|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3092 |
Rozeznanie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Witajcie mamusie
![]() ehh nie wiem jak to napisać i przepraszam za złe wieści Mojego maleństwa juz nie ma ze mną. Pozostanie na zawsze w moim serduszku. Pisałam Wam w któryś dzień że pobolewa mnie brzuszek i wieczorem kolo 22 juz na papierze zobaczyłam śluz z odrobina krwi więc pojechaliśmy na IP. Lekarz mnie zbadał (akurat był mój) i niestety usłyszałam wyrok: rozwarcie na 3 cm i pęcherz płodowy uwypukla sie do pochwy... Powiedział że szanse są ale bardzo niewielkie. Dostałam tabletki, kroplówki, specjalnie wymienili mi łóżko żebym mogła mieć podniesione nogi i miałam leżeć i nie wstawać. Tak było przez 4 dni. W sobotę popołudniu poczułam bardzo silny ból w dole -taki że normalnie ruszyc sie nie mogłam bo tak bolało. Póżniej zaczęło się krwawienie delikatne. Zawołałam położna i mówię jej że mnie boli i nie wiem czy to wzdęcia (kupkę mi się trochę chciało a nie robiłam od 4 dni) czy poprostu tam sie zaczyna coś dziać. Zawołała lekarza, zbadał mnie na łóżku i mówi że pełne rozwarcie i na porodówkę. Byłam tak ok 21 godziny. CZekalismy aż wody odejdą i odeszły koło 23.30. Miałam regularne skurcze najpierw co 13, 10, 5 i 3 minuty. To było straszne. Maż był cały czas ze mną. Michałek urodził się 13 minut po północy 13.07.2013 roku, ważył 296 gramów i miał 22 cm. był taki malutki... ciężko mi o tym pisać ale chciałam żebyście wiedziały. Wczoraj był pobrzeb maluszka. Nie wiem jak dałam radę w tym uczestniczyć. Tyle dni i nocy przepłakanych... Moje serducho pęka z tęsknoty i smutku. Jakoś trzeba życ dalej ale nie wiem jak... Przepraszam Wam drogie Mamusie życze Wszystkiego dobrego ![]()
![]() |
#3093 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jutro mam się zamiar zważyć więc zobaczymy co to będzie ![]() Cytat:
No jakie piękne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale mnie spanie dzisiaj ciśnie... Niunia... tak mi przykro kochana ![]() ![]() ![]() (*) dla Twojego Michasia... ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-07-16 o 17:59 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3094 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak bardzo mi przykro...nawet nie wiem, czy jakiekolwiek słowo będzie jakimś pocieszeniem....to takie niesprawiedliwe.... Jestem z Tobą, całym sercem i duszą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3095 |
Wtajemniczenie
|
Niunia nie wiem kompletnie co napisać. Trzymaj się kochana i powoli w swoim tempie i czasie wracaj do normy
![]()
#3096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-16 o 18:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twój Aniołek zawsze będzie przy Tobie (*) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3098 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jesli czyjś brzuszek przegapiłam to też ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3099 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3100 |
Zadomowienie
|
niunia to straszne
![]() ![]() ![]() ![]()
#3101 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3102 |
Zakorzenienie
|
Niunia20 Tak mi przykro Kochana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
Zadomowienie
|
Niunia bardzo Wam współczuje, nie jestem w stanie sobie wyobrazić tego co czujesz, przeżywasz i bardzo bardzo Wam współczuję. Wiem też że żadne słowa nie są w stanie ukoić Twojego smutku ale chciałabym abyś wiedziała, że jesteśmy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3104 |
Wtajemniczenie
|
Niunia bardzo Ci współczuje. Tragedia nie do opisania, Michaś zawsze będzie w twoim sercu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3105 | |||||
Zakorzenienie
|
Gratulacje za nowe tygodnie i miesiące
![]() Jestem padnięta,dzisiaj jazda z banku do domu,z domu do banku, z banku do starostwa,ze starostwa do banku,potem czkanie na wydanie mapek gruntu itp i jedne wielkie nerwy ![]() ☠☠☠☠☠☠☠ca można dostać ![]() Dobrze że się chociaż w lumpku odstresowałam trochę ![]() Jadę na raty i idę poczytać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Raczej wygląd zewnętrzny,po prostu mu się spodobał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale Cię wkręcił z bliźniakami ![]() I w końcu się chłop Tobą zajął jak trza ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3106 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trele A wcześniej nie planujesz iść na usg tak kontrolnie?Pamiętam że pisałaś że to b.drogo wychodzi tak? ryba Świetne ciuszki ![]() Cytat:
A macie jakieś ulubione piosenki,wykonawców,płyty ? Może coś mi wpadnie później ![]() Paulina pszczółka,biedronka, słonik,kombinezon i brzuszek do tego ![]() Rozwalają mnie te piękne dziewczyńskie rzeczy ![]() Dzastin Pokaż,ja dzisiaj też wkleję,wczoraj próbowałam ale nie poszło ![]() ![]() Budowniczka Nio rośnie powolutku ![]() Cytat:
![]() Co się ostatnio na forum obijasz ![]() Lovela. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3107 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Niunia Moje kondolencje! Nie wiem co napisać... mojemu bartu tez wlasnie w 23 tc umarlo dziecko wiem co JA wtedy czułam, a co dopiero... Nieopisany ból i cierpienie, Oliwię do tej pory wspominamy mimo, że minęło prawie 5 lat... Wspolczucia i trzymaj się mocno! Wiem, ze to tylko słowa, ale nie wiem co napisać... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3108 |
Rozeznanie
|
niunia brak mi słów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3109 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3110 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A teraz na aerobik w rytmie: http://www.youtube.com/watch?v=QwIZhKq9PGY i spacer po lesie ![]() bede pozniej ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3111 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro wrzucę bo teraz schną na suszarce ![]() Budowniczka,a proszę bardzo, mów co chcesz usłyszeć a ja Ci tu ładnie będe komplementować ![]() 25 tydzień, więc w samym II trymestrze (póki co) przytyłam jakieś 4,5-5,5 kg, w porównaniu z 1 trymestrem dla mnie to sporo ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-07-16 o 18:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3112 |
Raczkowanie
|
Wchodzę po tygodniu nieobecności na forum i pierwsze co widzę post niuni
![]() Niestety nie mam siły się udzielać, nawet nie próbuje za bardzo nadrabiać. Ogólnie u nas ok, tylko po pracy padam na pyszczek i nie mam siły na nic, a czas leci jak szalony. Dziękuję za miłe słowa po połówkowym. Mam nadzieję, że dobrze się czujecie i Maleństwa rosną zdrowo.
#3113 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3114 | ||||
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj zakupiłam kukurydzę,arbuza,czereśni e,maliny,borówki,śliwki i morele
![]() Aby Głowa w górę no!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jednak one mogą być zdotykane,wiszą w sklepie,kurzą się,leżą na magazynie ![]() Cytat:
![]() I te proszki różnią się jakością niestety. Tż jak mi przywiózł płyny do płukania ze Szwecji to niebo a ziemia.Zapach trzyma się b.długo i ubrania są takie świeże.I piękne zapachy mają ![]() Widziałam też w sklepie z chemia niem: SOFTLAN się zwą ryba Ja chcę zrobić tak samo,najpierw dzidziusiowy apotem jeśli nie będzie problemów z uczuleniem to stopniowo jakiś lepszy normalny lub delikatny płyn do prania.Wyjdzie w praktyce ![]() Cytat:
![]() Lineczka Dużo się nie zmienił od ostatniej fotki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy jak to będzie na finiszu ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3116 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3117 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Popłakałam się bo to straszne, że maleństwa czasami muszą odejść... Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i jeszcze niejedno maleństwo będziesz tulić w ramionach. A Michasiowi niech będzie dobrze w Niebie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Olenka ![]() ![]() sylwia Moja też chrapała a do tego miała tiki i :latanie głowy" angie Zgrabniutki ![]() ![]() Domi Piła jak nic ![]() Też tak zrobiłam Chce małemu zrobić coś na wzór pudełka wspomnień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3119 |
Zakorzenienie
|
niunia- [*] tak mi przykro
![]()
#3120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak nie miało być Jedynie mogę teraz dużo dużo sił życzyć. A Michałek teraz czuwa nad Tobą/Wami,Aniołek Rozpłakaliśmy się razem z tż |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.