|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Jeśli chodzi o zbiory, to w tym poście dodałam swoje, obfocone i poopisywane . Od tamtej pory doszły mi jeszcze Garnier Oleo, Nivea Long Repair, Diplona pomarańczowa, balsam GP pokrzywowy i aloesowy Potters https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1636
|
|
|
#3362 |
|
Spaceroholiczka
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Nie wiem co nałożyć na włosy
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3363 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
to dawaj jakąś mieszanke
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3365 |
|
Wtajemniczenie
|
say Piekne te Twoje wlosy
Ja wczoraj wyprostowalam wlosy na impreze...no i tragedia paskudnie wygladaly , jak jakies suche patyki albo sloma Leee ![]() We wtorek do Chorwacji jade nie mam pomyslu jaka odzywke wziac do wlosow..
|
#3366 | |
|
Konto usunięte
|
Ediza, mam dziwne wrażenie, że Twoja fasolka będzie Ci teraz same GHD fundować
![]() Siedzę jak kretyn i zamiast wcierać Jantar niucham Vatiką kokosową. Włosy ostatnio fundują mi totalną apokalipsę, więc mam je gdzieś, w poniedziałek wyląduje na nich mój ulubiony, "wyżej niuchany", olejek ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3367 | |
|
Konto usunięte
|
Położyłam się o 23 i wstałam o 10. Odespałam piątkową imprezę ![]() Szkoda tylko, że nie mam nic z rosyjskich kosmetyków. A tak bardzo bym chciała... .W tej kolekcji mam jeszcze 1 z masek od Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
Jak zaczęłam olejować przed każdym myciem i wyprostowałam to już nie były takie suche. A teraz ścięłam włosy i nie ciągnie mnie to prostownicy. Są takie zdrowe |
|
|
|
|
#3368 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41782539]Ediza, mam dziwne wrażenie, że Twoja fasolka będzie Ci teraz same GHD fundować
![]() [/QUOTE] Dobre dziecię
|
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
a moje włosy całe czas suche okrutnie, eh facjata też, nie wiem już czym ją smarować, żeby nie było masy odstających suchych skórek, które nawet minerały podkreślają
i dziękuję za kciuki i gratulacje
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
zrób wyliczankę
|
#3372 | |||||
|
Konto usunięte
|
hejka
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja też nie zaszkodziłoby im wygrać wczorajszy mecz ![]() Cytat:
ja od paru dni czytam Cmętarz zwieżąt Kinga i podoba mi się ![]() Cytat:
dzisiaj postanowiłam zrobić sobie małe spa po południu, nie tylko dla włosów, ale dla twarzy i stóp, a co!
|
|||||
|
|
|
#3373 |
|
Wtajemniczenie
|
Viekki no dokladnie, po co prostowac proste wlosy :p
No...we dupie mam te wlosy... ![]() Oleo mnie puszy AiK mnie puszy Drozdzowy bingacz nie robi nic.... Co mam zabrac na wakacje..
|
#3374 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41782750]
trzecia i ostatnia [/QUOTE] mamy taki sam gust
|
#3375 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
patka dzięki
![]() justusia a bingacz z dodatkiem oleju?
|
#3377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a to wszystko od kiedy na wątek trafiłam teraz chyba muszę wprowadzć akcję denko ban na zakupy jak nic A to serum arganowe Joanny jest takie sobie O, nie robi nic specjalnego z moimi włosami Jejku dziękuję Cytat:
tylko ja już tyle tych pomysłów mam, że gdybym chciała je wszystkiez realizować, to kasy by brakło nie wiem kiedy to wszystko zużyję teraz mam jeszcze na kim testować kosmetyki które mi nie służą dziewczyna mojego kuzyna ma piekne długie blond włosy, a w ogóle nic z nimi nie robi, myje codziennie fructisem 2w1 z odżywką i to tyle pielęgnacji, dobrze, że nie prostuje, bo patrzeć nie mogę na to ale jak jej walnę jakiegoś mixa olei i masek/odżywek na 5 godzin to po zmyciu jest wniebowzięta
|
|
#3378 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41775987] właśnie przeglądam
![]() [/QUOTE] ![]() Cytat:
albo coś z moim węchem nie tak i nie czuję ![]() Cytat:
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41778401]Mama jest genialna, Sinister to flaki z olejem - nudne i niestraszne wg mnie, ale może dlatego, że horrory oglądam nałogowo. To o Czarnobylu to Ci czasem o Reaktor strachu nie chodziło? Jeśli tak, to też bardzo słabe i moim zdaniem trochę obraźliwe w stosunku do ludzi, którzy przeżyli tragedię, ale to już moja osobista wczuwa, nie ma co się oburzać o horror w dodatku marnej jakości Dom w głębi lasu miał bardzo ciekawą koncepcję i można było zrobić z tego naprawdę dobry horror, niestety coś im nie wyszło ![]() Właśnie siedzę i myślę jakiego straszaka sobie włączyć ![]() [/QUOTE] podziwiam, że tak lubisz horrory mnie Tż zawsze meczy, żeby oglądnąć jakiś a ja taka boidupa jestem i jak już się zgodzę to pół filmu pod kołdrą siedzę i nie patrzę Cytat:
![]() ostatnio przez odlewki spoooro mi się nazbierało jutro chyba będę testować tego waxa od Ciebie
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i będzie dobrze
|
|
|
|
|
#3380 |
|
Konto usunięte
|
Jak tak sobie myślę co by było jakbym wstawiła wszystie kosmetyki odkąd trafiłam to forum to byście się zdziwiły.
|
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3382 |
|
Wtajemniczenie
|
Wroce z pracy i wytestuje drozdzaka z dodatkiem oleju Wczoraj przy prostowaniu dalam na wlosy chyba z 7 pompek jedwabiu gp i tak miotla byla ![]() Postanowilam ze po weselu przyjaciolki obcinam 1/3 wlosow!!!
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#3384 |
|
Konto usunięte
|
![]() meeedzik kurde niektóre to mają włosy moja współlokatorka używa tylko BD/na zmianę z szamponem z Joanny Professional- wiśnia+ maska z tego i serum na końcówki z Avonu. Jak nie użyje serum to ma tak okropne końce, że nie idzie ich rozczesać
|
|
|
|
#3385 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3386 |
|
Spaceroholiczka
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Nie wiem z czego właśnie
![]() Tak chyba zrobię ![]() Też mi się te spodobały, z naciskiem na ostatnią, chociaż cena skutecznie odstrasza ![]() Niech jeszcze Ediza powie, że ma w szafie Lubutinki, to zaleję się śliną ![]() No i zapomniałam. Jaki olej? lniany, rzepakowy, słonecznikowy, oliwka Bd, oliwa? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3387 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To może zabierz ze sobą jakąś odżywkę Nivei np. Volume sensation? Cytat:
A co do sahary na twarzy - mam dokładnie to samo i już nie wiem co począć z tym nieszczęściem ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
Najczęściej oglądam sama w domu, w środku nocy, z wyłączonymi światłami, czasem nawet zupełnie sama w kinie i... dupa! Na Rec zasnęłam z nudów |
|||
|
|
|
#3388 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41782750]
trzecia i ostatnia [/QUOTE] I ja! I ja! Cytat:
![]() Ten Trafny wybór brzmi nieźle. Zapiszę się w kolejce do biblioteki. ![]() Cytat:
A propos młodych polskich- wczoraj zabrałam się za pewną książkę, która rozpoczyna się następująco: Ta książka jest pie*doliście very nice, optymistyczna i kulturalna, ale wam się może tak nie wydawać. Opowiada o dupiemaryni, jak wszystkie książki. Dupamaryni stanowi sens życia oraz każdy ambitny kierunek w sztuce. Jeżeli miałabym zostać pisarką, chciałabym pisać jak Czerwiński.
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Cytat:
![]() Ma. Kocham ich jakość i mimo, że szybko je niszczę- kocham miłością dozgonną. I mnie najbardziej się one podobają, ale obu na raz nie kupię chyba
Edytowane przez EdizA Czas edycji: 2013-07-14 o 11:32 |
|
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41782984]
meeedzik kurde niektóre to mają włosy moja współlokatorka używa tylko BD/na zmianę z szamponem z Joanny Professional- wiśnia+ maska z tego i serum na końcówki z Avonu. Jak nie użyje serum to ma tak okropne końce, że nie idzie ich rozczesać [/QUOTE]no dokładnie ta moja myje tylko szamponem z odzywką, bo nie chce jej się używac osobno odżywki czy maski i trzymac na włosach, dlatego ja jej r=nakładam maskę przed myciem, żeby później jak zwykle mogła umyć po swojemu już jej gadałam, żeby nie szorowała włosów szamponem, a sam skalp, no i ręcznikiem nie tarła, bo zawsze tak trze mocno, że prawie suche ma [1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41783095] E tam, nie ma czego podziwiać - nawet nie wiesz jakie to wkurzające, że nie mogę się porządnie pobać kiedy mam na to ochotę Najczęściej oglądam sama w domu, w środku nocy, z wyłączonymi światłami, czasem nawet zupełnie sama w kinie i... dupa! Na Rec zasnęłam z nudów No coś Ty ja bym chyba umarła ze strachu
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

. Od tamtej pory doszły mi jeszcze Garnier Oleo, Nivea Long Repair, Diplona pomarańczowa, balsam GP pokrzywowy i aloesowy Potters

a to wszystko od kiedy na wątek trafiłam 

i będzie dobrze