Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz. XII - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: 13! część nadchodzi, a na jej nazwę wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 1 1,92%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci 3 5,77%
Dzień za dniem szybciutko leci, już za miesiąc pierwsze dzieci 9 17,31%
Za niecałe dwa miesiące urodzą się pierwsze brzdące 4 7,69%
Sexy foczki - my mamusie, a za miesiąc pierwsze dzidziusie 8 15,38%
Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! 27 51,92%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-14, 21:24   #4171
passion80
Zakorzenienie

Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
helol, pisze z wakacji
bede z wami na biezaco
jest piekny sosnowy las, pachnie tak jak kocham, rzeka jest piekna i jest staw i rowerki wodne i basen i w ogole bosko.
miejsce idealne zeby z dzieckiem tu przyjechac wiec moze za rok przyjedziemy tu znowu chociaz w.przyszlym.roku mamy plan wlochy

widze ze dzis pieluchowe dyskusje, ja zamierzam przygladnac sie naturalnemu pieluszkowaniu ciekawe co z tego wyjdzie

nie mamsily odpisywac, ale sobie czytam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
zazdroszczę, bawcie się dobrze
Stary 2013-07-14, 21:25   #4172
kropla_deszczu
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
helol, pisze z wakacji
bede z wami na biezaco
jest piekny sosnowy las, pachnie tak jak kocham, rzeka jest piekna i jest staw i rowerki wodne i basen i w ogole bosko.
miejsce idealne zeby z dzieckiem tu przyjechac wiec moze za rok przyjedziemy tu znowu chociaz w.przyszlym.roku mamy plan wlochy

widze ze dzis pieluchowe dyskusje, ja zamierzam przygladnac sie naturalnemu pieluszkowaniu ciekawe co z tego wyjdzie

nie mamsily odpisywac, ale sobie czytam

A gdzie to Cię wywialo to ze pojechałas to wiem bo czytałam wcześniej w Twoim poście, ale powiedz mi co to za miejscówka bo nie doczytałam eh ja też chcę gdzieś ma wakacje, ślę to dopiero za rok jak coś...

Baw się tam dobrze i odpoczywaj na powietrzu dużo :-*

- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 21:26   #4173
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość

To leci jeszcze 2 godziny chyba sobie nagram bo nie wysiedzę dzisiaj tyle

Mi dzisiaj młoda daje popalić nie dość że mnie kopie, czkawke ma już dzisiaj chyba 6 z kolei, przewala się w brzuchu dZisiaj okropnie Ale zeby tego było mało to jeszcze mnie w pachwinach ciągnie jak diabli i nawet pipka mnie dzisiaj boli

Jeśli chodZi o klub to popieram

A co do tych znajomych to mnie chyba szlag trafi, już Ja im swoje powiem co mi ślina na jezyk przyniesie najwyżej się obraża i wezmą sobie kogo innego na chrzestnego....choć wyboru wielkiego nie mają....

Ją planuje że na chrzest damy im 200 zł + zestaw do odlewow stopek i reczek który kosztuje 120 zł - o ile bedziemy mieli tyle kasy, zobaczymy

właśnie ja sobie pomyślałam o miesięcznym dziecku, że ewentualnie moglibyśmy wziąć Ale to chyba na godz max Ale teraz sobie pomyślałam, że jak mały się zachlysnie mlekiem czy coś, ja spanikuje albo nie wiem co, różnie może być i co ja im wtedy powiem jak coś się stanie inaczej że swoim dzieckiem a inaczej z cudzym...poza tym zawsze jeszcze mogę na ciążę zwalić nie ma bata nie będę im dziecka pilnować zresztą jak już wiecie Ja to szczera jestem aż do bólu więc się pieścić z nimi nie będę tylko
im prosto z mostu powiem co o tym mysle

My mieszkanie z miasta dostaliśmy do remontu, TZ czekał na nie 10 lat Ale teraz mamy spokój, kredyt tylko wzięty na remont, ale to 20 tys a nie np 200 tys jak na zakup mieszkania

Tylko tutaj z nimi jest tak: jej brat chleje, więc odpada na chrzestego...Ale ma kuzynke która się nadaje a on jest jedynakiem i słownie nie ma nawet kuzyna żadnego żeby na chrzestnego wziąć... Więc padło na TZ bo się kupę lat kumpluja...na kasę nie wiem czy lecą, znają naszą sytuację finansową (jesteśmy uwiazani alimentami TZ - 700zł co miesiąc idzie papa z konta) więc nie wiem czego oni chcą

Poza tym, to jeszcze zanim mały się urodził to oni mówili, że w przyszłym roku na wakacje chcą jechać gdzieś sami, a dziecko rodzicom podrzucić bo uwaga: IM SIĘ WAKACJE NALEŻĄ

Nie rozumiem takiego podejścia... Dziecku należą się rodzice. Poza tym zajmowanie się czyimś dzieckiem, to olbrzymia odpowiedzialnosc, a 3-tygodniowe dziecko stanowczo najbardziej potrzebuje.mamy...

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Cztery pokoje . Spełniłabym swoje marzenia o sypialni ...
Ja teeeeez

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 21:33   #4174
passion80
Zakorzenienie

Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
A gdzie to Cię wywialo to ze pojechałas to wiem bo czytałam wcześniej w Twoim poście, ale powiedz mi co to za miejscówka bo nie doczytałam eh ja też chcę gdzieś ma wakacje, ślę to dopiero za rok jak coś...

Baw się tam dobrze i odpoczywaj na powietrzu dużo :-*

chyba okolice wielunia
Stary 2013-07-14, 21:40   #4175
matallewar
Zakorzenienie

Idę se na serial

Edzik w końcu zasnął, ale miałam z nim dziś przeprawę, bo wstał o 9 i o 14 dopiero zasnął na drzemkę Mimo basenu o 22 nadal walczył, żeby nie zasnąć. Mam nadzieję, że Elena będzie lepiej sypiać

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-14, 21:42   #4176
kropla_deszczu
Zadomowienie

Odp: Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013

Laseczki ja uciekam spać bo już padam dzisiaj :ziewa: dobranoc mamuśki

A moje dziecko dzisiaj to normalnie imprezuje chyba w tym brzuszku z powodu tego rozpoczęcia 8 miesiąca

Dobranoc

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Nie rozumiem takiego podejścia... Dziecku należą się rodzice. Poza tym zajmowanie się czyimś dzieckiem, to olbrzymia odpowiedzialnosc, a 3-tygodniowe dziecko stanowczo najbardziej potrzebuje.mamy...

dlatego mówię, że jak ktoś się decyduje na dziecko to niech bierze odpowiedzialność za swoje czyny i liczy się z tym, że już tak często nie wyjdzie sobie i że już zawsze będzie "problem" co zrobić z dzieckiem....mi normalnie ręce opadają

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
chyba okolice wielunia
widzę, że coś tam wiesz w tym temacie

- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 21:43   #4177
passion80
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-

Cytat:
pisała
Stary 2013-07-14, 21:48   #4178
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-

Cytat:
Laseczki ja uciekam spać bo już padam dzisiaj :ziewa: dobranoc mamuśki

A moje dziecko dzisiaj to normalnie imprezuje chyba w tym brzuszku z powodu tego rozpoczęcia 8 miesiąca

Dobranoc

dlatego mówię, że jak ktoś się decyduje na dziecko to niech bierze odpowiedzialność za swoje czyny i liczy się z tym, że już tak często nie wyjdzie sobie i że już zawsze będzie "problem" co zrobić z dzieckiem....mi normalnie ręce opadają

No niestety nie wszyscy ludzie to wiedzą... I nie wszyscy to uznają, a są dziadkowie czy znajomi, którzy się tak dają, a potem dziecko częściej widzi babcię niż mamę. Dla mnie to po prostu przykre Dziecko przede wszystkim potrzebuje rodziców.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-14, 21:52   #4179
tassia
Zakorzenienie

Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

ehh cos mi sie wiadomosci nie chca wysylac
tak stara wies w okolicach wielunia, dzicz

ja witam sie dzis w 31tc, a to oznacza ze za tydzien zaczne 8miesiac hurrrey

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

kropla dzieki, mam nadzieje ze sie troche zrelaksuje

stara wies, w czestochowie sie skreca na wielun i 50km prosto w las
woj lodzkie

a poza tym dzis rozpoczelam 31tc wiec za tydzien bede sie witac w 8miesiacu hihi

dobrej nocy i do jutra

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 21:59   #4180
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja my z niemcowni do NYC lecieliśmy nie byłam w ciąży i lot trwał "tylko" 9h i ja myślałam, że tam zejdę
Ja swego czasu sluzbowo latalam do US. Teraz w zyciu bym sie na taki dlugi lot nie zdecydowala-masakra. Nawet na wakacje.
Do tego jet lag - pamietam, jak raz bylam m-ac w US (9h roznicy), wrocilam na tydzien do PL i znow do US. Wszystko mi sie czasowo pomieszalo.
Raz tez spedzilam na lotnisku dobe w NY, bo samoloty nie lataly, wiec podroz do PL trwala prawie 2 dni. Teraz to zabawne, ale wtedy mi nie bylo do smiechu.

Stary 2013-07-14, 22:06   #4181
dirtymagic85
Zadomowienie

cześć dziewczyny!!

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

mam dostęp do neta, wpadłam na chwilę.
jestem dalej w szpitalu i najprawdopodobniej będę tu do rozwiązania a ono może nastąpić przed czasem, a ile to nie wiem, oby jak najdłużej udao się moja Lilę utrzymać w brzuszku, chyba, ze okaże się, że nie rośnie przez te moje problemy z łożyskiem i okaże się lepiej przeprowadzić cc...modle się aby jeszcze chociaż te dwa tygodnie powalczyć....mam leki od nadciśnienia, mam kosmiczne białko w moczu i to jest ten cały stan przedrzucawkowy...kardasz ianka przez to swoją tą córę urodziła 5tyg przed czasem...zobaczymy jak bedzie u mnie

nie mam szans chyba na nadrobienie, mam nadzieję, że u was wszystko dobrze.

ale się porobiło, co....
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-14, 22:06   #4182
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny!!

Skąd masz net??
Pisz, co u Was!

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-14, 22:09   #4183
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
chyba okolice wielunia
A to ciekawe, gdzie tam sa takie miejsca.

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Dirty - o qurcze, faktycznie sie porobilo...i to tak zupelnie nagle. Trzymam kciuki za Was!

Stary 2013-07-14, 22:11   #4184
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:

Skąd masz net??
Pisz, co u Was!
mąż mi przywiózł dziś bezprzewodowy i kompa, no jak mam tyle leżeć to skatowałam go o łączność ze światem czuje się byle jak tak szczerze wam powiem to za często nie będę, zwłaszcza, że w brew pozorom czas leci szybko bardzo, częściej wieczorami postaram się odzywać. jutro może więcej popiszę, teraz wpadłam tylko się przywitać, spadam juz bo sala idzie spać

tęskniłam za wami
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 22:14   #4185
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
jestem dalej w szpitalu i najprawdopodobniej będę tu do rozwiązania a ono może nastąpić przed czasem, a ile to nie wiem, oby jak najdłużej udao się moja Lilę utrzymać w brzuszku, chyba, ze okaże się, że nie rośnie przez te moje problemy z łożyskiem i okaże się lepiej przeprowadzić cc...modle się aby jeszcze chociaż te dwa tygodnie powalczyć....mam leki od nadciśnienia, mam kosmiczne białko w moczu i to jest ten cały stan przedrzucawkowy...kardasz ianka przez to swoją tą córę urodziła 5tyg przed czasem...zobaczymy jak bedzie u mnie

ale się porobiło, co....
Cytat:
mąż mi przywiózł dziś bezprzewodowy i kompa, no jak mam tyle leżeć to skatowałam go o łączność ze światem czuje się byle jak tak szczerze wam powiem to za często nie będę, zwłaszcza, że w brew pozorom czas leci szybko bardzo, częściej wieczorami postaram się odzywać. jutro może więcej popiszę, teraz wpadłam tylko się przywitać, spadam juz bo sala idzie spać

tęskniłam za wami
Kochana, to zaciskaj nogi i niech Lilka grzecznie siedzi w brzuchu!
Trzymam mocno , żeby ładnie rosła i posiedziała jeszcze w brzuchu. Musi być dobrze!!! To moc wizażowych kciuków!

Zaglądaj do nas czasem, nie martw się nadrabianiem, tylko pisz, jak się czujecie

P.S. A jak z tż?

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-14, 22:20   #4186
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczyny!!

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

ale się porobiło, co....
Cytat:

tęskniłam za wami

oj kochana, fajnie że piszesz! nic sie nie martw, wszystko będzie ok! lekarze na pewno wiedzą co robić i dacie radę trzymam za to mocno kciuki
fajnie że masz ten net, zawsze to jakieś zajęcie też i będzie Ci jakoś leciało
ale z łożyskiem to co się dzieje? bo że z ciśnieniem był problem to pamiętam, chyba że to jakoś się łączy?
trzymaj sie
Stary 2013-07-14, 22:53   #4187
83monia
Zakorzenienie

ech, w weekend dwie imprezy (firmowa meza i urodzinowa szwagierki i kingi na naszej dzialce - tu juz troche zimno bylo) za mna na szaczescie, bo moj brzuch nie lubi juz siedzenia przy stole czy boegania kuchnia - stół. ale dalismy rade, kinga byla dzielna, artur tez. udane mam dzieci, nie chwalac sie

od jutra za to maz ma urlop wiec troche sobie i ja odpoczne. a w srode jedziemy juz na objazdowke po rodzinie. wiec znowu bede tyle co nic na wizazu

zaglosuje i pewnie bedzie znowu nowy watek

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 22:59   #4188
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
a w ogóle to wczoraj na imprezie się wywiązała dyskusja, że TŻ już w połowie sierpnia chce łóżeczko poskładać żeby się już wietrzyło na co szwagierka (ta za która nie przepadam) stwierdziła, że się nie składa wcześniej łóżeczka bo to pecha przynosi....że dopiero jak dziecko się urodzi to powinno się łóżeczko składać....bo nie może łózeczko puste stac

tak samo pytali się kiedy wózek będziemy kupować, a ja mówię że jakoś pod koniec sierpnia....to też mówiła, że oni kupili wózek 3 miesiące przed narodzinami dziecka, ale on nie stał u nich tylko u rodziców, bo jak u nich by stał to też pecha przynosi

ciemnogród wita

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
U mnie od wczoraj smutno i melancholijnie. Krótko po moim wczorajszym porannym wpisie na forum zadzwoniła moja mam. Pierwsze Jej zdanie brzmiało " Tylko się nie denerwuj" i już wtedy wiedziałam ,że umarła ciocia Niestety przegrała walkę z tym wstrętnym ,paskudnym raczyskiem
moje kondolencje

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny,

można jeszcze do Was dołączyć?

Podczytuję Was od b. dawna ale na początku bałam się zapeszać, bo o dzidzię się z TŻ trochę staraliśmy i pierwsze miesiace ciąży były nieciekawe, potem jakoś się w wątek nigdy nie mogłam wstrzelić (strasznie pędzicie z tymi postami), a teraz im bliżej TP, tym raźniej w grupie.

A kilka słów o mnie:

Będziemy mieli synka Kubusia

Jestem mamusią wrześniowo/październikową (termin z OM 3.10.2013, ale że będę miała planowaną cc to raczej TP przypadnie na koniec września)

Aktualnie leci nam 28t6d

Aha i jescze imię: Ela, l.28 (a za 2 tyg. już 29), I-wsza ciąża

Jak wiele z Was współdzielę (nie)dolę pracy w banku (choć jestem już od dluższego czasu na L4) i jestem szczęsliwą posiadaczką 2 kotów.
witaj z nami

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
co do miesięcy to ludzie po prostu myślą że jak mówisz że jesteś w 8 miesiącu, to za równy miesiąc rodzisz tak się znają właśnie hehe
też mnie to denerwuje
Stary 2013-07-14, 23:00   #4189
matallewar
Zakorzenienie

Dobranoc
Elena mnie kopie Ale fajnie, czuję ją w całym brzuchu!

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-14, 23:06   #4190
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Może doszlo do mojego przez pomyłkę, bo ja zjadlam dwie małe kanapki, a czuje się jak po 2 dużych kebabach
Pewnie tak
Ale powstrzymałam się i nie dojadłam nic

Cytat:
cześć dziewczyny!!

ale się porobiło, co....

cześć kochana myślałam właśnie co u Ciebie.
Trzymam w takim razie bardzo, bardzo mocne kciuki za Ciebie i za Lilkę, żebyście wytrzymały jak najdłużej odzywaj się czasem!

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 23:16   #4191
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Pewnie tak
Ale powstrzymałam się i nie dojadłam nic

cześć kochana myślałam właśnie co u Ciebie.
Trzymam w takim razie bardzo, bardzo mocne kciuki za Ciebie i za Lilkę, żebyście wytrzymały jak najdłużej odzywaj się czasem!
A ja zjadlam za Ciebie paczkę andrutow

Serio już idę spać, bo jutro nie wstane. Tylko ciężko się zasypia, jak ktoś mnie.po kroczu kopie

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-14, 23:19   #4192
ladanseuse14
Zakorzenienie

a mnie przeokropnie bolą plecy
Stary 2013-07-14, 23:49   #4193
kaska87
Zakorzenienie

obudziłam się i zasnąć nie mogę
w dodatku załapałam doła jak stąd do kosmosu, poryczałam się ale się uspokoiłam bo mały zaczął kopać i trzeba się wziąć w garść

Dirty trzymam za Was oby dzidzia jak najdłużej była w brzuszku

brzuch mnie kłuje z nerwów

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 06:10   #4194
teacherka
Zakorzenienie

Hej nie śpę już dwie godziny, wczoraj spałam do południa (tż też), wieczorem męczył mnie mega ból głowy. Do tego dzidzi kopie jak szaloneeeee... Nie mogłam przez to zasnąć, obudziłam się i już koparka chodzi...

Na wadze od poprzedniej wizyty (4 tygodnie temu) 4,5 kg na plusie Spodziewam się dziś zrypki

dirty, trzymajcie sie tam dzielnie w szpitalu. Na pewno poleżakujesz jeszcze w dwupaku,będzie dobrze

Diorisha, współczuję i doskonale wiem, co przeżywasz... u nas minęło półtora tygodnia od śmierci Dziadka. Wierzę, że jest mu lepiej, bo w końcu nie cierpi...

nie wiem co miałam pisać...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 06:37   #4195
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Czeszko ja dzisiaj tez dolaczam do grona osob ktore zle spaly i wczesnie wstaly...cos chyba wisi w powietrzu bo tz tez mial problemy z zasnieciem ... A jak juz zasnelam to obudzil mnie koszmar...snilo mi sie ze te wszystkie ciuchy dla Bartosza co wczoraj kupilam to z wysylka w Polsce... I mialam problem kto mi to teraz przesle i ile to bedzie kosztowalo buahahaha...osiagnelam szczyt zydostwa i stwierdzam ze musze sie leczyc :P

Tassia udanych wakacji zazdroszcze

Dirty trzymaj sie dzielnie, wszystko musi byc ok!

Wstaje juz i ide pod prysznic bo dzis znowu kurierowy dzien...zreszta caly tydzien taki sie zapowiada
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 06:46   #4196
kaska87
Zakorzenienie

hej
Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Hej nie śpę już dwie godziny, wczoraj spałam do południa (tż też), wieczorem męczył mnie mega ból głowy. Do tego dzidzi kopie jak szaloneeeee... Nie mogłam przez to zasnąć, obudziłam się i już koparka chodzi...
Zuzinka zbój

Cytat:
Na wadze od poprzedniej wizyty (4 tygodnie temu) 4,5 kg na plusie Spodziewam się dziś zrypki
może Twoja waga to kłamczuszek

Samba ja też średnio spałam od północy do 3:00 wcale i jeszcze ta zgaga

Stary 2013-07-15, 06:50   #4197
papalinka83
Zakorzenienie

hello

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 06:55   #4198
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Re: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013,

My z Ewunią witamy się w 31 tygodniu ciąży

Raz jeszcze dziękuję Wam za słowa pocieszenia-jesteście kochane

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Figulina witamy Ciebie i Kubusia!

Ja wlasnie w drodze do warszawy. Jutro juz wracam do US i we wtorek do pracy.
Jakbym juz nie miala okazji sie tu odezwac to prosze o mocne kciuki za spokojny lot lecimy jutro o 13.00 jakies 17h wiec bedzie ciezko wysiedziec ale damy rade

kropla i Figulina ale przypał z tymi Waszymi chrześniakami Zachciewa się pilnowania i giftów

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
rany ale dzisiaj poszalalam :P
nie dosc ze kupilam okap bo stwierdzilam ze jest tanszy o 12 euro a do tego darmowa dostawa i nie trzeba juz nigdzie sie po niego bujac :P to jeszcze teraz wygralam 3 aukcje z ciuchami dla malego i jedna z oslonkami na cycki z Medeli (zeby nie bylo kupilam nowki) maz nie krzyczal bo mu wytlumaczylam ze takiej okazji nie bedzie hahah

Prawdziwa łowczyni okazji Gratki

Cytat:
Poza tym, to jeszcze zanim mały się urodził to oni mówili, że w przyszłym roku na wakacje chcą jechać gdzieś sami, a dziecko rodzicom podrzucić bo uwaga: IM SIĘ WAKACJE NALEŻĄ

tassiu udanych wakacji. Odpocznij porządnie

Cytat:
cześć dziewczyny!!

ale się porobiło, co....

dirty super,że się odzywasz
Trzymam kciuki żeby Lila się zdecydowała zostać w bezpiecznym brzuszku mamy jak najdłużej
Napisz do którego szpitala się zgłosiłaś -u Was w Ł. czy na Jaczewskiego.

kaśka a Ty się nie denerwuj Dziś to chyba przyjeżdża P. jeśli się nie mylę

Cytat:

Ja tam schowałam swoją wagę co by się niepotrzebnie nie stresować matall jakiś czas temu mi to poradziła-przekazuję dalej

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
hello

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Asiek84 , bojatoja , Madziuchna27 , Larysa88 , teacherka .
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 06:58   #4199
kaska87
Zakorzenienie

tak dzisiaj przygna

kurcze ja mam w planach pranie rzeczy Mikusia a widzę, że mi słońce zachodzi i będzie padać w domu nie zmieszczę tego, bo mam tylko 2 suszarki a poza tym będzie schło i schło

Stary 2013-07-15, 07:00   #4200
teacherka
Zakorzenienie

Dot.: Re: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013,

Waga obawiam się, że pokazuje prawdę... bo rośnie systematycznie co pół kg, co kilogram... i się nazbierało...
A nie schowam jej całkiem, bo jakbym weszła u gina po całym dniu jedzenia i picia to bym się pewnie przewróciła (jak na pierwszym pomiarze, zawyżonym o 3 kg!).

Najgorsze, że mi to nie idzie w brzuch... (mimo że w najgrubszym miejscu już 110 cm ) mam wrażenie, ze wszystko w uda i tyłek... rozstępy też tylko tam...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości