Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v 2 3,57%
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V 3 5,36%
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V 24 42,86%
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 22 39,29%
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 5 8,93%
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V 0 0%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-13, 21:39   #2431
Mya1989
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
I do tego jeszcze kabarety trzeba sobie dogadzać

Ale Ci dobrze

Ooo groszku to bym pojadła

Fajny wieczór się zapowiada Bawcie się dobrze

A ja mam jutro połówkowe
a jaka ciepła woda
Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Dziekuje

Ano uparciuszek... Ale racja,wazne ze jest ok

U nas małżeństwo skonsumowane zostało po weselu i owocnie bylo cora przyszła na swiat prawie równe 9m po ślubie

My dzisisj mieliśmy gosci, wczoraj upieklam krucho drożdżowe rogaliki z marmolada a dziś takie cudo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dlaczego ja jestem antypiecząca i gotująca

Wgl mój brat przyjechał do mnie od drugiego brata i przywiózł mi chyba z 5-6 worków próżniowych poukładanych miesiacami, więc ciuszki już mam jeszcze tryliard innych rzeczy.

A dzisiaj kupiliśmy lodówkę, pralkę, sokowirówkę i blender i szykujemy sie do remontu, bo teściowa zgodziła się sprzedać nam połówkę!!!!

I ogołnie to u mnie od piątku 21 tydzień leci, a w sam piątek była połóweczka!

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 21:39   #2432
marcysia09
Przyczajenie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Ja pisalam o nogach. Wczoraj wieczorem myslalam ze oszaleje 4 dni mnie juz trzymie I tez czytalam o tym ZNN a takze ze moze to byc oznaka zlego krazenia. Przeciez jak ja pojde z tym do lekarza tutaj to mnie wysmieja )

Może spróbuj położyć stopy wyżej niż reszta ciała, ja układam je na takiej dużej poduszce i trochę mi to pomaga

poza tym jeśli piszecie o pozycjach to ja ostatnio lubię mieć między nogami... poduszkę bo mi się tak wygodniej śpi
lubię spać na boku i jakoś wtedy poduszka wypełnia tę "lukę" między nogami spowodowaną coraz większym brzuszkiem
(ale głupio to brzmi )
marcysia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 21:43   #2433
niunia32
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2

Cytat:
A ja mam jutro połówkowe

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 21:47   #2434
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
Hmmm... ja nie mam ani jednego Nie wiem czemu ale ja mam manie kupowania rzeczy o rozm 62, te mniejsze wydają mi się za małe A jak się okaże, że będą zdecydowanie za duże to wtedy pojadę i cosik kupię
Moja znajoma urodziła 2,5 tyg temu i jej mała topi się jeszcze w tych najmniejszych ciuszkach... więc sama nie wiem, czytałam że one są do ok 1miesiąca więc podejrzewam,że za dużo mi ich nie będzie potrzebnych...

Paulina, no to 3mam kciuki za jutrzejszą wizytę!

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2013-07-13 o 21:48
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 22:01   #2435
niunia32
Zakorzenienie

moja córa np w jednych body 56 chodziła ze 3 miesiące.

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 22:05   #2436
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
Oj tam, oj tam

oj, to taki porządny bacik by się przydał !!

Mnie tak samo.. lewy jajnik cierpi już trzeci dzień

Ale upiekłam pyszne ciasto Z tego przepisu : http://www.mojewypieki.com/przepis/c...nka,-najlepsze
tydzień temu też je robiłam (z wiśniami) i też było przepyszne, proste i szybkie więc polecam!
Kocham i uwielbiam tę stronkę jestem od niej naprawdę uzależniona Dzięki niej coś mi się udaje bo zawsze wychodziły mi zakalce,a tu nagle pykam sobie a to jedno ciasto a to drugie
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Musiałaś pisać o tym że zrobiłaś ciasto ?!

No więc oficjalnie informuje że byliśmy wczoraj z TŻtem u złotnika ale go nie zastaliśmy więc poszliśmy dzisiaj... Przerobi nam te obrączki na poniedziałek, narazie tylko pomniejszy, a my mamy sobie na spokojnie wzory w internecie pooglądać i przyjść do niego żeby nam doradził i on się tym nie zajmuje ale mówił że może nam kiedyś na spokojnie gdzieś tam wysłać żeby nam zrobili
Poza tym obiło mi się o uszy że TŻ pytał się o pierścionek zaręczynowy
Teraz spokojnie możemy iść w któryś dzień zaklepać datę ślubu
Oczywiście TŻ sam chce, ja tematu już od jakiegoś czasu nie poruszam
Bardzo się cieszę, no oby teraz wszystko poszło z górki
Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
mya- moj maz powtarzal ,ze wreszcie znalazl to czego szukal, kobiety ktora lubi seks. I co? Szybko poczul sie tym zmeczony. A jak ja nie zabiegam, to on moze i dwa tygodnie zyc bez seksu. Nie powiem, zeby to mialo super wplyw na moje ego.
hhm..może na spokojnie porozmawiajcie? Stwórz do rozmowy odpowiednią przyjazną atmosferę i wieczorkiem na spokojnie i bez nerwów.Może on się czymś stresuje?
Cytat:
I do tego jeszcze kabarety trzeba sobie dogadzać

Ale Ci dobrze

Ooo groszku to bym pojadła

Fajny wieczór się zapowiada Bawcie się dobrze

A ja mam jutro połówkowe
Powodzenia jutro!!
Cytat:
Napisane przez marcysia09 Pokaż wiadomość
Może spróbuj położyć stopy wyżej niż reszta ciała, ja układam je na takiej dużej poduszce i trochę mi to pomaga

poza tym jeśli piszecie o pozycjach to ja ostatnio lubię mieć między nogami... poduszkę bo mi się tak wygodniej śpi
lubię spać na boku i jakoś wtedy poduszka wypełnia tę "lukę" między nogami spowodowaną coraz większym brzuszkiem
(ale głupio to brzmi )
hehe ja sobie podkładam kołderkę pod brzuszek i pomiędzy nogi

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
ooooo...to jednak trzeba będzie się lepiej przygotować..
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 22:09   #2437
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:

Zauważyłam,że każda firma ma inne rozmiarówki.. jeden 56 wypada większy, inny mniejszy...i bądz tu mądry

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2013-07-13, 22:12   #2438
kyte
Wtajemniczenie

Ja się na dziś żegnam idę się przytulić do męża Do jutra
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 22:15   #2439
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
Hmmm... ja nie mam ani jednego Nie wiem czemu ale ja mam manie kupowania rzeczy o rozm 62, te mniejsze wydają mi się za małe A jak się okaże, że będą zdecydowanie za duże to wtedy pojadę i cosik kupię
Mój synek jak się urodził to miał 53cm i wszystkie ciuchy, łącznie z 56 były na niego za duże! Nogawki na długie, rękawki za długie i ogólnie za szerokie. Dopiero gdzieś po miesiącu zaczęły ciuchy pasować.
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 22:26   #2440
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka_85 Pokaż wiadomość
czytałam o tym na necie i tam wyczytałam że to normalne bo macica się rozciąga, na innych stronach piszą że to objaw niepokojący do natychmiastowego zgłoszenia się na izbe przyjęć
nie wiem, nie wiem... ten ból to dosłownie jak przed okresem, zapowiedź masakrycznego bólu, czasem ból jest nie do zniesienia, kolana robią mi się jak waty i wierce się po całym łóżku, dopiero jak tabletke wezmę przechodzi.
I jak ? Przeszło ?
Ja z moją paniką , byłabym już na pogotowiu ... ja miałam takie bóle do 10 tyg i potem ani razu na szczęście

Ja popolowałam trochę w next online i kupiłam co nie co - choć większość to to co już mam tylko o polowe tansze - wiec jednocześnie lekko się zirytowałam

Procz tego kupiłam dla siebie tunike i spodnie .. Posiedzialam z mama w ogrodzie i padam . A obiecałam sobie ze posprzątam dziś lazienke no wiec ide..

Ten upal mnie wykończy
Moja kolezanka ma na dzis termin . Ciekawe kiedy urodzi ..
JAk skoncze to wpadne i Was nadrobbię )

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 22:26   #2441
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Mniiaaaam

Dziewczyny po ile śpioszków/kaftaników/pajaców/body macie w tym najmniejszym rozmiarze 56?
Bo robię właśnie listę ile mi czego jeszcze potrzeba z danego rozmiaru.
Ja trochę mam, ale nie liczyłam...jak mi przyjdą zakupy z Polski to wszystko posegreguję rozmiarami i policzę Też głownie kupuję na 62 cm, ale pare tych mniejszych na pewno mam
Stary 2013-07-13, 22:31   #2442
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
I jak ? Przeszło ?
Ja z moją paniką , byłabym już na pogotowiu ... ja miałam takie bóle do 10 tyg i potem ani razu na szczęście

Ja popolowałam trochę w next online i kupiłam co nie co - choć większość to to co już mam tylko o polowe tansze - wiec jednocześnie lekko się zirytowałam

Procz tego kupiłam dla siebie tunike i spodnie .. Posiedzialam z mama w ogrodzie i padam . A obiecałam sobie ze posprzątam dziś lazienke no wiec ide..

Ten upal mnie wykończy

Dziś jeszcze łazienkę sprzątasz?.. Podziwiam...
Ja w sumie dziś nic takiego nie robiłam a też pomału padam...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2013-07-13, 22:38   #2443
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
I jak ? Przeszło ?

Ten upal mnie wykończy
Trele podziwiam Cię, ja się kręciłam cały dzień to tu, to tam, szwagierki odwiedziłam i nie zrobiłam nic konkretnego a czuję się jakbym gdzieś w kamieniołomach była

Wróciliśmy właśnie z TŻtem z romantycznej kolacji
A teraz korzystając z tego że mam feminum żel i spędzam cały weekend u TŻta, znikam ... Może zaglądne tu jutro
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 22:46   #2444
Dzastin08
Wtajemniczenie

Ja też uciekam, Tż kończy za 15 min pracę więc poczekam za Nim w łóżeczku przed tv

Dobranoc

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2013-07-13, 23:04   #2445
marcysia09
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Mój synek jak się urodził to miał 53cm i wszystkie ciuchy, łącznie z 56 były na niego za duże! Nogawki na długie, rękawki za długie i ogólnie za szerokie. Dopiero gdzieś po miesiącu zaczęły ciuchy pasować.
mój od początku mieścił się tylko w kilka 56, ale on był duży bo miał 59 cm i 4100 g

dlatego ja bym nie szalała z kupowaniem tych najmniejszych bo zawsze można dokupić potem
marcysia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 23:34   #2446
Anoula
Zakorzenienie

Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c

A ja się pochwalę że w końcu doczekałam się serii mocnych kopniaków akurat u TŻ siedziałam to chciałam żeby też poczuł ale przez pracę ma twardą skórę na dłoniach i nic z tego, później przyłożył głowę do brzucha i dostał kopa w ucho, ale też mówi że nic nie czuł i nie chciał mi wierzyć że mała go akurat w ucho kopnęła
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 23:37   #2447
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
mya- moj maz powtarzal ,ze wreszcie znalazl to czego szukal, kobiety ktora lubi seks. I co? Szybko poczul sie tym zmeczony. A jak ja nie zabiegam, to on moze i dwa tygodnie zyc bez seksu. Nie powiem, zeby to mialo super wplyw na moje ego.
Czy to nie o mnie ?
Ja tylko liczę na to że po ciąży wszystko mu wróci do normy , bo dotychczas było ok ..

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela
A ja mam jutro połówkowe

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-07-13, 23:53   #2448
De28
Wtajemniczenie

Moj urodzil sie 51 cm i w 56 sie topil.Ale juz po tygodniu byly ok.Na 62 skoczyl po 6 tygodniach i rownie szybko na 68.Ale on do tej pory szybko rosnie.

Trele-nie pociesze cie-ale powrot do stanu sprzed ciazy moze potrwac. Ja mialam szybko duze libido po porodzie (ale w ciazy tez mialam) a potem po roku zaczely sie problemy hormonalne. Seks jak przez papierek.Trwalo to rok czasu, zanim libido i doznania wrocily do normy.

Rozmawialam z mezem nie raz. On ma teraz pretensje, ze to ja nie wychodze z inicjatywa.A wczesniej to ja sie na niego rzucalam. Ale jak on zacznie, to ja nigdy nie odmawiam.Szkoda tylko, ze to tak rzadko sie zdarza.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 00:01   #2449
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość

Wgl mój brat przyjechał do mnie od drugiego brata i przywiózł mi chyba z 5-6 worków próżniowych poukładanych miesiacami, więc ciuszki już mam jeszcze tryliard innych rzeczy.

A dzisiaj kupiliśmy lodówkę, pralkę, sokowirówkę i blender i szykujemy sie do remontu, bo teściowa zgodziła się sprzedać nam połówkę!!!!

I ogołnie to u mnie od piątku 21 tydzień leci, a w sam piątek była połóweczka!
za połóweczkę ..
I dla teściowej tez a co ? W końcu jej się należy

Ja już nie mogę się doczekać aż mi przywiozą wszystko co dla Majeczki uchodowałam . Od wózka przez mebelki , butelki i ciuszki - wszystko u mamy trzymam ..Tez już chce skręcać , prac , prasować , układać , przekładać i segregować

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

Cytat:
Moj urodzil sie 51 cm i w 56 sie topil.Ale juz po tygodniu byly ok.Na 62 skoczyl po 6 tygodniach i rownie szybko na 68.Ale on do tej pory szybko rosnie.

Trele-nie pociesze cie-ale powrot do stanu sprzed ciazy moze potrwac. Ja mialam szybko duze libido po porodzie (ale w ciazy tez mialam) a potem po roku zaczely sie problemy hormonalne. Seks jak przez papierek.Trwalo to rok czasu, zanim libido i doznania wrocily do normy.

Rozmawialam z mezem nie raz. On ma teraz pretensje, ze to ja nie wychodze z inicjatywa.A wczesniej to ja sie na niego rzucalam. Ale jak on zacznie, to ja nigdy nie odmawiam.Szkoda tylko, ze to tak rzadko sie zdarza.
Tylko że u mnie nie ma problemu , problem mam z nim .. Przed ciążą było ok , teraz wydaje mi się że się boi .. Rozmawiałam z nim , próbowałam ale mnie zbywa ..

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-07-14, 00:22   #2450
babku
Zadomowienie

Nadrabiałam Was dwa dni, ale od razu dodam, że znów zniknę na parę dni, bo wybieram się do domku na wsi.
Fajnie, że poruszacie temat seksu, bo ja jakoś krepowałam się zacząć. U mnie libido średnie, ale tym się nie martwię, bo przed ciążą też różnie bywało. Natomiast martwi mnie bardziej mąż. Przed ciążą zawsze i wszędzie miał ochotę. Teraz jakoś unika nawet tego tematu. W żartach mówi, że przecież jestem w ciąży. Martwię się, żeby nam tak nie zostało po ciąży, bo jak my drugie dziecię spłodzimy Ale widzę, że niektóre z was maja podobne problemy, więc jakoś mi lepiej
Ogólnie muszę powiedzieć, że jak już dochodzi do czegoś, to wydaje mi się, że jest nawet fajniej niż przed ciążą.
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 08:51   #2451
ola_k11
Zadomowienie

Mój synek urodził się na 54 więc te ubranka były na 56 ale po około msc były już za małe i nosiliśmy 62.

ale u nas pochmurno...
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 09:34   #2452
lineczka1989
Zakorzenienie

hejo!

u mnie też pochmurno, deszcz co chwilę pada, wiatr wieje jak głupi

miałam beznadziejny sen dzisiaj.. przez całą noc śniło mi się że zabiłam jakąś tam babkę obcasem od buta i miałam sprawę w sądzie
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 10:16   #2453
Anoula
Zakorzenienie

Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c

Dzień dobry! Ja też dziś miałam bardzo dziwne sny, jak zwykle mało pamiętam ale aż się budziłam w nocy
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 10:32   #2454
Kabriela
Zadomowienie

Dzisiaj w ogóle jest na dworze bardzo zimno. Planowałam się dzisiaj przejść na lody z mężem ale skoro jest tak zimno to ja nawet nie wiem czy mam ochotę na spacer. Ech... W ogóle nie rozumiem tej prognozy pogody miało być pięknie słonecznie i ciepło a jest deszczowo, pochmurno i zimno.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 10:45   #2455
De28
Wtajemniczenie

trele-ale po ciazy problem minie. U nas jest tak, ze to ja mam wieksze libido niz moj maz. A to sie po ciazy nie zmieni

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 10:45   #2456
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Nadrabiałam Was dwa dni, ale od razu dodam, że znów zniknę na parę dni, bo wybieram się do domku na wsi.
Fajnie, że poruszacie temat seksu, bo ja jakoś krepowałam się zacząć. U mnie libido średnie, ale tym się nie martwię, bo przed ciążą też różnie bywało. Natomiast martwi mnie bardziej mąż. Przed ciążą zawsze i wszędzie miał ochotę. Teraz jakoś unika nawet tego tematu. W żartach mówi, że przecież jestem w ciąży. Martwię się, żeby nam tak nie zostało po ciąży, bo jak my drugie dziecię spłodzimy Ale widzę, że niektóre z was maja podobne problemy, więc jakoś mi lepiej
Ogólnie muszę powiedzieć, że jak już dochodzi do czegoś, to wydaje mi się, że jest nawet fajniej niż przed ciążą.
U mnie jest tak samo
znów ja to się boję, że wgl będziemy bez przytulanek, bo mam wrażenie,że tż to raz na miesiąc by mógł tylko jakbym nie zainicjowała, a ja teraz to libido ujemne mam i boję się, że takie mi zostanie.

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 10:55   #2457
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Dzisiaj w ogóle jest na dworze bardzo zimno. Planowałam się dzisiaj przejść na lody z mężem ale skoro jest tak zimno to ja nawet nie wiem czy mam ochotę na spacer. Ech... W ogóle nie rozumiem tej prognozy pogody miało być pięknie słonecznie i ciepło a jest deszczowo, pochmurno i zimno.
dlatego ja prognozom nie wierzę

eeeh, mój małż śpi jeszcze a mi się już nudzi bez niego a jego ząb bolał w nocy nie spał więc dam mu odespać trochę
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 11:10   #2458
Kabriela
Zadomowienie

Mój maluje drzwi w mieszkaniu, bo są w strasznym stanie, później zrobi mi półki w szafie. A ja się bawię, właśnie sobie segreguję moduły origami wg kolorów więc mam zajęcie, później sobie porobię różyczki z krepiny. Dam radę, a jak się przejaśni to przejdę się z małą na spacer by się dotleniła.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 11:15   #2459
Dzastin08
Wtajemniczenie

Dzień Dobry

Ależ sobie dzisiaj pospałam...
U Nas pogoda też do du...,coś czuję że zaraz zacznie padać...
Tż ogląda film,a ja zaraz muszę się troszkę ogarnąć

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2013-07-14, 11:25   #2460
anka_85
Zakorzenienie

Cytat:
I jak ? Przeszło ?

Ten upal mnie wykończy
nic nie przeszło niby to normalne ale coś ciężko w to uwieżyć, jutro ide do lekarza.

tymczasem pospalam sobie mój TŻ tak chrapie że od 3 dni nie śpię w nocy i przez to dosłownie mam ochote go poćwiatować. no już nie daje rady, od kiedy z nim jestem to dostaje szału, a on jeszcze się denerwuje że ja w nowym domu chce spać w osobnej sypialni z dzieckiem.... nie mam już sił na to chrapanie, jestem zdesperowana

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości