|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Polka Ogarniaczka
|
My się nadal chcemy w 21 tys. zamknąć, albo nawet mniej
![]() Mamy adoptowaną kotkę ![]()
#3843 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3844 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() proszonych bedzie ok 205 osob (dzieci juz w to wliczylam ), wodke juz kupilismy, dalismy 4,3 albo 4,5 tys, nie pamiętam. U nas nie każdej parze sie daje na koniec flaszkę, ale najblizszym tak ![]() I też myslalam ze zamkne sie w 40 000 a tu lipa... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Zakorzenienie
|
ciuklada, masakra, ile kasy na samą salę
![]() Mykam spać, bo jutro już wolnego nie mam i do pracy trzeba iść... Dobranoc ![]()
#3846 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a co sądzicie o wódce Sobieski? TŻ koniecznie chce tą wódkę tym bardziej, że po weselu jego brata zostały chyba 4 kartony które moglibyśmy odkupić, ale nie słyszałam żadnych opinii na jej temat. Nawet tu na naszym wątku nikt nic o niej nie wspominał i sama nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Właśnie nad tym debatujemy... ja bym chciała bardziej na południe, a reszta znalazła tanie noclegi na północy (250 zł/ tydzień) i teraz musimy dogadać się czy to będą domki czy namioty. Jak byś miała tani namiar to poproszę na PW ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3848 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie to nie mam sie co wypowiadać, bo ja nie widze roznicy w wódkach, ale najgorzej zawsze przełknąć mi Krupnik dlatego na nia bym sie w zyciu nie zdecydowała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3850 | |||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
Cytat:
Na telefonie się zdjęcia nie otwierają :-( Mam ich sos ale nic mi nie pomaga, a po 8w1 miałam super i teraz chyba kupie ten ich diament. Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3851 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
powodzenia !! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja ślubuję o 15 ![]() Cytat:
ja od 2,5 z małymi przerwami ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3852 |
Zakorzenienie
|
co do paznokci - mi się strasznie nie podobają żelowe i akrylowe (w sumie nie wiem, czy takie jeszcze robią). Na ślub będę miała pewnie hybrydy w kolorze nude, albo swoje własne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3854 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
sobieski jest dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3855 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() stwierdzłam, że nie ma na co czekać, bo gdy nie potrzebuje kiecki to same piekne wiszą na wieszakach, a gdy jest mi strasznie potrzebna to nic nie mogę znaleźć... ![]() Cytat:
![]() uciekam spać - dobranoc ![]()
![]() |
#3856 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz.
Cytat:
A ja coś słyszałam o planach budowy niedaleko mnie , byloby ekstra, nie wychodzilabym stamtąd ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
dobranoc
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Polka Ogarniaczka
|
Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Ehh, Tż mnie wkurzył na koniec dnia ja się do niego przymilam, cały dzień się nie widzieliśmy, a on na to, że nie ma ochoty. Nie to nie, kwa, obraziłam się
#3859 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
jak powinnam sie wyspac to oczywiscie spac nie moge..
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3860 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() ![]() Pytanie do dziewczyn, które adoptowały zwierzaka - ile czasu czeka się na decyzję? Czy do tego czasu ten dany zwierzaczek jest, że tak powiem "zarezerwowany"? Kurczę, napaliłam się ![]() ![]() A kundelki też są słodkie ![]()
#3861 |
perfumowe ADHD
|
dzień dobry po bardzo ciężkim wieczorze i nocy. wiecie jak to jest dowiedzieć się że teściowa was nienawidzi?To ja wam powiem. Wczoraj wieczorem tata tż powiedział że musi z nim porozmawiać bez świadków więc wyszli z domu... Po 10 minutach dzwoni do mnie tż z prośbą abym zeszła pod klatkę schodową ... poszliśmy na spacer na którym dowiedziałam się że teść powiedział że musimy się wyprowadzić chociaż na jakiś czas, że nam pomoże i będzie nawet płacić za nasze mieszkanie . Tż mówi że nawet mu oczy nie patrzył tak mu było ciężko to powiedzieć ... A ja od dawna wiedziałam że teściowa mnie nie dzierży po kilku sytuacjach ale nikt mi nie wierzył... Teraz jest kuźwa dowód. Przyszliśmy do domu a że wchodziłam pierwsza to słyszałam że właśnie na ten temat rozmawiali zanim weszliśmy. Teśc siedział załamany a ta kobieta bez żadnych skrupułów spojrzała mi się w oczy spod byka z szyderczym uśmiechem. Wtedy wiedziałam że mam tego dosyć. Poszliśmy do pokoju ale i tak słyszeliśmy że się kłócą. Teść powiedział do niej że czuł się jak wtedy kiedy odwoził ich pieska na eutanazję mówiąc nam że mamy się wyprowadzić... Tak też podobno wyglądał. Ona coś powiedziała że czemu tż nawet nie zapytał czy jestem dla niego dobrą osobą na dziewczynę (co mnie zwaliło z nóg) po czym dodała że nie podobam jej się ( to mnie kompletnie osłabiło) teśc bronił nas że ja się podobam tż i jej nic do tego (z resztą tż mówił mu że nasz związek jest na poważnie). Cała kłótnia w której padły okropne słowa z ust tej kobiety zakończyła się tym że ja za kilka godzin mam autobus do domu a teść wziął wolne i wyjeżdża na wieś do domku z dala od niej. Żal mi tż który tu będzie siedzał (powiedział że nie chce nocować w innym miejscu na razie). Przespałam równo 3 godziny a i tak nie mogę zasnąć gdy wiem że ona jest za ścianą
![]()
![]() |
#3862 |
Zakorzenienie
|
handzia600, współczuję
![]() ![]() Moja mi wprost nie powiedziała - wysłała mi list polecony, że mam się wyprowadzić do 15.03. (pamiętam dokładnie!), bo jak nie to ona złoży pozew do sądu! Wyprowadziłam się razem z C. (był po mojej stronie) i to była najlepsza decyzja w moim życiu. Bo mieszkając z moimi teściami przeżyłam istne piekło ![]() Koniecznie poszukajcie czegoś do wynajęcia i uwolnijcie się od niej. To będzie dla Was najlepsze rozwiązanie.
#3863 |
Erudycja
|
Bardzo mi przkro z tego powodu
![]() ![]() Wiem ze brak akceptacji jest bardzo bolesny ale tym bardziej ma się poczucie większego sukcesu kiedy im na przekor udowadniasz ze jestes wspaniala dziewczyna, narzeczoną, żoną a potem również matką.
![]() |
#3864 | ||
perfumowe ADHD
|
Cytat:
![]() Mam dzisiaj rozmowę w sprawie o staż w mieście gdzie mieszkam i mam nadzieję go dostać a wtedy tż składa wypowiedzenie w firmie i przyjeżdża do mnie. Swoją drogą to co ja takiego zrobiłam tej kobiecie że jest taka cięta na mnie? Nic nie zrobiłam , schodziłam jej z drogi i unikałam jak ognia aby tylko nie naprzykrzyć się... I wiecie co? Plany o weselu na razie legły w gruzach , do 2 rozmawialiśmy z tż i nie ma sensu organizować go w Białymstoku , może uda się wszystko zgrać u mnie w mieście. Ale na pewno będzie ciężko bo ja nie wiem jak zniose jej towarzystwo tego dnia... ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Erudycja
|
Nie martw się, ja po wyprowadzce tez nei wyobrazalam sobie tesciowej na naszym weselu. A teraz traktuje to tylko jako zlo konieczne. Wszystko przejdzie z czasem i bedziesz ją juz tylko olewac.
#3866 |
perfumowe ADHD
|
słuchajcie może macie pomysł jak zabrać w PKS suknie w pokrowcu ? MIałam ją tutaj zostawić ale mam mieszane uczucia co do tego ... Tylko nie wiem jak ją zabrać bo przez koło w nic się nie mieści
![]() dobra już nie ważne , pomimo ogromnej torby z rzeczami i tam wezmę suknię , położę ją w autobusie nad głową
Edytowane przez handzia600 Czas edycji: 2013-07-16 o 06:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3867 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
handzia Wredna i już. Trzymaj się mocno
Pick Me, Choose Me, Love Me You're all I ever wanted I didn't see how it could change That something was missing until today Edytowane przez tinyheart Czas edycji: 2013-07-16 o 06:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3868 |
Zakorzenienie
|
bo modne było to jak byłam w pierwszej liceum, czyli dobre osiem lat temu, a odkąd pojawiły się żele to nie słyszałam by ktoś ze znajomych robił sobie akryle - stąd moje zwątpienie.
edit: wiem, że niektóre "tipsy" nie są rażące i wyglądają nawet nawet,... ale nie podoba mi się sama forma. Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-07-16 o 07:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3869 | |
Erudycja
|
Cytat:
tyle ze on chce wrocvic po nowym roku. Niby na swoim garnuszku ale my nie mamy na gorze niczego, ani kuchenki, ani zlewu ani lodowki.
![]() |
#3870 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ciasta piec będziemy na własną rękę u znajomych lub ciotek, które potrafią piec ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mój TŻ lubi Żołądkową Gorzką ![]() Cytat:
Ja mieszkam z teściami, nigdy nic przykrego od nich nie usłyszałam! Owszem, siadaliśmy przy stole i mówiliśmy sobie co nas denerwuje ale to chodziło o sprawy typu "zamykajcie lodówkę porządnie bo czasami przez te szuflady na dole jest niedomknięta i trzeba za często odmrażać". Żadne wyrzucanie sobie czy kłócenie się ![]() Cytat:
![]() ![]()
Razem od 01.07.2008 ![]() Zaręczczeni od listopada 2011 ![]() Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 ![]() Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-07-16 o 06:58 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.