|
|
#481 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mój syn się masturbuje ..
kościół nie zabrania orgazmów w związku małżeńskim, czytałam nawet książkę - coś w tytule - seks po katolicku i był to poradnik o tym ażeby seks urozmaicać
seks katolicki to nie tylko prokreacja, wszak kościół sam promuje NPR - co jest metodą prowadzącą do sytuacji określania dni, kiedy seks może zakończyć się zapłodnieniem a kiedy nie coś Ci się chyba pierdzieli, albo się rozpraszałaś na naukach przedmałżeńskich |
|
|
|
#482 |
|
Zadomowienie
|
Ale z czego mam mu się tłumaczyć? Że przeżyłam życie tak jak chciałam?
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
to co robisz to nękanie! Zamykanie w pokoju, ograniczanie wolności, wchodzenie do ubikacji bez pukania!
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#484 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
kiedys mi podziekuje |
||
|
|
|
#485 |
|
KOTerator
|
Święta się znalazła.
|
|
|
|
#486 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#487 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#488 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
[QUOTE=overmind;41779111
coś Ci się chyba pierdzieli, albo się rozpraszałaś na naukach przedmałżeńskich na pewno zerkała na penisy innych facetów
|
#489 |
|
Zadomowienie
|
Uważaj żeby ktoś przypadkiem na Ciebie nie doniósł że się znęcasz nad dzieckiem i co jak się wybronisz?
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#491 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Proszę, udowodnij mi, że twój bóg istnieje. Proszę o fakty. Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę - jak to powiedział bodajże niewierny tomasz. Byłam zmuszana do chodzenia do kościoła aż skończyłam 12 lat. Był płacz, krzyk, bicie, bo do kościółka trzeba, bo bóg patrzy. Miałam problem z masturbacją - robiłam to jako dziecko, kręcąc się na krzesełku, i wiesz, nikt mi nigdy nie powiedział 'córciu, to nieładnie, nie rób tak, bo to to i to, albo rób tak, żeby nikt nie widział" - raz drugi i trzeci dostałam pasem tak, że miałam siniaki (miałam z 5-6 lat?) i nauczyłam się to robić tak, żeby mama się nie dowiedziała, bo znowu by mnie sprała. Robiłam to w szkole, jak nikogo nie było w domu, ukrywałam się i miałam cholerne poczucie winy, bo zabronili mi to robić, a i tak to robiłam. A wiesz dlaczego? bo nie wiedziałam CO ja robię, nie wiedziałam, że to coś złego. Po prostu było przyjemnie. Więc może zamiast zakładać dziecku pas cnoty i mówić mu, że będzie potępiony, spłonie w piekle, krzyczeć i tak dalej, wypadało by z nim porozmawiać, i wytłumaczyć, że tobie się to nie podoba? TOBIE, nie bogu, nie aniołkom, nie bozi, nie babci która nie żyje i jest w niebie -TOBIE. A jeśli będziesz mu NA SIŁĘ zabraniać, to będzie to robił jeszcze chętniej. Co mu zrobisz? Zepniesz mu ręce kajdankami z tyłu na noc? zainstalujesz kamery w całym domu? będziesz nad nim siedzieć w nocy, a mąż w dzień, i pilnowali czy przypadkiem się nie masturbuje? Będziesz z nim chodzić do toalety? Czy będziesz stała pod drzwiami i jeśli będzie tam dłużej niż 5 minut to będziesz wpadać z tasakiem? Zafundujesz dzieciakowi traumę, będzie mu opadać podczas seksu (nawet tego małżeńskiego) bo przecież nie może mieć przyjemności z seksu - tak mu mamunia wmawiała przez tyle lat. Zrozum - seks jest przyjemny, zarówno małżeński i poza małżeński. twój bóg nie zabrania uprawiać seksu małżeńskiego dla przyjemności, istnieje dużo sposobów antykoncepcji dla katolików (nie, nie prezerwatywy i tabletki - a po prostu NPR czyli mierzenie temperatury w pochwie i samoobserwacja, można stwierdzić kiedy ma się owulację, i unikać seksu wtym czasie). To tyle ode mnie, nawet jeśli troll. |
|
|
|
|
#492 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#493 |
|
Konto usunięte
|
Boskie
Lepiej ty sobie posłuchaj. Od dłuższego czasu stanowisko kościoła jest takie, że seks (małżeński) nie musi służyć jedynie prokreacji. Kościół zaczął nawet podkreślać wagę kobiecego orgazmu. Jeśli mowa o kościele katolickim. Wyjdź z tej swojej ciemnej norki i idź porozmawiać z terapeutą albo chociaż jakimś dominikaninem. dominikanem? Edytowane przez 201604191001 Czas edycji: 2013-07-13 o 22:07 |
|
|
|
#494 |
|
BAN stały
|
Fajne wakacje ma młody.
|
|
|
|
#495 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#496 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#497 |
|
Zadomowienie
|
Mimo że chłopak mnie dziś wystwił to poprawił mi się humor
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Człowiek pochodzi od małpy
|
#498 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#499 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#500 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
lepij ty pocztytaj pismo święte, a nie słuchasz księdza jak ta ciemnota ![]() idę na klopa, bo od tego twojego gadania srać mi się zachciało! I do twojej wiadomości- będę gazetę na sraczu czytać
|
#501 |
|
Zadomowienie
|
Polecam Ci "50 twarzy greya"
dowiesz się co lubią prawdziwe kobiety
|
#502 |
|
Konto usunięte
|
Nickjednorazowy mogę wjedzieć z jakiej sekty jesteś?
|
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#504 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#505 |
|
Konto usunięte
|
Nie wierzę, że można się tak zachowywać. To już nawet nie jest śmieszne.
![]() Słaby troll.
|
|
|
|
#506 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4177948 7]Nickjednorazowy mogę wjedzieć z jakiej sekty jesteś?[/QUOTE]
Obrońcy Krzyża
|
|
|
#508 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
|
#510 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

seks katolicki to nie tylko prokreacja, wszak kościół sam promuje NPR - co jest metodą prowadzącą do sytuacji określania dni, kiedy seks może zakończyć się zapłodnieniem a kiedy nie