|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3
Cytat:
I też miałam obawy ale tak jak ty nie chce aby moje dziecko było jedynakiem i wszyscy w koło już truli że to "czas najwyższy".
|
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3
Dziewczyny, zgłupiałam dzisiaj. Po tym bólu jajnika i dołu brzucha poszłam do toalety, a tam na papierze taki szklisty i rozciągliwy śluz jakiego w życiu nie widziałam
Co by oznaczało tylko jedno To zaciągnęłam małżonka i jest serduszko na wykresie Tylko ciekawe co jutro pokaże temperatura... I kiedy w takim razie mam najbliższy termin @ Czyli za szybko to ja nie potestuję |
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Przymierzałam dziś spódnicę w przymierzalni kątem oka zerkając na moją córkę... chwilę jej nie było, a jak zawołałam to leci... ale z czym leci! Ze STRINGAMI abym sobie przymierzyła! Chyba wie, co to zakupy i przymierzanie... Suma sumarum nie kupiłam i tak katekatee Twój synek mnie rozbroił Słodki.Cytat:
![]() Ja mam córę 1,5 roczną a staramy się 2 cykl Twoja córa to duża pannica, będzie Ci pomagać przy maleństwu np. wynieść pampersa
|
|
|
|
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam obawy o to jak sobie poradzimy finansowo z dwójką. Ja od września nie będę miała stałej pracy, ale takie odkładanie jest bez sensu. Zawsze jest zły czas na dziecko. A to praca, a to finanse, a to jeszcze trzeba kupić mieszkanie itd Dlatego zdecydowaliśmy, że zaczynamy teraz, ale nie jakoś z przytupem (czyli nie codziennie po 3 razy Leine wiem, że moja córcia będzie chętnie pomagać i uczestniczyć w opiece nad maleństwem. Ostatnio dużo czasu spędzała z moimi podopiecznymi (jestem nianią) i potem powiedziała mi z wielkim smutkiem, że im zazdrości. Jak zapytałam czego - to powiedziała: "tego, że mają siebie" Powiem, że to bardzo mi dało do myślenia. Moja córcia już wszystko rozumie i widzę, że jest nieszczęśliwa bez rodzeństwa co też pokazała w ostatnim czasie.
Edytowane przez vioris Czas edycji: 2013-07-16 o 18:57 |
|
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Vioris witaj
Aha, a szyjka była (chyba) miękka i otwarta, więc chyba naprawdę dopiero mnie owu dopadła
|
|
|
|
#2946 |
|
Zadomowienie
|
Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3
Maxwelka czyli jednak owu! No tak za niskie te Twoje tempki mi sie wydawały na druga cześć cyklu! To teraz molestuj męża ile wlezie hahaha!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2947 |
|
Zadomowienie
|
dziewuszki ...właśnie powróciłam od ginki ... w sumie to się nawet ucieszyłam, bo okazało się, że owulka była chyba w weekend, bo widziała (słąbo, bo jelito przeszkadzał, cokolwiek to znaczy
) pęknięty pęcherzyk w lewym jajniku. zgadzało by się bo miesiąc temu było w prawym. aaa zamotałam, jak zwykle ... no to ciesze się, że w weekend pękło bo właśnie wtedy były barabarki
|
|
|
|
#2948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już na tempkę nie patrzę, bo wątpię, żeby jutro miał być skok ![]() Cytat:
![]() No widzisz Miiiiiiłoooooość kwiiiiitnieeeee wokóóóóół naaaaas
|
||
|
|
|
#2949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
hej! byłam 3 godziny u teściówki
obaliłyśmy winko i wieczór minął fajnie ![]() Cytat:
|
|
#2951 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczynki!! Tak jak planowałam tak test zrobiłam 25 dc, planowana @ za 3, 4 dni. I oczywiście nic, tzn jedna kreska :-(, ale mimo wszystko, może jestem jakaś zryta, ale ja dalej twierdzę, że to jest to.
Dziś moich plamień jakby mniej, ale są świeże takie niby ciemnoczerwone, brązowe, a suche brązowe ![]() :conf used: (przed okresem też tak mam) tylko,że temp. nadal wysoka rano było. Dalej mi niedobrze w ciągu dnia, często i teraz też. Mam taką nadzieję, że mam rację. Ale wiem, że niestety może jednak @ przyjść. Tylko czemu od prawie 2 tyg czuje to "coś" to nie pierwszy cykl starań,wiem jak zawsze się czuję.Jestem już na prawdę głupia. A co do testów i ich marek to ja też miałam z Rossmana i też już ich nie lubię .To czekanie zabija
|
#2952 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wytrzymam - będę twarda bo czuję już @ nosem ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
to powodzonka w staraniach ja jestem o rok starsza, ale dopiero staram się o pierwsze dziecko ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
ale cykl dłuuuugi masz z jednej strony to fajnie bo nie męczysz się często z @, ale teraz przy staraniach to pewnie całe czekanie to dla Ciebie wieczność w takim razie te mdłości i słabości to chyba jednak tak jak u mnie - przez pogodę ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
ja mam 27 dc, a @ tuż tuż, czuję że niestety przylezie... a takich plamień brązowych przed @ nigdy nie mam więc nie pomogę... bądź dobrej myśli!
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Byle do czwartku..
|
|
|
|
#2954 |
|
Zadomowienie
|
Staram się być dobrej myśli, ale już momentami sama nie wiem. czy się tak wkręciłam??
teraz też czuje jakiś taki mocniejszy ból, teoretycznie może i na okres sama już nie wiem, może jestem hipochondrykiem od tego cyklu. Jeśli to okres to ten cykl jest najdziwniejszy ze wszystkich i do tego krótszy, a takiego nie miałam od nie pamiętam kiedy. aha a nie mówiłam Wam, że brałam tabletki anty i to długo 8 lat. nie biorę od półtora roku. Teraz pluję sobie w twarz, bo może one teraz robią problemy z szybkim zajściem. Mam nadzieje, że fluidy katekatee działają i moje podejrzenia okażą się prawdziwe i dla Was wszystkich owoce w fasolki.
lista ników na ovu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=46327800&p ostcount=2183 Edytowane przez agnieszkaK Czas edycji: 2013-07-16 o 20:38 |
|
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja pokazywałam zdjęcia usg i teraźniejsze córki...
Chcę się pochwalić swoją pociechą swojej rodzinie czy znajomym- nikt nieznajomy ich nie widzi bo mam wszystkie opcje poblokowane... Mieszkam za granicą- rzadko się widujemy, a chcę, aby wszyscy byli 'na czasie' Co jakiś czas kasując stare ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki temu jestem na bieżąco co tam u nich słychać
|
|
|
|
|
#2957 |
|
Zadomowienie
|
Dobra przyznawać się, kto jutro testuje
?
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz.
Ja mogłabym, ale poczekam
bede twarda, bo @ i tak przylezie, wiec po co ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2959 |
|
Zadomowienie
|
Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3
Ja dopiero czekam na owu
![]() Mąż mnie wziął do włoskiej knajpki na kolacje. Było pyszne jedzenie i wspaniale towarzystwo haha po powrocie pofikalismy a teraz zasłużony odpoczynek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2960 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ona pewnie wie, że się staracie Cytat:
![]() Cytat:
Teraz tylko czekać na efekty ![]() Cytat:
Musisz spokojnie doczekać ![]() Dasz radę ![]() Cytat:
A u nas cisza, nie ma serduszek Mąż chyba mnie chce wykończyć ![]() I dzisiaj od rana coś mnie w środku kuje... Jakby jajnik, ale teraz się rozniosło na całe podbrzusze... Nie wiem co to ![]() Edit: kucie przerodziło się w ból miesiączkowy... ekstra
Edytowane przez fantastka Czas edycji: 2013-07-17 o 06:46 |
|||||||||
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
No to mam dla was dzisiaj zagadkę przyrodniczą Budzik zadzwonił mi o 5:30, zmierzyłam temp dwa razy dla pewności, wyszło 36,09, poszłam dalej spać. O 6:00 budzik zadzwonił drugi raz i znowu zmierzyłam, też dwa razy, tym razem wyszło... 36,22 I teraz tak: Jak wpisuję tę pierwszą, nic się nie dzieje. Jak drugą, wyznacza mi owulację na 24. dzień cyklu, ale wstępnie, bo go zmyla ten mój wczorajszy śluz. I mnie też, bo czegoś takiego to ja nigdy nie widziałam - idealnie przezroczysty i bardzo ciągnący, plus te wczorajsze bóle jajnika i podbrzusza Bo bardziej skłaniałabym się ku drugiej - mam ku temu większe przesłanki. Aha, między jedną a drugą nie wstawałam, po prostu spałam |
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Częściej mierzę jednak o 6:00 ale wczoraj musiałam niestety zmierzyć o 5:30, bo już o 6:00 byłam na nogach. Dlatego w następnym cyklu już codziennie będę mierzyć o 5:30
|
|
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyganiał kocioł garnkowi, bo ja z kolei mierzę, jak się obudzę, pewnie też to nie jest za dobre |
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Oj kochany kochany
![]() A ja się czuję jakby mnie czołg przejechał, słabo mi i strasznie jestem nieswoja
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie wiem czy przez jeden cykl nie pomierzę dowcipnie, żeby zobaczyć różnice
|
|
|
|
|
#2967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ile ty tych cykli jeszcze przewidujesz?
|
||
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz.
|
|
|
|
#2969 |
|
Zadomowienie
|
Bry!
Kobity!!!!Pomozcie w koncu zmierzylam dzisiaj tempke, wyszla mi 97.90F po przekonwertowaniu to jest 36,61C. W ovufriend wpisalam 97.90 ale mi pokazuje C a nie F . Chcialam teraz zmienic na 36.61 i mi wyskakuje ,ze mam sprawdzic czy dane sa poprawne, nie pozwala na zadne zmiany. Czyli generalnie musze zignorowac ta temp? ehhh
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nie było tak nie ma. Za to leje się ze mnie jak woda
normalnie nie wiem co o tym myśleć czuję się chora
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

). Szybciej mam też nadzieję dojść do siebie po CC.
I też miałam obawy ale tak jak ty nie chce aby moje dziecko było jedynakiem i wszyscy w koło już truli że to "czas najwyższy".

Co by oznaczało tylko jedno
To zaciągnęłam małżonka i jest serduszko na wykresie
Czyli za szybko to ja nie potestuję
) pęknięty pęcherzyk w lewym jajniku. zgadzało by się bo miesiąc temu było w prawym. aaa zamotałam, jak zwykle ... no to ciesze się, że w weekend pękło bo właśnie wtedy były barabarki

23.06.2011
01.06.2013
.

ja jestem o rok starsza, ale dopiero staram się o pierwsze dziecko
Co jakiś czas kasując stare 
Teraz tylko czekać na efekty