|
|
#1051 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() tort wygląda pysznie a bukiet piękny! |
|||
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Sto lat dla Marysi!! Rosnij mądra zdrowa i pogodna ! Wszystkiego najlepszego!
![]() Nie pisze alr chociaż jesten na bieżąco ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1053 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
jeszcze raz dzięki za życzenia i komplementy odnośnie tortu Haniu- Nasza Gwiazda urządziła sobie wczoraj drzemkę o 18 i skończyło się spaniem do prawie 21-myślałam, że już nie wstanie i zlitowała się, humor był doskonały, więc pojadła torta, wylizała talerz,-dosłownie, była śmieszna, wygłupiała się okropnie i o 23 padła ponownie i wstała przed 7, ja lekko nieprzytomna, bom spać poszła po 24, świętowałam jeszcze z Małżonem ![]() no i na Urodziny zakupuję TULĘ-wymarzoną z łowickim wzorem ![]() i tyle świętowania, wracam na planetę Ziemia i mam plan dziś na większe porządki, bo się lekko zagruzowałam Ciastuś-zmartwiłaś mnie wczoraj bardzo Phdwao-nie wiem czy zauważysz moje pytanie-jak Tobie sie udał ten tort z kwestii smaku?był bardzo "sztywny", bo mój dał się pokroić i pyszny ogólnie, ale nie był zbyt sztywny, tym bardziej jak chwilę stał w ciepłym-może dojczlandzka żelatyna jakaś inna
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Witam z rana, mała pospała do 7 - teraz grzebie w kuchennych szafkach ![]() Marysiu wszystkiego najlepszego, rośnij zdrowo i radośnie ![]() Dzisiaj przyjdzie moja Tula, już dzwonił kurier, będzie do 12 Karolka wzór łowicki bardzo ładny, też mi się podobała ta Tula. W ogóle wszystkie wzory nosideł są piękne. Ogólnie ja chciałam jakiś kwiatowy, ale mąż stwierdził, że w kwiatkach to on chodzić nie będzie. |
|
|
|
#1055 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Przez ostatnie dni nawet nie bylo czasu Was podczytac. Teraz troche nadrobilam choc ju musze mykac z kompa.Karolina przede wszytkim zdroweczka dla Ciebie i malego! Mam nadzieje ze jest juz lepiej. Asiu jak maly sie czuje? Czekam tez na jakies informacje od Ciastka - jak bede cos wiedziec to napisze. I oczywiscie najlepsze zyczenia dla Martynki, Marysi i Karolki równiez! Sto lat dziewczyny!!! |
|
|
|
#1056 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja na początku chciałam sówki, bo tańsze, ale że na Urodziny dostałam troszkę kaski, to inwestuję ją w nosidło, to i sobie wybieram Małż mówi, że tego wzoru wstydzić się nie będzie
|
|
#1057 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkiego Najlepszego dla Marysi
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Zamówiłam na all bo taniej. Znaczy cena nosidla taka sama ale bez kosztów przesyłki. Na all wystawia się również firma Tula i na aukcjach mają wystawionych kilka wzorów, ale można sie z nimi dogadać, że kupujesz co jest a wysyłają wybrany wzór. Tylko nie wiem jak Twój wzór bo on jest z limitowanej serii. My wybraliśmy circle du soleil, czyli nosidlo szare, a panel czarny w białe kółka.
|
|
|
|
#1059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
znalazłam już w jakimś sklepiku z gratisową dostawą DPD
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
No i super. Nie ma co przeplacac za przesyłke
ja zamówiłam wczoraj i teraz niecierpliwie czekam na kuriera. Ma być do 12 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1062 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam .
Karmelku - Patryk czuje się dobrze,ale biegunka jest nadal .Sama woda .Idziemy dzisiaj ponownie do pediatry. Smecte mieszam z obiadkami (z mlekiem nie chce), acidolac - pluje nim mimo tego,że jest malinowy. Kupy a raczej woda jest w kolorze zielonym. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze życzenia dla Marysi!
|
|
|
|
#1064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękujemy pięknie za życzenia Nie mogę uwierzyć że to już rok minął W ogóle tak patrzę na moje córy i myślę-kiedy to zleciało Przecież dopiero świętowaliśmy roczek Dorotki ![]() Mąż ma dziś wolne (spróbowałby w takim dniu pracować ), jedzie zaraz na ostatnie zakupy, potem zabiera dziewczyny na plac zabaw, a ja będę działać w kuchni Gości nie będzie dużo, w sumie rodzina ze strony męża-brat z rodziną, siostra i nasza wspólna koleżanka. |
||
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Marysi
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1067 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Najlepsze życzenia dla Marysi Zdrówka życzę dzieciaczkom ![]() Prince_polo trzymajcie się, dobrze że była szybka reakcja, na pewno Wam pomogą ![]() Jak znajdę chwilkę to się odezwę |
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama nawilża mocną herbatą z cukrem i cytryną
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ile zapłaciłyście za Tulę? ![]() Cytat:
Najlepszego dla Marysi! Rośnij zdrowo!
|
|
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam Tulę
|
|
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
TZ ma urlop (2 tygodnie) więc jestem wolna, mogę robić co zechcę Straszna tu dzisiaj cisza ![]() Wszystkiego naj naj najlepszego dla Marysi |
|
|
|
#1075 |
|
Wtajemniczenie
|
ja planuję 460, nie wiem jak Mandi?
a Ty? i jak, i jak????
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Blue 420
Czemu planujesz? Cena Twojego wzoru to właśnie 460, chyba że przesylka do tego dojdzie Na razie tylko zalozylam w domu. Mała miała mega rogala na buzi, wyraźnie podoba jej się noszene w nosidle. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Młoda nauczyła się pić na stojąco. Wcześniej jak dałam jej mleko to leżała i piła, a od jakiegoś czasu furga po całym pokoju z butelka w ręce. Jak chce się napić to zatrzymuje się przechyla głowę do tylu i pije z butli. A i w czasie goraczki cały dzień piła tylko mleczko. Podawała normalne posiłki ale nie miała ochoty. Dopiero dzisiaj zjadła normalny obiadek. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Wszystkiego najlepszego dla Marysi
![]() Chyba skuszę się na używkę Mei Tai z Pentelki
|
|
|
|
#1078 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Od wczoraj nie używam chusteczek i jest lepiej ![]() Dziękuję za zdjecie Cytat:
średnio do 21:30 buszuje, wstaje o 8-8:30Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff jestem po spacerze, nie wiem kto bardziej zmęczony, młoda czy ja
![]() Luśka się dzisiaj uparła na wchodzenie po schodach, przy jednych był niski murek i ona opierając się o ten murek wchodziła po schodach, potem schodziła i tak w kółko hehe. Jak ją próbowałam zabrać to były piski jak nie wiem...
|
#1080 |
|
Wtajemniczenie
|
hej!!!
melduję się już z domku, mały u babci więc mam trochę czasu my już po urlopie, niestety to co dobre szybko się kończy i wczoraj w nocy wróciliśmy. Oski przespał całą drogę, Linka dziękuję za pomysł wyjechania na nocurlop był wspaniały,pogoda dopisała nam idealnie,tylko jeden dzień nie byliśmy na plaży bo mocno wiało,mimo ciągłych złych prognoz dla pomorza u nas było słoneczko i nie padało. To chyba jednak prawda że Rowy położone są w tak specyficznym mikroklimacie(pomiędzy morzem a jeziorem)że tam zawsze jest pogodnie.Malutki był zachwycony plażą,piaskiem i morzem,po czterech godzinach zabawy wciąż było mu mało oprócz tego zawsze jedna drzemka wypadała mu na plaży więc my z tż mieliśmy czas na relaks ogólnie 10 dni zleciało nam nie wiadomo kiedy i trzeba było wracać, czytałam Was ale przyznam się że nie miałam czasu na pisanie bo mieliśmy bardzo napięty grafik ![]() Chcielibyśmy więc z Oskarkiem złożyć najserdeczniejsze życzenia jubilatom których urodzinki przypadły na czas naszych wakacji Rośnijcie zdrowo maluchy! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

rano zjadł miskę płatków na mleku (krowim), potem popił cycem, a teraz zjadł całą miskę zupy kalafiorowej! 

W ogóle tak patrzę na moje córy i myślę-kiedy to zleciało
), jedzie zaraz na ostatnie zakupy, potem zabiera dziewczyny na plac zabaw, a ja będę działać w kuchni 
średnio do 21:30 buszuje, wstaje o 8-8:30