|
|
#1351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXIV
Cytat:
Najgorzej to zobaczyć na kimś jak coś świetnie wygląda i przepadasz Jeansy z przetarciami wyglądają super, ale faktycznie jak są podwinięte ![]() Cytat:
Zielone szpilki mam dokładnie w kolorze tej kratki Zamszowe też powinny dać radę
|
||
|
|
|
#1352 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się, w życiu bym nie pomyślała, że te spodnie mogą tak fajnie wyglądać.
Co do kolorowej marynarki to mnie się bardzo podoba, a w tym zestawieniu z białymi spodniami wyglądasz bosko |
|
|
|
#1353 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
choć zupełnie nie w moim stylu
|
|
|
|
|
#1354 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Stradivarius, zeszłoroczna kolekcja
![]() Cytat:
Ja te jeansy z przetarciami wziełam, bo chce je nosic podwiniete; własnie je dzisiaj wymieniałam na ten sam rozmiar, ale mniejszy bo poprzednie swobodnie mogłam sciagnac bez rozpinania ich No moje zielone to te zarowe, wiec chyba jednak średnio bedą pasowac ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]() No miałam już nie wydawać, jak pooddaję, ale po marynarkę chyba musze wrócic tak mnie "woła", że szok Dziękuję No wiem, ze pastelowe kolory mi pisane, pewno dlatego, ze takam drobna, ale i ciemne uwielbiam ![]() [1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;41801642]cekinowy sweterek i kurtka choć zupełnie nie w moim stylu [/QUOTE]Dziękuję
|
|
#1355 | |
|
Zadomowienie
|
nie było niczego z waszych zamówień.
była jedna marynarka balonowa na 2guziki w rozm. S, ale kojarzyłam tylko, że ktosia poszukiwała XS ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
jakieś płaszcze u mnie wisiały w podobnym stylu, ale nie wiem, czy wśród nich Ska bo chyba były jeszcze takie bardziej w kolorze kawa z mlekiem, stąd moja niepewność a dla pewności nazwę CH masz na PW |
|
|
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Moje zielone dłuuuugo czekały na spodnie do kompletu A jeansy to miałaś typowo boyfriendowe I jaka oszczędność czasu przy zdejmowaniu Coś czuję, że jak już Cię woła ta marynarka to nie odpuścisz
|
|
|
|
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i jeansy są przecudne<3
|
|
|
|
|
#1358 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Granatowych nie ma, tylko atramentowo-czarne, bedzie tzreba sprawdzić, czy przypasują ![]() No w sumie chyba tak, ale nie o to chodzi, abym zgubiła spodnie po 5 minutach noszenia Typowe boyfriendy tez mam, ale trzymaja sie na siedzeniu jakos ![]() Tez tak myślę, ze ja nabędę ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
W brodę sobie pluję, ze nie wziełam od razu zakietu
|
|
#1359 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziś widziałam je w Poznań Plaza- kilka sztuk na bank było tylko nie wiem jaki rozmiar ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Możesz wstawić zdjęcie żakietu szmaragdowego.. |
|
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
zanabyłam taką oto czarną koszulę -zawsze się przyda
![]() była też pomarańczowa - super podkreśla opaleniznę, ale mnie jakoś nie po drodze z pomarańczem
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje :-* tym bardziej ze czrnej nie mialam ;-)
Anetko kupilas granatowa marynare? ja mialam ja w przymierzalnk ale....nie wzielam :-/
Edytowane przez gabi1234 Czas edycji: 2013-07-15 o 17:58 Powód: . |
|
|
|
#1364 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1367 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1368 |
|
catch me if I fall.
|
Fajny sweterek się pojawil w nowej kolekcji za 59 zl.
Sama kupiłam bialy, akurat tego koloru jeszcze nie ma na stronie. Polecam ![]() http://www.zara.com/pl/pl/nowa-kolek...0p1293417.html
|
|
#1369 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cori, żakiet 1 z NK mam też taki luźny, z tym że ja go nie zapinam, bo zazwyczaj żakietów nie lubię zapinać Jest bardzo fajny, bardzo lubię w nim chodzić |
|
|
|
|
#1370 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- [1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;41803312] ![]() ![]() klask i:Cori, żakiet 1 z NK mam też taki luźny, z tym że ja go nie zapinam, bo zazwyczaj żakietów nie lubię zapinać Jest bardzo fajny, bardzo lubię w nim chodzić Dziękuję coz, jutro bede po niego wracac ![]() No własnie on nie jest do tego, aby go zapinać, bo fajnie wyglada rozpiety. Patrzyłam online na te kurtki bezowe, faktycznie, pelna rozmiarówka, jednak z tego koloru co mi pod nos podsunełas jestem bardzo zadowolona
|
|
#1371 |
|
Rozeznanie
|
Ja kliknęłam wczoraj takie o to bermudy
Cena 59,90zł jest porządku i myślę,że na wczasy nad morzem będą pasować.. Planuję dobrać do nich raz dopasowany top , a raz lekko oversize i przód bluzki lekko włożyć w nie ^^ Jestem zadowolona
|
|
|
|
#1372 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny po jakim czasie wpływały wam pieniądze za zwrot?
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1374 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
od 2 do 5 dni
|
#1375 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ten pasek jest taaaki ciężki Dziewczyny odebrałam koszulę w kropki z kieszeniami i mam mieszane uczucia, czy ona ogólnie wychodzi taka duża czy ja trafiłam na jakiś zawyżony rozmiar? Tak sobie teraz myślę, że skoro już teraz mam wątpliwości to chyba lepiej ją oddać. Miałam ją od razu zwrócić ale może któraś z Was poszukuje? Rozmiar M foto w załączniku, kliknięta za 99 zł Jeansowa koszula z dziecięcego poszła od razu do zwrotu, niestety rozmiarówka zdecydowanie nie dla mnie! Torebka fuksjowa całkiem fajna ale jak otworzyłam paczkę myślałam, że się z tego smrodu przewrócę! To niby skóra krowia ale chyba jest napuszczana jakimś mega śmierdzącym barwnikiem. Podoba mi się ale przez ten zapach pomyślę jeszcze co z nią zrobię A obsceniczny top Gabi zostaje, jest naprawdę obsceniczny i dobrze, że wzięłam rozmiar mniejszy bo inaczej świeciłabym cycolkami Co nie zmienia faktu, że bardzo mi się podoba. Widziałam dzisiaj jeszcze 1 top czarny i sporo tych żółtych ![]() W ogóle oprócz tego upapranego ćwiekusa nie widziałam za bardzo wizażowych hitów, no jedynie te marynarki ceramiczne i guma balonowa chyba 1. Corii pamiętam, że jakiś czas temu pisałaś, że szkoda, że nie ma szarych ażurkowych sweterków stacjonarnie nigdzie, a ja dzisiaj w Plejadzie widziałam co najmniej dwa ale w sumie nie pamiętam jakie rozmiary. Sama kupiłam biały i jeszcze bluzo-sweterk biało-czarny więc odwołuję poszukiwania bluzy z Z na klacie. Nadal poszukuję koszuli jeansowej http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/os...6p1049806.html rozm M jak spotkacie jakimś cudem, pamiętajcie o mnie proszę
|
||||
|
|
|
#1376 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie,
Mam pytanie odnośnie tego, czy torebki skórzane, czarne shopper wrócą do sklepu w następnej kolekcji? Jak zwykle gapa ze mnie i boje sie, że juz nie uda mi się jej kupić i pozostanie mi tylko allegro
|
#1377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja swój już w marcu kupiłam
|
||
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dziewczyna na wątku pisała, że ma na zbyciu czarnego shoppera. Może cofnij się kilka stron i napisz do niej pw.
|
#1379 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Żakiet zapina się na jedną haftkę, ale kto by jej szukał Cori, gdybym nie miała kurtki khaki - to też bym ją brała bo bardzo fajna jest - a że mam dlatego myślę o beżowej ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- w piątek robiłam zwrot - kasa na koncie byłą w poniedziałek |
|
|
|
|
#1380 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Wam zamówiłam spodnie tartanowe. Dziś przyszły i jestem w nich zakochana
. A jak nie to oddam do zwężenia bo są naprawdę śliczne.Dziewczyny nadal poszukuję białej długiej kamizelki (tej którą ma Gabi) w rozmiarze S. Jeśli ktoś gdzieś zobaczy to poproszę o zakup
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

Jeansy z przetarciami wyglądają super, ale faktycznie jak są podwinięte
I masz rację, jesli na zywo powali mnie ta kratka, a spodnie beda ciut za luźne, to dam do zwężenia
Zamszowe też powinny dać radę 
choć zupełnie nie w moim stylu
tak mnie "woła", że szok 

klask i:

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)