|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Zuzana Light
Zrobiłam ZShred 6 ale było ciezko nie wiem jak czasowo bo mi sie net zawiesił i wlaczałam od nowa a w międzyczasie ćwiczyłam
![]()
#2912 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zuzana Light
zcut power cardio series
#2913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj - 30 pompek rozgrzewka + zwow 63 + brzuchy na konie c i troche rozciągania. Jest moc! ![]()
![]() |
#2914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na co wchodzisz ? masz jakąś skrzynkę? Bo ja ostatnio na normalne krzysło włazilam i ciężko mega było.
![]() |
#2915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właże na taka twardą pufę... wysokość podobna jak skrzynka Zuzki ![]() To co, ja 8-mkę? ![]()
![]() |
#2916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic, powalczę z krzesłem. Rób rób..ja nie wiem czemu ten zwow polecany jest dla początkujących- dla mnie to kiler jest.Ćwiczenia trudne- trzeba mieć mocne mięśnie brzucha żeby je dobrze wykonać. Mam dziś mega zakwasy ![]()
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
Zuzana Light
ZWOW # 76: Tabata Workout:
Part-One: 4 minutes (each exercise 4 times) Side-to-side 'Step-Ups' (on a chair) Chair hops Part-Two: 4 minutes Plank hops Knee hugs Part-Three: 4 minutes Jump lunge kick-ups Sumo Chair
#2918 |
Wtajemniczenie
|
moze zrobimy na pierwszej stronie watku odnosniki do postow charlizeee z rozpiskami nowych zwow-ow? bardzo sie przyda ale z czasem to sie zgubi i zaniknie w watku
![]() u mnie dzisiaj zcut #3 po przerwie, bo bylam na wsi i nie mialam jak cwiczyc. ale to dobrze bo zakwasy mam mega ![]()
#2919 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hania, musisz cos nabyć do wyposażenia mieszkania ;-) Ten zwow jest super! Cytat:
![]()
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2013-07-16 o 12:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wracam do żywych po kilku dniach przerwy ![]() ![]() Zuzka zaczęła robić program dvd strenght, wrzucać filmiki na yt, w pierwszym dokonała pomiarów ,,na żywo" i jeju jestem pod wrażeniem, że mając takie mięśnie, jednocześnie jest tak drobna, wow Gdzieś od 5:20 http://www.youtube.com/watch?v=lL9Fv...4EczsLXKdGvCLA |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No mnie w tym zwowie bardziej te burpeesy zmęczyły... trzeba mieć silne mieśnie brzucha i nadgarstki chyba ![]() Ja planki nieźle robię i w ogóle wszystkie ćwiczenia na brzuch nie sprawiaja mi aż takich trudności, czasem się dziwie czemu ta Zuzka tak jęczy przy nich... no ale to ona ma sześciopak ![]() Który to był zwow z tym ciągnieciem hantla wielkiego po podłodze? Co robicie dzisiaj?
![]() |
#2923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Skrzyni muszę poszukać na all..zaraz to zrobię ![]() Tylko do 2 ćwiczenia wzięłam za małe obciążenie...12 kg to ja już za specjalnie nie odczuwam ![]() Mięśnie brzucha mam jeszcze za słabe..a to zawsze ona wydawały mi się najsilniejsze. Teraz mam power w rękach ![]() Dziecko się cieszy bo mogę ją podrzucać pod sufit i podrzucać ![]()
![]() |
#2924 |
Wtajemniczenie
|
dzisiaj zcut 4 tabata - prawie bez zatrzymywania sie. problem byl w drugim i ostatnim cwiczeniu bo pala uda i troche poslady
![]() jutro dzien odpoczynku ale zrobie znowu trening brzucha z tej plytki
#2925 |
Zakorzenienie
|
Zuzana Light
Juz niedługo będzie ta druga seria ZCut dostępna na Europę
![]() Ja dzisiaj bieganie i siłowy a jutro nowy ZWOW będzie ![]()
![]() |
#2926 |
Raczkowanie
|
Chwila nieuwagi, a tu Zuzka już na drugiej stronie!
U mnie po dwóch dniach przerwy wczoraj wleciał zwow #16 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
Zuzana Light
Ja dzisiaj ZWOW 76 tabata
![]() ![]()
#2928 |
Rozeznanie
|
Zebrałam treningi ze Zgym podane przez charlizeee
![]() Możnaby to umieścić gdzieś na początku i ewentualnie aktualizować co jakiś czas...? ZWOW # 71 - Time Challenge, 3 rounds Jump squat dumbells 20 Overhead squats 20 Alt. Dumbells swings 40 Bridge get ups 10 Burpees 15-10-5(15-pierwsza runda 10- druga 5-trzecia) ZWOW # 72 - Time Challenge, 3 rounds 40 Extreme Mountain Climbers 20 Alt. Single Arm DB Snatch (10 each side) 10 Turkish Get Ups 10 3-Knee Tuck Pushups ZWOW #73 - Time Challenge, 3 rounds 10 jump tuck and pistol squats (alternate each leg each rep) 10 3-point abs with a light exercise ball 30 seconds of flutter kicks (on your back) 60 seconds of inverted plank (with one leg up, every 15 seconds switch legs) 20 twist step ups (with the heavier exercise ball) ZWOW # 74 - Time Challenge, 3 rounds 10 Combo Jump Squat Push-Up 30 Kick-Ups 30 Mountain Climbers 10 Dual Leg Pike Press [3 times to one leg tuck hop 3 times] ZWOW # 75 - Time Challenge, 3 rounds 10 One-Arm Dumbbell Squat(Each arm; keep your back straight and abs tight, raise your arm above and squat down, then switch arms) 20 Low-Jacks (keep your upper body straight, then after 20 do a push-up) 30 Dragon Lunges + Side Kick (alternate sides) 20 Low-Jacks ((keep your upper body straight, then after 20 do a push-up) 10 Squat & Twists (each leg; se your dumbbell) 20 Low Jacks (keep your upper body straight, then after 20 do a push-up) ZWOW # 76 - Tabata Workout Part-One: 4 minutes (each exercise 4 times) Side-to-side 'Step-Ups' (on a chair) Chair hops Part-Two: 4 minutes Plank hops Knee hugs Part-Three: 4 minutes Jump lunge kick-ups Sumo Chair ZShred # 1 2 min jump rope 3burpees 12 jumps 3 burpees x3 3 ROUNDS: 10 seated overhead press 10 triceps dip. 10 push up 3 burpees 12 jumps x3 2 min jump rope ZShred #2 10-1 Burpees alternate with 1-10 Speed Feet 5 Curls & 5 Rows for each set of weights (15lbs, 12lbs, 10lbs, 8lbs, 5lbs) OR alternate 5 Curls & 5 Rows for 25 reps of the same weight (if you only have 1 size dumbbell at home) BUY OUT: 2-min Jump Rope Zshred # 3 - 3 rounds 1 minute Jump Rope (High knees) 50 Air Squats (Fast) 30 weighted Step-Ups (Step up on bench or step with just one leg, and push your hips forward.) 10 Lunge Jumps (same side, then switch) 25 Split jumps (alternate each leg) Zshred # 4 - 4 rounds 50 Punches 10 Commando Push-Ups 10 Cross-Pylo Jumps [Left then Right] 30 Weighted Sit-Ups [I use 15lb weight] 30 Ab Twists Zshred # 5 - 12 minute workout: 50 seconds of Jump rope (high knees) 10 seconds of rest 50 seconds of Jump-Lunch Kick-Ups 10 seconds of rest 50 seconds of Jump Rope (high knees) 10 seconds of rest 50 seconds of Mountain Climbers 10 seconds of rest 50 seconds of Jump Rope (high knees) 10 seconds of rest 50 seconds of Pistol Squats (alternate each leg) 10 seconds of rest 50 seconds of Jump Rope (high knees) 10 seconds of rest 50 seconds of Sumo-Squat, Side-Kicks (alternate each leg) 10 seconds of rest 50 seconds of Jump rope (high knees) 10 seconds of rest 50 seconds of 3 Jump Lunges + Dynamic Push-Up (legs spread apart) 10 seconds of rest 50 seconds of Jump rope (high knees) 10 seconds of rest 50 seconds of Prisoner Get-Ups Zshred # 6 - 5 rounds 30 Toe Touches (fast paced, and tap your toe up to the chair/bench)30na nogę 30 Bench Climbers (grab chair/bench, and lean far backwards, then do long lunges)30 na nogę 30 Step-ups to Knee Raise (step up on the chair/bench, then press knee up, squeeze your butt!) 10 Overhead Lunges (pick up the dumbbell and press it overhead, step forward, then bend straight down, and go back; Alternate legs) 10-6 Burpees (Ladder: 9...8...7...6) ZSpecial 1 (BENCHMARK WORKOUT) 4 ROUNDS FOR TIME: 5 Hand Release Pushups 10 Competition Burpees 30 Alt. Lunge Jumps 20 Alt. Pistol Squats 30 Strict Mountain Climbers (each leg, 60 total) 40 Air Squats |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
Mivol - dobra robota, ja mam tylko zwowy.
Wczoraj u mnie zwow 38. Bardzo go lubie - krótki, a treściwy.
#2930 |
Zakorzenienie
|
Zuzana Light
Mivol super
![]() Są jeszcze treningi dla początkujących jakby jakueś swieżynki były zainteresowane to oczywiście wrzuce rozpiske ![]()
#2931 |
Rozeznanie
|
hello
![]() ![]()
#2932 | |
Zakorzenienie
|
Zuzana Light
Cytat:
![]() Juz Ci dziewczyny pisały ze to normalne czasem tak sie dzieje ze miesnie mogą spuchnąć ale to chwilowe także nie przejmuj sie tak bardzo ![]()
![]() |
#2933 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ok, dziękuje ![]() czy taki rozkład jest ok? pon,śr, piąt -siłowy wt, czwart, sob - zuzka niedz- wolne
![]() |
#2934 | |
Zakorzenienie
|
Zuzana Light
Cytat:
![]()
![]() |
#2935 |
Zadomowienie
|
Dobra alternatywa dla pistolsów osobom które nie dadzą rady zrobić ich poprawnie.
Koleś w czerwonej czapce od 0:55 min Edytowane przez kama150 Czas edycji: 2013-07-20 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |
Zakorzenienie
|
Zuzana Light
Cytat:
![]()
![]() |
#2937 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tak tak wiem ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 |
Raczkowanie
|
Fajne to ułatwienie pistolsowe - aż wstałam z kanapy i od razu przetestowałam
![]() U mnie dziś zwow #17, wall walks mnie zniszczyły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Rozeznanie
|
ja po ZWOW31 <3
#2940 |
Zakorzenienie
|
Zuzana Light
Zshred # 7 : 4 rounds for time
15 High-Jumps (jump over your dumbbell) 10 Knee Tuck Push-ups 15 High-Jumps (jump over your dumbbell) 10 Knee Tuck Push-ups 15 Suitcase Squat (15 reps on each side, keep your body in one straight line) 20 Tricep-Hops (use a chair or any stable support) 20lbs dumbbell
Nigdy nie przyjmuj rad od osób,które nie osiągnęły tego, co Ty chcesz osiągnąć. Edytowane przez charlizeee Czas edycji: 2013-07-23 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.