|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
stokrotka wg przyjaciółki i męża brzuch jakby poszedł w dół, ale to tak z tydzień temu usłyszałam.. kurcze skurczyków nadal brak.. tylko stres lekki mi się udziela.. byłam w kibelku już drugi raz...
Pani Prezesowo fajnie, że wyszliście
|
|
|
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
Ale szybko wyszliscie!!!!!!!!!!!! Kochana w moim poscie na 1 stronie są dane wrzuć je potem tak jak trzeba odpocznij sobie ja na razie mogę aktualizować w moim poście a Ty jak bedziesz mała chwilkę to wrzucaj tam na górę![]() Jak Ty wogóle ogarniasz, ze juz masz Beza !!!no ja nie mogę!!! |
|
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż miał iść spać po skręceniu komody, a teraz zabrał się za resztę mebli..mówi, że już nie zasnie, a do północy postara się skręcić wszystko
![]() W ogóle kazął mi zejść z lapka i się szykować..co tam chciałam z sobą zrobić.. ale mnie się nie chce.. skurcze mnie nie gonią.. brałam prysznić niedawno i znowu mam się tam pchać..jeszcze dogalanie kapy.. nie lubię tego |
|
|
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
En witajcie w domu
|
|
#3065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może Ty skurcze miałaś w Ikei i ich nie czujesz:P
|
|
|
|
|
#3066 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie cisza ;( nic sie nei dzieje, jutro znow kroplowka, ale kolezanka ktora lezy obok miala juz 3 i nic jutro ma cesarke ;/
a ma to samo co ja czyli szyjka dluga i rozwarcie na 2 cm dodatkowo jak mamy jakies skurcze to bardziej te twardnienia i nasze dzieciaki sa wysoko, mega sie ruszaja, moj np ruszal sie teraz wieczorem non stop i sie wypychal a juztak nie powinno byc ;( mam dosyc, nie mam sil juz, cos czuje ze kroplowka nie pomoze |
|
|
|
#3067 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Być może też do koła dostał się jakiś kamień i szura podczas hamowania Cytat:
Fajnie piszesz o Adasiu. Az się buźka cała uśmiecha przy czytaniu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki żeby docenili jaki skarb mają w domu Cytat:
Zmień wkładkę. Słyszałam, że jeśli do 2h będzie potrzebna zmiana to znaczy że się wody sączą ![]() Cytat:
|
|
#3068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
szykuj kape ![]() Cytat:
super!idę też się ogarniać. Po spacerach Fi mi się wbija na dół... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czekamy na relację z przebiegu porodu
|
|
#3070 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za szybkie wyjście czekamy na opis i fotki!
|
|
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
Cekawe jak tam Czarownica, Anulka_p, Katarzynkajg...pewnie się nacieszają maleństwem!!!!!
Margosia a Ty gdzie??? Malinka....? Eveewe..jak MArysia..i jak Wy sie macie? Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-07-14 o 22:58 |
|
|
|
#3072 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Kończę prasowac dwa prania malutkiej, nazbieralo sie...
![]() TZ idzie juz spac. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3073 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo fajny ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() En- wiesz, że to się nazywa pracoholizm? Madi bardzo ładnie Cię zastępowała w prowadzeniu listy- weź kobieto odpocznij sobie chwilę ![]() Fanie, że już jesteście Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3074 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki dziękuję Cytat:
Cytat:
Cytat:
zaraz dopadnę komórkę to wrzucę foto brzuchacza do klubu, bo wczoraj zapomniałam.... Cytat:
trzymam kciuki i czekam na wieści z porodówki ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
JOANNA!!! Litosci, znow sie nie wyspie
Kochana, czekam na info od Ciebie, jeszcze nie tak dawno bylas moja pierwsza rozmowczynia co rano, kiedy zaczynalas pracke, a teraz juz rodzisz Bosz, skarbie, trzymam kciuki za Ciebie i Lola mooooooocno!!... a tak mialam sobie zazartowac przed nadrabianiem, ze juz prawie polnoc i ktoras powinna wziac sie do rodzenia, zeby nowy tydzien zaczac na watku od powitania malenstwa ![]() U mnie od dzis jest tesciowa, maz na noc do pracy, ja wlasnie skonczylam prasowac troszke i sciagam mleczko dla Lili, ktora padła w Koszu Mojzesza obok. Przekręcę się z tego niewyspania na bank.
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
witam na chwile wieczorowa pora
![]() widze, ze u dzoan jakas akcja zaczyna sie dziac trzymam kciuki za rozkrecenie i pozytywne zakonczenie ![]() en- super, ze tak szybko wrociliscie ze szpitala. kathe- oby sie ruszylo cos u Ciebie, badz dobrej mysli. charlize- wspolczuje calej tej akcji z rodzicami. teraz naprawde niepotrzebne jest to wszystko dla Ciebie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3077 | |
|
Wtajemniczenie
|
Skończyłam prasowac ufffffff
Jeszcze jutro dwa prania i prasowania i koniec Cytat:
dziewczyny które urodziły 1. Czy sprawdza sie po narodzinach wasz plan dotyczący kąpieli przed nocą? Macie stała porę? Jeśli tak to która to godzina? I czy karmicie po czy przed kąpielą? 2. Czym przykrywacie maluchy? Czy w spiworkach nie jest za gorąco?
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal skurczy nie mam..chyba..lekko coś tam czuję, ale to chyba z nerwów bardziej.. 3 razy dwójeczka była.. momentami mam wrażenie, że znowu haftnę.. a w ogóle to musze jeszcze obciąć paznokcie u rąk, bo mam straszne łopaty
Oj rany..byle to tylko nie fałszywy alarm, bo głupio mi będzie i w ogóle ledwo zapakowałam się do torby..jasiek już nie wlazł ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Głodna jestem już..wszystko oddałam kibelkowi..ale boję się jeść, zeby znowu mnie nie zemdliło. Mam jedną kanapkę i małą wodę na później..oby wystarczyło.. To ja już będę mykać do tego szpitala. Dam znać smsownie jakby mnie zatrzymali. Proszę o mocne kciuki by samoistnie szybko ruszyło i migusiem Papa Kochane |
|
|
|
#3079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Idę do łóżka, co tu będę tak sama siedzieć i do siebie gadać? |
||
|
|
|
#3080 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Ja jestem. Weszlam sprawdzic czy sa wiesci od Dzoan
Mialam nadzieje na nastepny ekspresowy porod ![]() Kiedy macie wyniki Norbertowych badan?
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
Obudziłam sie ze zgaga a tu taka akcja. Dzoan powodzenia. Masz jak ja poprzednio najpierw wody a po ok godz skurcze doszły. Trzymam kciuki.
Spać nie mogę a tu taka cisza, nikogo nie ma. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-07-15 o 01:48 |
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Dopiero znalazlam chwile zeby sie odezwac i juz sie chwila zaraz skonczy bo Mlode sie najadlo. W skrocie: radujemy sie ze juz w domku. Antek rozkochuje w sobie rodzinke. Ja odzylam po szpitalu imimobolu glowy od dwoch dni chodze iz wielka przyjemnoscia piore, sprzatam i gotuje. Wyrwalam sie juz na zakupy. Czuje sie jak nowonarodzona. Ide bo nam sie w czasie papusiania kolejna kupa wyprodukowala. Poinformowala nas o swoim zaparkowaniuw pieluszce glosna salwa powitalna. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
Malo do was pisze bo sie duzo dzieje.wlasnie skonczyli mi toczyc krew osocze i plytki.nie wiem kiedy wyjde
---------- Dopisano o 04:44 ---------- Poprzedni post napisano o 04:17 ---------- Udalo mi sie wrzucic do klubu zdjecie mego malenstwa z komoreczki zapraszam do ogladania
|
|
|
|
#3085 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniow
|
|
|
|
#3086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wpadłam na chwilkę bo skończyło się karmienie i Franek poszedł znowu spać Jestem zadowolona, bo jak zasnął po 22 tak obudził nas o 3 i teraz o 5. Za to wcześniejsze noce były bezsenne bo Mały zaczyna mieć problemy z brzuszkiem. Zaczęliśmy podawać espumisan, który chyba na niego nie działa, więc wprowadziliśmy herbatkę koperkową, która pozwala chociaż mu się wyprukać i ulżyć, a teraz jeszcze czekamy na kupę ![]() Cytat:
2. Nasz Mały śpi w rożku a na noc przykrywam go jeszcze kocykiem. Po prostu jest mu zimno. Cytat:
trzymam niech sie akcja rozkręci. A przy odejściu wód nie musi być od razu skurczy.---------- Dopisano o 05:45 ---------- Poprzedni post napisano o 05:40 ---------- GRATULUJE jeszcze kolejnym Mamusiom czerwony_balonik Niunia20 enlevee fiazo I za kolejne tygodnie I dla mam, które chcą aby ich Maluchy wyszły ![]() A i Dotka fajne macie to łóżeczko bardzo mi się podobaI jeszcze chciałam obalić - Nie Rodzenie w Weekendy - Ja urodziłam w sobotę No chyba, że to tyczyło tego weekendu a ja niedokładnie czytałam ![]() Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2013-07-15 o 05:41 |
||
|
|
|
#3087 |
|
Zadomowienie
|
Perse ale Ci fajnie. Antek ma bardzo roznie ze spaniem po jedzeniu. Dzis od 3 niby usnal ale ciagle go cos prezylo od brzuszka i stekal cały czas.
Ona no to podobnie jak u nas. Ja po espumisanie ktory nie pomagal dostalam infacol plus delicol plus dicoflor. Jest poprawa wiec ktorys specyfik dziala. Mowisz ze herbatka koperkowa dziala na baczki? Musze ja chyba tez zakupic. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
wiadomość od Dzoan: Została w szpitalu, prawdopodobnie odszedł jej czop, a nie wody, choć wyglądał jak wody. Gdyby wiedziała to nie fatygowałaby się do szpitala.Rozwarcie jest na palec, badanie na samolocie bardzo nieprzyjemne, pobrali jej krew. czeka do rana na badania i jak nic się nie ruszy do pewnie wypiszą do domu. Leży z dwiema młodymi sympatycznymi dziewczynami, one ze skurczami a Dzoan tk na doczepkę Macie pozdrowienia i dziękuje za kciukiidę spać dalej
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
Chlopaki spia. Tz chrapie, Antos mruczy przez sen. Zajeli wiekszosc lozka.
DZOAN jak juz tam jestes to moze zalatw ten porodzik na szybko. A tak bedziesz w te i nazad jezdzic ![]() Pogubilam sie juz komu gratulowalam, komu nie... Wiec wielkie buziaki dla rozpakowanych. Sciski dla rozpakowujacych sie i kciuki za wizyty i gratki za kolejne tygodnie. Dla Mam na etacie przespanych nocy ! Co nieco o nas: Schudlam 10 kg. 3500g w postaci slodkiego Antosia przywiozlam do domu. Wagowo mam na plusie ok 3 kg ciazowych do zrzucenia. Dzis jedziemy zglosic sie do przychodni i moze do stolicy zarejestrowac malego. Albo jutro. Przez pobyt w szpitalu zostaly nam na to tylko 3 dni. Pozniej zgloszenia do zusu. Pesel i inne papierologie czyli tydzien pod znakiem biurokracji. Zdjecia Antosia wstawie do klubu moze dzis wieczorkiem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Pani Prezes EN witaj w domku! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

[COLOR="Silver"]

mąż musiałby zostawić mi swój tel w co wątpię..Jak coś to mam nry do stokrotki, roxi i magoliny, bo one w playu jak ja
trzymam kciuki za rozkrecenie i pozytywne zakonczenie