![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Catrice - cz. III
Szkoda, że wycofują szminkę oh juicy!
![]()
![]() |
#1172 |
Crazy turtle lady
|
Wątek w końcu odżył
![]() Ja tam się napalam na kilka rzeczy,ale jak znam życie trochę minie zanim się finalnie zdecyduje. Ale w lipcu czeka mnie wypad do Pragi,ale to jeszcze chyba za wcześnie będzie na nowości ![]()
![]() |
#1173 |
Rozeznanie
|
O wiele za wcześnie, w zeszłym roku u mnie w dm dopiero w połowie sierpnia zaczęły się pojawiać nowości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1175 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1176 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Szkoda. Właśnie liczyłam, ze będzie taki jak ten z Essence. Cena mnie nie odstraszyła, i skusiłam się wczoraj. Przed Twoim postem. Nabyłam sobie jeszcze w zapacie flamaster. Niestety bez promo był |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Rozeznanie
|
Odp: Kosmetyki Catrice - cz. III
Dziewczyny, orientuje się któraś jak wygląda stan w Hebe jeśli chodzi o szminkę Wheels on Fire z Hip Trip? Interesuje mnie Chorzów, ewentualnie Gliwice. Znowu baaaaaaardzo proszę o odpowiedź, bo to jednak jest dla mnie spora przeprawa (tak, to też powtarzam za każdym razem)
![]() À propos wycofywanych rzeczy, jest jakaś różnica między zwykłym czarnym eyelinerem Catrice, a tym z Essence? Zastanawiałam się też nad nim, ale ten z Essence często rozmazywał mi się w kącikach (jaskółka mi się kserowała), więc chyba czas na zmiany ![]()
Brak podpisu. Za to jest Blog ![]() A na nim ostatnio Wycofywane produkty Essence Wycofywane produkty Catrice Nowości Catrice Edytowane przez Lungo Czas edycji: 2013-07-02 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1178 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Kosmetyki Catrice - cz. III
Cytat:
![]() |
![]() |
#1179 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
Trwalszy. Ale w sumie wolę kreski robić cieniami z duraline. Oba i Essencowy i Catricowy zaschły mi w sloiczku, co budzi we mnie poczucie marnotrastwa. Znaczy w słoiczku? Mi szybciej zaschnął Essence. Moze to od koloru zależy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w tarnowskim Hebe i było oczywiście wszystko oprócz szminki Wheels on fire
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1181 |
Wtajemniczenie
|
Ooo, to ciekawe, bo właśnie było u mnie odwrotnie. Essencowy mam do dziś i nadal mogę się nim malować, a catricowy poszedł dawno do śmieci bo zaschnął, a nie chciało mi się przedłużać jego żywotności (dot. koloru czarnego)
![]() |
#1182 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Chyba. Tak myslę. Choć jak się dobrze zastanowię to pewności nie mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1184 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Rozeznanie
|
Weeeeeee, w Hebe czekała na mnie ostatnia szminka Wheels in Fire
![]() Dzięki za odpowiedź odnośnie eyelinera, chyba jednak skuszę się na osławiony Maybelline jak napotkam jakąś większą promocję ![]() Znowu nie było termicznych lakierów (nie z Catrice ![]()
![]() |
#1186 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ledwo co dali z powrotem Gentle Nude i znowu wycofują ![]() No i Red Step Up - taka pięęękna czerwień! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam wczoraj wycofywany Goldie Hown z Catrice i po pierwszym dniu jestem bardzo zadowolona. Łatwo kreseczkę się robi. Zobaczymy jak będzie dalej ![]()
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1188 | ||
Oby do wiosny
|
Cytat:
Bardzo ciekawe... Może mój był Felerny? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Kosmetyki Catrice - cz. III
Dla mnie za dużo babrania się rano, jestem zbyt leniwa
![]()
![]() |
#1190 |
Oby do wiosny
|
Dot.: Odp: Dot.: Kosmetyki Catrice - cz. III
Rozumiem.
![]() Jeśli uzywasz często, to ma to sens. Ja może raz w tygodniu robię kreskę, i to zazwyczaj kolorową. Czarna może raz w miesiącu. Ale ja dwa razy pod rząd tak samo się nie umaluję... Kombinuje zawsze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Rozeznanie
|
Jakby któraś z Was była zainteresowana i miała blisko do DM to oznajmiam że wszystkie wycofywane produkty są już przecenione ze stałej ceny do 1,75€, pewnie za jakiś czas znowu polecą o 0,25€-0,50€ centów ale oznajmiam że już się zaczęło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Zadomowienie
|
Ciągle się jeszcze łudzę, że Hip Trip zawita do Natury. Ktoś może u siebie w Naturze widział?
![]() |
#1193 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1194 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z nowości na jesień: - dwa brokatowe lakiery - złoty wygląda identycznie jak topper ze SpectaculART, więc nie kupię (śliczny, ale już mam, a nie jest to coś co zamierzam zdublować), natomiast różowy (tak ten kolor u mnie wygląda) obejrzę jeśli natrafię czy nie za bardzo przypomina podobnego z Essence ze stałej oferty (też już już mam), - szminki żelowe - do obejrzenia, - balsamy w kredce - o tu na pewno będą większe zakupy, lubię takie delikatnie barwiące specyfiki do ust i zużywam ich w sumie całkiem sporo, więc sumienie gryźć nie będzie przy wrzucaniu kolejnych sztuk do koszyczka ![]() - rozświetlacz w kredce - pewnie znowu nie będzie testera... ale ze starszym bratem tej serii bardzo się lubię, więc te pewnie też kupię, - kredka do linii wodnej - kupię na pewno, kiedyś był taki kolorek w Essence, ale to pewnie ze sto lat temu, - ze 2 cienie metaliczne pewnie też sobie sprawię jeśli swatche będą wyglądały obiecująco. Czyli na chwilę obecną na pewno planuję zakup 4-5 rzeczy + ewentualnie jeszcze coś, więc w sumie niedużo jak na możliwości mojego "zachciewajstwa". A z aktualnie nabytych nowości - kupiłam paletkę Nude i dwie kredki wysuwane, nie pamiętam numerków, ale mam brązową bez drobinek i ciemnoszarą z drobinkami, na razie tylko maznęłam sobie kreseczki na dłoni (naprawdę trzymają się długo) a paletka leży jeszcze nietknięta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
Rozeznanie
|
Odp: Kosmetyki Catrice - cz. III
Jak któraś się nie załapała albo wcale nie miała dostępu do brązera z Hip Trip to polecam się zainteresować brązerem z Sephory, z tej kolekcji, gdzie był kobaltowy eyeliner. Co prawda jest w nim brokat, jednak szybko schodzi ze skóry. Za to ma naprawdę ładny, herbatnikowy odcień, trochę ciemniejszy niż ten z HP (:P). Wydaje się też długo trzymać. No i kosztuje zaledwie ~15 zł, jest teraz na wyprzedaży.
![]() |
#1196 |
Zakorzenienie
|
Jak u Was dziewczyny wygląda wyprzedaż tych wycofywanych produktów w Naturach? Ja dziś przychodzę i tylko był Skin Finish w bardzo ciemnych kolorach i temperówka jakaś i kilka lakierów w ciemnych kolorach
![]() ![]()
![]() |
#1197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też kiedyś zaszłam do N. z okazji przeceny maciaków z MS i zerknęłam na szafę Catrice czy czasem czegoś szminkowego nie przecenili, ale oczywiście nic z tych rzeczy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- wszystkie cienie w kremie oprócz koloru 040 Lord of The Blings (czy jakoś tak), - czarne eyelinery w żelu, - ze szminek przecenione kilka (np. Frozen Rose, Coralicous Pink, czy jakoś tak), ale też Kiss Kiss Hibiskis jak była jakiś czas temu to też bez promocji. - Wszystkie flamastry do ust przecenione, - wszystkie wycofywane cienie też w promocji - przeceniony jest też flamaster/eyeliner granatowy. Oprócz tego kilka limitowanek i jakichś staroci na dodatkowej półce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, mam do Was pytanie - czy u Was w miastach też jest taki problem z dostępnością Camouflage Cream w odcieniu 010 Ivory? W Krakowie poluję na niego od ładnych 3 tygodni i nic, przy każdej dostawie rozczarowanie :/ W internecie też nigdzie nie mogę na niego trafić, a niestety żaden korektor nie odpowiada mi tak jak ten.
„Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.” ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.