|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Cytat:
podeślij mi linki jak masz coś fajnego ja mam tylko fiolet z bielą, obrusy beda białe. Jejku jakbym takie dwukolorowe znalazła to byłoby super ! Ale nigdzie takich nie widziałam. Musze obczaić co to jest rafia Paula a skąd tyle diamencików wziąć ? ![]() Wiolinka a tulipany we wrześniu są w ogóle? |
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
wezwałyście mnie więc i jestem
![]() przygotowania na finiszu, teraz tylko trzymam kciuki za dobrą pogodę bo coś się paskudzi... |
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do serwetek, to część poniżej (nie wiem, czy wszystkie mi się na raz zmieszczą).. |
|
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
i część druga, wybaczcie, że jedno pod drugim. Mam jeszcze kilka innych, ale nie wiem czemu nie chcą się załączyć. Może dlatego, że mają rozszerzenie bmp?
|
|
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochane moje, ostatnio nie mam czasu na wizaż (dziwne to, wiem). Od tygodnia urzęduje u mnie siostrzenica, a poza tym po pracy mam oczy tak przemęczone, że ostatnie o czym myślę to komputer. właśnie ciasto mi się ugotowało, zamiast upiec To chyba przez ten przepalony piekarnik
|
|
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
My byliśmy dziś na plaży i nawet nas opaliło - czasami myślę, że ktoś jak spaliśmy wywiózł nas do innego kraju Choji - za pogodę trzymam kciuki, ale niczym się nie martw, co będzie to będzie - na to nie masz wpływu. Miej uśmiech na twarzy i życzę wszystkiego co najlepsze! żebyście całe życie kroczyli trzymając się za ręce Kurcze, ja to nie mam żadnych zdolności ani chęci dekoratorskich i cieszę się, że hotel zajmował się tym wszystkim. Nunny - a te serwetki to rzeczywiście mogą wyglądać fajnie jak będą naprzemienne. Czarnula - to ja myślałam, że wy obydwoje z przebojami. A jak tam wasza córeczka się chowa? Pewnie oczko w głowie rodziców ![]() Kate - no tego jeszcze nie było, żeby któraś "gotowała" ciasto
|
|
|
|
#1447 |
|
Zadomowienie
|
Nunny --> nie mam pojęcia czy są one we wrześniu, musiałabyś popytać pań w kwiaciarni... a takie diamenciki, koraliki kryształki itp (a może nawet i serwetki)to pełno na allegro znajdziesz ja też takie zamawiałam
u mnie będą albo same serwetki amarandowe albo amarand z białymi naprzemian, jeszcze sama nie wiem, musze zobaczyć na zywo jak to będzie wyglądałoChoji --> trzymamy kciuki, pamiętaj pogoda nie jest najważniejsza tylko Wy sami pózniej oczywiście czekamy na relacjeKate --> ja zrobiłam dziś ciasto takie które nie trzeba piec (cóż za wygoda co nie hehe |
|
|
|
#1448 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Choji wszystkiego wspaniałego !!!!!
![]() talk udanego wyjazdu i lepszego życia
|
|
#1450 |
|
Zadomowienie
|
Halo, halo co tu dziś tak cicho? melduje że dziś równe 2 tyg
Siedze dzis od rana na telefonie i wydzwaniam do moich gości, bo większa połowa nawet nie raczy poinformować czy przybedzie czy nie a dziś mija termin na potwierdzenie ehhh |
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja spędzam samotną sobotę, bo mąż pojechał do rodziców coś im tam pomóc i od rana go nie ma. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam z pracy... i cały dzień marzyłam o tym, żeby się położyć i spać...
Wiolinka - ale fajnie, tylko dwa tygodnie szkoda, że goście tacy nieodpowiedzialni, chyba każdy rozumie, że w dzisiejszych czasach to koszty
|
|
|
|
#1453 |
|
Zadomowienie
|
Ale dzisiaj brzydko na zewnątrz
wrrr Małgosiu: też nie rozumiem takich ludzi, po co zwlekać z odpowiedzią lub nie udzielić jej wcale? Powiem wam ze do niektórych sie nawet nie dodzwoniłam, bo pewnie pozmieniali numery czy coś ehhh brak słów ![]() Lece obczaić swoją szafe i powoli zaczne się zbierać na te chrzciny miłej niedzieli Kochane
|
|
|
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam wczoraj na panieńskim. Wróciłam, żyję, było fajnie
|
|
|
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- u mnie też dziś się zachmurzyło i troszkę ochłodziło ... ale nadal jest bardzo przyjemnie |
|
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Cześć
![]() Pogoda fatalna, aż nie chce się z domu wychodzić. Mam nadzieje, że od jutra będzie cieplej. No i tydzień urlopu już nam minął ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1457 |
|
Wtajemniczenie
|
Też czekam na słoneczko coś zaczyna wyzierać za chmurek
![]() Dzisiaj byłam w poradni pierwsze spotkanie za nami, a byliśmy z tż-tem tylko we dwójkę dobrze, że długo to spotkanie nie trwało bo bym tam padła. We wtorek mam mieć fryzurę ślubną a nie mam jak na razie pomysłu ;/ Szukam inspiracji na te moje długie kłaki ale nic ciekawego nie znajduje. Chodzi o to, że nie mogę mieć całkiem spiętych a całkiem rozpuszczonych też nie bo wtedy zasłonię moje koronkowe plecy Może coś uda mi się z fryzjerką wykombinować. |
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie, że się nie odzywam, ale nie mam na nic czasu
Ostatnie odwiedziny u rodziny, ostatnie załatwienia bo to już pojutrze! Powoli robię listę rzeczy do zapakowania , bo jutro już trzeba się zapakować, kupić funciaki itd... Dodatkowo doszkalam moją siostrę dzisiaj, bo ona ma się jeszcze przez miesiąc zająć firmą za nas... No na nic czasu... Mam nadzieję, że jutro jeszcze wskoczę do Was napisać, a jeśli nie, to pewnie dopiero z Anglii, kiedy bd miała dostęp do neta... ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- PS Jak na złość dorwało mnie przeziębienie jeszcze , a po grillu czwartkowym do dzisiaj boli mnie żołądek, mam nudności itd... Nie wiem czy się nie zatrułam .. Oby przeszło! bo TŻa tez męczył żołądek przez 2 dni. Z tym, ze jemu przeszło, a mnie nie...
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Talk, jak będziesz miała angielski numer to się odezwij
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz
blue - wyślij mi Kochana na FB swój nr brytyjski
Ja jutro pewnie jeszcze tam zaglądnę, to sobie go od razu zapiszę na tel
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz
Talk - jeśli już się nie "zobaczymy" przed twoim wylotem, to życzę udanego lotu i wszystkiego najlepszego na nowej drodze hehe trzymajcie się tam, ale jakoś się o was nie martwię bo wiem, że sobie poradzicie
Siempre - ja myślę, że fryzjerka coś ci doradzi A u mnie słoneczko znów świeci i jest pięknie
|
|
|
|
#1462 |
|
Zadomowienie
|
A ja padam
wróciłam taka zmęczona, z bólem głowy ide się kłaść spać... imprezka udana, mały solenizant nawet grzeczny, w kościele dał swój ,,koncert" przez chwile![]() Małgoś: dokładnie tak samo myśle i uważam jak ty, też wole znać odpowiedz wcześniej nawet tą odmawiającą przybycie...przecież wiadomo że się człowiek nie obrazi ani nic z tych rzeczy no ale cóż jeszcze jutro podzwonie do paru osób, bo wieczorem jedziemy do kucharki z ostateczną liczbą gościTalk: wszystkiego co najlepsze w nowym miejscu zamieszkania, nie zapomnij tam o nas |
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Wiolinka - szkoda, że tak wcześnie musicie podać ostateczną liczbę gości, ja zmieniałam dzień wcześniej, a potem nie doleciało dwoje znajomych i tego też mi nie policzyli, więc to był duży plus ...
|
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaalk - udanej podróży, będę tęsknić. Nie zapomnij tam o nas, krakowskich biedakach
|
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
Ja dzisiaj spałam jak zabita... Niedawno się obudziłam , wszamałam śniadanko i zaraz się ubieram i zabieram za robotę. Trochę sie adrenalinka pojawia, ale raczej spokojnie póki co jutro o 11:15 chyba wylatujemy... Postaram się dac znac z anglii jak najszybciej, ale nie wiem kiedy będe miała neta... Może napisze np do Blue albo Pauli sms-a to przekażą Wam pierwsze wieści hehe buziaki!!!!!!!!! Będę tęsknic!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#1466 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ach co za cudowny weekend, byliśmy nad morzem pod namiotami. Jest piękna pogoda cały czas, żeby takie było całe lato i kolejne również![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() Choji wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia , gratulacje . Czekam na relacje .Talk i jak tam na wyspach? Wszystko wyszło po Waszej myśli?
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula - Talk jeszcze nie wyleciała... opuszcza PL jutro.
Gdzie byliście pod namiotami? u nas też było pięknie, dziś już bardziej pochmurno, ale nadal bardzo ciepło |
|
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byliśmy w Kornwalii między innymi w St Ives czy Penzance czy w Praa Sands beach, u nas jest nadal upał i niebo bezchmurne . Oby jak najdłużej
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2013-07-15 o 13:19 |
|
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Również Was czytam od jakiegoś czasu i postanowiłam się odezwać ![]() Uprzedzę Wasze pytania. Jestem Sabina, jestem z moim TŻ od 2 lat, jeszcze nie jesteśmy zaręczeni, ale wstępnie sobie rozmawiamy, że chcielibyśmy wziąć ślub za 2/3 lata
|
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Talk, wysłałam Ci wiadomość na fb
![]() Hej dziewczynki urlopu ciąg dalszy szkoda tylko, że pogoda się popsuła. Bajka, witaj czyżby Sanok? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

podeślij mi linki jak masz coś fajnego
Paula a skąd tyle diamencików wziąć ? 

To chyba przez ten przepalony piekarnik

Ostatnie odwiedziny u rodziny, ostatnie załatwienia bo to już pojutrze!