Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-16, 17:16   #4321
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Dostalam paczuszke z Hippa!
a w niej niebieska lyzeczka
ale kolejna paczuszka, juz ponoc tresciwsza czeka w rosmanie no i mam kupony rabatowe na zarelko i kosmetyki, fajnie
Pewnie, ze tresciwsza!
Obiadek, soczek i to, czego na pewno nie masz - lyzeczka

Witam nowa mamusie i kolejnego Kube

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 17:16   #4322
litllesweetangel
Lurker ;)

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
No to nadrobiłam
Cytaty mi oczywiście pozjadało i chyba gdzieś zgubiłam jedną stronę więc przepraszam za ewentualne pominięcie ważnych kwesti

Wszystkie nasze dzieciaczki są cudne dla n ich za skończenie kolejnych miesięcy i zdobyte nowe umiejętności

Dziękuję za gratulacje dla siostry, przekaże na pewno Bardzo się wszyscy cieszymy

A my z mężem mamy zagwozdkę: od kilku dni jest mi niedobrze, wczoraj miałam zgagę i brzuch boli jak na @ i tak jak w początkowym okresie ciąży I co Wy na to? Tż kupił test ciążowy , ale boję się zrobić ale uwaga boję się, że jednak nie jestem w ciąży i się rozczaruję Dobrze, że mąż podziela moje zdanie

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

No wiem przecie ale dla uwiarygodnienia swojej wersji wydarzeń musisz dać zdjęcie córy z dzisiejszym wydaniem Faktu
Rob tescior bo ciekawa jestem

Dziewczyny sluchajcie co moj TZ odwalil dzis :p Pojechalismy na zakupy do Reala, gluptas nie spojrzal ze do wozka mozna wlozyc 1 lub 2 zl. Wlozyl 5 ( mial ze swojego kieszonkowego, bankomat nieczynny wiec karta placic musialam). I to 5 zl sie zablokowalo Przez cale zakupy probowal wydlumac i nic, zawzial sie i powiedzial ze to jego 5 zl i on nie popusci! Niczym nie dalo rady wyjac, ochroniarz nawet kombinerkami probowal xD A ten foch bo to jego 5 zl to mu powiedzialam, ze trzeba patrzec jaka monete wlozyc, a nie wciskac i sie fochac

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 17:20   #4323
hje
Zakorzenienie

Daję takie 3, niestety, "Faktu" nie czytam.

Little, debeściak z Twojego.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 120720131216.jpg (88,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 120720131217.jpg (109,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 160720131223.jpg (86,2 KB, 17 załadowań)
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 17:23   #4324
hje
Zakorzenienie

O, i takie z "ostatniej chwili", jeszcze cieplutkie.

Ps. Nie patrzeć na syf na komodzie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 160720131228.jpg (132,2 KB, 49 załadowań)

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2013-07-16 o 17:25
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 17:24   #4325
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Kurde, przez durna aplikacje nie widze foty nowego Kubusia.

SZAJA, pytanie mam.
Mozliwe, ze po marchewce wysypalo Kubie brzuszek?
Ma na nim malenkie rozowe plaskie kropeczki...
Czekac az samo przejdzie?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 17:30   #4326
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
insolito...to ja Ci życzę żebyś była
Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Insolito, jeśli tego chcecie, to jak najbardziej !
Dzięki dziewczyny

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość

Dziewczyny sluchajcie co moj TZ odwalil dzis :p Pojechalismy na zakupy do Reala, gluptas nie spojrzal ze do wozka mozna wlozyc 1 lub 2 zl. Wlozyl 5 ( mial ze swojego kieszonkowego, bankomat nieczynny wiec karta placic musialam). I to 5 zl sie zablokowalo Przez cale zakupy probowal wydlumac i nic, zawzial sie i powiedzial ze to jego 5 zl i on nie popusci! Niczym nie dalo rady wyjac, ochroniarz nawet kombinerkami probowal xD A ten foch bo to jego 5 zl to mu powiedzialam, ze trzeba patrzec jaka monete wlozyc, a nie wciskac i sie fochac
Ja też jestem ciekawa, ale zrobię któregoś ranka, żeby był bardziej wiarygodny
Nie pomyślcie, że jestem jakaś głupia i nieodpowiedzialna. wiem, że niektórzy uważają,że to niedobrze dla dzieci jak jest taka mała różnica bo nie można im dać 100% z siebie, ale ja mam siostrę starszą dokładnie o rok i miesiąc i było super, trudno o bardziej szczęśliwe dzieciństwo niż my miałyśmy

Twój Tż wymiata

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 17:39   #4327
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Ja też jestem ciekawa, ale zrobię któregoś ranka, żeby był bardziej wiarygodny
Nie pomyślcie, że jestem jakaś głupia i nieodpowiedzialna. wiem, że niektórzy uważają,że to niedobrze dla dzieci jak jest taka mała różnica bo nie można im dać 100% z siebie, ale ja mam siostrę starszą dokładnie o rok i miesiąc i było super, trudno o bardziej szczęśliwe dzieciństwo niż my miałyśmy

Twój Tż wymiata

Na moje, to nawet jak zrobisz teraz- a jestes w ciazy to na pewno wyjdzie :p ( tak, namawiam Cie bo jestem strasznie ciekawa )
Pamietam jak robilam kilka w roznych porach bo uwierzyc nie moglam, ze ta kreseczka jest

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 17:40   #4328
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Słuchajcie, pytanie z innej beczki: można zupę grochową robić na mięsie? W sensie np. zrobić rosół choćby na skrzydełkach i na tym grochową?
najlepsza grochówka jest na żeberkach
Cytat:

ja tak w biedrze zrobiłam ani sie tżtowi nie przyznałam

Insolito, toś mnie zaskoczyła to skoro tak- trzymam kciuki za pozytywny

Cała, ile razy pisane było, żeby sie NIE SUGEROWAC? no, ile? i ja kolejny raz przypominam- kazdy dziec inny! Dobiajałam sie jak bobasy młodsze od Bartula obroty robiły a on z nosem w kocu wył, potem w ciągu jednego dnia serią poszedł. Teraz też, tydzien temu dokładnie nagle sam siedział bez trzymania, po czym ruszył zwiedzac swiat na tylnym biegu. Julas też zacznie, w swoim czasie jak zobaczyłam teraz wędrującego Fifka i Igusia to mi szczena opadła na podłoge mój jeszcze nawet nie próbuje pełzac do przodu, na razie rozręca sie w ruchach tył-przód, niedługo bedzie mógł z Dżejkobem współzawodniczyc

hej hje ales wymysliła ja myslałam, ze tradycyjnie po nazwisku pójdziesz a tu niespodziewanka

dziec mi spał od 13 do 15, potem zjadł obiadek, pohulalismy na dworze a teraz na dole doczekuje do kąpieli

aaaaaa, widzialam sie dzis ze znajomą- ma syna 4,5 mies a syn: ma 4 zęby, waży 8,300.Ubranka mu kupuje 78-80, z tym, że te 74 to sie bodziaki juz nie dopinają , o jezusie, ale on konkret chłop. Co sie dziwic, jego ojciec ma 198 cm i jest cienki jak patyk, a jego mama ma 160 ale za to jak kopka siana rozłożysta. Także odziedziczyl po rodzicach i wzrost i tęzyznę.... a mnie sie Bartulo duży wydawał
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 17:59   #4329
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Poprzednim razem też zmarnowałam więc mroziłam teraz. Poprzednio pasteryzowałam zupki warzywne i może za krótko bo dziś wyczytałam że 30 minut i później do góry dnem ustawić. Wyczytałam też że te z mięsem to 3 dni z rzędu po godzinie trzeba pasteryzować więc uznałam że nie będę ryzykowała spuszczeniem wszystkiego w kiblu jak się nie uda jednak i zamroziłam.
no właśnie zrobiłam dzisiaj z królikiem i się zastaanwiam co z tym teraz zrobić a w jakich pojemnikach mroziłaś?

Cytat:
A my z mężem mamy zagwozdkę: od kilku dni jest mi niedobrze, wczoraj miałam zgagę i brzuch boli jak na @ i tak jak w początkowym okresie ciąży I co Wy na to? Tż kupił test ciążowy , ale boję się zrobić ale uwaga boję się, że jednak nie jestem w ciąży i się rozczaruję Dobrze, że mąż podziela moje zdanie -

hehe, to zupełnie inny rodzaj strachu u Ciebie no to trzymamy kciuki

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
mój jeszcze nawet nie próbuje pełzac do przodu, na razie rozręca sie w ruchach tył-przód, niedługo bedzie mógł z Dżejkobem współzawodniczyc

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 18:02   #4330
BlackSanctum
Zakorzenienie

Insolito, będę trzymać kciuki. Właśnie super, że taka mała różnica - gdybym ja była nieco starsza i mielibyśmy lepszą sytuację materialną, to na pewno nie chcielibyśmy takiej różnicy wieku, jaką planujemy (3-5 lat), tylko maks 2 na przykład. Super super! Ale mam nadzieję, że w razie II nas nie opuścisz?
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 18:13   #4331
mala_19kw
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Pewnie, ze tresciwsza!
Obiadek, soczek i to, czego na pewno nie masz - lyzeczka

Witam nowa mamusie i kolejnego Kube

Miałam to samo pisać że treściwsza
Ale u Cb i tak byli hojni
bo ja dostałam tylko słoiczek (pierwsza marchewka) i różową łyżeczke Chyba geja chcą zrobić z mojego syna

Tak w ogóle to Cześć mamuśki usiłuje się do was wbić od 15ej ale net mi taką zawieche strzelił że musiałam wyleźć z aplikację i skasowało mi odpowiedź

Ale...
Widziałam że dołączyła do nas nowa mamusią-Witaj

Widziałam też że Deli szaleje na swoim nowym mieszkanku-czego zazdroszczę (ale tak zdrowo )

Widziałam również piękne zdjęcia naszych pociech słodziaki nasze kochane

I co to ja jeszcze chciałam mówić? Nie pamiętam już

Muszę doczytać dwie strony
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 18:26   #4332
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
no właśnie zrobiłam dzisiaj z królikiem i się zastaanwiam co z tym teraz zrobić a w jakich pojemnikach mroziłaś?
Mroziłam w takich silikonowych formach na babeczki http://images.kangoo.pl/46345646/488..._flexiform.jpg
i jak podmarzło (po jakichś 3 godzinach) to przełożyłam po 2-3 babeczki do woreczków foliowych. Jutro będę tak samo robiła owoce bo mam z działki maliny, porzeczki czarne, jagody od mamy. Jak dojrzeją papierówki to porobię w słoiki i później np taką "babeczkę" malin dodam do tego i deserek gotowy.
Stary 2013-07-16, 18:33   #4333
mala_19kw
Zakorzenienie

Patrzę Hje mamy nową mamę... Ale patrzę na zdjęcia i mówię dzieć znany za chwilę toż to mała Wisienkowa

Ale żeś mnie w konia zrobiła

No właśnie miałam Cię pytać kochana... Bo widzę że masz jeszcze wysoko łożeczko,nie boisz się że mała Ci wyleci? Mi jak Oskar tylko zaczął próbować siadać tak od razu obniżyłam bo to moment jak złapie się na szczebelki i fiknie. Chociaż ja i tak nie miałam tak wysoko jak ty-tylko najwyższy poziom był gdzieś mniej więcej w połowie łożeczka. Teraz żeby małego wyjąć muszę praktycznie się tam do połowy zanużyć ale przynajmniej mam spokojną głowę że nie znajdę go któregoś razu poza łożeczkiem

Insolito-
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 18:34   #4334
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Mroziłam w takich silikonowych formach na babeczki http://images.kangoo.pl/46345646/488..._flexiform.jpg
i jak podmarzło (po jakichś 3 godzinach) to przełożyłam po 2-3 babeczki do woreczków foliowych. Jutro będę tak samo robiła owoce bo mam z działki maliny, porzeczki czarne, jagody od mamy. Jak dojrzeją papierówki to porobię w słoiki i później np taką "babeczkę" malin dodam do tego i deserek gotowy.

sprytnie z tymi babeczkami, nie wpadłabym na to ja na razie takie drobne owoce całe mroziłam, ale może to też jest na nie sposób, bo potem już nic nie trzeba by było robić a te "owocowe babeczki", to po prostu blenderem na papkę i mrozisz?

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 18:36   #4335
litllesweetangel
Lurker ;)

Laski chyba 2 raz w zyciu totka wyslalam Kumulacja dzisiaj 10 milionow, jak wygram to organizuje spotkanie w za☠☠☠iaszczym hotelu No tak nadzieja matka glupich ale co pomarzyc mozna

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 18:41   #4336
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
sprytnie z tymi babeczkami, nie wpadłabym na to ja na razie takie drobne owoce całe mroziłam, ale może to też jest na nie sposób, bo potem już nic nie trzeba by było robić a te "owocowe babeczki", to po prostu blenderem na papkę i mrozisz?
Stary 2013-07-16, 19:02   #4337
sylwietta1988
Zakorzenienie

kochane moje, ile mogę zaspiewac za taki kombinezon z HM? nowy, z metką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mis.jpg (19,4 KB, 22 załadowań)
Stary 2013-07-16, 19:03   #4338
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Laski chyba 2 raz w zyciu totka wyslalam Kumulacja dzisiaj 10 milionow, jak wygram to organizuje spotkanie w za☠☠☠iaszczym hotelu No tak nadzieja matka glupich ale co pomarzyc mozna
to ja sie pisze, jakby co to sponsoruje w połowie bo tez pusciłam podzielimny sie szósteczką
Stary 2013-07-16, 19:03   #4339
ILLUSION
Wtajemniczenie

fewciu miałaś coś wstawić do klubu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 19:07   #4340
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Miałam to samo pisać że treściwsza
Ale u Cb i tak byli hojni
bo ja dostałam tylko słoiczek (pierwsza marchewka) i różową łyżeczke Chyba geja chcą zrobić z mojego syna

Tak w ogóle to Cześć mamuśki usiłuje się do was wbić od 15ej ale net mi taką zawieche strzelił że musiałam wyleźć z aplikację i skasowało mi odpowiedź

Ale...
Widziałam że dołączyła do nas nowa mamusią-Witaj

Widziałam też że Deli szaleje na swoim nowym mieszkanku-czego zazdroszczę (ale tak zdrowo )

Widziałam również piękne zdjęcia naszych pociech słodziaki nasze kochane

I co to ja jeszcze chciałam mówić? Nie pamiętam już

Muszę doczytać dwie strony
My dostalismy tylko lyzeczke i dwa kupony znizkoee 20% do rosa wiec u nas najbiedniej nie mamy szczescia
Insolito rob test bo cieka2a jestem ? Trzymam kciuki
U nas niestety nie ciekawie dzis bylismy w kielcach u reha i neurologa
Rehabilitant fajny ale podwazyl kilka cwiczen naszej reha ze szpitala ale niestety neurolog kazal nam isc do szpitala na diagnostyke bo ta wiatkosc jest niepokojaca i trzeba szukac przyczyny:sly:
Wiec od poniedzialku jesteśmy w szpitalu jakies 3 dni przeraza mnie to
Nina moze eiesz jakie warunki sa na langiewicza? Nie beda robic problemu ze bede zostaeac na noc

mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 19:13   #4341
Lenova
Wtajemniczenie

Witaaam
U nas dzisiaj bardzo aktywny dzień mimo brzydkiej pogody to spędziliśmy cały czas na dworze, bo tż dziś na wolnym i tak sobie spacerowaliśmy.
Martwią mnie zęby Blanki że one już od miesiąca idą idą idą i wyjśc nie mogą a ona tak wszystko agresywnie do buzi wkłada
W sobotę wyjeżdzam z Blankiem do rodziców na wiochę na tydzień może dwa, mam nadzieję że pogoda dopiszę ,szkoda tylko że bez tż

Sylwietta mam identyczny kombinezonik! Kupiłam w łachu za 20 zł

Hje też myślałam że jakaś nowa mamusia do nas zawitała a to Wisienka nam psikus zrobiła

Hope przykro mi że rodzice tak Cię potraktowali, ale chociaż TŻ został z Wami , to dobrze.

Insolito Trzymam kciuki !

Coś miałam jeszcze pisać ale wyleciało z głowy... Miłego wieczoru Wam życzę bo u mnie się zapowiada dobrze, Tż kolacje pichci i wińsko kupił
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 19:14   #4342
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:

A my z mężem mamy zagwozdkę: od kilku dni jest mi niedobrze, wczoraj miałam zgagę i brzuch boli jak na @ i tak jak w początkowym okresie ciąży I co Wy na to? Tż kupił test ciążowy , ale boję się zrobić ale uwaga boję się, że jednak nie jestem w ciąży i się rozczaruję Dobrze, że mąż podziela moje zdanie
Jejku jak strasznie Wam życzę, żeby się udało! Może siostra z tym wyjazdem zapoczątkowała dobre wieści i lada moment będziesz się chwalić

Cytat:
aaaaaa, widzialam sie dzis ze znajomą- ma syna 4,5 mies a syn: ma 4 zęby, waży 8,300.Ubranka mu kupuje 78-80, z tym, że te 74 to sie bodziaki juz nie dopinają , o jezusie, ale on konkret chłop. Co sie dziwic, jego ojciec ma 198 cm i jest cienki jak patyk, a jego mama ma 160 ale za to jak kopka siana rozłożysta. Także odziedziczyl po rodzicach i wzrost i tęzyznę.... a mnie sie Bartulo duży wydawał
O wow! U nas dzisiaj na szczepieniu 7 kg, ale nie zazdroszczę tej znajomej, ma co nosić

Cytat:
I będą nam usługiwać? Podają obiad i po nim posprzątają? Jeśli tak to się pisze na to i trzymam kciuki

W ogóle lekarka wypisała nam receptę na Vigantol, któraś to podaje? Bo ja myślałam, że to w takim zakraplaczu będzie jak Pedicetamol, a to normalnie takie jak krople żołądkowe. Jak mam z takiej flaszki dziecku podać jedną kropelkę?

Mika jak mi przykro, że idziecie do szpitala na pewno będziesz mogła zostać z Julkiem, przecież Julek malutki jest jeszcze no i się kp. Oby nic nie znaleźli i rehabilitacja pomogła. Ściskam Was mocno

Edytowane przez szklanka19
Czas edycji: 2013-07-16 o 19:17
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 19:20   #4343
BlackSanctum
Zakorzenienie

A, zapomniałam się Wam pochwalić. Pisałam jakiś czas temu, że mojej córce idą zęby - otóż już wiadomo, który będzie pierwszy: LEWY KIEŁ. Zupełnie, jak u mamusi. Mi też kły najpierw wyszły, a w pierwszej kolejności właśnie lewy.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 19:25   #4344
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
W ogóle lekarka wypisała nam receptę na Vigantol, któraś to podaje? Bo ja myślałam, że to w takim zakraplaczu będzie jak Pedicetamol, a to normalnie takie jak krople żołądkowe. Jak mam z takiej flaszki dziecku podać jedną kropelkę?
ja mam Vigantol i leci bez problemu jak przechylisz do dzioba ja daje dwie krople

Insolito
, idz rób ten test kobieto, nie trzymaj nas w niepewnosci

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 19:28   #4345
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Witaaam
U nas dzisiaj bardzo aktywny dzień mimo brzydkiej pogody to spędziliśmy cały czas na dworze, bo tż dziś na wolnym i tak sobie spacerowaliśmy.
Martwią mnie zęby Blanki że one już od miesiąca idą idą idą i wyjśc nie mogą a ona tak wszystko agresywnie do buzi wkłada
W sobotę wyjeżdzam z Blankiem do rodziców na wiochę na tydzień może dwa, mam nadzieję że pogoda dopiszę ,szkoda tylko że bez tż

Hje też myślałam że jakaś nowa mamusia do nas zawitała a to Wisienka nam psikus zrobiła

Hope przykro mi że rodzice tak Cię potraktowali, ale chociaż TŻ został z Wami , to dobrze.

Coś miałam jeszcze pisać ale wyleciało z głowy... Miłego wieczoru Wam życzę bo u mnie się zapowiada dobrze, Tż kolacje pichci i wińsko kupił
U nas tak ida i wyjsc nie moga

Cytat:
Jejku jak strasznie Wam życzę, żeby się udało! Może siostra z tym wyjazdem zapoczątkowała dobre wieści i lada moment będziesz się chwalić

O wow! U nas dzisiaj na szczepieniu 7 kg, ale nie zazdroszczę tej znajomej, ma co nosić

I będą nam usługiwać? Podają obiad i po nim posprzątają? Jeśli tak to się pisze na to i trzymam kciuki

Mika jak mi przykro, że idziecie do szpitala na pewno będziesz mogła zostać z Julkiem, przecież Julek malutki jest jeszcze no i się kp. Oby nic nie znaleźli i rehabilitacja pomogła. Ściskam Was mocno

Mam nadziejevze pierwsza diagnoza sie potwierdzi ale to co dzis uslyszalam przerasilo mnie cala zaplakana wyszlam z gabinetu wogole sobie nie radze

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
A, zapomniałam się Wam pochwalić. Pisałam jakiś czas temu, że mojej córce idą zęby - otóż już wiadomo, który będzie pierwszy: LEWY KIEŁ. Zupełnie, jak u mamusi. Mi też kły najpierw wyszły, a w pierwszej kolejności właśnie lewy.
Wrodzila się do mamusi
Zapomnialam Sto lat Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia spóźnione ale szczere zdjeciavna fb widziałam slicznie wygladalas

Stary 2013-07-16, 19:31   #4346
calawdeszczu
Wtajemniczenie

mika, kciuki za Julka

ps. dostałaś pieluchy? bo ja nie... jakimś wałem mi zaczyna śmierdzieć...

Stary 2013-07-16, 19:33   #4347
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
mika, kciuki za Julka

ps. dostałaś pieluchy? bo ja nie... jakimś wałem mi zaczyna śmierdzieć...
Jeszcze nie chyba do nich napisze dziewczyny z chusty.info dostawaly po 2-3tyg

Stary 2013-07-16, 19:34   #4348
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Daję takie 3, niestety, "Faktu" nie czytam.
]
No wygląda jak Polcia

Dla pewności możesz pod starym nickiem napisać, że Ty to Ty

Cytat:
Na moje, to nawet jak zrobisz teraz- a jestes w ciazy to na pewno wyjdzie :p ( tak, namawiam Cie bo jestem strasznie ciekawa )
Pamietam jak robilam kilka w roznych porach bo uwierzyc nie moglam, ze ta kreseczka jest
Też tak myślę, ale jeśli wyjdzie negatywny to będę się zastanawiać czy z porannego moczu wyszedłby inny wynik

Cytat:
n

Insolito, toś mnie zaskoczyła to skoro tak- trzymam kciuki za pozytywny

aaaaaa, widzialam sie dzis ze znajomą- ma syna 4,5 mies a syn: ma 4 zęby, waży 8,300.Ubranka mu kupuje 78-80, z tym, że te 74 to sie bodziaki juz nie dopinają , o jezusie, ale on konkret chłop. Co sie dziwic, jego ojciec ma 198 cm i jest cienki jak patyk, a jego mama ma 160 ale za to jak kopka siana rozłożysta. Także odziedziczyl po rodzicach i wzrost i tęzyznę.... a mnie sie Bartulo duży wydawał =
Dziękuję

o kurcze to znajoma ma konkretnego synka

Cytat:
Insolito, będę trzymać kciuki. Właśnie super, że taka mała różnica - gdybym ja była nieco starsza i mielibyśmy lepszą sytuację materialną, to na pewno nie chcielibyśmy takiej różnicy wieku, jaką planujemy (3-5 lat), tylko maks 2 na przykład. Super super! Ale mam nadzieję, że w razie II nas nie opuścisz?
Dzięki Kochana
No gdzie ja bym poszła ? Wątek styczeń-luty 2013- moim domem

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość

Insolito-
7

Cytat:
A można liczyć na zwrot kosztów dojazdu ?

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
My dostalismy tylko lyzeczke i dwa kupony znizkoee 20% do rosa wiec u nas najbiedniej nie mamy szczescia
Insolito rob test bo cieka2a jestem ? Trzymam kciuki
U nas niestety nie ciekawie dzis bylismy w kielcach u reha i neurologa
Rehabilitant fajny ale podwazyl kilka cwiczen naszej reha ze szpitala ale niestety neurolog kazal nam isc do szpitala na diagnostyke bo ta wiatkosc jest niepokojaca i trzeba szukac przyczyny:sly:
Wiec od poniedzialku jesteśmy w szpitalu jakies 3 dni przeraza mnie to
Nina moze eiesz jakie warunki sa na langiewicza? Nie beda robic problemu ze bede zostaeac na noc

Oj, mam nadzieję, że nic u Julka nie znajda podczas tego pobytu w szpitali

Dziękuję za kciuki

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Witaaam

Piotrek też wszystko z ogromną złością do buzi pakuję, a zębów ni widu ni słychu

Dziękuję za kciuki

Stosunkowo udanego wieczoru

Cytat:
Dziękuję bardzo No zobaczymy.

Cytat:
A, zapomniałam się Wam pochwalić. Pisałam jakiś czas temu, że mojej córce idą zęby - otóż już wiadomo, który będzie pierwszy: LEWY KIEŁ. Zupełnie, jak u mamusi. Mi też kły najpierw wyszły, a w pierwszej kolejności właśnie lewy. ]
córeczka mamusi

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 19:34   #4349
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Jeszcze nie chyba do nich napisze dziewczyny z chusty.info dostawaly po 2-3tyg

ale od tego samego sprzedawcy? ja wczoraj pisałam i cisza.. zaczynam się wkurzać

Stary 2013-07-16, 19:35   #4350
Delicjanka
Zakorzenienie

Insolito, kochana trzymam kciuki! powiem Wam ze jak byłam w ciązy to ciągle mówiłam ze kolejne za 5 lat moze dalej.. jak urodziła się Amelka to skróciłam czas do 3.. ale ..jakby teraz było coś na rzeczy to byłabym chyba przenajszczesliwsza, ale wiem ze jeszcze nie czas bo magisterka, no i trzeba sie wybudować ;p

Mala, oj szaleje szaleje... tak szaleje ze latam ze scierką i zabijam muchy musze kupic te siatki na okna jeszcze mam jeden caly zarąbany kartonami pokój ale to juz jutro ogarne..:P

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości