|
|
#1321 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Renia - jak myślisz yamaha virago 535 nadaje się na pierwszy po kursie moto?
(Pytam Ciebie, bo ty na tym forum chyba jako jedyna masz choppera).
|
|
|
|
|
#1322 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCY
Cytat:
Będziemy się wybierać w przyszłym. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
znajoma ma virago i chwali sobie, mówiła tylko, że trochę dla niej za ciężka jest Jedź do jakiegoś komisu, po przymierzaj się do motocykli. Jeśli jesteś wysoka/niska to niektóre modele same odpadną bo to za duże, to za ciasne
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. Edytowane przez malwi89 Czas edycji: 2013-07-15 o 09:48 |
||
|
|
|
|
#1324 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1325 |
|
Raczkowanie
|
W tej mojej dziurze nie ma tkowych komisów, muszę jechać gdzieś "w Polskę", żeby cokolwiek obejrzeć, chyba że ktoś z okolicy w międzyczasie się ogłosi, że coś takiego sprzedaje.
W kwesti wzrostu - mam jakieś 167 cm., wagi tez nie mało (wstyd się przyznać ), ogólnie do drobnych nie należę.
|
|
|
|
|
#1326 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Bo motor masz w pralce,
Cytat:
![]() No ale jeszcze mi się nie spieszy. Najwcześniej za dwa lata :P
|
|
|
|
|
|
#1327 | ||
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
Cytat:
Wejdz na forum motocyklowe w Twojej okolicy i znajdź kogoś kto ma taką virażkę, zwyczajnie zapytaj czy zgodzi się żebyś się dosiadła. To najlepsze rozwiązanie, w końcu motocykliści są sobie bardzo życzliwi. A gdybyś przypadkiem była w Krk to moja shadowka jest ciągle do dyspozycji i można się dosiadać z każdej strony gdyby Ci spasiła to virago na pewno też spasi.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
VT 750>>Clr 125>>Gs 500 E>>SV650S>>FZS600 Edytowane przez renia19941 Czas edycji: 2013-07-15 o 10:08 |
||
|
|
|
|
#1328 |
|
Raczkowanie
|
W okolicach KRK - pewnie nie dam rady być, ale pod koniec przyszłego tygodnia pewnie będę w Chorzowie, więc może tam łatwiej będzie coś podejrzeć.
Edytowane przez kurierska Czas edycji: 2013-07-15 o 10:14 Powód: błąd ort. |
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
a kiedy dokładnie będziesz w Chorzowie?
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#1330 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
to jak bedziesz miała czas, ochotę, to mogę podjechać do Chorzowa na kawę
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#1332 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.A ty daleko masz do Chorzowa, bo będę również w Zabrzu i Rudzie Śląskiej. |
|
|
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę dołączyc ?
![]() krótka moja historia.. od dzieciaka oglądałam się za moto, wielkie marzenie, poznałam mojego TŻ który jest motocyklistą, jego największa pasja no i rok jako plecaczek przekonał mnie ze to tez moja pasja!! ![]() chcę w tym roku zdać prawko ale jest małe ALE, ... jestem drobiutka malutka 47kg i 160cm wczoraj miałam na próbę godzinę jazdy na 125tce i powiem szczerze, że jak instruktor kazał mi zejsc i to pchnac to ledwooo ![]() za tydzien mam mieć godzinę na duzym, nawet nie wiem czy dosięgnę?.. czy któraś z obecnych tu pań również ma niską mase wzrost i zdała na tych nowych XJ6? w ogole są duzo cięższe od ybr250 ;/ te co byly przed zmianą.
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam 162cm (niecałe nawet) i też ważę 47kg ![]() Dla mnie 125 też jest ciężka:P Ja miałam zdawać na A, dosięgnę stopami, ale jest to dla mnie tak ciężkie, że musiałam zmienić na A1...Również z takich powodów, że żaden instruktor nie chciał się podjąć szkolenia na A... |
|
|
|
|
|
#1336 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeżeli miałaś problem ze 125 to zwiększym może być baaardzo ciężko. Ja na kursie mam gladiusa i jest dużo bardziej ciężki niż yamaha 125. Daję radę, ale ja jestem raczej z "większych gabarytów". |
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za opinię. no właśnie nie wiem czy w ogóle jest sens pchania się na większe. dla własnego bezpieczeństwa jak 125tka dla mnie jest duza i siedząc na niej wyglądam jak na rasowym moto buhehe
moze narazie A1 a najwyzej za rok większe nie wiem dylemat zyciaaaaaaaaaaaaa mam instruktor namawia mnie na A i mowi ze takie małe kobitki zdają..
|
|
|
#1338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie spróbujesz, to się nie przekonasz, więc zobacz jak, to jest jeździć na dużym moto ![]() A jak Cię będzie to przerastać, to zawsze możesz zrobić niższą kat. A1, A2 i uczyć się na czymś mniejszym. ![]() Aaaaa właśnie 20latka, czemu nie chciałaś robić A2 tylko A1? chyba dużej różnicy nie ma między tymi motocyklami (ja przynajmniej nie widzę) ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
stąd też instruktor namawia Cię na A
||
|
|
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrób jak uważasz, ja też marzyłam o A, nie o A1...Ale dla własnego bezpieczeństwa, zacznę od A1 Siłą rzeczy, ja już muszę zostać na A1.Na placu er6 przepchałam w tzw literce T, ale było bardzo ciężko. Jak na niej siedziałam, to różnica w wadze między 125 a właśnie er6 była kolosalna jak dla mnie. |
|
|
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokladnie wsiąde w weekend i zaadecyduje. ale cos czuje że zostanę niestety przy 125tce i skonczą się marzenia o fajnym moto pozostanie jakasd honda nsr.ns1 itp
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
ps. skąd jesteś?
|
|
|
|
#1342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana u mnie na A2 jest taka sama er6 jak na A ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
a to tylko jedna szkoła jest u Ciebie w mieście?
|
|
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wczoraj siedzialam 1 raz w zyciu wpadlam z instruktorem w pachołki on miał smierc w oczach tak szybko jezdzilam i sie niczego nie balam, i to tez chyba moj problem poki co ze nie mam respektu, siedzialam 1 raz a juz niezle smigałam i sie niczego nie balam, wiec chyba bezpieczniej wysłać mnie na 125 ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- w inych to samo i są gorsze, ta jest jedną z najlepszych w regionie.
|
|
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a respektu nabierzesz jak się osobiście na tyłku przejedziesz
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. Edytowane przez malwi89 Czas edycji: 2013-07-15 o 12:26 |
|
|
|
|
|
#1346 |
|
Konto usunięte
|
hej wszystkim
![]() ![]() lewa w górze dla nowych twarzy ![]() jak to miło że tyle motocyklstek przybywa jupiii
|
|
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dbff611010d7beb2d6d465d d69f947a5f4eb32a8;4179767 7]hej wszystkim
![]() ![]() lewa w górze dla nowych twarzy ![]() jak to miło że tyle motocyklstek przybywa jupiii [/QUOTE]malenstwo co u Ciebie? długo Cię nie było
|
|
|
|
#1348 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez przecinakk Czas edycji: 2013-07-15 o 12:50 |
|
|
|
|
|
#1349 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
http://juniorink.pl/
|
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, też właśnie zauważyłam, że dużo motodziewczyn przybywa, ale fajnie
![]() Maleństwo, co u Ciebie, dziewczyno? Gdzie się chowasz? ![]() Zaprawdę powiadam Wam, wyprałam przed chwilą kask i kominiarkę, więc jutro na bank będzie piękna pogoda ![]() Czy ktoś z Was się orientuje, jak wyprać skórzany kombinezon? Chodzi mi o środek, nie samą skórę.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.

(Pytam Ciebie, bo ty na tym forum chyba jako jedyna masz choppera).

Myślał ktoś z was w ogóle o wyprawie na wyspę man na Tourist Trophy

znajoma ma virago i chwali sobie, mówiła tylko, że trochę dla niej za ciężka jest
), ogólnie do drobnych nie należę.

.
instruktor namawia mnie na A i mowi ze takie małe kobitki zdają..
a respektu nabierzesz jak się osobiście na tyłku przejedziesz