|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() To pod koniec miesiąca to bedzie prenantalne?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wiec weź sie w garść i racjonalnie myśl! I pamietaj..na nas też przyjdzie czas!!! Ja wrocilam wczoraj wieczorem z namiotów. Fajnie było , odpoczełam mimo ze to tylko 2.5 dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4144 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Oby jej się poprawiło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zastanów się jeszcze... bo jak czytam Wasze posty,ze zwijacie się z bólu... to sobie to tylko wyobrażam... ja miałam tak kilka razy,ale podejrzewam że moje bóle chowają się do Waszych... A dla męża baty ![]() ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do męża to ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
Zakorzenienie
|
rece mi opadają..mam wrażenie ze on wierzy ze 'chcieć' wystarczy i już zajdę w ciąże. Ba..nawet wytrusku nie trzeba do tego!
Musze sie głeboko modlić..o wiatropylność! |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4148 |
Zakorzenienie
|
Dzęki dziewczynki za słowa wsparcia... Przy was wszystko wydaje się łatwiejsze.
PSzczoua niedługo będziesz już tulić maluszka ![]() ![]() ![]() Cebulova ![]() ![]() Linka nie odwołuj laparo. Musisz sobie pomóc z bólem @ ![]() ![]()
#4149 |
Zakorzenienie
|
piszecie mi zebym nie rezygnowała z laparo...wolałabym wrócić do antyków jeśli chodzi o ból..a nie kazała się kroić
|
![]() ![]() |
![]() |
#4150 |
Raczkowanie
|
A nie uważasz że antyki tylko odwleką to co nieuniknione? W końcu chcesz mieć dziecko, i kiedyś znowu odstawisz antyki i problem znowu wróci, nie lepiej mieć to z głowy teraz? Rozumiem że boisz się zabiegu itd, ale to ma Ci pomóc....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Zakorzenienie
|
Tylko ze po zabiegu trzeba się bzykać...a z podejsciem obecnym to chyba raz na 2 tygodnie to za mało ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja myślałam że mój TŻ jest tego świadomy, ale okazało się że nie, myślał, że to bez różnicy kiedy będziemy się kochać i że wystarczy raz i będzie ciąża (w końcu tyle wpadek jest) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
Raczkowanie
|
jedno jest pewne, jak już kiedyś dziewczyny pisały, nie ma co Go straszyć rozstaniem/kochankiem etc... na spadek libido mają wpływ różne rzeczy, między innymi stres... a próbowałaś go budzić, tak wiesz... zaczepiając go
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Wtajemniczenie
|
AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
To wychodzi na to ze tylko ja tu mam obsesje?? Ze to tylko ja wariuje i sobie tylko ja wmawiam objawy... a wszystkie z watku sa spoko nic sobie nie wmawiaja, tylko ja zla ? Jestem ciekawa jak wiekszosc z was by sie zachowywaly jak by nadchodzila data straty aniolka czego wogole nikomu niep zycze nawet najgorszemu wrogowi. Zreszta nie wazne to ja man przeciez obsesje... ale najwazniejsze ze wyszlo co o mnie sadzicie... i strasznie mnie to boli bo myslalam zupelnie inaczej... a tu wyszlo napisze w skrocie ze macie mnie za zaklamana wariatke... a ja wlasnie tutaj czulam sie ok i wiedzialam ze moge byc z wami szczere i wszystko wam powiedziem... ale co tam nie wazne.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4156 |
Zakorzenienie
|
??
Niestabilna, ale o co Ci kaman? Laski Cię tylko na ziemię trochę sprowadzają, dla Twojego własnego dobra, bo widać, żeś mocno nakręcona ... Każda z nas się nakręca, ja czasem jeszcze też, ale widzę, że nie tylko ja u Ciebie widzę zbyt dużo emocji. To Cię zabije! i tylko o to nam tutaj chodzi. A no i dzień dobry, znaczy dla kogo dobry .. od rana się w pracy wk .., po południ nażarłam się marcepanu i brzuch mnie boli, już nie wiem czy od marcepanu czy z nerwów. @ idzie, bo plamię. To tyle, przeleciałam Was na szybko ale się może iwęcej spiszę w domu .. To tyle na razie ![]()
#4157 |
Zakorzenienie
|
Re: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
A teraz niestabilna to juz nnie wku... A co Ty jedna taka jestes? Wyobraz sobie, ze ja musze przejsc przez to 2 razy bo 2 razy poronilam, ale ofiary z siebie nie robie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4158 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-07-15 o 16:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4159 |
Zakorzenienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Uuuu widzę,że atmosfera się zagęszcza więc swoje przemilczę i postoję z boku:-*
#4160 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Lekarka nazwala to usg I trymestru... Wiec w sumie nie wiem. Ja robie badania na nfz a wieku łapiącego
się na usg prenatalne nie posiadam, wiec to sie okaze co oni mi tam zrobia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja jestem załamana od wczoraj, bo mój mąż na biwaku zgubił obrączkę w jeziorze. Byliśmy dziś u złotnika, zrobienie nowej prawie tysiąc zł. Już pal licho pieniadze, ale bardziej mi tu o symbolikę chodzi. W końcu właśnie tę zakladalam mu podczas uroczystosci, to ta miala ogromne znaczenie. Jest mi smutno i to bardzo. W nocy spać przez to nie mogłam. ![]()
![]() |
#4161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pech z tą obrączką ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
Wtajemniczenie
|
AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Moze bedzie lepiej jak sie usune z tego forum... chodzilo mi o to ze wszystkie albo wiekszosc mawia sobie objawy swiruje i takie tam a ja za to dostaje po glowie... nikogo nie chcislam urazic jezeli tak sie stalo to przepraszam...
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
no, jestem w domu i moge wiecej napisac
![]() linka ty babolu idz na ta laparo i nie szalej, a Ty cebulowa masz za zadanie ja za kudly zawlec do szpitala jak nie bedzie chciala ![]() ![]() cebulova brawo za nozki, raczki i nosek!!! ![]() ![]() ![]() ![]() iza a jak u Ciebie z bzukankiem? mozesz juz? pytalas lekarza? niestabilna jeszcze raz sie do Ciebie odniose. ogarnij sie i nie pisze w tym momencie o fakcie nakrecania, ale o fakcie wiekszego dystansu do siebie, bo boje sie, ze pozniej skonczy sie tylko na tym, ze kazda tutaj bedzie Ci kiwala glowka, bo ktokolwiek bedzie sie bal zwrocic Ci uwage. nie jedna z nas byla juz tu ustawiana do pionu, nikt sie o nic nie gniewal. od przyjaciol tez wymagasz, zeby Ci przyklaskiwali i klamali w zywe oczy, tylko dlatego, ze nie chcesz uslyszec prawdy? ja wole szczerosc... |
![]() ![]() |
![]() |
#4164 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Nie sądzę Iza, oni tam raczej zrobią mi wszystkie pomiary.
#4165 |
Zakorzenienie
|
Niestety dalej się nie przytulamy,bo na ostatniej wizycie oboje zapomnieliśmy zapytać o to lekarza.Skleroza w takim wieku
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-07-15 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4166 | |
Wtajemniczenie
|
AW: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Zakorzenienie
|
Niestabilna, nie popadaj ze skrajności w skrajność ..
Po to jesteśmy tutaj, żeby się wzajemnie wspierać, a wspieranie czasem polega na takim przysłowiowym kopie w tyłek. Chcemy po prostu, żebyś postarała się spokojniej podejść do starań, bo nerwy w niczym Ci nie pomogą a wręcz przeciwnie. Zobacz na 1 stronie ile tutaj jest aniołkowych mam, każda z nich miała chwile słabości, każda przeżywała, każda to nadal robi i czasem się pożali, ale żadna nigdy nie wypominała innym, że z tego powodu jest lekceważona. Są też staraczki, które mają za sobą multum nieudanych cykli, jest Kwicia, której lekarze dają szansę tylko z invitro, jest Lady, która boryka się z endometriozą, jest Linka, która zaraz idzie na laparo, żeby sprawdzić co się dzieje, jest Monini, która jest po pierwszej nieudanej inseminacji, ile z nas ma problemy z prolaktyną, z tsh, z innymi sprawami .. wszystkie mamy chwile słabości i się nawzajem wspieramy ale i besztamy. I żadna się nigdy na to nie obraziła. Potrzeba Ci trochę cierpliwości, bez tego będzie Ci bardzo trudno. Ehh Linka, a dla Ciebie włąśnie mam kopa w tyłek, żadne tam rezygnuję! Laparo robisz przede wszystkim dla siebie, nie dla męża ani dziecka. Dla siebie, żeby sprawdzić co się dzieje, żeby przestać cierpieć! No i nie wiem co jeszcze chciałam, jestem zmulona dziś, mam pmsa, źle mi, spać mi się chce i w ogóle dupa. Dziękuję, że trzymacie kciuki za nieprzyjście mojej @ ale ja już ją czuję w kościach i już..
#4168 |
Zadomowienie
|
na szybciocha daje znac, ze po wizycie wszystko dobrze
![]() szyjka sie nie skraca, nie rozwiera... serduszko bilo az milo ![]() wizyta bez usg bo mialam robione tydz temu. mam odstawiac luteine powoli zlecone morfologia, mocz i hbs no i konsultacja kardiologiczna mnie jeszcze czeka bo kiedys mialam od rodzinnego skierowanie do kardiologa ze wzgldu na cisnienie (nie przeszlo ze syndrom bialego fartucha ![]() ![]() przepraszam, ze bez cytowania ale wpadlam na kompa dac tylko znaka jak po wizycie dziekuje bardzo Wam za kciuki - jak zwykle nieodzowne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4169 | |
Wtajemniczenie
|
AW: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4170 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale po ptokach... @ przyszła dziś nad ranem więc zdycham, dop teraz mam trochę sił żeby napisać. Resztę dnia siedziałam w kucki i zdychałam na zmianę ze snem. Tak mnie męczy, wykańcza, że w końcu padam na ryj i zasypiam ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale mam w☠☠☠☠ dzisiaj, najchętniej wyskoczyłą bym z okna albo dźgnęła kogoś nożem ! a TY piszesz jeszcze głupoty. Mój Tż też sobie olewał, zmęczony przychodził i marudził i nie chciał. Pogroziłam mu, że jak on mi nie da to sobie znajdę kogoś kto mi z chęcią dzidziola zrobi i o! Jak znów mnie wkurza to go po dupie trzaskam i parę razy pogryzę, ściągam mu gacie i nie ma to tamto! Ja z każdą @ mówię, że już dłużej nie dam rady, a dziś mówię ☠☠☠☠☠☠☠Ę DAM RADĘ ![]() I rób tą laparo bo jak cię dorwę w swoje łapy to ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja to się nie nakręcam i nie lamętuję??? of course za każdym już teraz 19 razem ![]() ![]() I przysłowie na dziś: TAM GDZIE ZACZYNAJĄ SIĘ RACJE KOŃCZĄ SIĘ RELACJE! ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
A ja Cię nie nienawidzę ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Iza- proszę zmień mi nr cyklu na 1 str, na następny Przepraszam, za to, że się uniosłam i nabluzgałam tutaj ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.