|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Seks z obcokrajowcami
Witajcie, od dłuższego czasu pociąga mnie seks z facetami z poza granic naszego kraju. Spałam już z Hiszpanem, Włochem, dwoma czarnoskórymi i jednym turystą ze Stanów.
Powiem Wam, że pod każdym względem są lepsi od naszych chłopców. Nie dość, że są lepiej wyposażeni, to jeszcze zawsze natrafiałam na takich z świetnie wyrzeźbionymi ciałami, a nie oponkami od piwa. Mili, kulturalni i obłędni w łóżku. Ideały. Macie jakieś doświadczenia z tym związane, czy tylko ja taka jestem?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Seks z obcokrajowcami
Mam rozumieć, że gim, to szkoła, do której chodzisz [wnioskuję po nicku].
Nie jestem rasistą, ale dla mnie uprawianie seksu z obcokrajowcami [niezależnie od płci] tylko dla sportu, byle zaliczyć jak najwięcej to czyste kur... . Jeśli zakochałaś się w kolesiu zza granicy - spoko, jeśli nie? To po co? To samo się tyczy z seksem z rodowitymi. Jeśli nie ma uczucia, to jest to instynkt. Czyli tak samo jak zwierzęta, a powinniśmy się chyba od nich różnić.
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Każdy lubi co innego, a potem za granicą mówią o Polkach, że są najbardziej puszczalskie ze wszystkich nacji ;-)
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez spalam z hiszpanem, dwoma czarnoskorymi i polakami, sex jak sex mimo iz najlepiej mi z moim mezem hiszpanem.
|
|
|
#5 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Czy jeśli zamiast spać z obcokrajowcem spałabym z Polakiem, to czy cokolwiek by to zmieniło? Seks to seks, wolę teraz używać niż żałować na starość. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety, Twój opis od samego początku jest błędny. Z racji, że uprawiam sport i jestem ektomorfikiem to moje ciało jest wysportowane i nie posiadam "brzuszka". A moje co do przyrodzenia. Tutaj też muszę Cię zmartwić. Nie posiadam kompleksu jego wielkości, bo nawet z ciekawości nie raz sprawdzając wynikało, że jest ponad przeciętną europejską/słowiańską.
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno przecietna europejska to 13,8cm tak slyszalam
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
1. Troll
2. Jesli dla ciebie liczy sie tylko wielkosc penisa, to malo wiesz o seksie. EDIT: Z innego tematu Cytat:
Serio??? Troooool
Edytowane przez madebyvirginia Czas edycji: 2013-07-15 o 16:51 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Jak patrzyłem to było więcej. Nie wiem po co, ale skoro już napisałem i jestem anonimowy to: 6.50"/6.25" [dł/obw]. W sumie długością nie ma co się chwalić, bo nie jest imponująca, ale "cieszę się" z obwodu, gdyż w większości to on się liczy.
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Racja. Niepotrzebnie sam wdałem się w głupią dyskusje :P
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Po co sypiać z każdym kogo napotkasz? Kolekcjonujesz ich?
Kochana, to nie znaczki pocztowe. A jeśli ty im tak łatwo do łóżka wchodzisz to szkoda gadać... Jasne seks spontaniczny może nie być zły. Ale co innego jak komuś zdarzyło się to może raz czy dwa razy w życiu. A z tego co ty piszesz to ty masz lepszy przebieg niż niejedna 40 latka Ja bym się bała na twoim miejscu, że zarażę się jakimś syfem lub wpadnę w niechcianą ciążę z kimś, dla kogo jestem jedną z wielu. Bo chyba nie myślisz, że dla nich coś znaczysz.
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko mam nadzieję że nie chwaliłaś się że jesteś Polką, bo potem Polki za granicą mają opinię materacy a nie kobiet z klasą...a ja chyba idę się wieszać skoro jako Polak reprezentuje tak marny poziom jeśli chodzi o seks i mam tak małego niż te asy z zagranicy
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju, ale Ci zazdroszczę!!!
Ja taka mało światowa A tak serio... Nie rozumiem, czemu niektóre Polki jarają się tak strasznie zagranicznymi facetami. Dla mnie to totalna porażka. Potem gdzieś pojadę i wszyscy mają mnie za łatwą Polkę |
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mi sie przypomnialo bo moj maz zawsze mowi do mnie ze on jest srednio europejski
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
Moim zdaniem nie masz się czym chwalić, bo to co robisz to nic innego jak <edit_uzyj_innego_slowa >
Znajdz sobie jednego faceta. A poza tym Polaków tez mozna fajnych spotkać.
Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a Czas edycji: 2013-11-15 o 11:19 |
|
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie uznałem tego za atak, ale skoro już tak zasugerowałaś, to skorzystałem z anonimowości Nikt mnie nie zna, więc jakoś nie krępuje mnie "wyjawienie" tego, bo nie ukrywajmy, każdy facet co jakiś czas sprawdza w jakiej kondycji jest jego kolega Sam nie przywiązuje do tego większej wagi, pewnie dlatego, że nie powinienem raczej mieć kompleksów, ale zawsze uznawałem, że facet ma taki sprzęt, jaki mu potrzebny. Gdybyśmy potrzebowali większe/mniejsze to ewolucja by zrobiła swoje
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Pomijając kwestię, że to troll i to raczej słaby, zastanawia mnie jedna kwestia, czemu tak łatwo przychodzi nam ocenianie.
Jeśli jakaś dziewczyna chce uprawiać seks z wieloma facetami, to jej sprawa nie wasza. Nie ma nic złego w "kolekcjonowaniu facetów" jeśli obie strony się na to zgadzają. Naprawdę denerwuje mnie to, że inni nazywają dziewczynę puszczalską i każdą jej dostosować się do swoich zasad. Jeśli jakaś dziewczyna nie ma ochoty, na razie albo w ogólne na jednego faceta ma do tego prawo. Poza tym znowu wychodzą podwójne standardy, nie było złego słowa nie było o facetach, którzy uprawiają przypadkowy seks, ale o kobietach, które są "materacami". |
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo ''zajdziesz w ciążę z facetem, dla którego nic nie znaczysz'' Myślę, że działa to w dwie strony.Niech się każdy bawi jak chce.
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Wszystko fajnie, ale chyba nie do końca rozumiecie na czym polega forum. Skoro ktoś wrzuca wątek, to musi liczyć się z tym, że jego zachowanie może być krytykowane. To tak samo jak z homoseksualizmem. O ile nie obnosisz się z tym i nie "manifestujesz" tego, to spoko, rób co chcesz, ale jeśli rozpoczynasz dyskusję to licz się ze sprzeciwem i krytyką.
|
|
|
#19 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byłam w Tunezji.. zapoznałam się z pewnym Mamadou i zapytał (ofc, w angielskim języku) skąd jestem, mówię że Polska, zapytał czy to prawda że my takie łatwe. Zaprzeczyłam, broniąc resztek godności. Och proszę, niech to moje ukochane forum nie schodzi na psy!
Edytowane przez MalaWredna Czas edycji: 2013-07-16 o 01:24 |
|||
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie nie chodzi o to, że forum ma to do siebie, że ktoś może być skrytykowany. Wkurza mnie po prostu taki spojrzenie na kobietę, której odbiera się prawo do własnej seksualności czy narzuca się jej własny system wartości. Wy możecie być czyste do ślubu, być monogamiczne, być jakie tam tylko chcecie, ale inna dziewczyna ma prawo zaliczania innego faceta każdej nocy. Co do rzekomej opinii Polek jako "łatwych", słyszałam już chyba o mieszkankach wszystkich europejskich i nie tylko państw, że są rzekomo łatwe... Włoszki, Szwedki, Francuzki, Niemki, Amerykanki, Rosjanki... można by wymieniać w nieskończoność. Myślę, że takie rzeczy biorą się własnie z takiego moralizatorskiego spojrzenia na innych ludzi. Sami tworzymy takie stereotypy, więc jeśli chcemy ich zmiany powinniśmy zacząć od siebie i nie myślec np. o mieszkankach choćby takiej Hiszpanii jako o "łatwych". |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz racje. Nie jest moją sprawą czy ktoś jest gejem czy lesbijką, póki nie zaczynają się z tym obnosić i tego manifestować. Jeśli zaczynają to robić, to dają mi przyzwolenie na krytykowanie i sprzeciw. Jeśli chodzi o krytykę podejścia do stylu autorki. Skoro założyła temat, to równoznacznie musi liczyć się z krytyką. Dyskusja nie polega tylko na "chwaleniu" i pokazywaniu pozytywnych aspektów danego problemu, ale też na krytyce i negatywnej otoczce. Może napisałem chaotycznie, ale nie chce mi się sprawdzać o tej godzinie.
Edytowane przez nemtor Czas edycji: 2013-07-16 o 02:18 |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, ze im Erasmus popularniejszy, tym większa moda na ciemnoskórych Don Juanow
Ja tam nic specjalnego w nich nie widzę, wole naszych chłopców Ale jak kogoś jara egzotyka to okej :PA stereotyp puszczalskiej Polki to chyba efekt również Erasmusa i wakacji zagranicznych, gdzie często Słowianki przeżywają uniesienia wakacyjnych miłości z miejscowymi, bo to takie fajne, morze, plaza, bla bla bla :P A tacy miejscowi z tego korzystają, i później rozpowiadają nie bacząc, ze ich rodaczki tez pewnie chętnie wskoczyłyby do łóżka Polakowi czy Rosjaninowi, bo w końcu dla nich właśnie to z kolei jest egzotyka xD Mnie to bawi, ale co kto lubi
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podstawowa różnica polega na tym, że homoseksualista po prostu żyjąc i się nie ukrywając, a także walcząc o swoje prawa, nic Ci nie robi. Nazywając homoseksualistę zboczeńcem, czym mówiąc, że to obrzydliwe czy chore, stosujesz wobec niego przemoc słowną. Nie mówiąc już o tym, że niektórzy posuwają się do bardziej radykalnych metod, oczywiście, nie mam Ciebie na myśli. Nie sądzę, także abym atakowała Twoją wolnośc słowa w dopuszczalnych granicach, dla mnie one sa takie, że możesz robić i mówić wszystko póki nie krzywdzisz innej osoby. Uważam, że nagonka, choćby słowna, na homoseksualistów zniszczyła życie tysiącom osób. Myślę, że także mówienie o dziewczynie, która różni się od Ciebie tylko tym, że uprawia seks z większa ilością facetów, że jest puszczalska jest także przemocą wobec niej. I ja zawsze staram się nie oceniać z góry osoby, ale odnosić się do jej argumentów, widzieć ją jako osobę, a nie jakiś sterotypowy twór. Nie zawsze mi to wychodzi, ale staram się. Tak jak staram się odnosić do argumentów, a nie atakować kogoś personalnie. Tak mam lewicowe poglądy i jestem z tego dumna.
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Atakujesz moją wolność słowną, gdyż zezwalasz na jeden pogląd, jednak drugi uznajesz za niewłaściwy. To, że dla Ciebie coś jest takie, nie oznacza, że dla drugiej osoby będzie to jednakowe. Twierdzisz, że nie narusza się wolności słowa, póki nie krzywdzi się drugiej osoby. Zatem nazywanie osób, które często demonstrują poglądy prawicowe na manifestacjach faszystami uznajesz za stosowne? Nagonka na homoseksualistów zniszczyła im życie? Przecież w telewizji nawet możesz zobaczyć nie jednego homoseksualistę [szczególnie wśród artystów] i nikt po nich nie "ciśnie", a to dlatego, że potrafią zrozumieć, że ich orientacja jest ich sprawą. Nie chodzą na demonstracje, żyją w swoim zaciszu i mają się dobrze. Jeszcze raz Ci powtórzę, bo najwidoczniej nie zrozumiałaś za pierwszym razem. Rozpoczynając wątek trzeba się liczyć, że zdania osób wypowiadających się na dany temat nie będą jedynie pozytywne. Trzeba liczyć się z krytyką. Ja nie oceniam jej, jako osoby, tylko oceniam JEJ ZACHOWANIE. Ten konkretny przypadek. No niestety, nadeszły czasy, gdy lewicowe poglądy napawają dumą, a prawicowe są deptane i wręcz nazywane faszyzmem.
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda czasu, widać, że panna próbuje się zwyczajnie dowartościować ...
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem ze faceci sa czuli na tym punkcie Zawsze myslalam ze nie wazne cm ale jakosc dobrego sexu. Jak to powiedzenie mowilo maly ale wariat
|
|
|
#27 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bez uczucia, odpowiedniego podejścia to nawet gigant nie da tyle satysfakcji, bo po prostu będzie brakowało "tego czegoś". Z resztą jak mówiłem, gdyby człowiek potrzebował większego penisa, to ewolucja zrobiłaby przez ten czas swoje i takowego by miał. Najwidoczniej nie jest to konieczne.
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#30 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do parad. Byłaś na jakiejś, ja byłam. Nie widziałam tam nienormalnego zachowania. Były oczywiście osoby bardziej kolorowe i skąpo ubrane, tańczące na platformach, ale to i tak było mniej prowokujące, niż prady samby, ot taka specyfika parad, gdzie gra muzyka i chce się coś pozytywnego wyrazić. Ale większość osób idących wygląda zupełnie normalnie, są to i osoby homoseksualne, heteroseksualne, biseksualne, transseksualne... wszyscy mnóstwo rodzin z dziećmi. Oczywiście, że media pokazują tych najbardziej kolorowych, tak już mają, bo to jest ciekawe. Homoseksualiści nie mają takich samych praw jak heteroseksualiści. Przede wszystkim nie mogą zalegalizować swojego związku, co utrudnia znacząco im życie. A przecież Tobie i innym by to nie zaszkodziło. Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale wyraziłam swoją opinię, że uważam, ze takie rozumowanie nie jest fajne.Zapewniam Cię, że we współczesnej Polsce prawica ma się o wiele lepiej, niż lewica. Ja jestem dumna ze swoich poglądów, ale też świadoma, że mogę za nie oberwać, ja mam lepiej bo jestem dziewczyną (choć i to nie chroni w 100%) ale moi znajomi lewicowi faceci mieli okazję się przekonac o sile argumentów prawicy (oczywiście nie całej, mówię o specyficznych jej grupach). I oczywiście, że cała prawica nie jest faszystowska, ale skrajne prawicowe poglady to faszyzm, tak jak skrajne lewicowe to komunizm. I ktoś o lewicowych poglądach, nie musi być komunistą, tak jak ktoś o prawicowych faszystą. jednak skrajni nacjonaliści to w sumie faszyści, więc to jak napisałam wcześniej nazywanie rzeczy po imieniu. |
||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

Kochana, to nie znaczki pocztowe. A jeśli ty im tak łatwo do łóżka wchodzisz to szkoda gadać... Jasne seks spontaniczny może nie być zły. Ale co innego jak komuś zdarzyło się to może raz czy dwa razy w życiu. A z tego co ty piszesz to ty masz lepszy przebieg niż niejedna 40 latka
Ja bym się bała na twoim miejscu, że zarażę się jakimś syfem lub wpadnę w niechcianą ciążę z kimś, dla kogo jestem jedną z wielu. Bo chyba nie myślisz, że dla nich coś znaczysz.
tylko mam nadzieję że nie chwaliłaś się że jesteś Polką, bo potem Polki za granicą mają opinię materacy a nie kobiet z klasą...