|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
fajne takie malenkie niech zdrowo rosnie---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- gratulacje wszystko bedzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
ja sie czuje bardzo dobrze i czasami mnie boli kregoslup ale to normalne czasami mnie bola boki ale to juz obciazenie dla boczkow bo tylko na nich moge lezec i spac tescio skaczyl ukladac kafelki jeszcze fuga i juz wszystko ustawia i babcie musi przeniesc do innego pokoju(u nas zostalo malowanie i u wiktorii w pokoju ![]() kruszynka ma czkawke ![]() mam nadzieje ze nikogo nie ominelam ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- jutro postaram sie zrobic fotke i wrzuce mojego wielkasnego brzusia ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Wlasnie zobaczylam ze mi nogi puchna
|
|
#542 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Witam
Cytat:
Gratuluje mieszkania ![]() Ja czuje się bardzo dobrze ![]() Cytat:
Nie dasz rady się wymigać?Cytat:
![]() W koncu
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Coś mnie boli głowa jakoś tak dziwnie przy prawym uchu A może to właśnie ucho.. Nie wiem.Ja w sobotę mam monitoring, idę podejrzeć moje jajo
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Irene Ja jestem 3 tygodnie po #. I czekam z niecierpliwością na @, żebyśmy mogli się już starać.... Basiu Fajnie ze już na finiszu ten remont. Gianna To zależy od Ciebie czy nie dobrze czujesz. Ale ja chyba nie ryzykowałabym. Za dużo do stracenia. A wiem co mówie.... Mieszkania gratuluję. My mamy w palnach budować domek. Projekt wstępny już jest ![]() Mysia Jak to ucho to współczuję. |
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Musze zebrac sie do banku a czuje sie okropnie...nudnosci nie pozwalaja mi normalnie funkcjonowac... Martwi mnie moje TSH 2,8 chyba to juz nie za dobrze bo norma do 2,99 ciekawe czy mi da euthyrox... Iza masz racje biore dzis L4 bo w pracy i tak nikt nie doceni twojego poswiecenia... Basiu pochwal sie wozkiem! gratuluje konca remontu,teraz duzo odpoczywaj. Kluska ja nie dalabym rady wzielabym wolne i juz nie chcialabym sie narazac na taki stres...ale wiesz jak to jest w pracy niestety niby kazdy wie ze jestes w ciazy ale i tak kazdy mysli o sobie... Tasia zazdroszcze domku dla nas niestety to raczej nieosiagalne na ta chwile. Pyzyzmiesem a moze maz po prostu boi sie tego ze znow bedzecie razem dlugo przezywac zanim pojawi sie dzidzia...chociaz przeciez wcale nie musi tak byc,na twoim miejscu najpierw sama odwiedzialbym lekarza przedstawila sprawe co bylo ostatnim razem i obrala jakis kierunek dzialania a potem juz tylko rozmowa z mezem i podjecie decyzji... Dziewczyny czeka mnie dzis mega dluga i meczaca depilacja |
|
|
|
#546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
ooo basiu masz już wózek? super!!!! pokazesz prawda? kluska ja bym sie nie narażała na taki stres, powiedz ze nie chcesz i już,powinni cię zrozumiec. mysia aj sie obudziłam w nocy i bolał mnie migdał i przy uchu wiec sobie amolem posmarowałam na razie spokoój ale czuje taki dziwne ucho, moze to jakis wirus? tasia jeszcze pare dni i @ przyjdzie,albo i nie-jak u mnie. gianna mam takie pytanko czy lekiem vix to jest rozgrzewające moza sie smarować? zawsze mi to pomagało na migdał i ucho no ale dopóki isę nie dowiem nie posmaruje. tesciowa na dole robi pasztet a ja zaraz się zrzygam normalnie, wszystko czuje. wczoraj tż zjadł kolacje z sosem czosnkowym i już sie do niego przytulić nie mogłam, i przeciez mył zęby ale mi to śmierdziało i odwróciłąm się i poszłam spać. teściowa się śmieje ze jak mi niedobrze to znaczy że wszystko teraz bedzie dobrze.
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Gianna trzymam kciukaski.
Kobitki moj Tz sie mnie od 3 dni pyta kiedy beda przytulanki a ja odpowiadam mu ze przytulac bedziemy sie jak skaczy malowanie pokoi . Stwierdzil ze mu sie bardzo chce i ze to szybko zrobi(przytulanek nie bylo od 3-4 miesiecy)Czuje cmienie tak jak na @ czyli zbliza sie porod Obym wytrzymala te 2 tygodnie Zdiecie wozka wstawie jak przyjedziemy bo jedziemy kupic indukcje .
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
ide zrobic porzadek w szafie,powyrzucam w czym nie chodze.
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
a wstepu nie ma narazie, przynajmniej do wizyty,potem sie okaże co lekarz powie.
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia moze posmqruj sobie amolem lub vick on ten ostatni to rozgrzewa to powinien pomuc
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#553 |
|
Przyczajenie
|
Helol
![]() Mysti gratuluje udanej wizyty masz juz calkiem spora dzidzie, pewnie wszystko bylo fantastycznie widac Iza243 dziekuje, wiesz strasznie dlugo to u mnie trwalo to dochodzenie do siebie. ale widocznie tak musialo byc. choc strasznie zazdroszcze niektorym dziewczynom sily, ze po # szybko biora sie w garsc i dzialaja. najgorzej to tak siasc i plakac - jak ja a u ciebie ktory to juz tydzien?? Gianna a wiec weekendowy wypad mozna uznac za jak najbardziej udany ps czy to dzis mialas miec usg??? ![]() Basia czekamy na fotkiiii ![]() tasia02 nie doczytalam...wspolczuje bardzo ale tez jak pisalam wyzej, podziwiam!! w pozytywnym tego slowa znaczeniu oczywiscie zycze aby @ przyszla jak najszybciej u mnie dzis tempka ostro w dol - tak wiec dzis lub jutro bankowo ciotka wpadnie w odwiedziny Z kregoslupem tzta lepiej. Od kilku dni robie mu masaze. Dzis wstal z lozka calkiem zwawo sa tu jeszcze jakies staraczki czy wszystkie juz zafasolkowane??????
" (...) ale jego oczy...gdy patrzylam w jego oczy, czulam sie tak jakbym stala samotnie na skraju swiata...nad smaganym przez wiatr brzegiem oceanu. Nic poza lagodnym hukiem fal." Róznica miedzy czlowiekiem a aniolem jest jasna. Aniol jest glównie w srodku, a czlowiek jest glównie z wierzchu
|
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko masz na pierwszej stronie
|
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
muszę się wymigać bo nie dam rady iść na to spotkanie
jest mi głupio i aż się cała trzęsę na tą rozmowę z szefową Cytat:
jak masz takie tsh to sprawdzą Ci pewnie jeszcze ft4. powinnaś dostać euthyrox, dla świętego spokoju żebyś się nie denerwowała bo te wartości tsh nie są stałe. czy Twój gin to endo-gin?
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#556 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Teraz leci już 17 tydzień
|||
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
No jakos przezylam...a teraz sobie jajka gotuje bo mnie naszlo
Kluska Moj gin nie jest chyba endo-gin wiec kolejna wizyta mnie pewno czeka i endo...Dzis mam wizyte to sie wszytskiego dowiem... Basiu, Arletko moj maz twardo nie chce mnie dotknac bo sie boi...ja juz po malu swiruje bo nie moge go w zaden sposob przekonac dzis mam zamiar pogadac na ten temat z gin jak nie bedzie przeciwskazan to moze w koncu sie zgodzi poprzytulac ![]() Arletko wczesnie ci sie zaczely te nudnosci oby szybko sie skonczyly... Mysia wszystkie bedziemy trzymac na pewno szybko sie uda!Irene cos czuje ze po takiej abstynencji to jak cie TŻ dorwie fiu fiu bedziemy jeszcze podwojnymi ciociami ![]() A zapomnialam wam chyba powiedziec ze tesciowa bedzie podwojna babcia
|
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Arletko jesli chodzi o Vicksa to jest to uzytek zew wiec nie powinno sie nic dziac...tylko z drugiej strony zobacz czy dasz rade zniesc jego zapach? ja jestem wrazliwa na zapachy i to swinstwo dla mnie odpada ale jesli ty dalabys rade...Vicks nie jest polecany dla kobiet w ciazy i karmiacych wlasnie ze wzgledu na jego intensywnosc...ja tam smaruje sie masciami z heparyna na nogi caly czas i nie zauwazylam zeby cos sie dzialo...kobiety w ciazy czasem musza przyjmowac o wiele gorsze leki i wszytsko jest ok wiec bez przesady jakos ratowac sie trzeba,tym bardziej ze nie bedziemy tego jesc
JA z kolei boje sie euthyroxu wiem ze niby w ciazy trezba nawet go brac ale ja juz swiruje na mysl kazdej tabletki wiec i to mi juz zaprzata mysli...ale trezba sie poswiecic dla malenstwa.---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Biore go dzis biore juz ma zapowiedziane...zreszta sam sie wprasza bo chce serduszko zobaczyc |
|
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#561 |
|
Raczkowanie
|
Hmm z tymi przytulankami powiem Wam tak. Miałam ciążę zagrożoną wiec na początek odpadało. Potem było ok gdzieś od 5 miesiaca. Potem znowu kregosłup dokuczał. Miałam bóle lędzwiowe. A gdzieś 1.5 tygodnia przed terminem były przytulanki a w nocy mały się urodził... haha także z łóżka jechałam na porodówke. Przynajmniej poszło gładko
|
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mamy wszystkie poazdowienia od rudej, już moze w tym tyg będzie miałą kompa.
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam rozmowę z szefową, ona twierdzi, że musze iść na to spotkanie. tłumaczę jej, że nie czuję się na siłach, że ja po polsku się nie umiem wypowiedzieć, że mój stan psychiczny jest słaby i nigdy nie wiadomo czy się nie popłaczę jak holender o coś mnie spyta. a ona, że nie będę prezentować ale muszę iść w razie pytań. tylko że ku**a nie wiem co zrobię jak o coś spytają mnie. nie wyobrażam sobie tego i po prostu.... wołem mnie nie zaciągną. sądziłam, że ona zrozumie i weźmie pod uwagę to, że mówię jasno 'nie dam rady'. jestem załamana
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy w tym komisie dziecięcym.Kupujemy jutro wózek
Wiem że pewnie szaleństwo,ale tż się uparł że ten i żaden inny,Popróbowaliśmy wszystkich wersji,ja też jestem zdecydowana Zdecydowaliśmy się na Mikrusa Sprint X w kolorze granatowo-niebieskim.---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
aha, a jeszcze już z rana byłam zła na szefową - gadam z moim managerem i mówię, że idę dziś rozmawiać do dyrektorki i chcę zasugerować żeby szukała kogoś na zastępstwo. a on mówi, że tak między nami mówiąc, to ona powiedziała mu że ja na pewno będę pracowała tak długo jak X (koleżanka, która ma termin na 9.09 a jeszcze pracuje i chce jak najdłużej)
![]() i jeszcze chciałam dziś jej powiedzieć, że będę szła na zwolnienie i żeby kogoś szukała. pyta się mnie jak się czuję. Mówię, że źle: bolą mnie plecy, ciągle jestem śpiąca i ledwo myślę. nieogarniam a marcina wczoraj prawie zabiłam za to, że jadł curry przy biurku i odmówił skorzystania z kuchni. że się źle czuję po lekach na tarczycę. że ciągle płaczę i totalnie nie radzę sobie z emocjami. a ona co? ona mi mówi, żebym się nie przejmowała bo mi przejdzie w końcu. nie powiedziała, że jak będę chciała iść na l4 to żebym uprzedziła. tylko, że mi przejdzie ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
teraz tak nieładnie, że wezmę zwolnienie dokładnie na dzień tej koszmarnej wizytacji to chamstwo wrecz gdybym wiedziała kiedy oni będą i że ona mi każe iść to wzięłabym wcześniej to zwolnienie. nawet już się do tego stopnia nakręciłam, że nie wiem czy specjalnie mi nie powiedziała tego w ostatniej chwili
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Kluska ciężka sprawa z szefową
Nie wiem co doradzić![]() Wózek jest super 3w1 gondola,spacerówka i fotelik.Prawie nie widać że używany,tylko troche przybrudzony ale to sobie wypiore.Pani montowała nam wszystkie wersje i wszystkie testowaliśmy.Ma dużą gondole,pompowane i skrętne koła.Koszt całości to 570 zł.Powiem wam szczerze że troche się boje tego zakupu,ale jest to dla mnie też takie zaklinanie rzeczywistośći ![]() To taki model: http://www.mikrus.eu/wozek-dzieciecy...ruk-p-145.html
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-07-16 o 17:17 |
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
jeju kluska tak mi strasznie przykro że musisz tam isć,spróbuj się jakoś uspokoić, w razie pytan poprostu nie odpowiesz i już, pokażesz osobę do której mają sie zwracac z pytaniami. a moze akurat nie będą pytali. przez tym całym spotkaniem wez sobie coś na uspokojenie.
iza super wózeczek,skoro jest okazja to czemu nie brać?ludzie róznie mówia, np u mnie w domu wózek sie kupuje jak już dziecko sie urodzi i robi to ojciec dziecka i dziadkowie-więc wiadomo że mamusia nie jest przeszczesliwa, u mnie oczywiście tak nie będzie, kupie jak będę wiedziała ze jest cos fajnego.
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze być brzuszek pokazała?
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
O tak! Jestem za! Iza, pokaz brzusio
![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Kluska, ale dup.na sytuacja w pracy i z tym spotkaniem i z podejsciem szefowej. Akurat na zwolnienie masz prawo isc, takze nie patrz na nia tylko na to jak sie czujesz! ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- A no i Ty też może brzucha poka, co??
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.

to chamstwo wrecz