Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-14, 21:38   #2401
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X

Cytat:
Napisane przez Yohanka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:

Hehe, mnie monoi też przyprawia o straszny ból głowy i mdłości. Mojemu TŻ bardzo się podoba, ale niestety nie dogadamy się w tej kwestii.
faceci wyczuwają silne, duszne zapachy, mój np wanilię

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Napisane przez kikilu Pokaż wiadomość
YR rozszerza działalność o antykoncepcję
tak sobie myślę, że ten żel musi też działać na komary

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 22:23   #2402
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
faceci wyczuwają silne, duszne zapachy, mój np wanilię

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

tak sobie myślę, że ten żel musi też działać na komary
Nie działa

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 08:08   #2403
basia296
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - c

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
potwierdzam, payback wyszedłby korzystniej
Juz poszło. Tu mam 2 kremy gratis i o to chodziło. Srednia za 4 kosmetyki - 30 zł.

Edytowane przez basia296
Czas edycji: 2013-07-15 o 08:12
basia296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 08:23   #2404
Agnexx
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - c

Cytat:
Napisane przez basia296 Pokaż wiadomość
Juz poszło. Tu mam 2 kremy gratis i o to chodziło. Srednia za 4 kosmetyki - 30 zł.
Hejka

Zawsze możesz anulować i złożyć nowe zamówienie
A dziewczyny mają racje - z kodem payback będzie bardziej opłacalnie

Z kodem payback mało, że masz gratis dwa kremy, to dobierasz sobie 3 gratis

Edytowane przez Agnexx
Czas edycji: 2013-07-15 o 08:25
Agnexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 08:52   #2405
basia296
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnexx Pokaż wiadomość
Hejka

Zawsze możesz anulować i złożyć nowe zamówienie
A dziewczyny mają racje - z kodem payback będzie bardziej opłacalnie

Z kodem payback mało, że masz gratis dwa kremy, to dobierasz sobie 3 gratis
Dzięki, Tym razem niech juz zostanie ,muszę pilniej czytać wątek. Będzie na przyszłośc nauczka.Tzn. mogę z tego kodu skorzystać jesli nie zbieram punktów?
Stary 2013-07-15, 09:34   #2406
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez basia296 Pokaż wiadomość
Dzięki, Tym razem niech juz zostanie ,muszę pilniej czytać wątek. Będzie na przyszłośc nauczka.Tzn. mogę z tego kodu skorzystać jesli nie zbieram punktów?
Payback musisz mieć albo bierzesz numer kogoś znajomego lub z rodziny
Ja specjalnie dla tego kodu założyłam Payback w ciągu 5 minut na ich stronie
Emailem dostałam numer, a karta przyjdzie w późniejszym czasie.
A kod jest naprawdę fajny i ważny do dzisiaj
Stary 2013-07-15, 10:27   #2407
2016070150903
Konto usunięte

hej, przepraszam, że nie uzupełniałam postów na bieżąco. właśnie nadrobiłam cały wątek i będę zaraz wklejać nowe info do postów na pierwszej stronie.

gdyby czegoś zabrakło, proszę o pw albo zwrócenie uwagi tutaj.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-15, 10:52   #2408
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
hej, przepraszam, że nie uzupełniałam postów na bieżąco. właśnie nadrobiłam cały wątek i będę zaraz wklejać nowe info do postów na pierwszej stronie.

gdyby czegoś zabrakło, proszę o pw albo zwrócenie uwagi tutaj.
Witaj Umbra właśnie się zastanawiałam, gdzie jesteś ja proszę o umieszczenie prezentu lipcowego - Krem intensywnie odbudowujący na dzień i na noc RICHE CRÈME OMEGA, bo to pytanie najczęściej się pojawia

Mam moją paczuszkę

Woda toaletowa Ode a l'Amour - fajny, ale, gdzie te porzeczki może i są, ale takie bardzo ziołowe
Woda perfumowana Iris Noir - cudowny, ale opisać go nie umiem, lekko pudrowy i dziwny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zamówienielipcowe.jpg (104,0 KB, 128 załadowań)

Edytowane przez Agnexx
Czas edycji: 2013-07-15 o 10:58
Stary 2013-07-15, 11:01   #2409
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Woda toaletowa Ode a l'Amour - fajny, ale, gdzie te porzeczki może i są, ale takie bardzo ziołowe
Woda perfumowana Iris Noir - cudowny, ale opisać go nie umiem, lekko pudrowy i dziwny

piekna paczka!
Stary 2013-07-15, 11:04   #2410
Myszkaa222
Rozeznanie

Cytat:
Witaj Umbra właśnie się zastanawiałam, gdzie jesteś ja proszę o umieszczenie prezentu lipcowego - Krem intensywnie odbudowujący na dzień i na noc RICHE CRÈME OMEGA, bo to pytanie najczęściej się pojawia

Mam moją paczuszkę

Super paczuszka
Myszkaa222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 11:13   #2411
dori7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maziunia88 Pokaż wiadomość
Powiem tak też pracuję w stacjonarce YR i prawda jest taka że są sklepy własności YR Polska i sklepy franczyzowe, w których to właściciele próbują czasami wprowadzić swoje zasady jeśli im się nie spodoba jakaś promocja, wtedy np każą dawać jakiś inny prezent za samą wizytę a nie np ten szampon bo to przecież się nie kalkuluje właścicielowi. Co sklep to inne dziewczyny jedne pracują z pasją inne po to by była praca, sama się spotkałam z opinią gdzie Pani powiedziała że ma bliżej jakiś tam sklep ale woli do nas jeździć ponieważ tam dziewczyny stoją nie podejdą a jak poprosi o pomoc to z wielką łaską odpowiedzą, jednym zależy na pracy na kliencie inni to mają w nosie taka prawda. Więc może akurat nie dziewczyny nie zadowolone z obsługi trafiły na te złe sklepy
Jeśli chodzi o obsługę, to niestety naprawdę są sklepy YR, w których jest bardzo licha. Sklep YR tam, gdzie mieszkam, odwiedzam tylko sporadycznie, bo obsługa jest mało sympatyczna, nie zachęca, nie zna się itd. Ostatnio prosiłam, żeby zadzwoniła do centrali po ulotkę zastępczą, ale usłyszałam, że to niemożliwe. A robiłyśmy z mamą zakupy na ponad 200 zł, obie mamy karty stałych klientek. Kiedyś przy mnie jakaś babka prosiła o krem bez parabenów, to dziewczyny na miejscu się zastanawiały, które ich nie mają

Na szczęście mam w okolicy pracy trzy inne sklepy YR, z czego w dwóch obsługa jest naprawdę przemiła i kompetentna Szczególnie jeden sklep mam ulubiony - babki są uśmiechnięte, świetnie przeszkolone, zawsze dobrze doradzą, tzn. nie tak, żeby wcisnąć coś najdroższego, tylko rzeczywiście odpowiedniego, żeby zadowolona klientka wróciła. Z dziewczynami z obsługi zawsze można pogadać o nowościach, nikt się krzywo nie patrzy, gdy czasem łażę po sklepie godzinę, a potem decyduję się tylko na jedną drobną rzecz. Jak chciałam kupić jeden z najdroższych kremów YR i nie byłam pewna, to bez proszenia dostałam próbki do przetestowania w domu, żebym sprawdziła przed zakupem, czy mi pasuje. Po prostu czysta przyjemność z zakupów A efekt jest taki, że np. jak teraz chcę kupić tę kredkę z limitowanki, to wolę poczekać na luźniejsze popołudnie i iść spory kawałek do mojego ulubionego sklepu, niż po prostu wpaść do tego, który mam pod nosem i mijam codziennie po drodze do domu
Stary 2013-07-15, 11:14   #2412
basia296
Zadomowienie

Cytat:

Mam moją paczuszkę

Super paczkaJa też w Ode nie czuję porzeczki. .
Stary 2013-07-15, 11:18   #2413
dori7
Zadomowienie

Cytat:
Mam moją paczuszkę

Mój ulubiony zapach YR Jest obłędny... Nie przepadam za irysową nutą w perfumach, testowałam różne irysowe zapachy, także te górnopółkowe i niszowe, ale irys od YR rządzi Dla mnie ideał na chłodną jesień i zimę!
Stary 2013-07-15, 11:21   #2414
Anex
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez glossary Pokaż wiadomość
A nie lepiej z kodem payback, a wtedy retropical jako gratis?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja zamówiłam na mamę właśnie z tym kodem i jako gratis wzięłam Retropical (samą wodę nie zestaw bo podobno zestawów nie można było brać?) i... NA POTWIERDZENIU ZAMÓWIENIA JEST A W PACZCE I FAKTURZE NIE MA Dzwoniłam ale Pani powiedziała żeby przesłać potwierdzenie zamówienia to rozpatrzą reklamację a mi coś maile do nich wracają i nie wiem w końcu czy któryś dostali Poinformowałam Panią o problemie z wysłaniem maila to powiedziała żeby próbować wysłać bo oni nie mają żadnych problemów z pocztą, a mi jakiś Deamon wraca

Udało mi się wysłąć w końcu tego malia i reklamacja w ciągu 24h została rozpatrzona pozytywnie-doślą brakującą wodę

Edytowane przez Anex
Czas edycji: 2013-07-16 o 05:59
Anex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 12:05   #2415
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Kurier do mnie dzwonił, że ma paczke, a mnie nie ma w domu dopiero jutro odbiore paczuche z poczty a jeszcze idzie do mnie Naturelle

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 12:12   #2416
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
robi się.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 13:17   #2417
201703061208
Konto usunięte

byłam wczoraj w sklepie stacjonarnym i będą wycofywane wszystkie lakiery w dużych flakonikach (są na wyprzedaży za pół ceny), zaś rozszerzana ma być seria "maluchów".
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 13:26   #2418
dori7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aisha21 Pokaż wiadomość
byłam wczoraj w sklepie stacjonarnym i będą wycofywane wszystkie lakiery w dużych flakonikach (są na wyprzedaży za pół ceny), zaś rozszerzana ma być seria "maluchów".
O, dzięki, to ja się przejdę po bordo, może jeszcze będzie To potwierdzona informacja? Trochę szkoda, bo te mini lakiery są fajne do używania od czasu do czasu, ale np. na stopy do malowania co tydzień to można się zachlastać, bo się ta mini buteleczka zaraz kończy...

BTW: kupiłam ostatnio dwa lakiery Colorama Maybelline, na szczęście w promocji 1 + 1 gratis, bo się załamałam - schną potwornie długo i okropnie się mażą, nigdy więcej... Te duże lakiery YR nie są najtrwalszymi lakierami na świecie, ale operacja malowania stóp zajmuje mi 10 minut!
Stary 2013-07-15, 13:28   #2419
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Mam paczuszkę, krem Omega, to takie masełko, posmarowałam tylko rękę, ciekawa jestem jak się będzie sprawował na twarzy

a mleczka samoopalające, mają obłędne zapachy

mój małżonek dzisiaj, znów kupiłaś kosmetyki??????? a to przecież tylko za 40 zł

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 13:34   #2420
Myszkaa222
Rozeznanie

A do mnie przyszła paczka bez prezentu który wybrałam z kodem PAYB07
Myszkaa222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 13:37   #2421
201703061208
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dori7 Pokaż wiadomość
O, dzięki, to ja się przejdę po bordo, może jeszcze będzie To potwierdzona informacja? Trochę szkoda, bo te mini lakiery są fajne do używania od czasu do czasu, ale np. na stopy do malowania co tydzień to można się zachlastać, bo się ta mini buteleczka zaraz kończy...
dowiedziałam się od miłej konsultantki YR, mi też średnio pasuje taka zmiana ponieważ nie przepadam za maleńkimi lakierami (mam wrażenie że trzeba błyskawicznie zużyć, bo zaraz zaschną).
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 14:46   #2422
glossary
Raczkowanie

Odp: Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X

Cytat:
Napisane przez Anex Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam na mamę właśnie z tym kodem i jako gratis wzięłam Retropical (samą wodę nie zestaw bo podobno zestawów nie można było brać?) i... NA POTWIERDZENIU ZAMÓWIENIA JEST A W PACZCE I FAKTURZE NIE MA Dzwoniłam ale Pani powiedziała żeby przesłać potwierdzenie zamówienia to rozpatrzą reklamację a mi coś maile do nich wracają i nie wiem w końcu czy któryś dostali Poinformowałam Panią o problemie z wysłaniem maila to powiedziała żeby próbować wysłać bo oni nie mają żadnych problemów z pocztą, a mi jakiś Deamon wraca
Mam to samo,
Pisałam o tym kilka stron temu. Mi nie kazali odsyłać potwierdzenia, powiedzieli, że gratis dotrze w tym tygodniu. Wybrałam zestaw retropical

Cytat:
Napisane przez Myszkaa222 Pokaż wiadomość
A do mnie przyszła paczka bez prezentu który wybrałam z kodem PAYB07

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
glossary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 15:21   #2423
kikilu
Raczkowanie

Odebrałam właśnie paczkę z poczty, jest zdewastowana z zewnątrz jest trochę karton paczki pogięty, ale nie sądziłam że w środku będzie taka masakra. Powiedziałam babce na poczcie, że paczka wygląda jakby ktoś na nią usiadł i zapewniła mnie, że nic się z nią nie stało, nic nie przeciekało więc wzięłam ją i w domu otwieram, a tam wszystkie produkty w kartonikach wyglądają jakby były zmiażdżone, folie poodklejane na brzegach, szampon wylany. A niektóre produkty miały iść na prezent. Nie wiem co z tym zrobić, podobno YR zwraca kosmetyki z takich zniszczonych paczek, no właśnie, podobno, bo ja nigdy wcześniej nie miałam takiej sytuacji. Wiecie co mam zrobić? Zadzwonić, napisać, trzeba przesłać zdjęcia?
kikilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 15:30   #2424
Namalei
Raczkowanie

Cytat:
Odebrałam właśnie paczkę z poczty, jest zdewastowana z zewnątrz jest trochę karton paczki pogięty, ale nie sądziłam że w środku będzie taka masakra. Powiedziałam babce na poczcie, że paczka wygląda jakby ktoś na nią usiadł i zapewniła mnie, że nic się z nią nie stało, nic nie przeciekało więc wzięłam ją i w domu otwieram, a tam wszystkie produkty w kartonikach wyglądają jakby były zmiażdżone, folie poodklejane na brzegach, szampon wylany. A niektóre produkty miały iść na prezent. Nie wiem co z tym zrobić, podobno YR zwraca kosmetyki z takich zniszczonych paczek, no właśnie, podobno, bo ja nigdy wcześniej nie miałam takiej sytuacji. Wiecie co mam zrobić? Zadzwonić, napisać, trzeba przesłać zdjęcia?
Ja tak miałam, napisz maila, powidz co się stało, podaj nr zamówienia i wymień uszkodzon kosmetyki. Mi odesłali wszystko co się rozlało albo było zalane. Zdjęć nie chcieli.
Namalei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 15:33   #2425
kikilu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Namalei Pokaż wiadomość
Ja tak miałam, napisz maila, powidz co się stało, podaj nr zamówienia i wymień uszkodzon kosmetyki. Mi odesłali wszystko co się rozlało albo było zalane. Zdjęć nie chcieli.
Dziękuję a odsyłałaś im produkty? Bo jak mam latać z nimi na pocztę z powrotem i odsyłać na swój koszt, to przeboleję.
Stary 2013-07-15, 15:38   #2426
Namalei
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję a odsyłałaś im produkty? Bo jak mam latać z nimi na pocztę z powrotem i odsyłać na swój koszt, to przeboleję.
Nie, nic nie odsyłałam
Namalei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 18:23   #2427
mollina
Raczkowanie

Co sądzicie o tym mleczku http://www.yves-rocher.pl/twarz/prze...eczko_do_ciala ? Czy ktoś używał ?
mollina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 19:01   #2428
kikilu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Namalei Pokaż wiadomość
Nie, nic nie odsyłałam
Dzięki, już otrzymałam odpowiedź z prośbą o napisanie, które produkty uległy zniszczeniu, opisałam tylko te w kartonowych pudelkach, bo pozostałe po umyciu będą w pełni zdatne.
Stary 2013-07-15, 19:07   #2429
marychanka
Raczkowanie

Hej mam pytanie czy z kodem KROK3 przesyłka jest darmowa od 39 zł? Bo u mnie pisze, że od 99 i nie chce się zmienić
marychanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 19:10   #2430
reneee12
Raczkowanie

Ja mam inny problem , paczka wyslana 10.07 przez dwa dni nie bylo jej na stronie poczty polskiej , wyswietlal sie komunikat ze brak przesylki . Napisalam do boku , odeslali ten sam numer nadania ktory mialam jako poprawny. Przesylki nadal nie ma ani u mnie ani na stronie Poczty. Pisac do nich 2 raz?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości