|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!
jakiś GR, jutro sprawdzę
Cytat:
|
|
#4052 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po atrederm i tak musisz w pierwszym rzędzie zgłosić się do lekarza(rozważycie ewentualne za i przeciw, lub jakąś alternatywę), jest na receptę. A może wystarczy Ci jakiś łagodny kwas? Kuracji i tak nie zaleca się rozpoczynać latem, więc na spokojnie możesz poczytać (mogę podesłać link do rzeczowego opisu jak to wszystko wygląda, no i poradzić co zakupić do mycia i nawilżania żeby nie wydać kupy kasy - np taka emulsja myjąca physiogel czy cetaphil mają ziajowy zamiennik ).W każdym razie: uciążliwe to jest, bo podrażnienie, łuszczenie, konieczność stosowania filtrów o wysokim faktorze, jednak można to opanować i zminimalizować, a późniejsze efekty są bardzo na plus.
|
|
#4053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wróć już na stałe ![]() ![]() Cytat:
Może jutro zapał wróci
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
białe końce miałam w sumie od zawsze ![]() Zbieram się na to badanie zatem trzymajcie kciuki, aby się tam nic nie wylęgło do tego czasu ![]() Będę pewnie wieczorem i mam nadzieję, że będzie co nadrabiać
|
|
|
|
#4055 |
|
Oby do wiosny
|
Ale to chyba trochę przesada była
![]() Ja też... Na rozstępy...
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2013-07-15 o 08:28 |
|
|
|
#4056 | ||
|
Strażnik Wizażu
|
Nadrabiam resztę...
Piękny jest <3 jak go noszę to zawsze ktoś pyta jaki to lakier Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4058 | ||||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Cytat:
to jest do mnie w ogóle niepodobne...w sobotę była biba do rana, także tego... ![]() Cytat:
Ktoś tu zaraz tę nazwę podprowadzi, zobaczycie ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wrażenie, że wskazówka Ci się zawija...
|
|
|
|
#4060 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4061 | |||||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
w sobotę dostałam od kuzyna żony 2 worki ubrań Cytat:
Ale pięknie u Ciebie wygląda ![]() Altanka genialna [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;41778578]Moje, już kilka dni noszone temu takie wymęczone. Wczoraj pytam się Tż czy ładne paznokcie mam, a on że niebieski ładny, żółty nie. I jeszcze dodał: jak ten żółty wogóle wygląda do czarnego(miałam moje legginsy rowerowe na sobie). Nie zna się.[/QUOTE]Jakie fajne, niedawno dokładnie takie połączenie miałam na paznokciach ![]() Nie pytam TŻ czy mu się lakier podoba...afera jest tylko wtedy, gdy zmyję lakier Cytat:
![]() Dasz radę mówię! Cytat:
najważniejsza treść.Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4062 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Edit... Nie wiedziałam że masz żonę
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2013-07-15 o 10:21 |
|
|
|
|
#4063 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() efekt jest ten sam, fakt Wzorki: maki, słoneczniki, piórka pawie i jakieś niebieskie kwiatki
|
|
|
|
|
#4064 | |||||
|
Strażnik Wizażu
|
...z łokciem mogłaś...
Spamiara! Do ilu liczysz? Cytat:
Mnie też ![]() A czy on nie potrzebuje jeszcze jednej warstwy? Cytat:
![]() Cytat:
żadnego nie kupiłam... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też, ja też...
|
|||||
|
|
|
#4065 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Skręciłam sobie ślimaczka zwyklaczka jak czasem noszę na codzień, ale zamiast żabkami to spięłam go wsuwkami i wsio. Chciałam upięte bo miałam duże kolczyki, to miałam. A to że tam nieład był to już mniejsza z tym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też lubię gry, zwłaszcza stare. ![]() Ale oczodajny ![]() Kształt troszkę zagubiony ale to raz dwa odrośnie. A nie tam, po dziecku to ja mam tylko cesarkową bliznę i trochę rozstępów na brzuchu i piersiach. A resztę takich to mam sprzed Rozstępy na pupie, udach i boczkach to mam od 15 roku życia... Ofiara losu ze mnie więc większość blizn to przez jakieś upadki, zdarcia skóry, przypalenie się lutownicą... ![]() Cytat:
Na swój ślub się umówiłam do takiej, miało być luźno i "naturalnie". Zdjęcia pokazałam... Więcej lakieru, stylizatorów i wsuwek co wtedy nie miałam na łbie przez całe swoje życie naraz. Porażka... A frajerka polecana na wizażu... Wyszedł plastikowy hełm, zamiast fryzury.Cytat:
![]() Cytat:
Może odrobinkę za długie - sprawiajaą takie wrażenie, ale i tak jest super. Cytat:
A altanka super mega wypaśna ![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;41778578]Moje, już kilka dni noszone temu takie wymęczone. Wczoraj pytam się Tż czy ładne paznokcie mam, a on że niebieski ładny, żółty nie.[/QUOTE] Mi też się ten żółty niekoniecznie tu widzi, ale może to kwestia oświetlenia...? Niebieski za to bardzo ładny.Cdn... |
|||||||
|
|
|
#4066 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą nie wkurza mnie ona także git ![]() Cytat:
![]() no musisz podrównać a kwiaty piękne ![]() Cytat:
pochwalę się oczywiście w swoim czasie Ladne Cytat:
![]() potwierdzam Cytat:
![]() Cytat:
ja plecy i ramiona też, nóg nie i dekolt mam ok, a dawniej był kiepski.Podjęłam 25 dni wyzwania tak dla siebie tylko, wczorajszy 1 za mną ciężko...
|
||||||
|
|
|
#4067 | ||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
Filtr używam cały rok, aktualnie 50 ![]() Uuuu, grubo ![]() A skończyłaś...? ![]() Oj taaaak Śnieguś, ale dzisiaj to już trzeźwa jesteś? ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4179556 3]Ja daję dwie cieniutkie bo jedna ma prześwity. U mnie zawsze pierwsza warstwa ma prześwity, przy każdym lakierze ![]() Nie widzę w tym nic śmiesznego Też lubię gry, zwłaszcza stare. ![]() Mnie też. Koleżanka owszem, fryzjer nie. Na swój ślub się umówiłam do takiej, miało być luźno i "naturalnie". Zdjęcia pokazałam... Więcej lakieru, stylizatorów i wsuwek co wtedy nie miałam na łbie przez całe swoje życie naraz. Porażka... A frajerka polecana na wizażu... Wyszedł plastikowy hełm, zamiast fryzury.[/QUOTE]Dokładnie ![]() Też uwielbiam Opisałaś to na wizażu? Powinnaś ![]() Cytat:
![]() Dasz radę! Tylko nie podchodź do lustra w ciągu dnia, przy demakijażu nie przyglądaj się skórze. Zmywaj i od razu krem nakładaj, etc. trzymam kciuki.
|
||
|
|
|
#4068 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja?! no wiesz... to chyba raczej dziewczyny ze swoimi fotami!
ja tylko napisałam ![]() Cytat:
![]() a no tak, biba to wiele wyjaśnia.. ![]() Racja, ale w moim przypadku jakbym zaczęła pisać a reszte zrobię później to do tej reszty w życiu bym się nie zmobilizowała ![]() Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4179556 3] Skręciłam sobie ślimaczka zwyklaczka jak czasem noszę na codzień, ale zamiast żabkami to spięłam go wsuwkami i wsio. Chciałam upięte bo miałam duże kolczyki, to miałam. A to że tam nieład był to już mniejsza z tym ![]() Ja daję dwie cieniutkie bo jedna ma prześwity. U mnie zawsze pierwsza warstwa ma prześwity, przy każdym lakierze ![]() [/QUOTE] Wiesz, czasem lepsza mniej wymyślna i doskonała fryzura, ale taka w której nam do twarzy. Mnie ostatnio tak uczesała, że jak mnie tż zobaczył to pow: wyglądasz jak stara baba. Ale tak było, w domu się pobeczałam (na dodatek czasu nie było w ząb). Poprawiłam sama z mamą trochę górę (spłaszczyłam) i było lepiej. Bez szału, ale znośnie... Prześwity w sensie gołe placki jakby? To u mnie rozłożył się idealnie równo i wyglądał bardzo ok, ale jak wzięłam dłonie pod światło z okna to końce dość świtały i dlatego dałam drugą. ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
neonowe mnie mega ciekawią Właśnie podchodzę i oglądam... dotykam trochę ale nie cisnę. No ale na razie dobre i tyle, może w kolejnych dniach będę w stanie bardziej zapanować. Dzięki
|
|||
|
|
|
#4069 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() No tak, może się zdarzyć... ![]() Zależy od właściciela pewnie
|
|
|
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nom... ale może w końcu coś ruszę. no doobra, wybaczam ![]() no może... ale to dziwne że na jednym stoisku schodzi ładnie, a na drugim mało. |
|
|
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
aaa o to chodzi... powiem Ci tak ja się w nim czuję super i wydaje mi się że mimo długich nie wygląda ciężko czy grubo ( a obawiałam się trochę ). Ale! zdjęcia kiepskie, bo pogoda dupna, myślałam że może dziś zrobię lepsze a nadal leje..
|
|
|
|
#4073 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szkoda że odpryskuje, nie mam pojęcia dlaczego tak się może dziać Cytat:
Cytat:
A nawet nie pamiętam, ale to było dawno przecia, jeszcze nie miałam konta... Swoją drogą wiem, że ludzie są z tej kobity bardzo zadowoleni, od tylu lat ma salon i nie wiem... albo ja jestem dziwna i wybrzydzam albo ona mnie zrobiła na odwal się. Co co? Dobrze rozumiem? Więcej kolorów Holidayów wypuszczają? I mani. Time for romance, oczywiście na fotce nie widać absolutnie drobinek holo. Bo po co? ![]() Wreszcie mam z czego piłować, żeby zrobić kwadratu na zero takie ostre-OSTRE. I zaraz to zrobię. Miesiąc... Odrastały równo miesiąc
|
|||
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety pogoda niezbyt sprzyjająca...
|
|
|
|
|
#4075 |
|
Konto usunięte
|
Hello
![]() Niedługo mój jedne braciszek wyjeżdża na kolonie na 2 tyg, a drugi do pracy, jakaś wykończeniówka 200 km stąd. Także w końcu trochę spokoju. Nie będzie jeden z drugim biegał i głupot opowiadał. Jeszcze mi lakier który był dziewicą mi zbąblował. Pewnie temu że dałam 3 warstwy, bo nie chciał kryć. Jak wyschnie i podczyszczę skórki to pokażę
|
|
|
|
#4076 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Skończyłam. Wczoraj wieczorem. Mruuuuuu..... Nie jestem pewna..... |
||
|
|
|
#4077 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4179629 6] I mani. Time for romance, oczywiście na fotce nie widać absolutnie drobinek holo. Bo po co? ![]() Wreszcie mam z czego piłować, żeby zrobić kwadratu na zero takie ostre-OSTRE. I zaraz to zrobię. Miesiąc... Odrastały równo miesiąc [/QUOTE]śliczny jest, jak zawsze ![]() Obiecany Flormar Na blogu też jest ![]() Na ostatnich zdjęciach jest Miss Universe na sztucznym. Na tej samej bazie (Vintage Garden nr 5).
|
|
|
|
|
#4078 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tak, nawet nie pod światło widać było lekkie "placki" ![]() Pod światło to już całkiem. On się generalnie ładnie rozkłada niby, jestem pod wrażeniem tego jak piaskami się łatwo i przyjemnie maluje ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
No nie mogę no... urywa, wszystko urywa
|
||
|
|
|
#4079 | |||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Nie oglądaj... Cytat:
![]() Nie mam pojęcia... [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4179629 6]A to pewnie na moich złomkach nie pohula... Na lapku to jeszcze moooże, ale wątpię, na stacjonarce nie-e. A nawet nie pamiętam, ale to było dawno przecia, jeszcze nie miałam konta... Swoją drogą wiem, że ludzie są z tej kobity bardzo zadowoleni, od tylu lat ma salon i nie wiem... albo ja jestem dziwna i wybrzydzam albo ona mnie zrobiła na odwal się. Co co? Dobrze rozumiem? Więcej kolorów Holidayów wypuszczają? I mani. Time for romance, oczywiście na fotce nie widać absolutnie drobinek holo. Bo po co? [/QUOTE]To musisz zrobić to co mój TŻ - wymienił bebechy w stacjonarnym żebyśmy mogli w Wiedźmina grać Aaa...podejrzewam, że nie jesteś dziwna ![]() No baaa, 14 czy 16 kolejnych ![]() ![]() Cytat:
Ile osób? O kuźwa Chyba jeszcze nie
|
|||
|
|
|
#4080 |
|
leśny stwór
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4179650 3]
No nie mogę no... urywa, wszystko urywa [/QUOTE]hehe ![]() ja lubię obydwa, ale Pretty bardziej urywający, to fakt |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

białe końce miałam w sumie od zawsze

albo kwestia piłowania, choć raczej jak zwykle. 

to jest do mnie w ogóle niepodobne...w sobotę była biba do rana, także tego... 

Wyszedł plastikowy hełm, zamiast fryzury.
Niebieski za to bardzo ładny.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ja tylko napisałam