|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#151 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 825
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Siê rozpisa³y¶cie
![]() wkoñcu ten w±tek zaczyna ¿yæ, a nie 3 wpisy na 24 h... i bardzo mnie to cieszy. Urwa³am siê wcze¶niej z pracy bo mam malowanie p³otu i my¶lalam ¿e dzi¶ mi sie uda skoñczyæ, a tu mi deszcz zacz±³ padaæ;/ Robi³y¶cie kiedy¶ zupê krem z soczewicy? Bo mnie jako¶ ochota naszla ![]() A odno¶nie spironolu to te¿ dosta³am kiedy¶ od dermatolog, ale w³a¶ciwie nie wiedzia³am jak dzia³a i na co. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Jak mi sie nic nie chce.....
![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#153 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
a ja siê dzi¶ pomierze i zwa¿e i jutro napisze moje wymiary...;/ chocia¿ nie wiem czy chce siê u¶wiadomiæ
![]() ![]() ![]() ![]() a co butów na ¶lub to ja te¿ d³ugo szuka³am bo wszystkie te ¶lubne jakie¶ takie na jedno kopyto i bardzo brzydkie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- a jak w poniedzia³ek siê mierzymy to w poniedzia³ek napisze:P a co do pierwszej stronki ekstra, naprawdê swietna robota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
Strong ¶wietna robota
![]() Dziewczyny co my¶licie o wpisaniu na zaproszeniu ¿e chcemy zamiast kwiatów kupony lotka? ......................... .............. i ......................... ......................... ........ w imieniu Rodziców i w³asnym maj± zaszczyt zaprosiæ Sz. P. ......................... ............. na uroczysto¶æ zawarcia Sakramentu Ma³¿eñstwa, która odbêdzie siê dnia 21 wrze¶nia 2013 roku o godzinie 16.00 w ko¶ciele pw. ......................... ....................... w ......................... ......................... .............. Po ceremonii ¶lubnej serdecznie zapraszamy na przyjêcie weselne, które odbêdzie siê w ......................... ................. ul. ......................... ......................... Mili Go¶cie, dla nas kwiatów nie przyno¶cie.Lepiej w przysz³o¶æ inwestujcie, kupon Lotto nam darujcie. Prosimy o potwierdzenie przzybycia do 20 sierpnia 2013 roku M tel:..................... ......................... ...., M tel ......................... ......................... Co my¶licie? nie chcia³abym ¿eby kto¶ sie poczu³ ura¿ony, i czy wogole wypada ¿eby odrazu na zaproszeniu to zaznaczaæ? wkoncu nie wiadomo kto przyjdzie. Wiem ¿e niektórzy wk³adaja w zaproszenie takie karteczki, ale nasze zaproszenie bêdzie z kalk± i nijak mi ta kartka nie pasuje. Ale czy wypada? Prosze o radê Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2013-07-12 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
My¶lê, ¿e to dobry pomys³ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 035
|
Cytat:
![]() Ja mam na zaproszeniu ¿e chcemy przybory szkolne, albo zabawkê edukacyjn± dla dzieci i czasem przy rozdawaniu zaproszenia czu³am siê g³upio jakby¶my co¶ od go¶ci wymuszali ... Chocia¿ wiem, ¿e teraz takie zamienniki s± norm±. ---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Cytat:
Edytowane przez kami_165 Czas edycji: 2013-07-13 o 00:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
Dzieñ dobry dziewczynki
![]() Mój weekend w temacie jedzenia bêdzie chyba wygl±da³ ksi±¿kowo, od wczoraj wieczora mam gor±czkê i boli mnie gard³o, wiêc nie bardzo mam ochotê na jedzienie ![]() ![]() Niestety nie mogê siê wypowiadaæ w temacie Waszych przygotowañ do ¶lubu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzi¶ s±dzê, ¿e to by³y dobre decyzje bo pewnie by³abym po kilku rozwodach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
Wtajemniczenie
|
Lenik, najwa¿niejsze ¿e jeste¶ przekonana ¿e to by³y dobre decyzje. gorzej byloby gdyby¶ ¿a³owala, bo wtedy smutek i ¿al do siebie mo¿e byæ ogromny. Z w³asnego do¶wiadczenia wiem, ¿e czasem jest tak, ¿e wyrzuca sobie cz³owiek, ¿e tamto mógl zrobiæ inaczej, wtedy mo¿e by by³a szansa na szczê¶cie. A nikt nie wie co bêdzie potem.
Chodzi³am kiedy¶ z ch³opakiem 5 lat(I), zerwali¶my bo czu³am ¿e ju¿ to nie to, on kogo¶ pozna³, we mnie uczucia obudzi³y sie na nowo, ale odpu¶ci³am bo widzialam, ¿e chyba nie mam ju¿ szans. Spotkalam kogo¶ (II) i wtedy on(I) zacz±³ zabiegaæ o moje wzglêdy-systematycznie go olewa³am, choæ uczucie siê we mnie odradzalo, ale jak mog³abym zrobiæ to temu z którym jestem (II)... w niekrótkim czasie okaza³o siê ¿e ten ktoremu nie chcia³am zrobic ¶wiñstwa(II) ¶wiñstwo robi mi...odesz³am i odnowilam kontakt z I ch³opakiem ( w sumie zawsze ko³o siebie gdzie¶ byli¶my), ale on zacz±³ spotykaæ siê z inna. I tak spotyka³ siê ze mn± i z ni±, a ja ³udzi³am siê ¿e wkoncu wybierze, bo mowi³ ¿e Ona to nie to. Jak dowiedzia³am siê ¿e zamieszkali razem to odciê³±m siê zupelnie, po roku sie pobrali, maj± córkê a z drugim dzieci±tkiem jest w ci±¿y, a On j± zdradza, widzia³am zdjêcia na których sie czule ¶ciska z pewn± blondynk±. Mam jeszcze wiele informacji o jego wybrykach z niemal pierwszej rêki, bo swiat jest malusieñki. Kiedy¶ przez przypadek chyba wys³al maila z korespondencj± z pewn± dziewczyn± i stamt±d wynika³o co , jak i gdzie. I nie macie pojêcia jak± ulgê poczu³am , ¿e nie jestem na miejscu jego ¿ony ![]() Dzi¶ niesamowicie jestem mu wdziêczna , ¿e to nie mnie wybra³. Ot taki typ, pewnie w ciagu tych 5-ciu lat te¿ nie by³am ja jedyna, ale pewnie by³o nas kilka...Ale czujê ulgê i szkoda mi dziewczyny. Najsmieszniejsze ¿e to Pani psycholog- i dziwi mnie ¿e pewnych rzeczy nie widzi, nie czuje... Ale ja siê nie wtr±cam, nie znam jej i dobrze, bo to ju¿ od dawna nie moja sprawa. Najgorsze ¿e znasz kogo¶ pó³ ¿ycia (I) a tak niewiele o nim wiesz... A propo butów: Upatrzy³am sobie buty Sali w sklepie i spisa³am nr modelu (w ¶rodku po prawej lub lewej stronie, u mnie 1157) i kupi³am na allegro w kolorze nude, bo w sklepie stacjonarym by³y tylko czerwone i czarne. I mam sliczne, skorzane i mam nadziejê ¿e nie obdepcz± mi na weselichu i je jeszcze wykorzystam. Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2013-07-13 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Siê napracowa³am!!!
![]() ![]()
![]() |
#160 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
Cytat:
![]() ![]() ale jeszcze musze poæwiczyæ, bo niestety to cia³ko to super nie wygl±da, czasem zapominam ile mam lat ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]() no ja butow te¿ d³ugo nie mog³am znale¼c, w koncu kupilam najmniej brzydkie, mam nadzieje,ze nikt ich nie zobaczy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#162 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
ja w ogole ich nie zamierzam zapraszaæ ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
siemanko laseczki
![]() meldujê, ¿e dietkujê grzecznie nawet ![]() poæwiczê wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Kupi³am takie:
3391092548.jpg Co tu taka cisza? Ile mam je¼dziæ na rowerku stacjonarnym ¿eby mieæ zaliczone æwiczenia?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
piêkne ![]() ![]() chyba wszystkie dziewczyny siê weekenduj± juz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Zrobie jednak jakie¶ æwiczenia na pod³odze i mo¿e jaki¶ seksik w ramach cardio
![]() |
#168 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
[QUOTE=mannijonnim;4177436 0]kochana chyba ju¿ by³ czas najwy¿szy
![]() ![]() ale jeszcze musze poæwiczyæ, bo niestety to cia³ko to super nie wygl±da, czasem zapominam ile mam lat ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- No to mi kochana pomog³a¶ ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Zrobie jednak jakie¶ æwiczenia na pod³odze i mo¿e jaki¶ seksik w ramach cardio ![]() No w³a¶nie popieram, to ¶wietne cardio ![]() ![]() Spijcie dobrze cmok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
hej:0 milego week zyczê
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
dobry
![]() pobudka ¶piochy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Cytat:
![]() popieram i te¿ bym chcia³a ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- [QUOTE=lenik33;41778464] Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- to piêknie poæwiczy³a¶ ![]() ![]() a teraz chodze i probujê nie zasn±c, T¿ jak wyszed³ rano o 6 do pracy to im zrobili inwentaryzacjê i wróci³ biedak o 5 rano, zmêczony strasznie, ja w ogole nie spalam, ciagle wydzwanialam kiedy wróci ![]() no i jestem nieprzytomna i juz drugi dzien ca³y w pracy ![]() a Wy jakie macie plany na niedziele? ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Dobry ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#172 |
Rozeznanie
|
Cze¶æ kobietki.Wyt³umaczcie mi co¶.Schud³am juz ok.16 kg i jak to jest,¿e widzê zmiany na lepsze,ale moja miara sobie ze mnie kpi i te pomiary ,ktore robi³am pare mis temu w ogole nie pokrywaja siê z teraz!!!1Czy ja juz nie umiem siê zmierzyc czy jak???Skoro tyle schud³am,cwicze,nic nie wisi to chyba powinnam miec jakies cm ubytki??kumpela 15.5 kg schudla i miala po 15 cm mniej w kazdym miejscu oprocz ud,bo tam miala po 10 z kazdego mniej.a plany na dzis takie,ze jedziemy do mojej siostry.Kupi³am prezenty dla jej corki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | ||
Raczkowanie
|
Czesæ laseczki
![]() Cytat:
![]() ![]() W weekend s³abo siê udzielam bo m±¿ na weekendy wraca i zawsze gdzie¶ je¼dzimy, jakie¶ zakupy, do rodziców, znajomych i tak dni uciekaj±...niestety dzi¶ ju¿ wyje¿d¿a a ja ¿eby siê nie nudziæ jadê z córeczk± na kilka dni do mojej mamy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- [QUOTE=mannijonnim;4178314 2]dzieñ dobry ![]() popieram i te¿ bym chcia³a ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- [QUOTE=lenik33;41778464] to dobrze,ze ju¿ zrowiejesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja mam to samo kochana;/ uwielbiam je¶æ, jak jestem na diecie to zaraz jakie¶ samopoczucie gorsze, jaka¶ taka ograniczona i niezadowolona siê czuje. mam nadzieje ze kg bêd± lecia³y i jak zobaczê ¿e chudne to bêdzie to jaka¶ motywacja ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Witam dziewczyny i ju¿ na starcie pisze, ¿e bardzo was podziwiam za wasze wyniki. U mnie odchudzanie zaczê³o siê ponad 2 tyg temu. Przez ostatnie pol roku przyty³am jakie¶ 12 kg dopiero teraz okaza³o siê, ¿e zachorowa³am na niedoczynno¶æ tarczycy... Po konsultacji z endokrynologiem i dietetykiem rozpocze³am walkê z kilogramami. Jest mi trudniej poniewa¿ moja choroba wi±¿ê siê miêdzyinnymi z tyciem ale walczê. Startowa³am z wag± 80kg przy wzroscie 165cm teraz mam 75,6 chcialabym zej¶æ poni¿ej 70 a moja wymarzona waga to 63-64 kg wa¿±c tyle czu³am siê najlepiej. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Nadrobie was wieczorem bo teraz spêdzam czas z synusiem
![]() |
#176 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mi³ego niedzielnego popo³udnia laseczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
Lady Ali a wiesz,ze mi jako¶ tych cm te¿ nie ubywa, ty³ek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ppaulinka1990 wiêc musimy jako¶ t± nasza mi³o¶c do jedzenia przewyciê¿yæ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saturka WITAMY!!! najwa¿iejsze, ze ju¿ wiesz od czego by³y te kg i rozpoczê³a¶ walkê z chorob± ![]() ![]() Strongwoman odpoczywaj, w koñcu od tego jest niedziela ![]() ![]()
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
jako¶ grubo siê dzisiaj czujê
![]() ![]()
![]() |
#179 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja siê chyba mierzyc nie umiem,albo co ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Dziewczyny prosze o baty za dzisiejszy dzieñ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jesli która¶ chce to mogê podac diete na ca³y tydzieñ:P kolezanka ma chora tarczyce i dostala od dietetyka rozpiske i na tym od marca do czerwca 15.5 kg straci³a:P ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Od jutra mocne postanowienie poprawy.Takie co¶ jak wyjazd w gosci skutecznie rujnuje moje postanowienie.Dlatego staram sie nie wyjezdzaæ w go¶ci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
no to bêdê pierwsza odwa¿na i skoro jutro pn i dzieñ wa¿enia to podajê wymiary i wagê na jutro
![]() waga-61,5 wzrost-159 ![]() Obwód biustu:93 cm Obwód pod biustem:79 cm Obwód w talii:74 cm Obwód na wys. pêpka:83 cm Obwód biodra:99 cm Obwód uda:58 cm Obwód ³ydki:37 cm Obwód ramienia:31 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.