Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-15, 12:07   #4141
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość
Dziękuje za kciuki. Wszystko w porządku. Dzidziol piękny, są rączki, nóżki trzymal wysoko w górze :p widzialam nosek. Cudo P. Doktor nie zmierzyla go, ale pod koniec miesiaca mam usg w szpitalu, takie dokladniejsze to wtedy wszystko pomierza.
Magbes, dla Ciebie tez
Nuna, biedna ta Julcia, oby z czasem jej przeszla ta wrazliwosc.
Pszczoua gratki za 31tc.
Nie mogło być inaczej

To pod koniec miesiąca to bedzie prenantalne?

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 12:27   #4142
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
Mru- jedziemy na tym samym wózku. Dziś cisza i spokój @ dziś nie będzie bo bolą mnie dalej piersi... Zwykle przed samą @ przestają na parę godzin przed
a mi ból piersi zawsze przechodzi w 2dc dopiero zawsze było w 1dc a od kilku cykli musze czekać aż do 2...
Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Ano ..
A masz jeszcze biały glut? W ogóle ile dni przed @ znika Wam biały glut?
Bo miałam wrażenie, że mi już zniknął a dziś go jakby więcej ..
u mnie zawsze biały klut znika już kilka dni przed @ i robi się taki zołtawy , jakbym popuszczała na wkładkę :P wtedy wiem ze idzie @ tj. niby nadal mokro ale kolor inny

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Ja sobie zdaje z tego sprawe.
ale nie wiem czemu mialambym oczekiwac od was ze mi powiecie ze to objaw ciazy jezeli cos pisze...
Myslalam ze to forum jest po to zeby sie tez wymieniac obserwacjami... wszyscy pisza a jak napisze to juz od was czegos oczekuje? Nie wiem w takim razie pomylilam fora.

Mam wrazenie ze nie jestem tu mile widziana...
Santom i reszta ma rację. Od poczatku wkrecasz sobie bardzo mocno objawy..od zasłabnięć po przypadkową pomyłkę w szpitalu a to cie mocno wykańcza. Jesteśmy wszystkie od wspierania od wybijania czasem tych wkretek bo każda z nas to przechodzi/przechodziła i już do tego z dystanem podchodzi. Ja i każda z nas na poczatku kazdy objaw brała za objaw ciązowy i doskonale Cie rozumiemy.Czasem wylewamy sobie na wzajem zimny kubeł wody..ale to też jest forma wspierania. Więc nie obrażaj się , nie wkurzaj...z nami i tak zycie staraczki jest łatwiejsze
wiec weź sie w garść i racjonalnie myśl!
I pamietaj..na nas też przyjdzie czas!!!

Ja wrocilam wczoraj wieczorem z namiotów. Fajnie było , odpoczełam mimo ze to tylko 2.5 dnia I na koniec dnia tak bardzo sobie zepsułam humor ze głowa mała. MOj cudowny mąż ( dodam ze jestem przed owulacją) zasnał..ze zmeczenia. Tak bardzo sie wsciekłam ze postanowiłam odłować laparo. Po co mi operacja? Ja nie jestem wiatropylna. Nie dość ze go wiecznie ma ma , bywa tylko w weekendy to jak jest jest wiecznie zmeczony/dotleniony ze zasypia. Zrobiłam awanturę dziś rano lącznie z tym ze stąd biora się zdrady i sex z wibratorem...przeprosił i obiecał ze choćby na spiąco to wiecej nie bede narzekac...ja nie wiem już co mam robić. Gów* !!!
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 12:39   #4143
07_Pati_07
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
a mi ból piersi zawsze przechodzi w 2dc dopiero zawsze było w 1dc a od kilku cykli musze czekać aż do 2...

u mnie zawsze biały klut znika już kilka dni przed @ i robi się taki zołtawy , jakbym popuszczała na wkładkę :P wtedy wiem ze idzie @ tj. niby nadal mokro ale kolor inny

Santom i reszta ma rację. Od poczatku wkrecasz sobie bardzo mocno objawy..od zasłabnięć po przypadkową pomyłkę w szpitalu a to cie mocno wykańcza. Jesteśmy wszystkie od wspierania od wybijania czasem tych wkretek bo każda z nas to przechodzi/przechodziła i już do tego z dystanem podchodzi. Ja i każda z nas na poczatku kazdy objaw brała za objaw ciązowy i doskonale Cie rozumiemy.Czasem wylewamy sobie na wzajem zimny kubeł wody..ale to też jest forma wspierania. Więc nie obrażaj się , nie wkurzaj...z nami i tak zycie staraczki jest łatwiejsze

Ja wrocilam wczoraj wieczorem z namiotów. Fajnie było , odpoczełam mimo ze to tylko 2.5 dnia I na koniec dnia tak bardzo sobie zepsułam humor ze głowa mała. MOj cudowny mąż ( dodam ze jestem przed owulacją) zasnał..ze zmeczenia. Tak bardzo sie wsciekłam ze postanowiłam odłować laparo. Po co mi operacja? Ja nie jestem wiatropylna. Nie dość ze go wiecznie ma ma , bywa tylko w weekendy to jak jest jest wiecznie zmeczony/dotleniony ze zasypia. Zrobiłam awanturę dziś rano lącznie z tym ze stąd biora się zdrady i sex z wibratorem...przeprosił i obiecał ze choćby na spiąco to wiecej nie bede narzekac...ja nie wiem już co mam robić. Gów* !!!
nie odwołuj laparo ale rozumiem twoją wściekłość, bo ja też już czasami nie mam siły, nie chcę żeby starania się o dziecko było jakimś przykrym obowiązkiem, a przyjemnością, a mąż potrafi cały wieczór przed komputerem przesiedzieć
07_Pati_07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 12:43   #4144
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
dzien dobry
ja tez na szybko dziewczynki, rowniez chce prosic o kciuki za dzisiejsza wizyte mam ja po 15.
3mam mocno!

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Witam kochane. Pisze na szybko póki mała śpi i może coś nadrobie

U nas była masakra... Jeszcze tak źle nie było... Bałam się o małą jak nie wiem... Byliśmy wczoraj u teściów. Mała tam nie chciała w ogóle spać. Non stop wisiała na cycku a teściowa-głodna, głodna, ona głodna. Nieee. Nie glodna... Tak potrzebowała bliskości, bo wdg mnie się bała... Czuła obce miejsce obce zapachy... Jak wracaliśmy to w aucie dostała takiego szału, że masakra... Do tego doszła kolka, bo zapomniałam o delicolu... Nie pomogła rurka antykolkowa, nie pomogły potem kropelki.. Spała na mnie.. usnęła o 1 i do 3 na mnie... Potem ją udało się odłozyć... W życiu tak nie wrzeszczała... Na końcu kompletnie oslabła i juz nie miała sił płakać.... Tak mi jej szkoda było... Nie wiem, czy ona będzie taka wrażliwa na nowe bodźce??

Niestabilna ja też się zgodzę z santom... Niby się nie nakręcasz a to jest ciągle w tobie... Wiem, że może boleć, że innym się udaje, a Tobie nie, ale na każdą przyjdzie pora

Kciuki za dzisiejsze wizyty.

Ciekawe jak tam kocurek
Ojejku... tak mi szkoda Twojej Julci jak o Niej piszesz..
Oby jej się poprawiło

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Gratuluje

Dziewczyny kiedy poczułyscie ruchy?Ja w sumie od 14 tc czuje takie "pykanie"i bąbelki,ostatnio doszło dość intesywne przelewanie.Wydaje mi się że to maluszek ale ręki nie dam sobie uciąć że to jednak nie jelitaJuż tak czekam na tego 1 kopniaka
16/17 tydzień zaczęły się nie regularne

Cytat:
Dziękuje za kciuki. Wszystko w porządku. Dzidziol piękny, są rączki, nóżki trzymal wysoko w górze :p widzialam nosek. Cudo P. Doktor nie zmierzyla go, ale pod koniec miesiaca mam usg w szpitalu, takie dokladniejsze to wtedy wszystko pomierza.
Magbes, dla Ciebie tez
Pszczoua gratki za 31tc.

Cytat:

Linka,a czy to laporo nie miało Ci przy okazji pomóc przy bolesnych @?
Zastanów się jeszcze... bo jak czytam Wasze posty,ze zwijacie się z bólu... to sobie to tylko wyobrażam... ja miałam tak kilka razy,ale podejrzewam że moje bóle chowają się do Waszych...

A dla męża baty i oby faktycznie była poprawa..

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 12:50   #4145
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Moim zdaniem również nie powinnaś odwoływać badania.

Co do męża to

Stary 2013-07-15, 12:56   #4146
Linka1984
Zakorzenienie

rece mi opadają..mam wrażenie ze on wierzy ze 'chcieć' wystarczy i już zajdę w ciąże. Ba..nawet wytrusku nie trzeba do tego!

Musze sie głeboko modlić..o wiatropylność!
Stary 2013-07-15, 13:01   #4147
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluje

Dziewczyny kiedy poczułyscie ruchy?Ja w sumie od 14 tc czuje takie "pykanie"i bąbelki,ostatnio doszło dość intesywne przelewanie.Wydaje mi się że to maluszek ale ręki nie dam sobie uciąć że to jednak nie jelitaJuż tak czekam na tego 1 kopniaka
ja 17/18 miałam nieregularne
Cytat:
Magbes, dla Ciebie tez
Pszczoua gratki za 31tc.
dobrze, że na wizycie wszystko ok

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 13:10   #4148
nuna2
Zakorzenienie

Dzęki dziewczynki za słowa wsparcia... Przy was wszystko wydaje się łatwiejsze.

PSzczoua niedługo będziesz już tulić maluszka I powiem Ci, że chociaż poród dał w d*** chociaż uważam, że następnym razem dam komuś w łape za znieczulenie, to chwila kiedy dają maluszka.... Nie do zapomnienia... Zapamiętasz tą chwilę

Cebulova

Linka nie odwołuj laparo. Musisz sobie pomóc z bólem @ Męża wyślij do nas na pogadanki
Stary 2013-07-15, 13:13   #4149
Linka1984
Zakorzenienie

piszecie mi zebym nie rezygnowała z laparo...wolałabym wrócić do antyków jeśli chodzi o ból..a nie kazała się kroić
Stary 2013-07-15, 13:26   #4150
07_Pati_07
Raczkowanie

Cytat:
piszecie mi zebym nie rezygnowała z laparo...wolałabym wrócić do antyków jeśli chodzi o ból..a nie kazała się kroić
A nie uważasz że antyki tylko odwleką to co nieuniknione? W końcu chcesz mieć dziecko, i kiedyś znowu odstawisz antyki i problem znowu wróci, nie lepiej mieć to z głowy teraz? Rozumiem że boisz się zabiegu itd, ale to ma Ci pomóc....
Stary 2013-07-15, 13:29   #4151
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 07_Pati_07 Pokaż wiadomość
A nie uważasz że antyki tylko odwleką to co nieuniknione? W końcu chcesz mieć dziecko, i kiedyś znowu odstawisz antyki i problem znowu wróci, nie lepiej mieć to z głowy teraz? Rozumiem że boisz się zabiegu itd, ale to ma Ci pomóc....
Tylko ze po zabiegu trzeba się bzykać...a z podejsciem obecnym to chyba raz na 2 tygodnie to za mało ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-15, 13:39   #4152
07_Pati_07
Raczkowanie

Cytat:
Tylko ze po zabiegu trzeba się bzykać...a z podejsciem obecnym to chyba raz na 2 tygodnie to za mało ?
a gadałaś z Nim o tym, że dni płodne są tylko w określone dni i że trzeba się akurat wtedy bzykać, a nie dzień później itd?
Ja myślałam że mój TŻ jest tego świadomy, ale okazało się że nie, myślał, że to bez różnicy kiedy będziemy się kochać i że wystarczy raz i będzie ciąża (w końcu tyle wpadek jest) obiecał mi że teraz nie będzie gier komputerowych tylko romantyczne filmy
Stary 2013-07-15, 13:50   #4153
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 07_Pati_07 Pokaż wiadomość
a gadałaś z Nim o tym, że dni płodne są tylko w określone dni i że trzeba się akurat wtedy bzykać, a nie dzień później itd?
Ja myślałam że mój TŻ jest tego świadomy, ale okazało się że nie, myślał, że to bez różnicy kiedy będziemy się kochać i że wystarczy raz i będzie ciąża (w końcu tyle wpadek jest) obiecał mi że teraz nie będzie gier komputerowych tylko romantyczne filmy
Nie raz nie dwa..a nawet wiecej tłumaczyłam mu ze jeśli chce dziecko musi się teges szmeges w dni płodne, on je rozpoznaje po moim dobrym humorze. Niestety pracę ma taką ze z reguły jest w delegacjach od poniedziałku do piatku , więc wiadomo staramy się w weekendy nadrobić..ale dosłownie jak w starcyh porzekadłach SLUB ZABIJA SEX u nas się sprawdza. Mimo ze on bardzo chce dziecka i niby wie co i jak to jest tak zmęczony jak jest w domu ze bardzo często mi zasypia ... były już sexi bielizny , rozmowy ale to nie pomaga. Mam czasem ochote go zabić albo conajmniej wykrzyczeć ze jeszcze pare lat takiego 'zasypiania' i dowie się dlaczego ludzie mają kochanki/ów !!!!!!! dziecko dzieckiem , rozumiem ze to presja i obrona przed porażką. Ale taki spadek libido może doprowadzić do klęski.
Stary 2013-07-15, 13:59   #4154
07_Pati_07
Raczkowanie

jedno jest pewne, jak już kiedyś dziewczyny pisały, nie ma co Go straszyć rozstaniem/kochankiem etc... na spadek libido mają wpływ różne rzeczy, między innymi stres... a próbowałaś go budzić, tak wiesz... zaczepiając go
Stary 2013-07-15, 15:20   #4155
Niestabilna
Wtajemniczenie

AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

To wychodzi na to ze tylko ja tu mam obsesje?? Ze to tylko ja wariuje i sobie tylko ja wmawiam objawy... a wszystkie z watku sa spoko nic sobie nie wmawiaja, tylko ja zla ? Jestem ciekawa jak wiekszosc z was by sie zachowywaly jak by nadchodzila data straty aniolka czego wogole nikomu niep zycze nawet najgorszemu wrogowi. Zreszta nie wazne to ja man przeciez obsesje... ale najwazniejsze ze wyszlo co o mnie sadzicie... i strasznie mnie to boli bo myslalam zupelnie inaczej... a tu wyszlo napisze w skrocie ze macie mnie za zaklamana wariatke... a ja wlasnie tutaj czulam sie ok i wiedzialam ze moge byc z wami szczere i wszystko wam powiedziem... ale co tam nie wazne.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-15, 15:38   #4156
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

??
Niestabilna, ale o co Ci kaman?
Laski Cię tylko na ziemię trochę sprowadzają, dla Twojego własnego dobra, bo widać, żeś mocno nakręcona ...
Każda z nas się nakręca, ja czasem jeszcze też, ale widzę, że nie tylko ja u Ciebie widzę zbyt dużo emocji. To Cię zabije! i tylko o to nam tutaj chodzi.

A no i dzień dobry, znaczy dla kogo dobry .. od rana się w pracy wk .., po południ nażarłam się marcepanu i brzuch mnie boli, już nie wiem czy od marcepanu czy z nerwów.
@ idzie, bo plamię. To tyle, przeleciałam Was na szybko ale się może iwęcej spiszę w domu ..

To tyle na razie
Stary 2013-07-15, 16:23   #4157
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom
Re: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

A teraz niestabilna to juz nnie wku... A co Ty jedna taka jestes? Wyobraz sobie, ze ja musze przejsc przez to 2 razy bo 2 razy poronilam, ale ofiary z siebie nie robie.

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 16:27   #4158
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
To wychodzi na to ze tylko ja tu mam obsesje?? Ze to tylko ja wariuje i sobie tylko ja wmawiam objawy... a wszystkie z watku sa spoko nic sobie nie wmawiaja, tylko ja zla ? Jestem ciekawa jak wiekszosc z was by sie zachowywaly jak by nadchodzila data straty aniolka czego wogole nikomu niep zycze nawet najgorszemu wrogowi. Zreszta nie wazne to ja man przeciez obsesje... ale najwazniejsze ze wyszlo co o mnie sadzicie... i strasznie mnie to boli bo myslalam zupelnie inaczej... a tu wyszlo napisze w skrocie ze macie mnie za zaklamana wariatke... a ja wlasnie tutaj czulam sie ok i wiedzialam ze moge byc z wami szczere i wszystko wam powiedziem... ale co tam nie wazne.

Niestabilna jesteś za bardzo przewrażliwiona na swoim punkcieMi też dziewczyny mówiły żebym wyluzowała i nie obrażałam się bo wiedziałam że mają racje,Troche szczerości sama ze sobą
Cytat:
@ idzie, bo plamię. To tyle, przeleciałam Was na szybko ale się może iwęcej spiszę w domu ..

To tyle na razie
Może się nie rozkręci

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-07-15 o 16:30
Stary 2013-07-15, 16:28   #4159
colorblue
Zakorzenienie

Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Uuuu widzę,że atmosfera się zagęszcza więc swoje przemilczę i postoję z boku:-*

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-15, 16:31   #4160
cebulova
Zadomowienie

Odp: Dot.: AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Nie mogło być inaczej

To pod koniec miesiąca to bedzie prenantalne?
Lekarka nazwala to usg I trymestru... Wiec w sumie nie wiem. Ja robie badania na nfz a wieku łapiącego

się na usg prenatalne nie posiadam, wiec to sie okaze co oni mi tam zrobia

Cytat:
Linka ja Ci do d... nakopie jutro za te gadki o rezygnacji z laparo i męża też podebatujemy jak naprostowac. Tymczasem buzka

Cytat:

Kurde, ja juz nie wiem o co Ci chodzi. Wiele z nas ma aniolki i każda wie co to znaczy. Z tego co pamietam to Twoj TZ jest po operacji odwrocenia wazektomii? Tak? To sporo utrudnia a zdaje sobie sprawe, ze tymbardziej Ci z tym ciężko. Każda z nas sie nakreca, to normalne. No ale nie obrazaj sie, ze ktos Cie troche pohamuje, w końcu po to tu jestesmy, żeby sobie pomagac.

A ja jestem załamana od wczoraj, bo mój mąż na biwaku zgubił obrączkę w jeziorze. Byliśmy dziś u złotnika, zrobienie nowej prawie tysiąc zł. Już pal licho pieniadze, ale bardziej mi tu o symbolikę chodzi. W końcu właśnie tę zakladalam mu podczas uroczystosci, to ta miala ogromne znaczenie. Jest mi smutno i to bardzo. W nocy spać przez to nie mogłam.

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 16:33   #4161
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Lekarka nazwala to usg I trymestru... Wiec w sumie nie wiem. Ja robie badania na nfz a wieku łapiącego

się na usg prenatalne nie posiadam, wiec to sie okaze co oni mi tam zrobia

A ja jestem załamana od wczoraj, bo mój mąż na biwaku zgubił obrączkę w jeziorze. Byliśmy dziś u złotnika, zrobienie nowej prawie tysiąc zł. Już pal licho pieniadze, ale bardziej mi tu o symbolikę chodzi. W końcu właśnie tę zakladalam mu podczas uroczystosci, to ta miala ogromne znaczenie. Jest mi smutno i to bardzo. W nocy spać przez to nie mogłam.
Planujesz robić prenatntalne prywatnie?

Ale pech z tą obrączką

Stary 2013-07-15, 16:51   #4162
Niestabilna
Wtajemniczenie

AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Moze bedzie lepiej jak sie usune z tego forum... chodzilo mi o to ze wszystkie albo wiekszosc mawia sobie objawy swiruje i takie tam a ja za to dostaje po glowie... nikogo nie chcislam urazic jezeli tak sie stalo to przepraszam...

Stary 2013-07-15, 16:55   #4163
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

no, jestem w domu i moge wiecej napisac

linka ty babolu idz na ta laparo i nie szalej, a Ty cebulowa masz za zadanie ja za kudly zawlec do szpitala jak nie bedzie chciala a tak serio, to mysle, ze odwolanie zabiegu nie pomogloby Ci w niczym.

cebulova brawo za nozki, raczki i nosek!!! no i kurcze szkoda tej obraczki... sama chyba tez bym spac nie mogla z tego powodu

iza a jak u Ciebie z bzukankiem? mozesz juz? pytalas lekarza?

niestabilna jeszcze raz sie do Ciebie odniose. ogarnij sie i nie pisze w tym momencie o fakcie nakrecania, ale o fakcie wiekszego dystansu do siebie, bo boje sie, ze pozniej skonczy sie tylko na tym, ze kazda tutaj bedzie Ci kiwala glowka, bo ktokolwiek bedzie sie bal zwrocic Ci uwage. nie jedna z nas byla juz tu ustawiana do pionu, nikt sie o nic nie gniewal. od przyjaciol tez wymagasz, zeby Ci przyklaskiwali i klamali w zywe oczy, tylko dlatego, ze nie chcesz uslyszec prawdy? ja wole szczerosc...

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 17:01   #4164
cebulova
Zadomowienie

Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Planujesz robić prenatntalne prywatnie?

Ale pech z tą obrączką
Nie sądzę Iza, oni tam raczej zrobią mi wszystkie pomiary.

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 17:03   #4165
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość

Niestety dalej się nie przytulamy,bo na ostatniej wizycie oboje zapomnieliśmy zapytać o to lekarza.Skleroza w takim wiekuChoć czasem pozwalamy sobie na delikatne pieszczoty..

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-07-15 o 17:06
Stary 2013-07-15, 17:08   #4166
Niestabilna
Wtajemniczenie

AW: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
no, jestem w domu i moge wiecej napisac

linka ty babolu idz na ta laparo i nie szalej, a Ty cebulowa masz za zadanie ja za kudly zawlec do szpitala jak nie bedzie chciala a tak serio, to mysle, ze odwolanie zabiegu nie pomogloby Ci w niczym.

cebulova brawo za nozki, raczki i nosek!!! no i kurcze szkoda tej obraczki... sama chyba tez bym spac nie mogla z tego powodu

niestabilna jeszcze raz sie do Ciebie odniose. ogarnij sie i nie pisze w tym momencie o fakcie nakrecania, ale o fakcie wiekszego dystansu do siebie, bo boje sie, ze pozniej skonczy sie tylko na tym, ze kazda tutaj bedzie Ci kiwala glowka, bo ktokolwiek bedzie sie bal zwrocic Ci uwage. nie jedna z nas byla juz tu ustawiana do pionu, nikt sie o nic nie gniewal. od przyjaciol tez wymagasz, zeby Ci przyklaskiwali i klamali w zywe oczy, tylko dlatego, ze nie chcesz uslyszec prawdy? ja wole szczerosc...
No wiec wlasnie to teraz ja sie boje co kolwiek napisac bo bedzie ze ja sie uzalam nad soba

Stary 2013-07-15, 17:35   #4167
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Niestabilna, nie popadaj ze skrajności w skrajność ..
Po to jesteśmy tutaj, żeby się wzajemnie wspierać, a wspieranie czasem polega na takim przysłowiowym kopie w tyłek. Chcemy po prostu, żebyś postarała się spokojniej podejść do starań, bo nerwy w niczym Ci nie pomogą a wręcz przeciwnie.
Zobacz na 1 stronie ile tutaj jest aniołkowych mam, każda z nich miała chwile słabości, każda przeżywała, każda to nadal robi i czasem się pożali, ale żadna nigdy nie wypominała innym, że z tego powodu jest lekceważona.
Są też staraczki, które mają za sobą multum nieudanych cykli, jest Kwicia, której lekarze dają szansę tylko z invitro, jest Lady, która boryka się z endometriozą, jest Linka, która zaraz idzie na laparo, żeby sprawdzić co się dzieje, jest Monini, która jest po pierwszej nieudanej inseminacji, ile z nas ma problemy z prolaktyną, z tsh, z innymi sprawami .. wszystkie mamy chwile słabości i się nawzajem wspieramy ale i besztamy. I żadna się nigdy na to nie obraziła.
Potrzeba Ci trochę cierpliwości, bez tego będzie Ci bardzo trudno.

Ehh
Linka, a dla Ciebie włąśnie mam kopa w tyłek, żadne tam rezygnuję! Laparo robisz przede wszystkim dla siebie, nie dla męża ani dziecka. Dla siebie, żeby sprawdzić co się dzieje, żeby przestać cierpieć!

No i nie wiem co jeszcze chciałam, jestem zmulona dziś, mam pmsa, źle mi, spać mi się chce i w ogóle dupa.
Dziękuję, że trzymacie kciuki za nieprzyjście mojej @ ale ja już ją czuję w kościach i już..
Stary 2013-07-15, 17:45   #4168
magbes
Zadomowienie

na szybciocha daje znac, ze po wizycie wszystko dobrze wrecz ksiazkowo
szyjka sie nie skraca, nie rozwiera... serduszko bilo az milo
wizyta bez usg bo mialam robione tydz temu.
mam odstawiac luteine powoli
zlecone morfologia, mocz i hbs
no i konsultacja kardiologiczna mnie jeszcze czeka bo kiedys mialam od rodzinnego skierowanie do kardiologa ze wzgldu na cisnienie (nie przeszlo ze syndrom bialego fartucha ) i mam w razie wu pojsc do kardiooga upewnic sie ze wszystko jest ok, bo ostatnia wizyta u kardio mialam w 2010 r
przepraszam, ze bez cytowania ale wpadlam na kompa dac tylko znaka jak po wizycie
dziekuje bardzo Wam za kciuki - jak zwykle nieodzowne
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 17:50   #4169
Niestabilna
Wtajemniczenie

AW: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Niestabilna, nie popadaj ze skrajności w skrajność ..
Po to jesteśmy tutaj, żeby się wzajemnie wspierać, a wspieranie czasem polega na takim przysłowiowym kopie w tyłek. Chcemy po prostu, żebyś postarała się spokojniej podejść do starań, bo nerwy w niczym Ci nie pomogą a wręcz przeciwnie.
Zobacz na 1 stronie ile tutaj jest aniołkowych mam, każda z nich miała chwile słabości, każda przeżywała, każda to nadal robi i czasem się pożali, ale żadna nigdy nie wypominała innym, że z tego powodu jest lekceważona.
Są też staraczki, które mają za sobą multum nieudanych cykli, jest Kwicia, której lekarze dają szansę tylko z invitro, jest Lady, która boryka się z endometriozą, jest Linka, która zaraz idzie na laparo, żeby sprawdzić co się dzieje, jest Monini, która jest po pierwszej nieudanej inseminacji, ile z nas ma problemy z prolaktyną, z tsh, z innymi sprawami .. wszystkie mamy chwile słabości i się nawzajem wspieramy ale i besztamy. I żadna się nigdy na to nie obraziła.
Potrzeba Ci trochę cierpliwości, bez tego będzie Ci bardzo trudno.

Ehh
Linka, a dla Ciebie włąśnie mam kopa w tyłek, żadne tam rezygnuję! Laparo robisz przede wszystkim dla siebie, nie dla męża ani dziecka. Dla siebie, żeby sprawdzić co się dzieje, żeby przestać cierpieć!

No i nie wiem co jeszcze chciałam, jestem zmulona dziś, mam pmsa, źle mi, spać mi się chce i w ogóle dupa.
Dziękuję, że trzymacie kciuki za nieprzyjście mojej @ ale ja już ją czuję w kościach i już..
Ale ja nigdy nie czulam zeby mnie ktoc lekcwwazyl wiem ze tu jestescie po to zeby opieprzyc jak trzeba i to doceniam... ale nie wiem dlaczego odebralam to jako atak na moja osobe ... nawet nue wiem ci ja takiego napisalam ze zniwu sie nakrecam ze szaleje. Zreszta teraz i tak bedziecie podchidzic do mnie z dystansem. I pewnie przez polowe zostalam "odzucona" nie chce zeby mnie ktos znowu zle zrozumial. Najwidoczniej nie potrafie wypowiadac sie pisemnie. Czuje sie teraz podle

Stary 2013-07-15, 18:25   #4170
lady_malgo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marudexus Pokaż wiadomość
ano ..
A masz jeszcze biały glut? W ogóle ile dni przed @ znika wam biały glut?
Bo miałam wrażenie, że mi już zniknął a dziś go jakby więcej ..
ja mam biały glut do samego końca... Tzn, on sobie jest na 2 dni przed 2 mam lekkie plamienia- czasami tak nikłe, że gdybym nie badała szyjki to bym nie zauważyła w ogóle.

Ale po ptokach... @ przyszła dziś nad ranem więc zdycham, dop teraz mam trochę sił żeby napisać.

Resztę dnia siedziałam w kucki i zdychałam na zmianę ze snem. Tak mnie męczy, wykańcza, że w końcu padam na ryj i zasypiam

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
ale się w☠☠☠☠iłam!!! na Ciebie!!!! Jeśli masz jednak endo czego ci nie życzę to gówno pomogą ci te ☠☠☠☠☠☠☠one antyki!!! :tas aczek:

Ale mam w☠☠☠☠ dzisiaj, najchętniej wyskoczyłą bym z okna albo dźgnęła kogoś nożem !

a TY piszesz jeszcze głupoty. Mój Tż też sobie olewał, zmęczony przychodził i marudził i nie chciał. Pogroziłam mu, że jak on mi nie da to sobie znajdę kogoś kto mi z chęcią dzidziola zrobi i o! Jak znów mnie wkurza to go po dupie trzaskam i parę razy pogryzę, ściągam mu gacie i nie ma to tamto!

Ja z każdą @ mówię, że już dłużej nie dam rady, a dziś mówię ☠☠☠☠☠☠☠Ę DAM RADĘ

I rób tą laparo bo jak cię dorwę w swoje łapy to

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:

Następna której dokopię dzisiaj nawet z tym ☠☠☠☠☠☠☠onym bólem brzucha i pleców

A ja to się nie nakręcam i nie lamętuję??? of course za każdym już teraz 19 razem

I przysłowie na dziś: TAM GDZIE ZACZYNAJĄ SIĘ RACJE KOŃCZĄ SIĘ RELACJE!

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Ale ja nigdy nie czulam zeby mnie ktoc lekcwwazyl wiem ze tu jestescie po to zeby opieprzyc jak trzeba i to doceniam... ale nie wiem dlaczego odebralam to jako atak na moja osobe ... nawet nue wiem ci ja takiego napisalam ze zniwu sie nakrecam ze szaleje. Zreszta teraz i tak bedziecie podchidzic do mnie z dystansem. I pewnie przez polowe zostalam "odzucona" nie chce zeby mnie ktos znowu zle zrozumial. Najwidoczniej nie potrafie wypowiadac sie pisemnie. Czuje sie teraz podle

Jak sama napisałaś to Ty tak to odebrałaqś, ale to nie była atak, mi dziewczyny też pisały takie rzeczy. To jak coś odbierasz zależy od twojego nastawienia. Zwykle jak reagujemy na coś silnie emocjonalnie oznacza to, że mamy coś takiego w sobie, czego nie chcemy zaakceptować, nie wiem czy rozumiesz np. jak coś nas w kimś wkurza tzn że sami też mamy tę cechę, ale jej w sobie nie dostrzegamy i nie akceptujemy jej w sobie

A ja Cię nie nienawidzę

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Iza- proszę zmień mi nr cyklu na 1 str, na następny

Przepraszam, za to, że się uniosłam i nabluzgałam tutaj

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości