5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp. - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-07-12, 14:36   #151
madziullka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 825
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Siê rozpisa³y¶cie
wkoñcu ten w±tek zaczyna ¿yæ, a nie 3 wpisy na 24 h... i bardzo mnie to cieszy.

Urwa³am siê wcze¶niej z pracy bo mam malowanie p³otu i my¶lalam ¿e dzi¶ mi sie uda skoñczyæ, a tu mi deszcz zacz±³ padaæ;/

Robi³y¶cie kiedy¶ zupê krem z soczewicy? Bo mnie jako¶ ochota naszla

A odno¶nie spironolu to te¿ dosta³am kiedy¶ od dermatolog, ale w³a¶ciwie nie wiedzia³am jak dzia³a i na co.

Rozbieram Pradê Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715
madziullka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-12, 15:35   #152
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 098
GG do strongwomen
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Jak mi sie nic nie chce..... ze¿ar³abym co¶....

Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
Stary 2013-07-12, 15:50   #153
ppaulinka1990
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 289
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

a ja siê dzi¶ pomierze i zwa¿e i jutro napisze moje wymiary...;/ chocia¿ nie wiem czy chce siê u¶wiadomiæ Zjad³am dzi¶ nale¶niki dwa z serem i nutellano i jak ja mam schudn±æ???

a co butów na ¶lub to ja te¿ d³ugo szuka³am bo wszystkie te ¶lubne jakie¶ takie na jedno kopyto i bardzo brzydkie ale w koñcu siê uda³o i kupi³am piêkne fakt ¿e d³ugo w nich na weselu nie potynia³am ale i tak warto bylo

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

a jak w poniedzia³ek siê mierzymy to w poniedzia³ek napisze:P a co do pierwszej stronki ekstra, naprawdê swietna robota Mam nadzieje ze w koñcu siê zmotywuje
ppaulinka1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-12, 20:03   #154
madziullka
Wtajemniczenie

Strong ¶wietna robota

Dziewczyny co my¶licie o wpisaniu na zaproszeniu ¿e chcemy zamiast kwiatów kupony lotka?
......................... .............. i ......................... ......................... ........
w imieniu Rodziców i w³asnym
maj± zaszczyt zaprosiæ
Sz. P. ......................... .............
na uroczysto¶æ zawarcia Sakramentu Ma³¿eñstwa,
która odbêdzie siê
dnia 21 wrze¶nia 2013 roku o godzinie 16.00
w ko¶ciele pw. ......................... .......................
w ......................... ......................... ..............

Po ceremonii ¶lubnej serdecznie zapraszamy na przyjêcie weselne,
które odbêdzie siê w ......................... .................
ul. ......................... .........................

Mili Go¶cie, dla nas kwiatów nie przyno¶cie.Lepiej w przysz³o¶æ inwestujcie,
kupon Lotto nam darujcie.

Prosimy o potwierdzenie przzybycia do 20 sierpnia 2013 roku
M tel:..................... ......................... ...., M tel ......................... .........................

Co my¶licie? nie chcia³abym ¿eby kto¶ sie poczu³ ura¿ony, i czy wogole wypada ¿eby odrazu na zaproszeniu to zaznaczaæ? wkoncu nie wiadomo kto przyjdzie.
Wiem ¿e niektórzy wk³adaja w zaproszenie takie karteczki, ale nasze zaproszenie bêdzie z kalk± i nijak mi ta kartka nie pasuje. Ale czy wypada?

Prosze o radê

Edytowane przez madziullka
Czas edycji: 2013-07-12 o 20:43
Stary 2013-07-12, 20:59   #155
ppaulinka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziullka Poka¿ wiadomo¶æ
Strong ¶wietna robota

Dziewczyny co my¶licie o wpisaniu na zaproszeniu ¿e chcemy zamiast kwiatów kupony lotka?
......................... .............. i ......................... ......................... ........
maj± zaszczyt zaprosiæ
która odbêdzie siê

M tel:..................... ......................... ...., M tel ......................... .........................

Co my¶licie? nie chcia³abym ¿eby kto¶ sie poczu³ ura¿ony, i czy wogole wypada ¿eby odrazu na zaproszeniu to zaznaczaæ? wkoncu nie wiadomo kto przyjdzie.
Wiem ¿e niektórzy wk³adaja w zaproszenie takie karteczki, ale nasze zaproszenie bêdzie z kalk± i nijak mi ta kartka nie pasuje. Ale czy wypada?

Prosze o radê

My¶lê, ¿e to dobry pomys³ nikogo tym nie urazisz, kto bêdzie chcia³ przynie¶æ kwiaty to i tak przyniesie. My te¿ mieli¶my taki wierszyk rymowanke ze prosimy o zabawki i przybory szkolne zamiast kwiatow no i zamiast prezentow kase i nikt nie by³ ani obra¿ony ani urazony a kwiatow i tak mielismy sporo
Stary 2013-07-13, 00:31   #156
kami_165
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 035

Cytat:
Strong ¶wietna robota

maj± zaszczyt zaprosiæ
która odbêdzie siê

Prosze o radê
I polega³am, odwiedzi³am Mcdonalda i skoñczy³am z pe³na tack± jedzenia, a to dopiero pocz±tek weekendu

Ja mam na zaproszeniu ¿e chcemy przybory szkolne, albo zabawkê edukacyjn± dla dzieci i czasem przy rozdawaniu zaproszenia czu³am siê g³upio jakby¶my co¶ od go¶ci wymuszali ... Chocia¿ wiem, ¿e teraz takie zamienniki s± norm±.

---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ----------

Cytat:
Napisane przez mannijonnim Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶c dziewczynki
to widzê,ze wszystkie mamy podobnych T¿ i ciêzkie zycie przed nami no,ale có¿ serce nie s³uga
uda³o sie te 54kg ,teraz juz 52,50 ale wierzcie mi,ze nie by³o to wcale ³atwe, przez 9msc æwiczeñ i odmawiania sobie dos³ownie wszystkiego nie schud³am nawet 0,5kg a potem nagle zaczê³am je¶c wiêcej, ale przez miesi±c praktycznie same warzywa i ryby (wierzcie mi,ze mialam juz dosyc tych warzyw, a lubiê) i nagle schud³am,az sama by³am w szoku patrz±c na wage , mysla³am,ze sie zepsu³a

w³asnie ogl±dam slub w tv (ostatnio ci±gle to robiê) i pan m³ody sie pop³aka³ jak zobaczy³ panne m³oda w sukience i ja te¿ beczê nie wiem jak ja dam radê na w³asnym ¶lubie......
Ja zwsze zgrywam twardzielkê jak kto¶ jest przy mnie. Staram siê nie okazywaæ uczuæ. Ale na ¶lubie to nie wiem jak to bêdzie, mam nadziejê, ¿e bêdê ca³y czas u¶miechniêta

---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ----------

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka¿ wiadomo¶æ
Manni, nigdzie ale do koñca tygodnia drukuje cv i w poniedzia³ek muszê roznie¶æ kilka... z jednej wyp³atki ciê¿ko... tylko sama nie wiem gdzie z nimi isæ

Neska, Twój zestaw æwiczeñ jest ju¿ na pierwszej stronie.

Madziu,

ja siê niestety nie znam. Ja u¿ywam tylko tinika z garniera ale ja te¿ nigdy problemów z cer± nie mia³am.

paulinko, wiem co to znaczy nie lubieæ siebie a nic z tym nie robiæ... lata praktyki ale bierz siê w gar¶æ i chocia¿ cokolwiek zmieñ, jak nie jeste¶ gotowa na æwiczenia to chocia¿ zdrowo jedz.

Kami, na jakiej stronce kupowa³a¶ buty? pasowa³y? ja nic nie znalaz³am w sklepach na siebie.

Manni, ja czêsto ogl±dam LOVE TV i te¿ jestem p³aczliwa...

Lenik, daj znaæ czy deklaracje æwiczeñ zmieni³y siê w czyny

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Jestem dzi¶ nieregularna i podjadam...
Butów ¶lubnych nie kupi³am ale skusi³am siê na balerinki.
Dam synkowi obiad i zmykniemy na chwilê na dwór. Jak pójdzie na drzemkê to bêdê æwiczyæ.
Buty kupowalam na allegro, da³am nie ca³e 150 z³ i pasuj±. W sklepie nie znalazlam nic bo szczególnie zale¿alo mi na niskim obcasie no i mam 0,5 cm

Edytowane przez kami_165
Czas edycji: 2013-07-13 o 00:33
kami_165 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-13, 08:00   #157
lenik33
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 209

Dzieñ dobry dziewczynki
Mój weekend w temacie jedzenia bêdzie chyba wygl±da³ ksi±¿kowo, od wczoraj wieczora mam gor±czkê i boli mnie gard³o, wiêc nie bardzo mam ochotê na jedzienie wczorajszy jad³ospis zamkn±³ siê w 750 kcal co skrzêtnie zapisa³am w zeszycie
Niestety nie mogê siê wypowiadaæ w temacie Waszych przygotowañ do ¶lubu bo ani to za mn±, ani chyba przede mn± taki egzemplarz By³am zarêczona ju¿ 5 razy i co i nic dwa razy musia³am ju¿ wycofywaæ papiery bo akcje by³y zaawansowane
Dzi¶ s±dzê, ¿e to by³y dobre decyzje bo pewnie by³abym po kilku rozwodach No wiêc narazie bêdê tutaj siê udzielaæ odchudzaj±co mamusiowo je¶li nie macie nic przeciw Ale z ca³ego serca ¿yczê Wam, aby dni Waszych ¶lubów by³y perfekcyjne Zmykam pod kocyk. Cmok
lenik33 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-13, 09:15   #158
madziullka
Wtajemniczenie

Lenik, najwa¿niejsze ¿e jeste¶ przekonana ¿e to by³y dobre decyzje. gorzej byloby gdyby¶ ¿a³owala, bo wtedy smutek i ¿al do siebie mo¿e byæ ogromny. Z w³asnego do¶wiadczenia wiem, ¿e czasem jest tak, ¿e wyrzuca sobie cz³owiek, ¿e tamto mógl zrobiæ inaczej, wtedy mo¿e by by³a szansa na szczê¶cie. A nikt nie wie co bêdzie potem.

Chodzi³am kiedy¶ z ch³opakiem 5 lat(I), zerwali¶my bo czu³am ¿e ju¿ to nie to, on kogo¶ pozna³, we mnie uczucia obudzi³y sie na nowo, ale odpu¶ci³am bo widzialam, ¿e chyba nie mam ju¿ szans. Spotkalam kogo¶ (II) i wtedy on(I) zacz±³ zabiegaæ o moje wzglêdy-systematycznie go olewa³am, choæ uczucie siê we mnie odradzalo, ale jak mog³abym zrobiæ to temu z którym jestem (II)... w niekrótkim czasie okaza³o siê ¿e ten ktoremu nie chcia³am zrobic ¶wiñstwa(II) ¶wiñstwo robi mi...odesz³am i odnowilam kontakt z I ch³opakiem ( w sumie zawsze ko³o siebie gdzie¶ byli¶my), ale on zacz±³ spotykaæ siê z inna. I tak spotyka³ siê ze mn± i z ni±, a ja ³udzi³am siê ¿e wkoncu wybierze, bo mowi³ ¿e Ona to nie to. Jak dowiedzia³am siê ¿e zamieszkali razem to odciê³±m siê zupelnie, po roku sie pobrali, maj± córkê a z drugim dzieci±tkiem jest w ci±¿y, a On j± zdradza, widzia³am zdjêcia na których sie czule ¶ciska z pewn± blondynk±. Mam jeszcze wiele informacji o jego wybrykach z niemal pierwszej rêki, bo swiat jest malusieñki. Kiedy¶ przez przypadek chyba wys³al maila z korespondencj± z pewn± dziewczyn± i stamt±d wynika³o co , jak i gdzie. I nie macie pojêcia jak± ulgê poczu³am , ¿e nie jestem na miejscu jego ¿ony A przez d³ugi czas rozpamiêtywalam i wyrzuca³am sobie ¿e to nie tak, tamto nie tak.
Dzi¶ niesamowicie jestem mu wdziêczna , ¿e to nie mnie wybra³. Ot taki typ, pewnie w ciagu tych 5-ciu lat te¿ nie by³am ja jedyna, ale pewnie by³o nas kilka...Ale czujê ulgê i szkoda mi dziewczyny. Najsmieszniejsze ¿e to Pani psycholog- i dziwi mnie ¿e pewnych rzeczy nie widzi, nie czuje...
Ale ja siê nie wtr±cam, nie znam jej i dobrze, bo to ju¿ od dawna nie moja sprawa. Najgorsze ¿e znasz kogo¶ pó³ ¿ycia (I) a tak niewiele o nim wiesz...

A propo butów:
Upatrzy³am sobie buty Sali w sklepie i spisa³am nr modelu (w ¶rodku po prawej lub lewej stronie, u mnie 1157) i kupi³am na allegro w kolorze nude, bo w sklepie stacjonarym by³y tylko czerwone i czarne. I mam sliczne, skorzane i mam nadziejê ¿e nie obdepcz± mi na weselichu i je jeszcze wykorzystam.

Edytowane przez madziullka
Czas edycji: 2013-07-13 o 09:51
Stary 2013-07-13, 14:13   #159
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Siê napracowa³am!!! Sobotka zaliczona a za godzinê jedziemy do te¶ciów. Od miesi±ca wszyscy s± zaproszeni na ¶lub tylko nie oni
Stary 2013-07-13, 14:34   #160
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:
Siê napracowa³am!!! Sobotka zaliczona a za godzinê jedziemy do te¶ciów. Od miesi±ca wszyscy s± zaproszeni na ¶lub tylko nie oni
No to ³adnie

Stary 2013-07-13, 15:32   #161
mannijonnim
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 362

Cytat:
Napisane przez lenik33 Poka¿ wiadomo¶æ
Jeste¶ moj± motywacj±
Wymiary i wiosny jak widze podobne
Du¿o bym da³a, ¿eby byæ ju¿ na Twoim etapie, szczerze gratulujê
Te wakacje niestety s± dla mnie stracone, tak ¼le siê jeszcze ze soba nie czu³am, co niestety prze³o¿y siê na moj± aktywno¶æ towarzysk±, jak równie¿ moje pla¿owanie, znam siebie i wiem, ¿e je¶li siê dobrze ze sob± nie czuje nie potrafiê brylowaæ a tego wszyscy siê po mnie spodziewaj±
Mo¿esz mi jeszcze w trzech s³owach napisaæ jak Ci siê to uda³o has³owo przynajmniej
dziêkujê
kochana chyba ju¿ by³ czas najwy¿szy a tak prawde mówi±c to nie wiem, najpierw przez bardzo d³ugo bardzo siê stara³am i nic, przez d³ugie msc, a potem nagle w miesiac schudlam 4 kg, potem 2 znowu spokoj i potem znowu schudlam i nawet nie wiem z jakiego powodu

ale jeszcze musze poæwiczyæ, bo niestety to cia³ko to super nie wygl±da, czasem zapominam ile mam lat ale no jeszcze jeste¶my m³ode,wiêc chociaz mog³oby nie wisieæ

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez ppaulinka1990 Poka¿ wiadomo¶æ
a ja siê dzi¶ pomierze i zwa¿e i jutro napisze moje wymiary...;/ chocia¿ nie wiem czy chce siê u¶wiadomiæ Zjad³am dzi¶ nale¶niki dwa z serem i nutellano i jak ja mam schudn±æ???

a co butów na ¶lub to ja te¿ d³ugo szuka³am bo wszystkie te ¶lubne jakie¶ takie na jedno kopyto i bardzo brzydkie ale w koñcu siê uda³o i kupi³am piêkne fakt ¿e d³ugo w nich na weselu nie potynia³am ale i tak warto bylo

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

a jak w poniedzia³ek siê mierzymy to w poniedzia³ek napisze:P a co do pierwszej stronki ekstra, naprawdê swietna robota Mam nadzieje ze w koñcu siê zmotywuje
chyba Ciê natchnê³am tymi nale¶nikami
no ja butow te¿ d³ugo nie mog³am znale¼c, w koncu kupilam najmniej brzydkie, mam nadzieje,ze nikt ich nie zobaczy nic ³adnego nie by³o, a juz wygodnego to zapomnij

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Lenik, najwa¿niejsze ¿e jeste¶ przekonana ¿e to by³y dobre decyzje. gorzej byloby gdyby¶ ¿a³owala, bo wtedy smutek i ¿al do siebie mo¿e byæ ogromny. Z w³asnego do¶wiadczenia wiem, ¿e czasem jest tak, ¿e wyrzuca sobie cz³owiek, ¿e tamto mógl zrobiæ inaczej, wtedy mo¿e by by³a szansa na szczê¶cie. A nikt nie wie co bêdzie potem.

Chodzi³am kiedy¶ z ch³opakiem 5 lat(I), zerwali¶my bo czu³am ¿e ju¿ to nie to, on kogo¶ pozna³, we mnie uczucia obudzi³y sie na nowo, ale odpu¶ci³am bo widzialam, ¿e chyba nie mam ju¿ szans. Spotkalam kogo¶ (II) i wtedy on(I) zacz±³ zabiegaæ o moje wzglêdy-systematycznie go olewa³am, choæ uczucie siê we mnie odradzalo, ale jak mog³abym zrobiæ to temu z którym jestem (II)... w niekrótkim czasie okaza³o siê ¿e ten ktoremu nie chcia³am zrobic ¶wiñstwa(II) ¶wiñstwo robi mi...odesz³am i odnowilam kontakt z I ch³opakiem ( w sumie zawsze ko³o siebie gdzie¶ byli¶my), ale on zacz±³ spotykaæ siê z inna. I tak spotyka³ siê ze mn± i z ni±, a ja ³udzi³am siê ¿e wkoncu wybierze, bo mowi³ ¿e Ona to nie to. Jak dowiedzia³am siê ¿e zamieszkali razem to odciê³±m siê zupelnie, po roku sie pobrali, maj± córkê a z drugim dzieci±tkiem jest w ci±¿y, a On j± zdradza, widzia³am zdjêcia na których sie czule ¶ciska z pewn± blondynk±. Mam jeszcze wiele informacji o jego wybrykach z niemal pierwszej rêki, bo swiat jest malusieñki. Kiedy¶ przez przypadek chyba wys³al maila z korespondencj± z pewn± dziewczyn± i stamt±d wynika³o co , jak i gdzie. I nie macie pojêcia jak± ulgê poczu³am , ¿e nie jestem na miejscu jego ¿ony A przez d³ugi czas rozpamiêtywalam i wyrzuca³am sobie ¿e to nie tak, tamto nie tak.
Dzi¶ niesamowicie jestem mu wdziêczna , ¿e to nie mnie wybra³. Ot taki typ, pewnie w ciagu tych 5-ciu lat te¿ nie by³am ja jedyna, ale pewnie by³o nas kilka...Ale czujê ulgê i szkoda mi dziewczyny. Najsmieszniejsze ¿e to Pani psycholog- i dziwi mnie ¿e pewnych rzeczy nie widzi, nie czuje...
Ale ja siê nie wtr±cam, nie znam jej i dobrze, bo to ju¿ od dawna nie moja sprawa. Najgorsze ¿e znasz kogo¶ pó³ ¿ycia (I) a tak niewiele o nim wiesz...

A propo butów:
Upatrzy³am sobie buty Sali w sklepie i spisa³am nr modelu (w ¶rodku po prawej lub lewej stronie, u mnie 1157) i kupi³am na allegro w kolorze nude, bo w sklepie stacjonarym by³y tylko czerwone i czarne. I mam sliczne, skorzane i mam nadziejê ¿e nie obdepcz± mi na weselichu i je jeszcze wykorzystam.
no jak widaæ niektorzy faceci to psy i nigdy nie dojrzej± biedna dziewczyna

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-13, 15:36   #162
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lenik33 Poka¿ wiadomo¶æ
Dzieñ dobry dziewczynki
Mój weekend w temacie jedzenia bêdzie chyba wygl±da³ ksi±¿kowo, od wczoraj wieczora mam gor±czkê i boli mnie gard³o, wiêc nie bardzo mam ochotê na jedzienie wczorajszy jad³ospis zamkn±³ siê w 750 kcal co skrzêtnie zapisa³am w zeszycie
Niestety nie mogê siê wypowiadaæ w temacie Waszych przygotowañ do ¶lubu bo ani to za mn±, ani chyba przede mn± taki egzemplarz By³am zarêczona ju¿ 5 razy i co i nic dwa razy musia³am ju¿ wycofywaæ papiery bo akcje by³y zaawansowane
Dzi¶ s±dzê, ¿e to by³y dobre decyzje bo pewnie by³abym po kilku rozwodach No wiêc narazie bêdê tutaj siê udzielaæ odchudzaj±co mamusiowo je¶li nie macie nic przeciw Ale z ca³ego serca ¿yczê Wam, aby dni Waszych ¶lubów by³y perfekcyjne Zmykam pod kocyk. Cmok
zdrowiej i wracaj do nas

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:

ja w ogole ich nie zamierzam zapraszaæ no chyba sami wiedz±,ze maj± siê zjawiæ
Stary 2013-07-13, 16:28   #163
neska22
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 922
GG do neska22

siemanko laseczki

meldujê, ¿e dietkujê grzecznie nawet i dzisiaj i wczoraj pieczywa nie jem...

poæwiczê wieczorem
neska22 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-13, 16:41   #164
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez neska22 Poka¿ wiadomo¶æ
siemanko laseczki

meldujê, ¿e dietkujê grzecznie nawet i dzisiaj i wczoraj pieczywa nie jem...

poæwiczê wieczorem
klask i: piêknie zazdroszczê ja nawet nie bêdê pisaæ co dzisiaj zjad³am
Stary 2013-07-13, 18:45   #165
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kupi³am takie:
3391092548.jpg

Co tu taka cisza?

Ile mam je¼dziæ na rowerku stacjonarnym ¿eby mieæ zaliczone æwiczenia?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-13, 18:55   #166
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Kupi³am takie:
Za³±cznik 5324548

Co tu taka cisza?

piêkne my¶le,ze 45minut popeda³ujesz i bêdzie ok

chyba wszystkie dziewczyny siê weekenduj± juz a ja kwitnê dzisiaj 12 godzin i jutro 10 w pracy, super weekend
Stary 2013-07-13, 19:17   #167
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Zrobie jednak jakie¶ æwiczenia na pod³odze i mo¿e jaki¶ seksik w ramach cardio usypiam ma³ego i ruszam.

Stary 2013-07-13, 20:21   #168
lenik33
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 209

[QUOTE=mannijonnim;4177436 0]kochana chyba ju¿ by³ czas najwy¿szy a tak prawde mówi±c to nie wiem, najpierw przez bardzo d³ugo bardzo siê stara³am i nic, przez d³ugie msc, a potem nagle w miesiac schudlam 4 kg, potem 2 znowu spokoj i potem znowu schudlam i nawet nie wiem z jakiego powodu

ale jeszcze musze poæwiczyæ, bo niestety to cia³ko to super nie wygl±da, czasem zapominam ile mam lat ale no jeszcze jeste¶my m³ode,wiêc chociaz mog³oby nie wisieæ

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

No to mi kochana pomog³a¶ to czekam na to "nagle" kiedy polec± te 4 kg Dzi¶ z gard³em jest juz troszkê lepiej i nie mam gor±czki wiêc nie ma siê co czepiaæ, jednak apetytu nadal brak w zwi±zku z czym piêknym wynikiem 747 kcal na koniec tej piêknej soboty mogê siê pochwaliæ

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Zrobie jednak jakie¶ æwiczenia na pod³odze i mo¿e jaki¶ seksik w ramach cardio usypiam ma³ego i ruszam.

No w³a¶nie popieram, to ¶wietne cardio jak ju¿ bêdê siê czu³a dobrze ze sob±, wrócê do tematu ...
Spijcie dobrze
cmok
lenik33 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-13, 21:51   #169
Lady Ali
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 692

hej:0 milego week zyczêrolki i trampolina odfajkowane
Lady Ali jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-14, 08:50   #170
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dobry
pobudka ¶piochy
Stary 2013-07-14, 10:29   #171
mannijonnim
Raczkowanie

Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Cytat:

dzieñ dobry

popieram i te¿ bym chcia³a

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

[QUOTE=lenik33;41778464]
Cytat:
kochana chyba ju¿ by³ czas najwy¿szy a tak prawde mówi±c to nie wiem, najpierw przez bardzo d³ugo bardzo siê stara³am i nic, przez d³ugie msc, a potem nagle w miesiac schudlam 4 kg, potem 2 znowu spokoj i potem znowu schudlam i nawet nie wiem z jakiego powodu

No to mi kochana pomog³a¶ to czekam na to "nagle" kiedy polec± te 4 kg Dzi¶ z gard³em jest juz troszkê lepiej i nie mam gor±czki wiêc nie ma siê co czepiaæ, jednak apetytu nadal brak w zwi±zku z czym piêknym wynikiem 747 kcal na koniec tej piêknej soboty mogê siê pochwaliæ

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

No w³a¶nie popieram, to ¶wietne cardio jak ju¿ bêdê siê czu³a dobrze ze sob±, wrócê do tematu ...
Spijcie dobrze
cmok
to dobrze,ze ju¿ zrowiejesz ja od rana jakies zame jogurciki wci±gam i trochê kapustki zjadlam ale najgorsze to jest to,ze ja uwielbiam je¶c i wszystko mi pachnie i ci±gle g³odna jestem i co tu robic?

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Lady Ali Poka¿ wiadomo¶æ
hej:0 milego week zyczêrolki i trampolina odfajkowane
to piêknie poæwiczy³a¶ ja rano bieg³am 15 minut do pracy, bo kierowca z busa sobie jechal 30km/h no bo po co ma siê spieszyæ

a teraz chodze i probujê nie zasn±c, T¿ jak wyszed³ rano o 6 do pracy to im zrobili inwentaryzacjê i wróci³ biedak o 5 rano, zmêczony strasznie, ja w ogole nie spalam, ciagle wydzwanialam kiedy wróci

no i jestem nieprzytomna i juz drugi dzien ca³y w pracy

a Wy jakie macie plany na niedziele?

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Dobry:-*

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez neska22 Poka¿ wiadomo¶æ
dobry
pobudka ¶piochy

Stary 2013-07-14, 11:33   #172
Lady Ali
Rozeznanie

Cze¶æ kobietki.Wyt³umaczcie mi co¶.Schud³am juz ok.16 kg i jak to jest,¿e widzê zmiany na lepsze,ale moja miara sobie ze mnie kpi i te pomiary ,ktore robi³am pare mis temu w ogole nie pokrywaja siê z teraz!!!1Czy ja juz nie umiem siê zmierzyc czy jak???Skoro tyle schud³am,cwicze,nic nie wisi to chyba powinnam miec jakies cm ubytki??kumpela 15.5 kg schudla i miala po 15 cm mniej w kazdym miejscu oprocz ud,bo tam miala po 10 z kazdego mniej.a plany na dzis takie,ze jedziemy do mojej siostry.Kupi³am prezenty dla jej corki
Stary 2013-07-14, 11:49   #173
ppaulinka1990
Raczkowanie

Czesæ laseczki

Cytat:
Kupi³am takie:
Za³±cznik 5324548

Co tu taka cisza?

Piêkne butki ale w razie czego na wesele we¼ sobie jakies balerinki na przebranie

W weekend s³abo siê udzielam bo m±¿ na weekendy wraca i zawsze gdzie¶ je¼dzimy, jakie¶ zakupy, do rodziców, znajomych i tak dni uciekaj±...niestety dzi¶ ju¿ wyje¿d¿a a ja ¿eby siê nie nudziæ jadê z córeczk± na kilka dni do mojej mamy i od jutra twardo biorê siê za siebie! zero alkoholu! Slodyczy! T³ustego! czas siê ogarn±æ podpowiedzcie mi co jesc na obiadek, co Wy sobie zajadacie?

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

[QUOTE=mannijonnim;4178314 2]dzieñ dobry

popieram i te¿ bym chcia³a

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

[QUOTE=lenik33;41778464]

to dobrze,ze ju¿ zrowiejesz ja od rana jakies zame jogurciki wci±gam i trochê kapustki zjadlam ale najgorsze to jest to,ze ja uwielbiam je¶c i wszystko mi pachnie i ci±gle g³odna jestem i co tu robic?

ja mam to samo kochana;/ uwielbiam je¶æ, jak jestem na diecie to zaraz jakie¶ samopoczucie gorsze, jaka¶ taka ograniczona i niezadowolona siê czuje. mam nadzieje ze kg bêd± lecia³y i jak zobaczê ¿e chudne to bêdzie to jaka¶ motywacja

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Cze¶æ kobietki.Wyt³umaczcie mi co¶.Schud³am juz ok.16 kg i jak to jest,¿e widzê zmiany na lepsze,ale moja miara sobie ze mnie kpi i te pomiary ,ktore robi³am pare mis temu w ogole nie pokrywaja siê z teraz!!!1Czy ja juz nie umiem siê zmierzyc czy jak???Skoro tyle schud³am,cwicze,nic nie wisi to chyba powinnam miec jakies cm ubytki??kumpela 15.5 kg schudla i miala po 15 cm mniej w kazdym miejscu oprocz ud,bo tam miala po 10 z kazdego mniej.a plany na dzis takie,ze jedziemy do mojej siostry.Kupi³am prezenty dla jej corki
Za te 16 kg wielkie klask i: naprawdê Cie podziwiam jak Ci siê to uda³o? a pomiary? nie mam pojêcia czemu s± takie same skoro waga leci w dó³
Stary 2013-07-14, 12:26   #174
saturka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Witam dziewczyny i ju¿ na starcie pisze, ¿e bardzo was podziwiam za wasze wyniki. U mnie odchudzanie zaczê³o siê ponad 2 tyg temu. Przez ostatnie pol roku przyty³am jakie¶ 12 kg dopiero teraz okaza³o siê, ¿e zachorowa³am na niedoczynno¶æ tarczycy... Po konsultacji z endokrynologiem i dietetykiem rozpocze³am walkê z kilogramami. Jest mi trudniej poniewa¿ moja choroba wi±¿ê siê miêdzyinnymi z tyciem ale walczê. Startowa³am z wag± 80kg przy wzroscie 165cm teraz mam 75,6 chcialabym zej¶æ poni¿ej 70 a moja wymarzona waga to 63-64 kg wa¿±c tyle czu³am siê najlepiej. Pozdrawiam
saturka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-14, 12:35   #175
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Nadrobie was wieczorem bo teraz spêdzam czas z synusiem

Stary 2013-07-14, 12:48   #176
ppaulinka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez saturka Poka¿ wiadomo¶æ
Witam dziewczyny i ju¿ na starcie pisze, ¿e bardzo was podziwiam za wasze wyniki. U mnie odchudzanie zaczê³o siê ponad 2 tyg temu. Przez ostatnie pol roku przyty³am jakie¶ 12 kg dopiero teraz okaza³o siê, ¿e zachorowa³am na niedoczynno¶æ tarczycy... Po konsultacji z endokrynologiem i dietetykiem rozpocze³am walkê z kilogramami. Jest mi trudniej poniewa¿ moja choroba wi±¿ê siê miêdzyinnymi z tyciem ale walczê. Startowa³am z wag± 80kg przy wzroscie 165cm teraz mam 75,6 chcialabym zej¶æ poni¿ej 70 a moja wymarzona waga to 63-64 kg wa¿±c tyle czu³am siê najlepiej. Pozdrawiam
Witamy To faktycznie masz jakby podwójn± walkê z kg przez chorobê ale trzymam za Ciebie kciuki Wagê i wzrost mamy w sumie podobne bo ja wa¿e 70kg przy 165cm i chcia³abym chocia¿ z 10 kg na pocz±tek zgubic jak ogl±dam zdjêcia jak wazylam 52 kg to jakby nie ja by³a nigdy jaka¶ chuda nie by³am ale takiej wagi jeszcze nie mia³am...dobra koniec u¿alania od jutra walka i pe³na mobilizacja

Mi³ego niedzielnego popo³udnia laseczki
Stary 2013-07-14, 12:57   #177
mannijonnim
Raczkowanie

Lady Ali a wiesz,ze mi jako¶ tych cm te¿ nie ubywa, ty³ek nie chce siê zmniejszyæ choæbym nie wiem jak tego chciala, jeszcze terz zrobil siê taki bardziej miêsisty, nie wiem jak zgubic co¶ akurat w tym miejscu i uda to samo, nie wiem ju¿ nie mam na nie ci³y, mi w odró¿nieniu do Ciebie wisi wisi tutaj i tam niestety zazdroszczê Ci jêdrnego cia³ka a moze po prostu miêsnie Ci uros³y i dlatego te cm tak stoj±? ale nigdzie nie zgubila¶ nic w obwodzie? niedziela u siostry super a co kupi³a¶ córci?

ppaulinka1990 wiêc musimy jako¶ t± nasza mi³o¶c do jedzenia przewyciê¿yæ bo inaczej, to chyba trzeba bedzie siê katowac na si³owni ¿eby to odchudzanie nasze mia³o racjê bytu mi strasznie brakuje s³odyczy, czekolady czasem zjem loda, niby mniej kalorii maja s³yszalam, i czasem kinder pingiu

Saturka WITAMY!!! najwa¿iejsze, ze ju¿ wiesz od czego by³y te kg i rozpoczê³a¶ walkê z chorob± na pewno bêdzie Ci ciêzej, bo nie tylko apetyt i lenistwo (jak u mnie) jest twoim wrogime, ale bêdziemy wszyskie trzymaæ Ciê na duchu i pomagaæ

Strongwoman odpoczywaj, w koñcu od tego jest niedziela nacie¶z siê rodzink±
Stary 2013-07-14, 15:08   #178
mannijonnim
Raczkowanie

jako¶ grubo siê dzisiaj czujê albo siê tak beznadziejnie ubra³am,brzuch mi wydê³o jak w 7 msc i jako¶ ogólnie ju¿ nic mi sie nie chce
Stary 2013-07-14, 19:59   #179
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Lady Ali a wiesz,ze mi jako¶ tych cm te¿ nie ubywa, ty³ek nie chce siê zmniejszyæ choæbym nie wiem jak tego chciala, jeszcze terz zrobil siê taki bardziej miêsisty, nie wiem jak zgubic co¶ akurat w tym miejscu i uda to samo, nie wiem ju¿ nie mam na nie ci³y, mi w odró¿nieniu do Ciebie wisi wisi tutaj i tam niestety zazdroszczê Ci jêdrnego cia³ka a moze po prostu miêsnie Ci uros³y i dlatego te cm tak stoj±? ale nigdzie nie zgubila¶ nic w obwodzie? niedziela u siostry super a co kupi³a¶ córci?

ppaulinka1990 wiêc musimy jako¶ t± nasza mi³o¶c do jedzenia przewyciê¿yæ bo inaczej, to chyba trzeba bedzie siê katowac na si³owni ¿eby to odchudzanie nasze mia³o racjê bytu mi strasznie brakuje s³odyczy, czekolady czasem zjem loda, niby mniej kalorii maja s³yszalam, i czasem kinder pingiu

Saturka WITAMY!!! najwa¿iejsze, ze ju¿ wiesz od czego by³y te kg i rozpoczê³a¶ walkê z chorob± na pewno bêdzie Ci ciêzej, bo nie tylko apetyt i lenistwo (jak u mnie) jest twoim wrogime, ale bêdziemy wszyskie trzymaæ Ciê na duchu i pomagaæ

Strongwoman odpoczywaj, w koñcu od tego jest niedziela nacie¶z siê rodzink±

Ja siê chyba mierzyc nie umiem,albo codzisiaj sie objadlam jak nigdy u siostry,teraz boli mnie brzuch:P ma³o kiedy pozwalam sobie na taka rozpuste.Dletego tez jutro nawet nie wchodze na wage,bo szkoda moich nerwow.wejde za tydzien.Bede mia³a czas na ostry trening.31 sierpnia wesele i musze sie spi±æ i zrzucic jeszcze 10 kg.A siostrzenicy kupi³am 2 pary majtek,2 bluzki z d³ugim rekawem i 1 z krótkimi ma³e smako³yki.Tak mi ciociowa³a,ze hejslodka istotka.dogadywa³a siê z nasza Ania.A jak p³aka³a, gdy odje¿dzalismy.Wpakowa³a sie nawet do auta i nikt nie mog³ jej wyci±gn±æ:P

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Ja siê chyba mierzyc nie umiem,albo codzisiaj sie objadlam jak nigdy u siostry,teraz boli mnie brzuch:P ma³o kiedy pozwalam sobie na taka rozpuste.Dletego tez jutro nawet nie wchodze na wage,bo szkoda moich nerwow.wejde za tydzien.Bede mia³a czas na ostry trening.31 sierpnia wesele i musze sie spi±æ i zrzucic jeszcze 10 kg.A siostrzenicy kupi³am 2 pary majtek,2 bluzki z d³ugim rekawem i 1 z krótkimi ma³e smako³yki.Tak mi ciociowa³a,ze hejslodka istotka.dogadywa³a siê z nasza Ania.A jak p³aka³a, gdy odje¿dzalismy.Wpakowa³a sie nawet do auta i nikt nie mog³ jej wyci±gn±æ:P
w sensie nie umiem,bo widza wszyscy ze kszta³tow pieknych dosta³am,ale miara mi mowi,ze nic nie ubywa.Zdecydowanie sie chyba musze nauczyc robic pomiary:P

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Dziewczyny prosze o baty za dzisiejszy dzieñ
a jesli która¶ chce to mogê podac diete na ca³y tydzieñ:P kolezanka ma chora tarczyce i dostala od dietetyka rozpiske i na tym od marca do czerwca 15.5 kg straci³a:P

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Od jutra mocne postanowienie poprawy.Takie co¶ jak wyjazd w gosci skutecznie rujnuje moje postanowienie.Dlatego staram sie nie wyjezdzaæ w go¶ciTeraz le¿e sobie w ³ozku i klikam.Dzieciaki le¿± i co¶ zasn±æ nie mog±;/:brzyda l::brzy dal:
Stary 2013-07-14, 20:30   #180
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

no to bêdê pierwsza odwa¿na i skoro jutro pn i dzieñ wa¿enia to podajê wymiary i wagê na jutro (bo z rañca do pracy to dok³adnie nie bêdê mia³± czasu siê wymierzyæ....)

waga-61,5
wzrost-159

Obwód biustu:93 cm
Obwód pod biustem:79 cm
Obwód w talii:74 cm
Obwód na wys. pêpka:83 cm
Obwód biodra:99 cm
Obwód uda:58 cm
Obwód ³ydki:37 cm
Obwód ramienia:31 cm
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-06-04 08:47:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.