Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-16, 09:42   #2701
carpaibex
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Turbo robiłam Ten trening odpowiada mi najbardziej, choć jest mega wymagający i w połowie mam wrażenie, że zaraz padnę, ale przed tym zabiję Chodakowską Ale efekty są A o to chodzi najbardziej. Choć gadanie Chodakowskiej wkurza mnie strasznie!!!

Dla mnie jedynym weselem, na jakie miałam ochotę iść było nasze własne Na inne chodzić mi się nie chce, ale co zrobić, kiedy trzeba Choć na sali już się rozkręcamy i zawsze zostajemy do samego końca

Turbo Jak dla mnie to jest najlepsza płyta. Wcześniej sporo skalpela I robiłam, ale wolę bardziej dynamiczne ćwiczenia
Mam dokładnie to samo na samym końcu ćwiczeń Mam wrażenie, że wyzionę ducha i zdechnę w drodze do łazienki
Choć najbardziej wkurza mnie, kiedy podczas ćwiczeń, ja już jedno oddycham, a Chodakowska wali tekstem: "uśmiechnij się"
Ja także ze wszystkich płyt najbardziej lubię Turbo Ale masz rację, dla mnie gadanina Ewy jest strasznie infantylna i "wymiotująca tęczą" (ładnie ujmując). Akurat teraz znowu przyzwyczajam swój organizm do wysiłku fizycznego (miałam małą kontuzję 1,5 msc temu w okolicach kręgosłupa szyjnego), więc wykonuję jedynie jej 6 minutowe treningi.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 10:08   #2702
mrowka2810
Raczkowanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

może coś takiego
http://www.zara.com/pl/pl/nowa-kolek...1p1328419.html
albo te, tylko to już bardziej brąz niż nude
http://www.zara.com/pl/pl/nowa-kolek...1p1328725.html
mrowka2810 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 10:17   #2703
Lili99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość

Czy macie może doświadczenie z zegarkami z River island ? Spodobał mi się jeden, ale czytałam gdzieś, że po jakimś czasie się ścierają.
Ja niestety ich nie polecam. Mój po pół roku noszenia (i to nie codziennie) wyglądał bardzo brzydko, kolor oczywiście się wytarł, pojawiły się dużo jaśniejsze plamy. Na szczęście bez problemu uznali reklamację.
Lili99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 10:38   #2704
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lili99 Pokaż wiadomość
Ja niestety ich nie polecam. Mój po pół roku noszenia (i to nie codziennie) wyglądał bardzo brzydko, kolor oczywiście się wytarł, pojawiły się dużo jaśniejsze plamy. Na szczęście bez problemu uznali reklamację.
co do zegarków z sieciówek to te złote, albo tzw. rose gold praktycznie zawsze się ścierają niestety
a tak w ogóle to któraś z was zamawiała ten zegarek z genevy, co jest podróbką Korsa, przepraszam, ale nie pamiętam która z was o tym pisała, doszedł już?

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 10:40   #2705
marylinda
BAN stały

Cytat:
Ja też mam ten słynny z RI. Nie noszę go codziennie i bardzo o niego dbam, zawsze chowam do pudełka w szufladzie po ściągnięciu z dłoni. Mam go około roku. Odrobinę się starł, ale nie wygląda to jakoś fatalnie. Uważam, że jak na cenę do 200 zł to sprawuje się całkiem w porządku.
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 10:56   #2706
Lili99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marylinda Pokaż wiadomość
Ja też mam ten słynny z RI. Nie noszę go codziennie i bardzo o niego dbam, zawsze chowam do pudełka w szufladzie po ściągnięciu z dłoni. Mam go około roku. Odrobinę się starł, ale nie wygląda to jakoś fatalnie. Uważam, że jak na cenę do 200 zł to sprawuje się całkiem w porządku.
To może trafiła mi się jakaś gorsza sztuka. Też miałam ten słynny w kolorze rose gold, bardzo go polubiłam, nawet przez chwilę się zastanawiałam czy nie wymienić go na taki sam
Stary 2013-07-16, 11:25   #2707
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Oglądałam "Różę". Powalił mnie ten film, wzbudził wiele emocji. Gra aktorska na najwyższym poziomie.
Jakoś się nie mogę z tego wszystkiego otrząsnąć.

Z przyjemniejszych i bardziej przyziemnych tematów - mało mam zdobyczy wyprzedażowych w tym sezonie. Czuję niedosyt, jednak kolekcje wiosna/lato nie przypadły mi do gustu. Zresztą o wiele bardziej wolę ubrania jesienno-zimowe i to one sprawiają mi więcej przyjemności
Póki co wzbogaciłam się o torebkę, parę eleganckich bluzek oraz baleriny Coraz śmielej zerkam na nowe kolekcje
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 11:53   #2708
Ag4
AGA :)

Ja jeszcze nic nie upolowałam na wyprzedażach :|

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 13:16   #2709
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
ja już myślami jestem przy nowych kolekcjach
Stary 2013-07-16, 13:26   #2710
miucca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co myślicie o najnowszej stylizacji Kariny na blogu ?
Jestem na nie jeżeli chodzi o samą sukienkę Natomiast Karina wygląda w niej świetnie
Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Z przyjemniejszych i bardziej przyziemnych tematów - mało mam zdobyczy wyprzedażowych w tym sezonie. Czuję niedosyt, jednak kolekcje wiosna/lato nie przypadły mi do gustu. Zresztą o wiele bardziej wolę ubrania jesienno-zimowe i to one sprawiają mi więcej przyjemności
Póki co wzbogaciłam się o torebkę, parę eleganckich bluzek oraz baleriny Coraz śmielej zerkam na nowe kolekcje
Cytat:
Mnie udało się ostatnio upolować w Zarze białą sukienkę z grubszego materiału, skórzane balerinki i czarną zamszową torebkę city, do której kilka miesięcy temu wzdychałam, ale cena odstraszała Także tegoroczną wyprzedaż zaliczam na plus
miucca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 14:07   #2711
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Super, cieszę się że dobrze leży i faktycznie jest bardzo miękka.

Przepraszam, nie chciałam wprowadzić w błąd. Ja jestem mikrusem i lepiej by bluza leżała na mnie gdyby rękawy były z 4 cm krótsze :/

Dziewczyny przestrzegam Was przed użytkownikiem http://allegro.pl/show_item.php?item=3371976173 . To co otrzymałam to jakaś tragedia.

Treść maila jakiego wystosowałam abyście miały jasność o co chodzi.

"Dostałam to "coś" co przypomina sukienkę i szczerze powiedziawszy lekarskie kitle przy tym to haute couture!!
Lista zarzutów co do tego przedmiotu jak i do obsługi jest pokaźna!
po 1: brak kontaktu
po 2: wyłączony telefon kontaktowy i naciąganie klientów na pocztę głosową
po 3: zakupiłam sukienkę 3 lipca, od razu robiąc przelew ..... a kłamstwo ma krótkie nogi, list nadany był 10 lipca w środę. Napierw było napisane, że wysyłka jest 5 lipca, a potem, że we wtorek. Raczej znam się na kalendarzu więc czarno na białym widać że 10 lipca to środa.
po 4: "sukienka" lub to coś co ma ją przypominać jest tragicznej jakości, materiał sztuczny jak plastik, prześwitujący, gryzący, bez jakiejkolwiek podszewki, wykończenie lepsze widziałam w ścierkach kuchennych, brak metek.
po 5: "sukienka" w biuście ma 46 cm, więc nawet nie zahacza o żaden rozmiar podany w aukcji,
po 6: koszt wysyłki podany w aukcji 10 zł!!!!! Koszt wysłania listu 5,95 zł + koszt koperty jakieś 1,10 zł, razem 7,05 zł a nie 10 zł! Już nawet nie wspomnę o tym jak była zapakowana! Mniejszej koperty nie było???".

Mam nadzieję, że odzyskam pieniądze
Straszne, że też ludzie coś takiego sprzedają. Szukasz jeszcze białej sukienki, czy się zniechęciłaś? Na insta widziałam u ruciprady fajną białą sukienkę i też zaczęłam all przeglądać w poszukiwaniu takowej, ale już się nie zdecyduję na zakup na allegro, bo strach. Zamówiłam sobie kieckę z reserved i zobaczymy co przyjdzie.

Jeśli chodzi o wyprzedaże, to kupowałam głównie w reserved, ale też nie nabyłam zbyt wielu rzeczy. Czaję się w zarze na jedną marynarkę, ale nie wiem czy ją kupię, może spotkam za granicą.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 14:47   #2712
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Oglądałam "Różę". Powalił mnie ten film, wzbudził wiele emocji. Gra aktorska na najwyższym poziomie.
Jakoś się nie mogę z tego wszystkiego otrząsnąć.

Właśnie dlatego jeszcze nie obejrzałam "Róży". Słyszałam, że film wzbudza emocje i nie pozostawia człowieka obojętnym.

Obrazem, który w ostatnim czasie wywarł na mnie duże wrażenie było "Pokłosie". Film porusza interesującą mnie tematykę, ale poziom emocji jakie wzbudza sprawił, że musiałam się nastawić aby go obejrzeć.

Ja jeszcze nie odwiedziłam żadnego sklepu i nie wiem co się dzieje jeżeli mowa o wyprzedażach. Również z zaciekawieniem oglądam zapowiedzi sezonu jesień-zima, ale z drugiej strony z żalem spoglądam w kalendarz. Lato tak szybko przemija, a niestety długo każe na siebie czekać

Cytat:

Ja jeszcze nie byłam na żadnym polowaniu

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
ja już myślami jestem przy nowych kolekcjach
Ja również uwielbiam jesienne kolory, dzianiny etc tylko ta miłość szybko przeradza się w tęsknotę za wiosną i latem
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 15:34   #2713
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Klusek był w swoim żywiole, nieustannie na świeżym powietrzu ... i teraz zgodnie z zasadą " odsypia "
Zapomniałam Ci powiedzieć, że moja mama zakupiła takiego samego "kluska":love :tzn. rasy tej samej, brązowo-czarny Te pieski są tak słodkie, że wszyscy oszaleliśmy na jego punkcie. Niesamowita z niego iskierka, a jak poszaleje to wspina się na moje na przykład kolana i od razu zasypia z nosem wtulonym pod rękę Ja generalnie nie przepadam za zwierzętami w domu, ale ten łobuz położył mnie na łopatki
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 16:05   #2714
carpaibex
Zakorzenienie

Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Masz racje, takie pieski sa przeslodkie, ale ja jestem zwolenniczka duzych psow, np. labradorow. Choc oczywiscie czolowe miejsce w moim sercu na zawsze zajmuja kotki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 16:52   #2715
miucca
Raczkowanie

Dziewczyny, mam pytanie o tematyce pielęgnacyjnej Czy chodzicie do kosmetyczki na jakieś zabiegi na twarz/ciało? Mam tu na myśli peelingi, maski, zabiegi nawilżające itp. Jeśli tak, podzielcie się koniecznie wrażeniami
Stary 2013-07-16, 17:27   #2716
LadyI
Zakorzenienie

Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Pozdrowienia z Barcelony! D

Widzialam ze polecalyscie filmy obejrze wszystkie w wolnych chwilach do tej listy mozecie dorzucic jeszcze
Dom Zły i Drugie Oblicze

LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 17:31   #2717
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Mi na wyprzedaży udało sie upolowac klasyczny trencz w Zarze ImageUploadedByWizaz Forum1373992295.879499.jpg

Stary 2013-07-16, 18:01   #2718
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
co do zegarków z sieciówek to te złote, albo tzw. rose gold praktycznie zawsze się ścierają niestety
a tak w ogóle to któraś z was zamawiała ten zegarek z genevy, co jest podróbką Korsa, przepraszam, ale nie pamiętam która z was o tym pisała, doszedł już?
Wprawdzie zegarka nie mam, ale czytałam relacje na allegrowym wątku, bo chciałam kupić W końcu jednak zdecydowałam się na inny, ale z tego co pamiętam, to jakoś genevskich jest w porządku Widziałam też real zdjęcia, mi osobiście nie do końca podobało się to, że dosyć mocno się hmm... błyszczą? Nie wiem jak to określić

Cytat:
To może trafiła mi się jakaś gorsza sztuka. Też miałam ten słynny w kolorze rose gold, bardzo go polubiłam, nawet przez chwilę się zastanawiałam czy nie wymienić go na taki sam
Ja mogę polecić Parfois, mam pseudo złoty od września, noszę praktycznie codziennie i starł się tylko od wewnętrznej strony, która dotykała nadgarstek. Kosztował około 130zł, wiec cena podobna jak zegarki w RI, o których właśnie dużo czytałam, że się ścierają niestety

W załączniku jego zdjęcie wygrzebane z jakiegoś bloga, jedyna różnica jest taka, że mój jest w całości złoty, bez tej srebrnej tarczy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4015.jpg (176,6 KB, 92 załadowań)

Edytowane przez Fionaaa
Czas edycji: 2013-07-16 o 18:04
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 18:10   #2719
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość

Ja mogę polecić Parfois, mam pseudo złoty od września, noszę praktycznie codziennie i starł się tylko od wewnętrznej strony, która dotykała nadgarstek. Kosztował około 130zł, wiec cena podobna jak zegarki w RI, o których właśnie dużo czytałam, że się ścierają niestety

W załączniku jego zdjęcie wygrzebane z jakiegoś bloga, jedyna różnica jest taka, że mój jest w całości złoty, bez tej srebrnej tarczy.
ja również, we wrzesniu minie rok od zakupu i też ściera się tylko od wewnętrznej strony
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 18:36   #2720
Lili99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
Wprawdzie zegarka nie mam, ale czytałam relacje na allegrowym wątku, bo chciałam kupić W końcu jednak zdecydowałam się na inny, ale z tego co pamiętam, to jakoś genevskich jest w porządku Widziałam też real zdjęcia, mi osobiście nie do końca podobało się to, że dosyć mocno się hmm... błyszczą? Nie wiem jak to określić

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41822279]ja również, we wrzesniu minie rok od zakupu i też ściera się tylko od wewnętrznej strony [/QUOTE]
Z Parfois mam srebrno-złoty, teraz jest już raczej srebrny, nigdy go nie oszczędzałam, ale nieźle się "zestarzał". Po prawie dwóch latach wygląda dużo lepiej niż wspomniany zegarek z RI Docelowo odkładam na MK albo DKNY, ale na razie, skoro polecacie, wybiorę jakiś z Parfois
Stary 2013-07-16, 18:42   #2721
olka900
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Zaproś nas, jesteśmy mistrzami parkietu !
W takim razie zapraszam

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Mi na wyprzedaży udało sie upolowac klasyczny trencz w Zarze Załącznik 5328389

Bardzo fajny
Stary 2013-07-16, 18:59   #2722
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miucca Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie o tematyce pielęgnacyjnej Czy chodzicie do kosmetyczki na jakieś zabiegi na twarz/ciało? Mam tu na myśli peelingi, maski, zabiegi nawilżające itp. Jeśli tak, podzielcie się koniecznie wrażeniami
Ja nie chodzę, bo uważam to za zbędny wydatek - ewentualnie masaż albo regulacja brwi, jeśli zgubię "swój" kształt. Czasem pedicure, jak mam lenia i samej nie chce mi się zrobić
Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Pozdrowienia z Barcelony! D

Zegarek z genevy posiadam, srebrny, dobrze się nosi, słabo wyciera. Moje koleżanki z pracy mają chyba w każdym kolorze i noszą im się nieźle, często obce osoby zwracają uwagę na ten błysk złota i diamentów

Edytowane przez Madzia_M77
Czas edycji: 2013-07-16 o 19:01
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 19:48   #2723
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzę regularnie na depilację brwi, bo sama nie umiem sobie z tym poradzić Na szczęście to wydatek rzędu 5-8zł raz na trzy tygodnie. Z innych zabiegów nie korzystam, bo jestem niedotykalska i przeraża mnie perspektywa, że ktoś obcy majstruje przy mojej twarzy

Planuję jednak udać się do dermatologa na konsultację. Chciałabym zasięgnąć profesjonalnej porady na temat profilaktyki przeciwzmarszczkowej.
Stary 2013-07-16, 20:02   #2724
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mrowka2810 Pokaż wiadomość
Podoba mi się krój drugich, a kolor pierwszych - nie dogodzisz! Nie chcę, by wpadały w rudość, już bardziej odcień kakao toleruję.

Cytat:
Planuję jednak udać się do dermatologa na konsultację. Chciałabym zasięgnąć profesjonalnej porady na temat profilaktyki przeciwzmarszczkowej.
Daj znać, czy dowiedziałaś się czegoś przydatnego. Ja w sumie w tym kierunku nie robię nic poza odżywianiem cery i pakowaniem w nią witaminy C w formie serum, kremu, emulsji, etc. Niby mam jeszcze czas, ale nie chcę się (jak to się brzydko mówi) obudzić z ręką w nocniku.

Pomogłybyście mi dobrać lakier i fryzurę do tego zestawu (sukienka + czółenka + kolczyki)? Opcje przedstawiłam po prawej.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 20:13   #2725
miucca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Ja nie chodzę, bo uważam to za zbędny wydatek - ewentualnie masaż albo regulacja brwi, jeśli zgubię "swój" kształt. Czasem pedicure, jak mam lenia i samej nie chce mi się zrobić
Na regulację i hennę także chodzę regularnie
Cytat:
Chodzę regularnie na depilację brwi, bo sama nie umiem sobie z tym poradzić Na szczęście to wydatek rzędu 5-8zł raz na trzy tygodnie. Z innych zabiegów nie korzystam, bo jestem niedotykalska i przeraża mnie perspektywa, że ktoś obcy majstruje przy mojej twarzy

A mnie z kolei relaksuje, gdy ktoś się mną zajmuje Kuszą mnie te różne maski, zwłaszcza algowe, ale nie wiem, czy jest to zabieg warty tej ceny, dlatego chciałam zapytać o Wasze doświadczenia w tym temacie Na co dzień bardzo dbam o skórę, staram się ją odpowiednio nawilżać, ale zastanawiam się czy raz na jakiś czas warto zafundować jej tego typu profesjonalny zabieg

To świetnie, że zdecydowałaś się zasięgnąć porady specjalisty w tematyce przeciwzmarszczkowej Sama byłam kiedyś na konsultacji w sprawie odpowiedniej pielęgnacji skóry i z porad korzystam do dziś.
Stary 2013-07-16, 20:27   #2726
blekitne_niebo
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;41824207]Niby mam jeszcze czas, ale nie chcę się (jak to się brzydko mówi) obudzić z ręką w nocniku. [/QUOTE]

Oto właśnie chodzi

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;41824207]Pomogłybyście mi dobrać lakier i fryzurę do tego zestawu (sukienka + czółenka + kolczyki)? Opcje przedstawiłam po prawej.[/QUOTE]

Jak dla mnie luźne upięcie (zdj 4) plus cielisty lakier

Cytat:
A mnie z kolei relaksuje, gdy ktoś się mną zajmuje Kuszą mnie te różne maski, zwłaszcza algowe, ale nie wiem, czy jest to zabieg warty tej ceny, dlatego chciałam zapytać o Wasze doświadczenia w tym temacie Na co dzień bardzo dbam o skórę, staram się ją odpowiednio nawilżać, ale zastanawiam się czy raz na jakiś czas warto zafundować jej tego typu profesjonalny zabieg
To może spróbuj? Skoro się nad tym zastanawiasz to chyba warto ulec pokusie

Cytat:
To świetnie, że zdecydowałaś się zasięgnąć porady specjalisty w tematyce przeciwzmarszczkowej Sama byłam kiedyś na konsultacji w sprawie odpowiedniej pielęgnacji skóry i z porad korzystam do dziś.
Mam nadzieję że usłyszę coś nowego i zostanie mi ułożony schemat pielęgnacji. Moja skóra będzie w najbliższym roku narażona na stres i zmęczenie więc chcę zapobiec ewentualnym zniszczeniom. Koniecznie chce się też dopytać o filtry (kuszą mnie te azjatyckie) i idealny krem pod oczy (testuję je od lat, ale według mnie są pomiędzy nimi minimalne różnice).
Oczekiwania mam spore, zobaczymy czy będę zadowolona.
Stary 2013-07-16, 20:30   #2727
elizka1987
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;41824207]Podoba mi się krój drugich, a kolor pierwszych - nie dogodzisz! Nie chcę, by wpadały w rudość, już bardziej odcień kakao toleruję.

Daj znać, czy dowiedziałaś się czegoś przydatnego. Ja w sumie w tym kierunku nie robię nic poza odżywianiem cery i pakowaniem w nią witaminy C w formie serum, kremu, emulsji, etc. Niby mam jeszcze czas, ale nie chcę się (jak to się brzydko mówi) obudzić z ręką w nocniku.

Pomogłybyście mi dobrać lakier i fryzurę do tego zestawu (sukienka + czółenka + kolczyki)? Opcje przedstawiłam po prawej.[/QUOTE]
Z jakiej firmy jest sukienka?

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 20:34   #2728
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Z jakiej firmy jest sukienka?
Mohito.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 20:45   #2729
deila
Raczkowanie

Cytat:
Ja regularnie robię brwi i depilację wąsików. Wiosna i jesień to czas kwasów oraz mikrodermabrazji. Od czasu do czasu masaże.

Myślę też o wizycie u lekarza medycyny estetycznej bo chyba czas na mocniejsze zabiegi - może silniej złuszczające kwasy ? Zobacze co mi zaproponuje.
deila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 21:18   #2730
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Mam nadzieję że usłyszę coś nowego i zostanie mi ułożony schemat pielęgnacji. Moja skóra będzie w najbliższym roku narażona na stres i zmęczenie więc chcę zapobiec ewentualnym zniszczeniom. Koniecznie chce się też dopytać o filtry (kuszą mnie te azjatyckie) i idealny krem pod oczy (testuję je od lat, ale według mnie są pomiędzy nimi minimalne różnice).
Oczekiwania mam spore, zobaczymy czy będę zadowolona.
nie wiem czy mogę zadać Ci osobiste pytanie, ale czy właśnie w czasie stresu nie "szaleje" Ci twarz? zmieniłam pracę, mam sporo stresu, niedospania, pogorszyła mi się dieta, tzn nadal staram się zdrowo odżywiać, ale nie mam czasami czasu zjeść... i widać to na mojej twarzy

Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Czas edycji: 2013-07-16 o 21:34
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości