http://www.sosrodzice.pl/promocje-na...ly-dla-dzieci/

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości