Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-15, 09:35   #3541
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

a teraz mi jest głupio... nie wiem czemu Moniczka_90 dopisałaś to słowo "śmiesznie" ... my wcale nie jesteśmy jakimiś snobami, nie wydajemy tysięcy na nasze zachcianki. w tym roku nie jedziemy na wakacje, żeby za rok pojechać w podróż życia. dla mnie podróże są bardzo ważne i potrafię zrezygnować z wielu innych rzeczy, żeby tylko gdzieś pojechać... mam wrażenie, że mogłaś odebrac moje posty jako jakieś przechwałki a tak wcale nie było, bo tak jak piszę - taka podróż wiąże się dla nas z wieloma wyrzeczeniami. i wspominałam tez o tym, że nie wiem, czy te plany w ogóle wypalą...

też jak czytam o pięknych, drogich sukniach, salach czy fotografach to czuję leciutkie ukłucie zazdrości czy smutku, że mnie na to nie stać. ale to jest sekunda, bo przecież nie mam na to wpływu. fajnie, że dziewczyny będą miały rzeczy o których marzą, cieszę się ich szczęściem. i zabieram się do roboty, żeby na to wesele zarobić.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 09:37   #3542
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
jak widać trzeba zawsze brać poprawkę niestety na forum gdzie nie widzi się rozmówcy i nie słyszy jego tonu zawsze jest trudniej rozmawiać

ja też nie wiem czy będzie nas stać na jakąś ekstra podróż ale bardzo bym chciała.. niewiele okazji miałam by podróżować i zwiedzać świat... z resztą nie miejsce jest najważniejsze a towarzystwo
ano właśnie

tiaa ja jak dotąd to za granicą byłam tylko w Czechach i to nawet nie w Pradze tylko w Czeskim Cieszynie i tyle więc ja się nawet nie mam co z wami porównywać nam z TŻ zawsze się marzyła jakaś podróż-objazdówka np. po Rumunii ale to tylko marzenia na które nas nie stać więc nawet nie gadamy o podróży poslubnej
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 09:37   #3543
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Od poniedziałku miało być lepiej i co... Pochmurno i kropi... Planujemy gdzieś wyjechać od 3 sierpnia i ciekawe jaka będzie pogoda :P Staram się czytać na egzamin i oczywiście skończyło się wejściem na wizaż

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 09:39   #3544
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
To mam podobnie... Chciałabym już i ogólnie aż nie mogę się doczekać, ale z drugiej strony świadomość, że jeszcze tyle do zorganizowania, załatwienia, kupienia. Aż głowa mała!!!

Oj, mi się bardzo nie chce, ale nie myślę o tym, bo bym się rozleniwiła na maxa
też tak mam -z jednej strony bym chciała już- a tyle jeszcze trzeba czekać, a z drugiej się boję - a tu już tak blisko.

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 09:42   #3545
misia880
Zakorzenienie

Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

my mielismy plany jechac do Kenii ale.. zycie jest przewrotne, nie bedzie ani Kenii ani wspolnego mieszkania po ślubie.
wiec dziewczyny wszystkim zycze jak najlepiej ale pamietajcie, ze roznie w zyciu bywa.
my nie mamy nic, sami nie wiemy jak to bedzie..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 09:44   #3546
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
my w podróż poślubną lecimy do USA
super, tylko NY czy cos jeszcze?
Siostra TZta jedzie na road trip po USA w podroz.

My jeszcze nie wiemy, tzn ja wiem gdzie bym chciala, ale TZ nie jest przekonany do konca.

Co do wodki - my liczymy 0,5 na PARE bo Belgowie raczej nie pija wodki. DO obiadu bedzie wino, a po obiedzie jest open bar, w ktorym jest piwo i wino, wiec nie sadze, ze pojdzie wiecej...
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 09:46   #3547
Isusia91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
no wlasnie nie, kolezanka ktora by mogla i ma gust, nigdy nie ma czasu albo nie odpisuje po prostu :/
Eh ;/ wbijaj do mnie akurat nie pracuję narazie to pójdziemy obie
Stary 2013-07-15, 09:46   #3548
Opiumalfa
Zakorzenienie

Wakacje - mielismy jechac do Egiptu na nurkowanie, jak co roku, ale sytuacja polityczna jest nieciekawa i zmienilismy plany. Moja wymarzona Andaluzja na nas czeka!!! ale to we wrzesniu...
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 09:47   #3549
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
super, tylko NY czy cos jeszcze?
Siostra TZta jedzie na road trip po USA w podroz.

My jeszcze nie wiemy, tzn ja wiem gdzie bym chciala, ale TZ nie jest przekonany do konca.

Co do wodki - my liczymy 0,5 na PARE bo Belgowie raczej nie pija wodki. DO obiadu bedzie wino, a po obiedzie jest open bar, w ktorym jest piwo i wino, wiec nie sadze, ze pojdzie wiecej...
NYC samo
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 09:48   #3550
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
a teraz mi jest głupio... nie wiem czemu Moniczka_90 dopisałaś to słowo "śmiesznie" ... my wcale nie jesteśmy jakimiś snobami, nie wydajemy tysięcy na nasze zachcianki. w tym roku nie jedziemy na wakacje, żeby za rok pojechać w podróż życia. dla mnie podróże są bardzo ważne i potrafię zrezygnować z wielu innych rzeczy, żeby tylko gdzieś pojechać... mam wrażenie, że mogłaś odebrac moje posty jako jakieś przechwałki a tak wcale nie było, bo tak jak piszę - taka podróż wiąże się dla nas z wieloma wyrzeczeniami. i wspominałam tez o tym, że nie wiem, czy te plany w ogóle wypalą...

też jak czytam o pięknych, drogich sukniach, salach czy fotografach to czuję leciutkie ukłucie zazdrości czy smutku, że mnie na to nie stać. ale to jest sekunda, bo przecież nie mam na to wpływu. fajnie, że dziewczyny będą miały rzeczy o których marzą, cieszę się ich szczęściem. i zabieram się do roboty, żeby na to wesele zarobić.
Przecież ja was nie mam za snobów ! po prostu wiesz kiedy my byliśmy ostatni raz na wakacjach ? w 2008 roku na 2 tyg. w Zakopanem tak to jeździmy gdzieś tylko na weekendy bo za bardzo kochamy nasze góry żeby gdzieś nie jechać ale weekendy w górach to nie wakacje więc na wakacjach byliśmy ostatni raz w 2008 roku więc na prawdę śmiesznie mi jest w środku i głupio jak czytam o waszych urlopach za granicą... ale nigdzie nie napisałam, ze wy jesteście śmieszne ani nic z tych rzeczy więc bardzo proszę mi tutaj nie wytykać takich rzeczy.
Stary 2013-07-15, 09:48   #3551
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
NYC samo
super!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-15, 09:53   #3552
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

Też tak odebrałam to jak say hello napisała. dla wielu osób ślub wiąże się z dużym wyrzeczeniem finansowym i wieloma ograniczeniami ale ludzie jednak podejmują to żeby spełnić swe marzenia. Wiadomo że trzeba mierzyć siły na zamiary ale dla mnie taka podróż jest ważna bo ja bym mogła nie mieć wesela a tylko ślub i hop do samolotu z mężem w cudowną podróż ale tż chce wesele a założę się że za tą kasę to mielibyśmy 3-4 super wypaśne podróże dłuższe. No ale jakiś kompromis trzeba było osiągnąć żeby ten ślub w ogóle był gdyby nie dobra praca tż to nas nawet na wesele nie byłoby stać... poza tym moniczka wy macie teraz własne mieszkanko a dla wielu jest to coś nieosiągalnego i muszą się tułać po wynajmie...

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2013-07-15 o 09:54
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 09:54   #3553
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
dokładnie tak jak napisała alloffkowa - źle zinterpretowałaś moje słowa

PS. bardzo dobrze, ze ludzie mają marzenia i chcą je spełniać - my tez mamy marzenia tylko brak nam środków na ich spełnienie dlatego głupio mi się czyta o tych waszych podróżach podczas gdy my pojedziemy max. w góry
Wy macie już wspólne mieszkanko - własne,coś o czym kilka z nas może sobie tylko pomarzyć na chwilę obecną

Wiecie co słychać u misiadełko, Dotka90, Docik, ciukulady i pozostałych? Czemu Nas opuściły?

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-07-15 o 09:58
Stary 2013-07-15, 09:57   #3554
misia880
Zakorzenienie

Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

my to sie nawet po wynajmie nie mozemy bujac..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 10:03   #3555
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Znooowu pada, a ja mam z buta do pracy iść żeby oszczędzać na autobusach

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 10:03   #3556
tinyheart
Rozeznanie

Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

A ja mam w planie uruchomić kontakty i zorganizować trochę jako niespodziankę podróż poślubną do Islandi Islandia marzy się i mnie i TŻtowi... z różnych powodów ale cele da się połączyć

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 10:04   #3557
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak odebrałam to jak say hello napisała. dla wielu osób ślub wiąże się z dużym wyrzeczeniem finansowym i wieloma ograniczeniami ale ludzie jednak podejmują to żeby spełnić swe marzenia. Wiadomo że trzeba mierzyć siły na zamiary ale dla mnie taka podróż jest ważna bo ja bym mogła nie mieć wesela a tylko ślub i hop do samolotu z mężem w cudowną podróż ale tż chce wesele a założę się że za tą kasę to mielibyśmy 3-4 super wypaśne podróże dłuższe. No ale jakiś kompromis trzeba było osiągnąć żeby ten ślub w ogóle był gdyby nie dobra praca tż to nas nawet na wesele nie byłoby stać... poza tym moniczka wy macie teraz własne mieszkanko a dla wielu jest to coś nieosiągalnego i muszą się tułać po wynajmie...
każdy ma inne priorytety po prostu o czym się niejednokrotnie tutaj przekonałam
Stary 2013-07-15, 10:06   #3558
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Wiecie co słychać u misiadełko, Dotka90, Docik, ciukulady i pozostałych? Czemu Nas opuściły?
ja nic nie wiem niestety
Misiadełko miała problemy z banami, i chyba dlatego teraz nie może się tu udzielać. a z resztą nie ma pojęcia...
Stary 2013-07-15, 10:13   #3559
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Wy macie już wspólne mieszkanko - własne,coś o czym kilka z nas może sobie tylko pomarzyć na chwilę obecną

misiadelko jest zbanowana, ale u niej wszystko ok. Wiadomo jak to w życiu bywa różnie, ale wiem, że przygotowania idą do przodu

cikulada ma sesję i kilka spraw innych na głowie (pisała, że jej mama miała operację) i teraz wiem, że nie ma głowy na wizaż.

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 10:15   #3560
handzia600
perfumowe ADHD

dzień dobry

a mi robi się nie dobrze jak sobie pomyślę że to kolejny dzień poszukiwań pracy , mieszkania z teściową i innych.
Stary 2013-07-15, 10:28   #3561
ana909
Erudycja

Cytat:
A to tak źle? przecież to dopiero pierwsza wizyta a taka znajoma może też być inspirująca bo zwróci ci uwagę na suknie które nie brałaś pod uwagę.. z resztą w takiej sytuacji najwyżej poszłabym sama pomierzyła w czym się dobrze czuję co mi się podoba i potem jakbym szła z kimś byłoby łatwiej bo na pewno część sukni odpadłaby bo po pierwsze musisz się w sukni dobrze czuć! więc w tych co się czujesz źle a innym się będą podobać i tak nie wystąpisz podczas ślubu bo to nie dla ciebie...

chodzi o to ze ona albo nie odbiera tel albo nie odpisuje. Pracuje tylko w weekendy a zawsze twierdzi ze nie ma czasu. Nie moge nawet na nią liczyc a wszyscy inni pracują. Ona się odzywa tylko wtedy kiedy sama ma sprawe...

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Isusia91 Pokaż wiadomość
Eh ;/ wbijaj do mnie akurat nie pracuję narazie to pójdziemy obie

to dawaj do Warszawy za godzine koncze prace
Stary 2013-07-15, 10:28   #3562
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
my mamy 160x200 i posciel 200x220 i jest idealnie mamy bardzo duzo miejsca dla siebie, wieksze to juz 3 osobowe :P a z dzieckiem spac nie bedziemy
tez tak mowilam
teraz kolezanka urodzila niedawno i mowi ze nie ma opcji dac malenkie dziecko do innego pokoju , co innego 2 letnie

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-07-15, 10:31   #3563
201605100
Konto usunięte

Dzień dobry

podróż poślubna... powiem Wam, że ja mogłabym jechać nawet do Zakopanego(mam blisko) byle z TŻtem tylko, że ja należę do osób, które wolą wydać kasę na coś trwalszego, w tym przypadku na mieszkanie, na podróż życia będzie jeszcze czas A tż marzy się jakaś super podróż, tylko jak tak dalej pójdzie, to na nią już kasy nam nie starczy, a już mu zapowiedziałam, że kasa z kopert idzie na mieszkanie, jest nie do ruszenia (ewentualnie 1000 zł na szaleństwa w podróży poślubnej )
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 10:32   #3564
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
dzień dobry

a mi robi się nie dobrze jak sobie pomyślę że to kolejny dzień poszukiwań pracy , mieszkania z teściową i innych.
Stary 2013-07-15, 10:32   #3565
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
My mamy możliwość wziąć kościelny w plenerze w Tatrach nawet, tylko co z tego jak kościelnego nie chcemy.

Przez chwilę chciałam wykombinować cywilny w plenerze ale jest trudniej, poza tym nie będziemy slubowac w urzędzie tylko w pięknym dworku przy starym parku także ok.

.
Ja mogę mieć w plenerze ślub tam gdzie mamy wesele, tam jest ogromny park i mogą zorganizować również ślub ale my już z TŻ zamówiliśmy godzinę w kościele no i nie wiem czy nasz ksiądz by pojechał tam dać ślub, a druga sprawa to boję się, że akurat będzie padać czy coś... ale

Cytat:
my chyba zrezygnujemy z podróży poślubnej w dalsze miejsce. marzyły mi się Seszele, ale wolę przeznaczyć pieniądze na budowę i szybciej być na swoim.
W tym roku urlop dopiero we wrześniu. Planujemy wycieczkę motocyklem nad morze do rodziny bądź w góry nad jezioro Czorsztyńskie.

Wam też się nic nie chce?
Byłam rok temu w okolicach jeziora Czorsztyńskiego w Kluszkowcach tak tam pięknie

Cytat:
kochana, nie martw się, gdyby nie to że mamy w Nowym Jorku znajomego myślisz że byśmy tam polecieli?? jest kochany, bardzo nas zaprasza i sam mówi że nie na mniej niż 2 tygodnie, ugości nas, zapewni nocleg i częściowo wyżywienie. no a to ponad połowa sukcesu.

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------
Ale Wam fajnie my mamy zamiar jechać na trekking na Islandie
Ale to rok po ślubie bo ślub pod koniec sierpnia a my chcemy jechać w miesiącu lipcu bo to najlepszy czas tym bardziej, że będziemy spali pod namiotem

Cytat:
ja też, tak naprawdę to dopiero jak poznałam narzeczonego to on pierwszy mnie zabrał do Londynu i od tego się zaczeło.
dlatego nie chcemy od razu po ślubie dzieciaczka tylko pojeździć jeszcze troszkę
Ja też z TŻ wolę pojeździć i pozwiedzać a potem dopiero myśleć o dziecku

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 10:36   #3566
czekooczekolada
Zakorzenienie

Mój TŻ nie bardzo chce jechac na podroz poslubna ale i tak go wyciagne.
I zastanawiam się nad wyspany kanaryjskimi albo majorką
normalnie by mnie nie było stać na taka wycieczke, ale w koncu w kopertach się cos znajdzie na pewno, więc .. tymbardziej ze to bedzie moja pierwsza i ostatnia podroz tak daleko bo najzwyczajniej nie stac mnie na coroczne wycieczki

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-07-15, 10:40   #3567
poznanianka1990
Zakorzenienie

Hej

Dziś mam wolne Ale się wyspałam
Miałam pierwszy koszmar ślubny! Myślałam, że mnie to ominie...

Śniło mi się, że wesele było kompletnie nie udane. Nie było w ogóle pierwszego tańca, nie miałam na początku sukni ślubnej tylko jeansy i bluzkę z krótkim rękawem, suknię założyłam później (bo dopiero później mogłam ją z salonu odebrać ), koleżanki mi pomogły ją ubrać. Była to rybka z koronkowym gorsetem i gładkim dołem. Welonu nie miałam Połowy gości nie było, w ogóle potem orkiestrze się sprzęt zepsuł i ludzie po prostu zaczęli wychodzić z wesela... Masakra

aniuska, ja też się waham czy szyć, mimo, że p. Ewa ma świetne opinie... Może kupisz używaną? Ja m.in. tą opcję biorę pod uwagę.

Co do urlopu to ja mam od 29 lipca dwa tygodnie wolne (taa, ale bezpłatne - uroki umowy zlecenia ), a C. właśnie dziś pierwszy dzień poszedł po urlopie do pracy. Ale nawet gdybyśmy mieli urlop w tym samym terminie, to byśmy nigdzie nie wyjechali, bo odkładamy kasę na wesele. Ale co tam - w przyszłym roku sobie to odbijemy Chcemy jechać gdzieś w ciepłe kraje - Turcja, Tunezja, może Chorwacja albo Hiszpania Znajomy C. ma domek w Hiszpanii i wynajmuje za tanie pieniądze. C. myśli, żeby właśnie od niego wynająć i tam pojechać, ale opłaca się pojechać tam w więcej osób bo tam są w tym domku chyba 3 pokoje. No, ale podróż poślubna z rodzicami to tak chyba nie za bardzo

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

Edytowane przez poznanianka1990
Czas edycji: 2013-07-15 o 10:41
poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 10:40   #3568
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
misiadelko jest zbanowana, ale u niej wszystko ok. Wiadomo jak to w życiu bywa różnie, ale wiem, że przygotowania idą do przodu

cikulada ma sesję i kilka spraw innych na głowie (pisała, że jej mama miała operację) i teraz wiem, że nie ma głowy na wizaż.
faktycznie, zapomniałam
sądziłam, że dali już spokój misiadełko a tu znowu. Eh ktoś się na nią uwziął chyba...

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
(...)

Byłam rok temu w okolicach jeziora Czorsztyńskiego w Kluszkowcach tak tam pięknie
Możesz polecić jakiś nocleg?

Stary 2013-07-15, 10:46   #3569
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Hej

Dziś mam wolne Ale się wyspałam
Miałam pierwszy koszmar ślubny! Myślałam, że mnie to ominie...

Śniło mi się, że wesele było kompletnie nie udane. Nie było w ogóle pierwszego tańca, nie miałam na początku sukni ślubnej tylko jeansy i bluzkę z krótkim rękawem, suknię założyłam później (bo dopiero później mogłam ją z salonu odebrać ), koleżanki mi pomogły ją ubrać. Była to rybka z koronkowym gorsetem i gładkim dołem. Welonu nie miałam Połowy gości nie było, w ogóle potem orkiestrze się sprzęt zepsuł i ludzie po prostu zaczęli wychodzić z wesela... Masakra

aniuska, ja też się waham czy szyć, mimo, że p. Ewa ma świetne opinie... Może kupisz używaną? Ja m.in. tą opcję biorę pod uwagę.

Co do urlopu to ja mam od 29 lipca dwa tygodnie wolne (taa, ale bezpłatne - uroki umowy zlecenia ), a C. właśnie dziś pierwszy dzień poszedł po urlopie do pracy. Ale nawet gdybyśmy mieli urlop w tym samym terminie, to byśmy nigdzie nie wyjechali, bo odkładamy kasę na wesele. Ale co tam - w przyszłym roku sobie to odbijemy Chcemy jechać gdzieś w ciepłe kraje - Turcja, Tunezja, może Chorwacja albo Hiszpania Znajomy C. ma domek w Hiszpanii i wynajmuje za tanie pieniądze. C. myśli, żeby właśnie od niego wynająć i tam pojechać, ale opłaca się pojechać tam w więcej osób bo tam są w tym domku chyba 3 pokoje. No, ale podróż poślubna z rodzicami to tak chyba nie za bardzo

ale sen sny się tłumaczy na odwrót
Ja od dzisiaj mam urlop, łatwo można zauważyć - pogoda do d...y
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 10:53   #3570
poznanianka1990
Zakorzenienie

U mnie też pogoda do d...
W dodatku gardło mnie boli od wczoraj A @ jak nie ma, tak nie ma...

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości