|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Dziewczyny, jestem na zakupach i mam takie skurcze! mąż kończy zakupy, czekam na niego siedząc na ławce. Boli mnie:-( oby to jeszcze nie to!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3692 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Ale w jakich odstępach mniej więcej, zwracasz na to uwagę? o kurczę
|
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Nie liczę, ale jak byłam na nogach to trzymały długo i często. Ból promieniuje do ledzwi. Jeszcze Filip pomiędzy się wierci, więc nie wiem ile to skurcze a ile on.
Teraz jak siedzę to jest lepiej, ale czuje napięcie macicy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3694 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
No to ja sie wbijam jak zwykle po czasie i jeszcze nie zdążyłam nadrobic ale po krótce to padazm na twarz
![]() Dzięki ze przy pomyslnych wiatrach w przyszłym tyg. koncze juz prace bo nie daje rady. Obiadek ogarniety ![]() Dzis szczawiowa z jajeczkiem-szczaw z ogródka i makaron z pasta pomidorowa i parmezanem. Jak sił starczy to upieke potem drozdzówki z brzoskwiniami. A tak sobie własnie uswiadomiłam ze ja mam termin na 22.08 a tz 20 jedzie na szkolenie 10 dni ![]() Wiec albo bede rodzic sama ogarniac sie sama i wracac do domu sama z mała albo mała wyjdzie wczesniej i wtedy z malenkim dzieciem tez zostane sama . Wprost rewelka
|
|
|
|
#3695 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
zawsze znajdzie dla nich wytłumaczenie...
|
||
|
|
|
#3696 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki, żeby zaczęło się samo szybciej ![]() ![]() Cytat:
pomysł z obiadem przyszykowanym i obsługiwanym przez tz jak najbardziej na tak. Jednak ograniczyć kontakty tylko do świat to trochę przegięcie zwłaszcza, że tz na potrzebę częstszego kontaktu. Cytat:
Kciuki za twoje zdrowie ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
Niech jeszcze Fi chwilę poczeka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||
|
|
|
#3697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Arrabiata myślę, że pomysł z gotowaniem przez niego obiadu będzie trafiony w 10! Poza tym ograniczenie z nimi kontaktów tak, ale tylko z twojej strony. Ja ograniczyłam swoje kontakty z tesciową, ale mężowi nigdy nie powiedziałam, że ma do niej nie jeździć, nie dzwonić. Ma wolną rękę. Poza tym jak czasem pojedzie z Małgosią na niedzielny obiad to ja mam przynajmniej czas dla siebie i bardzo mi to na rękę ![]() Przyjechała teściowa, była 3 tyg w Krynicy w sanatorium. Dostałam prezent!
|
|
#3698 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż nie- Filip poczekaj jeszcze kilka dni ![]() Cytat:
![]() Teraz to się zaczynam zastanawiać czy nie za bardzo przybiera- coś mi się za dużo wydaje... Albo wtedy go źle zważyli albo teraz
|
||
|
|
|
#3699 |
|
Rozeznanie
|
Coś dla śmiechu http://emamusia.com/4094,Najwi%C4%99...u_piersi%C4%85
Kejt i dawaj znać co się dzieje. Macie zamiar jechać na IP?
|
|
|
|
#3700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba jedyne co pozostaje, to zobaczyć co będzie jak wrócicie do domu Aha...no to ciężka sprawa. Tak czy siak, podtrzymuję co napisałam. A co do niedzielnego obiadu u Was, uważam tak jak Surka - nie jesteś w stanie, niech się wszystkim Tż zajmie |
|
|
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
|
|
|
|
#3702 | |
|
Zadomowienie
|
Cynamonku pięknie przybieracie
jak Ty się czujesz? dasz radę odetchnąć czasem?Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
A co u Balonika? Odzywała się czy coś pominęłam?
|
#3704 |
|
Zadomowienie
|
Maaaaadiiiii posprzątałaś już czy jeszcze w amoku?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Z tego co kojarzę, to napisała wiadomość o Gabi, i że potem się odezwie jak wszystko ogarnie. |
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam od położnej i NIESTETY nie mogła mi zrobić masażu szyjki macicy, bo niestety szyjka zamknięta!!
i dupa, nie ma rozwarcia ani na pół centymetra, nic a nic. za 7 dni druga próba będzie (chyba że urodzę wcześniej) chce mi się wyć
|
|
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi lekarka na kontroli powiedziała, że szyjka skrócona, ale zamknięta i to było w poniedziałek wieczorem, a w piątek urodziłam mając od czwartku wieczorem skurcze! Trzymam kciuki zeby u Ciebie poszło to jeszcze szybciej i zebys jeszcze dzisiaj szyjke miała zgładzoną Nie płacz!
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
trzymaj się i sprawdzaj co ile, zresztą co ja Ci będę mówić, sama wiesz lepiej. |
|
|
|
|
#3708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to moje to przepowiadajace. Już lepiej, brzuch mniej napięty.. Ale serio bolesne:-\ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio
moj Paul w tym tygodniu pracuje na 2 zmiane, wraca po 22 do domu, padniety.
juz go kilka razy wyblagalam o dziabniecie, ale ciezko nam idzie. nie wygodnie w jakich pozycjach wy to robocie? zeby bylo w miare wygodnie? |
|
|
|
#3711 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
żeby ruszyło Cytat:
żeby usg wykazało same prawidłowości Cytat:
Za to bardzo dużo siedzę, leżę i nóżki unoszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sie
Cytat:
|
|
|
|
#3713 |
|
Wtajemniczenie
|
En Tomasz jest fantastyczny
Domcia trzymam kciuki, żebyś nie dotrwała tych 7 dni tylko wcześniej urodziła ![]() Paulinka za Ciebie też mocno trzymam kciuki ![]() Margosia za ładne przybranie wagi przez Piotrusia.Kejt odpocznij trochę, w sumie co ma być to będzie - jak masz rodzić to urodzisz, jak przepowiadacze to odpuszczą ![]() Cynamonowa no brawa dla Adasia za bardzo ładną wagę no i dla Ciebie, że tak ładnie go karmisz![]() Fiazo trzymam mocno kciuki, żeby było wszystko dobrze ![]() Idę zjeść mozarelle z pomidorkiem i oliwą z oliwek bo mnie naszło
|
|
|
|
#3714 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze w amoku nagle mi się półki puste porobiły.. mam dylemat co do nich wsadzić....musze chwilę odpocząć i zobaczyć czy mały leń się rusza... Oby był jak Małgosiowy Glutek...bo on nie jest taki szalony jak Fi od Kejt....Dziś jeszcze może mnie mąż weźmie na zakupki to musze troszkę wyluzować...podczytuję Was bo bym miała niezłe zaległości.... Balonika nie było. Cynamonki brawo za wagę Ancymonka ![]() Kejt...kurcze ...już masz skurcze? ale się zrymowało... Arrabiata ja myślę jak dziewczynki...obiad tak, ale pod warunkiem, ze obsługuje wsio Tż...a teściowej się nie tłumacz..bez przesady... |
|
|
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żartuje, weź może nospe i połóż sie, bo lepiej zeby jednak 38 tc sie zakonczył, no ale jak to nic nie da to rodzisz kochana, rodzisz![]() ![]() Cytat:
żeby samo sie ruszyłofiazo zdrówka surka co za szpital i personel ![]() cynamonowa za wageMargosia tez super Gluciątko wykarmiłaś, aż noskiem mu to wychodzi en śliczny maluszek, do schrupania normalnie
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-07-16 o 17:21 |
||
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipco
Cytat:
![]() bo za bardzo do przodu sie pochylam i mi sie brzuch gniecie, niech to
|
|
|
|
|
#3720 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

zawsze znajdzie dla nich wytłumaczenie...

Ładnie dziecko utuczyłam... 

jak Ty się czujesz? dasz radę odetchnąć czasem?
żartuje, weź może nospe i połóż sie, bo lepiej zeby jednak 38 tc sie zakonczył, no ale jak to nic nie da to rodzisz kochana, rodzisz