|
|
#4951 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: ..Stowarzyszenie Blondynek...
a co się z partnerem stało? i daj znać jak się bawilas
na pewno nie będzie tak źle , współczuję pannie młodej że na taką pogodę trafili |
|
|
|
#4952 |
|
Konto usunięte
|
tak w ogole jeszcze 48 postow i mozna nowy watek zakladac
![]() no ale w tym tempie to moze na jesien sie wyrobimy
|
|
|
|
#4953 |
|
Lux Mundi
|
Hello
Jak najbardziej Opowiadaj jak na Openerze .Podziękowała .Kaori mam nadzieję, że noga już zagojona, a Roza wyleczyła też nadgarstek
|
|
#4954 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4955 | ||
|
Lux Mundi
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
.Nad morzem, zlot militarny w Darłowie itp. ![]() Na wrzesień obrona i jeden egzam. Poza tym vsio do przodu. Dziś wróciłam do domu - może w końcu dłużej tu pomieszkam, chociaż nie zanosi się - w środę wybywam ponownie .Ale planuję póki co porządzić w kuchni - marzą mi się pierogi wszelakie i gołąbki .
|
|
|
#4956 |
|
Konto usunięte
|
a ze tak Cie wywialo to niezle
ale czasem fajnie chociaz chwile posiedziec w domkuNo tak to cala kuchnia Twoja teraz ![]() A nad morzem mimo odleglosci to nawet ja w ciagu miesiąca byma juz 2 razy
|
|
|
|
#4957 | |||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Cytat:
. I mam świetny przepis na tort truskawkowy .Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4958 |
|
Rozeznanie
|
hmmm no to ku mojemu zdziwieniu było naprawde fajnie... Kuzyn też nie miał osoby towarzyszącej więc przez cały czas bawiliśmy sie razem... Panna młoda (moja kuzynka) wyglądała naprawde przepięknie... Ok, zawsze Panny Młode ładnie wyglądają ale aż mnie zatkało jak ją zobaczyłam
Wesele okazało sie być świetnie zorganizowane, nie było czuć żadnego napięcia - zero stresu czy coś takiego, tylko zabawa Było w remizie strażackiej w miejscowości Pana Młodego i zrobiło sie z tego takie fajne wiejskie wesele... Rzadko można ostatnio takie spotkać.. Ludzie bawili, śmiali, nie było czegoś takiego, że nie znamy sie więc nie można sie powygłupiać albo wyluzować - wszyscy byli pozytywnie nastawieni... Chyba wystarczy tego opisu Naprawde dobrze sie bawiłam ;D
|
|
#4959 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ło tort to faktycznie wzielo Cie na to gotowanie ![]() nie lubie tortow ale Twoj i tak pewnie bym skosztowala ![]() a jak tam ten kolega z motorem?
|
|
|
|
|
#4960 |
|
Rozeznanie
|
właśnie ;D rozwinęło się coś z tego ?
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczęta
Od wczoraj jestem w domku, wiec wypadaloby sie przywitac Kurcze nawet nie wiem kiedy ten miesiac zlecial, swietnie spedzilam czas, az nie chcialo sie wracac na stare smieci...no ale to chyba to tak zawsze jest Troche nas zmoczylo przez ostatnie dni pod namiotami i wlasnie wstawiam juz 5 pranie Aha i poznalam fajnego chlopaka Ale to moze pozniej wiecej opowiem bo teraz mam mase roboty, sprzatanie itp...
|
|
#4962 | |||
|
Konto usunięte
|
dzwonili ale ciągle potrzebowali na 3 miesiące a ja się zdeklarowałam że na 2 chcę , w końcu muszę znaleźć nowe mieszkanie i napisać kolokwium z ang we wrześniu , masakra , chodzę nieźle wkurzona...Cytat:
![]() Cytat:
ja też takie wesela najbardziej lubię wszystko jest na luzie i jedzenie dużo lepsze niż w niejednej restauracji w sumie w małopolsce wesela są bardzo tradycyjne no i ja głownie chodzę na takie wiejskie ale to lepiej ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4963 |
|
Rozeznanie
|
Muffka no to czekamy aż nam cokolwiek poopowiadasz z wyjazdu
Powiem wam że już mi przeszedł ten dobry humor po tym weselu... Poznałam na nim jednego gościa, nawet spoko był, a na poprawinach ani be ani me do mnie ;/ A pozatym nie dostałam sie na kierunek na który chciałam isć ;/ okazało sie że nawet na rezerwowej nie jestem ;/ Co sie cholernie dziwie bo bardzo dobrze mi matury poszły ( Mam dość --> ogromnego doła ciąg dalszy :/
|
|
#4964 |
|
Konto usunięte
|
green na co chciałaś iść? Nie przejmuj się
dostanię się taka prawda. Może inne studia spodobają Ci się a jak nie to jest jeszcze następny rok nie ma co załamywać się. To gdzie w końcu idziesz ? Planujesz dziennie czy zaocznie ?
|
|
|
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze skladalas tez wnioski na inne uczelnie.Ja tez mam metlik w glowie bo za miesiac musze sie okreslic co zdaje na maurze i jak a ja dalej nie wiem gdzie isc...na razie zastanawiam sie nad gospodarka przestrzenna albo ochrona srodowiska. Sorry za bledy ale cos mi sie komp chrzani ![]() Bedzie dobrze
"Ironia życia leży w tym, że żyje się je do przodu, a rozumie do tyłu..." Edytowane przez Muffka_ Czas edycji: 2013-07-15 o 18:10 |
|
|
|
|
#4966 |
|
Rozeznanie
|
No oczywiście że składałam też na inne kierunki ale wiecie... już sie zdecydowałam na tą fizykoterapie a tutaj taka dupa ;/ Ogólnie coś ostatnio co chwila jakieś dołki mnie łapią ;//
Muffka u Ciebie do matury to jeszcze daleko... weź sie tak nie przejmuj
|
|
#4967 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4968 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4969 |
|
Rozeznanie
|
napisałam fizykoterapia? xd FIZJOTERAPIA
jak dla mnie jeden ciul - i tak sie nie dostałam ;D
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Samej mnie trafia jak ktoś składa papiery na mój kierunek (Technologia Żywności i Żywienie Czlowieka), a wali mi technologią żywienia.. Nie ma czegoś takiego
|
|
|
#4971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja siostra to studjuje i to zupelnie nie jest podobne Duzo osob myli to z ochrona srodowiska, a to jest bardziej budownictwo...jakies projekty budow instalacji gazowych, kanalizacji-a to mnie nie interesuje, ze tak powiem![]() Ogolnie wczesniej bylam bardzo napalona na wlasnie fizjoterapie albo kosmetologie ale jak porozmawialam z ludzmi ktorzy konczyli te kierunki w mojej okolicy to sie zniechecilam A co myslicie o gospodarce odpadami, recykling ?
"Ironia życia leży w tym, że żyje się je do przodu, a rozumie do tyłu..." Edytowane przez Muffka_ Czas edycji: 2013-07-15 o 21:51 |
||
|
|
|
#4972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba najlepsze z tego to GP
|
|
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No poki co obstaje wlasnie przy GP, wiec musze zdawac biologie bo jest wymagana, szit.
|
|
#4974 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
sama widzę po swojej wsi, moja siostra studiuje na AGH odnawialne źródła energi , powstał w tym roku i był jednym z najbardziej obleganych kierunków ale z tego co mówi to wykładowcy się śmieją z nich że i tak pracy po tym nie będą mieć dlatego ciężko jest coś doradzic najlepiej studiować coś w czym się czujesz dobrze ![]() A ja oglądam Dragon Ball Kai wzieło mnie na wspomnienia jest tu jeszcze jakaś fanka DB ?
Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-07-15 o 22:21 |
|
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasciwie to wszedzie teraz problemy ze znalezieniem pracy. I nie wazne jakie sie ma studia, licza sie znajomosci...Ja przeczuwam, ze moja przyszlosc bedzie za granica
|
#4976 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=kaori16;41808368
A ja oglądam Dragon Ball Kai wzieło mnie na wspomnienia jest tu jeszcze jakaś fanka DB ?[/QUOTE]ja, ja, ja!! Wreszcie znalazłam dziewczynę, która to ogląda
|
|
#4977 |
|
Rozeznanie
|
Muffka szkoda że za granicą... ja mimo że pracowałam za granicą nie widze tam przyszłości... moje serducho jest w Polsce i tyle ;/ Tu mam rodzine, znajomych więc wiesz
|
|
#4978 | ||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
], a nie chciałam brać kogoś na ostatnią chwilę. W sumie poznałam kolesie we Wro, który się nadawał, ale nie dostał urlopu . Jakby nie było - poszłam sama i wcale nie żałuję. To było najlepsze wesele ever, na jakim się bawiłam . Ostatnia zeszłam z parkietu, obtańczyłam wszystkich i jestem na 120 zdjęciach z 1000Coś za coś .Cytat:
. Na bazie piernika, przekładany musem z truskawek i w ogóle - wcale nie taki słodki, ostatnio wyszedł przepyszny Cytat:
. A w sumie to na zawsze chyba .Cytat:
![]() Raczej - w ogóle na wizaż . Ale już powoli ogarniam i mam nadzieję, że będę częściej .
|
|
|
#4979 | ||
|
Konto usunięte
|
naprawili mi zawias i z klawiatury odpadło mi K a oni wymienili cała dobrzy są ![]() Cytat:
![]() nie żartuj ja znam pełno dziewczyn w podstawówce dziwne było jak ktoś nie oglądał , ogólnie moje ukochane anime a już widziałąś Kai ?Cytat:
Cindy wiecznie zajęta Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-07-16 o 16:06 |
||
|
|
|
#4980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie sami faceci to oglądali i zostałam sama ![]() czy któraś z Was musiała kiedyś donieść receptę do apteki i tego nie zrobiła?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

na pewno nie będzie tak źle , współczuję pannie młodej że na taką pogodę trafili 

.

dzwonili ale ciągle potrzebowali na 3 miesiące a ja się zdeklarowałam że na 2 chcę , w końcu muszę znaleźć nowe mieszkanie i napisać kolokwium z ang we wrześniu , masakra
, chodzę nieźle wkurzona...
Duzo osob myli to z ochrona srodowiska, a to jest bardziej budownictwo...jakies projekty budow instalacji gazowych, kanalizacji-a to mnie nie interesuje, ze tak powiem