Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-15, 21:13   #3811
enzunio
BAN stały

Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
jeszcze co do finansów... też chciałam jak najmniejszym kosztem, na początku chciałam nawet samą salę wynająć, osobno załatwić jedzenie i kucharki, ale w domu mi powiedzieli, żebym się puknęła w głowę bo nie będę dzień przed weselem mięsa wozić ja bym tam mogła i tak sala pochłonie nam blisko 50% kosztów, a mamy najtańszą w okolicy. Zdjęcia chciałam mieć fajne bo to pamiątka na całe życie, miało być max za 2k, jest trochę więcej. No i zespół... uważam, że muzyka jest najważniejsza na weselu i tu nie oszczędzaliśmy. a na reszcie nie wiele można oszczędzić, ale będę się starać na pewno kupię zaproszenia na allegro za 1 zł max
Na niektórych rzeczach na pewno oszczędzimy- mamy taniego dja, który jest bardzo dobry i ma super opinie, niedrogich fotografów, mało księdzu damy, bo jest "co łaska", udało mi się tez tańszą makijażystkę załatwić, a też polecaną (ale jeszcze ją sprawdzę), winietki i zawieszki robię sama,a na obrączki mamy złoto swoje, a samochód darmowy, zawiezie nas kolega wujka (mieliśmy jechać swoim, ale jakiś ch... porysował go nam ), aaa nasza wódka nie jest droga, jedna z tańszych, ale jest na wszystkich imprezach. Na poltrze będzie bimber. No i znalazłam polecanego cukiernika, który za tort weźmie 35 zł/kg No i dekoratorkę mam w cenie samych materiałów, wygrałam na konkursie fejsowym Nie mówiąc już o tym ,że mam buty ślubne za 4,50 Na tym będę oszczędzać A reszta zobaczymy jak wyjdzie w praniu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 21:15   #3812
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
wypróbuję na pewno tylko skoncze ta co mam
i ponawiam pytanko, gdzie ta Twoja sala jest??
moja?
na pewno do mnie pytanie?

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 21:17   #3813
ezuza
Raczkowanie

Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Na niektórych rzeczach na pewno oszczędzimy- mamy taniego dja, który jest bardzo dobry i ma super opinie, niedrogich fotografów, mało księdzu damy, bo jest "co łaska", udało mi się tez tańszą makijażystkę załatwić, a też polecaną (ale jeszcze ją sprawdzę), winietki i zawieszki robię sama,a na obrączki mamy złoto swoje, a samochód darmowy, zawiezie nas kolega wujka (mieliśmy jechać swoim, ale jakiś ch... porysował go nam ), aaa nasza wódka nie jest droga, jedna z tańszych, ale jest na wszystkich imprezach. Na poltrze będzie bimber. No i znalazłam polecanego cukiernika, który za tort weźmie 35 zł/kg No i dekoratorkę mam w cenie samych materiałów, wygrałam na konkursie fejsowym Nie mówiąc już o tym ,że mam buty ślubne za 4,50 Na tym będę oszczędzać A reszta zobaczymy jak wyjdzie w praniu
Haha buty ślubne za4,50! Wielki szacun:p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ezuza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 21:17   #3814
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
moja?
na pewno do mnie pytanie?
o kurde faktycznie
zmęczenie daje o sobie znac :P

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-07-15, 21:19   #3815
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Wróciliśmy z nauk - to już trzecie spotkanie - jak ten czas leci
nawet przyjemnie sie słuchało

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość

Mam pytanko, bedziecie sobie robic sztuczne paznokcie czy malujecie swoje? Ja przy moich obecnych jestem sklonna pomalować swoje (oczywiście u kosmetyczki), dlatego wracam tez do picia soków marchewkowych po pol szklanki dziennie. Ale swego czasu jak pracowalam z czestszym kontaktem z woda, moje paznokcie byly w oplakanym stanie i wtedy sie zastanawialam nad akrylami lub zelami...
ja mam łądne swoje paznokcie, troche rozdwajające się ale bez tragedii... jeżeli przed ślubem do maksimum ogranicze prace domowe to myślę że mogą być naprawde ładne i na pewno zadnych żeli na nie kłaść... u kosmetyczki też raczej nie zamierzam sie z nimi wybierać - lakier za 20 zł i w sobote z samego rana pomaluje to na pewno wytrzymają całą dobą w nienaruszonym stanie gorzej z pqaznokciami u stóp - chyba bez żeli się nie obędzie, ale to wszystko zalezy jakie będe miała buty

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Moja suknia ma kolor -off white, czy jak kto woli ecru. Tyle, ze ona wyglada na bialą. Jednak przy zestawieniu ze sniezna biela wyglada "cieplej". Panie w salonie nawet mi powiedzialy ze Pmek musi miec tez off-white koszule bo bede wygladac ze mam brudna kiecke.

Co do "pasowania" do partnerki to dobieranie krawatu pod kolor kiecki partnerki czy kwiatow itp nie jest w dobrym guscie, ogolnie rzecz biorac. Delikatne akcenty dopasowania, jak poszetka, czy butonierka tak. Jednak np. musza/krawat, pas do smokingu w kolorze bukietu i szarfy Pmki to juz bardzo nie. Tak mowi ogolnie pojeta zasada savoir-vivr'u. Ja sie z nia OSOBISCIE zgadzam i takie dopasowywanie mi sie bardzo nie podoba, wrecz zalatuje kiczem.

nigdy nie mialam i nie chce miec
ja też nie będę miała sukni śniezno białej i na pewno kupimy tż koszulę w dokładnym kolorze sukienki
Co do dopasowania się par to pamietam dobrze jak jezcze kilka lat temu to było nie do pomyślenia, by nawet jako goście na weselu wystąpić w różnych odcieniach kolorsytycznych (mam na myśli krawat i sukienkę) teraz już na szczescie to sie zmieniło chociaż ja nie pogniewałabym się gdyby tż założył na poprawiny granatowy garniak, jakąś jasną koszulę i krawat w bladym różu (jak kwiaty na mojej kietce (załącznik)

Jak myślicie - pasowałoby to?

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Zainwestuj w dobrą odżywkę
Ja polecam Eveline "Paznokcie twarde i lśniące jak diament"
A teraz testuję nową z Oriflame
opinie na temat tej odżywki sa bardzo podzielone - wielu się nią zachwyca, wielu zrobiła tragedię na paznokciach - lepiej nie ryzykować
pierwsza propozycja mój tż musi tak wyglądać

Rozmawialiście o kosztach....
my planujemy wesele na 130 osób a wychodzi nam ze strojamy 60 tysiecy i cięzko na czymkolwiek zaoszczedzić, bo bierzemy ślub w wielkopolsce a tu ceny na wszystko są dużo wyższe (najtańsze sale w okolicy biorą 190 od talerzyka, my będziemy płacić 210)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka porp.jpg (55,7 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez swiat_katarzyny
Czas edycji: 2013-07-15 o 21:35
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 21:19   #3816
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
hejj Wam prawie tydzień mnie nie było, nie miałam neta, ponadrabiam Was pewnie z grubsza

uwaga mam salę i datę i fotografa
gratulacje!! cudna data, tydzien po mnie

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
chociaż po telefonie od mamy nie wiem jak to będzie bo miała zapytać w anszej małej mieścinie w nowo powstałej lecznicy o staż dla mnie. I tak się stało , 10min temu dzwoniła z wiadomością że tę lecznicę otworzyła lekarka z którą miałam przyjemność pracować rok temu na praktykach i powiedziała że mnie zna i żebym do niej jutro zadzwoniła więc jak dobrze pójdzie będziemy się przeprowadzać z tż do mojego miasta 250km od Białegostoku . I wtedy byłby problem z weselem bo wszystko zarezerwowane tutaj.... Byśmy chyba nie zmieniali tego i tutaj na ślub przybyli . Ale wszystko zależy od tego czy otrzymam ten staż , a to świeża lecznica i w dodatku prowadzi ją koleżanka lepiej by być nie mogło :
super trzymam kciuki! Mogłabyś zwiać od teściów

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
My planujemy się zmieścić w max 30 tys. Wesele na 50-60 osób.
duzo kasiory, ale doczytałam, ze sporo płacicie na sali za osobę.
My mamy plany na 80 os, budżet 21 tys max. Ale mamy dosc tanią sale 140zł na os., zespół 3.000, foto za free, bez kamerzysty, obrączki z własnego złota, kiecka używana, chyba kupimy tez uzywany smoking, dekoracje sali, zaproszenia i winietki zrobię ja, kwiatami zajmie sie moja przyjaciółka, duzo po znajomosci naprawdę. Takze mam nadzieje, ze wyjdzie moze jeszcze mniej niz te 21 tys.

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
handzia600 trzymam kciuki

monikkad może to i dobrze, na pewno będzie pięknie tak jak zaplanowałaś do tej pory

moja mama była dziś w kancelarii (my jesteśmy 130km od rodzinnego miasta i tylko co 2 weekend spędzamy w domach rodzinnych, więc byłoby ciężko żebyśmy my poszli), chociaż wszyscy dookoła mówili, że po nowym roku jak będzie nowy kalendarz i okazało się, że nie prawda

chcieliśmy 16 albo 17
to czerwiec więc o 17:45 jest nabożeństwo czerwcowe, ktoś ma już zajętą 16:45
więc zostaje nam 15:45 albo 18:30 dopiero

no i stwierdziliśmy, że to za późno, godzinę msza, pół godziny życzenia, dojazd na salę, na szczęście nie jest daleko, wesele rozpoczęłoby się koło 20:30, kolacja, pierwszy taniec i już 22 prawie

też uważacie, że 15:45 jest lepszym wyjściem? ( możliwe, że to będzie 16, bo ksiądz powiedział, że ten ślub o 16:45 powinien być zapisany na 17!)
skończymy wcześniej, dłużej pośpimy do poprawin
ta 15.45 jest cudna nie zastanawiaj sie

Cytat:
w załączniku nasza sala a fotograf to znajomy Tżta

jak ustala się datę u księdza też coś od razu się płaci??
piekna!!!

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
witam nadrobiłam z grubsza, zmęczona jestem, w robocie znów sajgon, a jutro i pojutrze będzie jeszcze gorzej chyba sobie zrobię suwaczek jak alloffkowa, żeby nie dostać na łeb
W weekend imprezowaliśmy ze znajomymi ;] Było mega, tańce, hulanki i dużo wódki. Ale ja mało piłam, bo coś mi nie podchodziła, ale to dobrze, bo w niedzielę musiałam szorować chałupę, jak zawsze po imprezach. Niby sami dorośli ludzie, a na następny raz (czyli w piątek), to wszystkim facetom kupię śliniki, a podłogę wyłożę gazetami Nie wiem jak można taki syf zrobić ;]
Kasia, ja bym wzięła godzinę 15:45
Widzę, że znów na tapecie podróż poślubna i kasa Ja jestem jeśli chodzi o podróż mało wymagająca, wystarczą mi Tatry i schroniska. Najbardziej bym chciała w Alpy jechać, ale chyba wolę jeszcze po Tatrach trochę pochodzić, tym bardziej, że kupiłam sobie przewodnik po Słowackich i jestem mega napalona tylko szkoda, że tam połowa szlaków do ogarnięcia tylko z przewodnikiem :/
to ja sie z Tobą podziele moim mega marzeniem, bo zrozumiesz i docenisz Otóż wymysliłam sobie kiedys, ze w podróż poslubną, to bym chciała sie wybrac na trekking do bazy pod M. Everest No ale kasowo teraz nieosiągalne... ehh kiedys napewno!!! Moj big dream!

Cytat:
Jejku jakie wy macie wszystkie sliczne sale, takie jasne, przestronne... chyba przestane ogladac zdjecia bo sie zdepresuje

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Mam pytanko, bedziecie sobie robic sztuczne paznokcie czy malujecie swoje? Ja przy moich obecnych jestem sklonna pomalować swoje (oczywiście u kosmetyczki), dlatego wracam tez do picia soków marchewkowych po pol szklanki dziennie. Ale swego czasu jak pracowalam z czestszym kontaktem z woda, moje paznokcie byly w oplakanym stanie i wtedy sie zastanawialam nad akrylami lub zelami...
ja myslałam o malowaniu lakierem hybrydowym na swoich. Chciałabym pomalowac tak ze dwa dni przed weselem, zeby miec w ostatniej chwili wiecej czasu na inne pierdoły i zeby przez ten czas pazurki mi sie nie popsuły

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
jeszcze co do finansów... też chciałam jak najmniejszym kosztem, na początku chciałam nawet samą salę wynająć, osobno załatwić jedzenie i kucharki, ale w domu mi powiedzieli, żebym się puknęła w głowę bo nie będę dzień przed weselem mięsa wozić ja bym tam mogła i tak sala pochłonie nam blisko 50% kosztów, a mamy najtańszą w okolicy. Zdjęcia chciałam mieć fajne bo to pamiątka na całe życie, miało być max za 2k, jest trochę więcej. No i zespół... uważam, że muzyka jest najważniejsza na weselu i tu nie oszczędzaliśmy. a na reszcie nie wiele można oszczędzić, ale będę się starać na pewno kupię zaproszenia na allegro za 1 zł max
hehe to ja miałam identyczne wizje ale i tak naprawde sporo oszczedzamy

moj TZcik zrobił mi na kolacje hot dogi

jutro oddajemy auto do mechanika, trzymajcie kciuki, zeby sie okazało, ze nie trzeba tam za wiele naprawiac.

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 21:20   #3817
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:

gdzie ta sala jest? piękna

u mnie w miejscowości... niedaleko pśla
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 21:23   #3818
enzunio
BAN stały

Dobranoc i trzymajcie jutro kciuki, dam wam znać jak poszło

Jak dostanę tą pracę to wyprowadzam się od TŻta po 3,5 roku mieszkania razem
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 21:23   #3819
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie w miejscowości... niedaleko pśla
wysłałam Ci wiadomosc, sprawdz jesli mozesz

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-07-15, 21:24   #3820
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
o kurde faktycznie
zmęczenie daje o sobie znac :P
specjalnie cyknelam fotke

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1373919878496.jpg (61,4 KB, 29 załadowań)

Stary 2013-07-15, 21:25   #3821
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Dobranoc i trzymajcie jutro kciuki, dam wam znać jak poszło

Jak dostanę tą pracę to wyprowadzam się od TŻta po 3,5 roku mieszkania razem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-15, 21:27   #3822
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:

kurcze jak ja bym chciała takie mieć
mi sie strasznie łamią

🤍

Stary 2013-07-15, 21:32   #3823
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz.

Cytat:
kurcze jak ja bym chciała takie mieć
mi sie strasznie łamią
mi sie zawsze tez strasznie lamaly,rozdwajaly,mialam krotkie strasznie. co mi urosly to sie lamaly i znow przy samej du*ie musialam ucinac. twraz czasem sie zdarzy ze sie ulamie,ale rzadko

Stary 2013-07-15, 21:34   #3824
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM201

Cytat:
mi sie zawsze tez strasznie lamaly,rozdwajaly,mialam krotkie strasznie. co mi urosly to sie lamaly i znow przy samej du*ie musialam ucinac. twraz czasem sie zdarzy ze sie ulamie,ale rzadko

a malujesz przez 4 dni potem dzien przerwy ? Czy inaczej ?

🤍

Stary 2013-07-15, 21:34   #3825
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz.

Cytat:

Której ich odżywki używasz?

Ja byłam na basenie i dałam czadu. Kocham pływać i dziś miałam tor dla siebie, więc na koniec dowaliłam grzbiet. Aż ręce czuję :-D także uciekam spać. Dobranoc! :-*

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 21:38   #3826
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM201

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość

Ja byłam na basenie i dałam czadu. Kocham pływać i dziś miałam tor dla siebie, więc na koniec dowaliłam grzbiet. Aż ręce czuję :-D także uciekam spać. Dobranoc! :-*

Tez kocham plywac
jakbym miala blizej basen to bym codziennie bywala a tak to..

🤍

Stary 2013-07-15, 21:40   #3827
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Ivory z tego co widzę jest jasniejszy od ecru. Czy gryźć się będzie? No właśnie też nad tym się zastanawiam. No nic będą chodzili z nami po koszule pod kolor sukienki :P

enzunio

trzymam kciuki

Ej jutro mam ten głupi egzamin nic nie umiem bo nie było się kiedy uczyć a kaszel męczy dalej chyba płuca wypluję ;/ zatem wybaczcie spadam może coś do tego pustego łba jeszcze wejdzie....
Stary 2013-07-15, 21:41   #3828
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować!

Cytat:
a malujesz przez 4 dni potem dzien przerwy ? Czy inaczej ?
maluje tak,ze robie 1warstwe,nosze tak dlugo az odpada sama i wyglada tak ze wstyd pokazac,zmywam i maluje nowa srednio maluje raz na tydzien

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość

uzywam tej na zdjeciu sos

Stary 2013-07-15, 21:42   #3829
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
trzymajcie kciukasy jutro rano
a byłoby super bo nareszcie byśmy wyprowadzili się od teściów

Cytat:

ja swoje
Cytat:
Napisane przez Isusia91 Pokaż wiadomość
Ja będę miała swoje mam taką długość że nie potrzebne mi sztuczne
Moje rok temu były cieniutkie jak papier a koleżanka poleciła mi odżywkę Eveline"paznokcie twarde jak diament" i dosłownie takie mam Masz jeszcze troszkę czasu do ślubu to może maluj nią pazurki
Moje aktualnie wyglądają tak(po tej odżywce, wszyscy się pytają czy to sztuczne)
ja miałam z eveline 8w1 i też mi się super twarde paznokcie zrobiły
Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o muszkę/krawat to chyba najlepiej klasycznie
złoto/srebro/grafit/czerń
jakoś nie widzi mi się np. fioletowy krawat, do fioletowego bukietu panny młodej
zgadzam się
Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Mam gotowany Bób
zjadłabym

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-15, 21:43   #3830
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość

duzo kasiory, ale doczytałam, ze sporo płacicie na sali za osobę.
My mamy plany na 80 os, budżet 21 tys max. Ale mamy dosc tanią sale 140zł na os., zespół 3.000, foto za free, bez kamerzysty, obrączki z własnego złota, kiecka używana, chyba kupimy tez uzywany smoking, dekoracje sali, zaproszenia i winietki zrobię ja, kwiatami zajmie sie moja przyjaciółka, duzo po znajomosci naprawdę. Takze mam nadzieje, ze wyjdzie moze jeszcze mniej niz te 21 tys.
zazdraszczam
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 21:47   #3831
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość

ja mam łądne swoje paznokcie, troche rozdwajające się ale bez tragedii... jeżeli przed ślubem do maksimum ogranicze prace domowe to myślę że mogą być naprawde ładne i na pewno zadnych żeli na nie kłaść... u kosmetyczki też raczej nie zamierzam sie z nimi wybierać - lakier za 20 zł i w sobote z samego rana pomaluje to na pewno wytrzymają całą dobą w nienaruszonym stanie gorzej z pqaznokciami u stóp - chyba bez żeli się nie obędzie, ale to wszystko zalezy jakie będe miała buty

ja też nie będę miała sukni śniezno białej i na pewno kupimy tż koszulę w dokładnym kolorze sukienki
Co do dopasowania się par to pamietam dobrze jak jezcze kilka lat temu to było nie do pomyślenia, by nawet jako goście na weselu wystąpić w różnych odcieniach kolorsytycznych (mam na myśli krawat i sukienkę) teraz już na szczescie to sie zmieniło chociaż ja nie pogniewałabym się gdyby tż założył na poprawiny granatowy garniak, jakąś jasną koszulę i krawat w bladym różu (jak kwiaty na mojej kietce (załącznik)

opinie na temat tej odżywki sa bardzo podzielone - wielu się nią zachwyca, wielu zrobiła tragedię na paznokciach - lepiej nie ryzykować

my planujemy wesele na 130 osób a wychodzi nam ze strojamy 60 tysiecy i cięzko na czymkolwiek zaoszczedzić, bo bierzemy ślub w wielkopolsce a tu ceny na wszystko są dużo wyższe (najtańsze sale w okolicy biorą 190 od talerzyka, my będziemy płacić 210)
Piękna sukienka! Mogę wiedzieć gdzie kupiłaś? Chciałabym coś takiego na poprawiny

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 21:48   #3832
hihihi
Zakorzenienie

my cały dzień szukaliśmy zespołu, masakra
Tż się zaangażował baaaaaaardzo dzwoni po znajomych i pyta się ma pożyczyć jakieś płyty z wesela

Dexter w spódnicy
Stary 2013-07-15, 21:56   #3833
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
my cały dzień szukaliśmy zespołu, masakra
Tż się zaangażował baaaaaaardzo dzwoni po znajomych i pyta się ma pożyczyć jakieś płyty z wesela
no i upatrzyliście cos??

🤍

Stary 2013-07-15, 22:01   #3834
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
no i upatrzyliście cos??
nie wszyscy nam odpisali jeszcze, jeden zespół 3,5 tys, a wodzirej - dwie osoby i gra na saksofonie 3 tys. myślałam, że wodzireja udałoby się taniej
jeszcze jutro kilka osób ma nam dać namiary na inne zespoły

Dexter w spódnicy
Stary 2013-07-15, 22:06   #3835
Opiumalfa
Zakorzenienie

Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość

A moze koszule w bladym rozu zamiast krawatu? Ja bym w ogole krawat ominela. Poprawiny sa bardziej casualowe. Tak mi sie wydaje...

Sent from my iPad using Tapatalk
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 22:06   #3836
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Nadrobiłam, wreszcie

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 22:07   #3837
hihihi
Zakorzenienie

a i jeszcze mojej koleżanki siostra rok temu wychodziła za mąż, ma mi podesłać namiary na zespół, podobno super był Tż też kilka znajomych ma podesłać namiary. próbuję jeszcze odnaleźć mój zespół ze studniówki, super był!
narazie jeszcze mają terminy wolne
mam nadzieję, że w tym tygodniu to ogarniemy do końca
tak z 5 zespołów mamy na oku może jeszcze jakiegoś dj poszukamy

Dexter w spódnicy

Edytowane przez hihihi
Czas edycji: 2013-07-15 o 22:10
Stary 2013-07-15, 22:07   #3838
poznanianka1990
Zakorzenienie

A my szukamy pieska
Chcieliśmy buldoga francuskiego, ale 1,5 tys. trzeba liczyć...
Teraz stwierdziliśmy, że chcemy szczeniaczka kundelka. I znaleźliśmy jednego takiego słodziaka Ale w Warszawie (adopcja).

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 22:10   #3839
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
A my szukamy pieska
Chcieliśmy buldoga francuskiego, ale 1,5 tys. trzeba liczyć...
Teraz stwierdziliśmy, że chcemy szczeniaczka kundelka. I znaleźliśmy jednego takiego słodziaka Ale w Warszawie (adopcja).
super za adopcję
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 22:12   #3840
cikulada
Zadomowienie

My na początku myśleliśmy że zamkniemy się w 40 000 ale wychodzi na to, że dobijemy jednak do 50 000 W ogóle wczoraj rozmawiałam z TŻem i na samą wódkę pójdzie nam chyba prawie 4 tysiące, bo mamy na liście 217 osób i podejrzewamy, że mało osób nam odmówi więc trochę tego alkoholu potrzeba. Dodatkowo u mnie jest zwyczaj, że na pożegnanie każdej parze daje się po butelce wódki, więc to nam dodatkowo zawyża koszt %.

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości