Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XIII - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wielki wybór tytułu kolejnej części wątku
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 4,00%
Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! 1 2,00%
Pierwsza dzidzia wyszła z brzucha, każda czeka na malucha 9 18,00%
Pierwsza już rozpakowana, czas już torby pakowania 3 6,00%
Dirty już rozpakowana, z każdej będzie Super Mama 1 2,00%
Pierwsze dziecko w watku mamy, na kolejne wnet czekamy 2 4,00%
Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka 25 50,00%
Mała Lilka już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy 3 6,00%
Coraz większe brzuszki mamy, dzieci nam rosną, my klikamy. 1 2,00%
Mamusie dbają o swoje brzuszki, bo w nich największe skarby - maluszki. 0 0%
Trudy porodu jeszcze przed nami - jeszcze chwilka i będziemy mamami. 1 2,00%
VII się kończy, VIII idzie - w IX i X ujrzymy nasze dzidzie. 1 2,00%
III trymestr już nam leci, za niedługo ujrzymy nasze dzieci. 0 0%
Do porodu dni liczymy - dzieci niebawem zobaczymy. 1 2,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-16, 20:46   #511
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

BARDZO DZIĘKUJĘ ZA TROSKĘ I MARTWIENIE SIĘ O NAS!

no dziś 2 razy woda z tyłka i jak jutro gin nie odbierze to przejdę się albo tam do gabinetu (mam niedaleko) albo nie wiem
Stary 2013-07-16, 20:46   #512
Madziuchna27
Zakorzenienie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Nie dało się zrobić dokładnych pomiarów nóżek bo tak nimi wywijała, ale ma na pewno dłuuugie. Tylko brzuszek ma mały, chuda jest.Przez to,że dało się zmierzyć tylko te mniejsze części ciała wychodzi waga tylko 1435 g, ale to tak naprawdę pi razy drzwi.
Także Matal u mnie w 31 tc 1435 g

No i pani dr mówi,że absolutnie muszę mieć cc, data ustalona na 13.09.
Nie martw się Mała na bank więcej waży, a poza tym - jak Matall - pisała ta waga mieści się normie
Graty za termin cc My ustalimy z ginem na następnej wizycie. W grę wchodzi jeszcze 12 lub 16. A bezpieczną datą, kiedy mogą mnie przyjąć w mojej klinice jest 1 września

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość
Motyl, opatrunki to takie duże plastry 20x10 cm, które później na ranę się przykleja, żeby nie drażnić bielizną, czy spodniami. Kupiłam 5 szt bo chyba po 7 dniach ściągają szwy a potem rana już prawe zagojona.

Tak z doświadczenia z operacji sprzed dwóch lat. Podobnie octenisept - też się przydaje do dbania o ranę (nie tylko dla dziecia).

i gratki za wizytę
Ja również dziękuję za przydatne info
A co na bliznę polecasz, skoro piszesz o operacji sprzed 2 lat?

Cytat:
13 w piątek. Z Madziuchną i Katarzyną, ciekawe kto jeszcze dołączy?

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja poprasowałam już prawie wszystko jeszcze piorę tetry, ręczniki, śpiworek i koniec kocyki już też poukładane w szufladzie

a! i dzwoniła dzisiaj do mnie koleżanka z pracy i jest w ciąży!
Nie będziesz już więcej prać? Czy będziesz prasować po każdym?

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Mi Edi pływał w 56 i mama mi jechała po 50, bo niewygodnie było
I 3-4 tygodnie miałam 4 pajace i 6 body, dopiero potem na 56 przeskoczyliśmy
Najwyżej ktoś do tesco podjedzie i kupi mniejsze
A jak się 60 urodzi, to 56 nie założysz.
Mój A. miał 61 cm A teraz 186 cm

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Ty samo mleczko loveli tak ? dopytuje bo nigdy nie korzystałam z mleczka, zawsze proszek + płyn
a teraz się zastanawiam co kupić dla Michasia ubranek
Ja mam mleczko Loveli i płynu do płukania już nie daję.

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
I przez przypadek kliknęłam na mamusie listopadowo-grudniowe i w ostatniej wiadomości było, że jedna z nich urodziła dzieciaczka teraz - poród przedwczesny. Niestety maluszek mial niecałe 300g i było za wcześnie, żeby odratować Ależ mi się smutno zrobiło
Ja nie czytam takich postów Wystarczy mi historia tej dziewczyny, która straciła synka tuż przed porodem

Pocieszające jest to, jacy lekarze potrafią być dziś mocarni. Dziś w SR była pani neonatolog z b-stockiego szpitala klinicznego i mówiła, że zdecydowana większość pacjentów jej oddziału to wcześniaczki, nawet te urodzone z wagą 500 gramów. I udaje się je uratować

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
rozwala mnie moja nieudolność mam mały brzuch, a i tak jestem jak kaleka jakaś, z łóżka ciężko wstać, wanny nie umyję, pranie wieszać ok, ale tylko na suszarce pokojowej, nawet krewety sama nie ogarniam
mało się nie poryczałam z tego, ale małż wyluzował atmosferę i powiedział, że weźmie palnik i opali mnie jak kurczaka i będzie git
w sobotę wizyta, ale mam nadzieję, że gin przyzwyczajony bo mało perfekcyjnych "fryzurek"

za to zaraz będziemy oglądali Kilera jakoś nas naszło- kidyś polskie komedie były super, nie to co teraz

A Kiler to też jeden z naszych hitów Siedzimy z małżem i rzucamy tekstami. Wy pewnie też?

Edytowane przez Madziuchna27
Czas edycji: 2013-07-16 o 20:48
Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 20:54   #513
ladanseuse14
Zakorzenienie

powiem wam, że teraz to siedzę i się martwię
nawet nie mówiłam o tym D., bo by się wściekł, że coś takiego przed weselem mi się przydarza ...
Stary 2013-07-16, 20:58   #514
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
Nie było mnie tutaj trochę, więc pewnie sporo z Was mnie nie kojarzy. Cóż zacznę od tego, że jestem już mamą 16 miesięcznej Zuzi Więcej o nas możecie poczytać na naszym blogu http://zuziulek.blogspot.com/
Tam również doczytacie zapewne, że jestem w 30 tygodniu ciąży i że od początku mam z nią nie lada problemy. Niedawno wróciłam ze szpitala, grozi mi poród przedwczesny, niestety na skutek stresu i gimnastyki przy mojej rozbieganej córce tak się właśnie stało, że teraz do porodu mam odpoczywać i się nie wysilać. Płakać się chce, gdy codziennie rano mąż wywozi moją Zuzię do rodzinki i wraca wieczorem po pracy... Tym samym możecie się domyślić, że mamy dla siebie tak niewiele czasu ... To tak po krótce o nas i co u nas...

O kurczę to się porobiło. Dbaj o siebie i wypoczywaj jak najwięcej

Cytat:
Wróciłam.

Wyniki na szczęście mam super, przeciwciała też ok

Pani dr pytała,czy już nam mówiła na 100% płeć. Ja jej mówię,że na 100% po urodzeniu, a ona na to,że ona widzi na 200% dziewczynkę, a jak będzie chłopiec to nam się dorzuci do wychowania za błąd
Strasznie się śmialiśmy, bo mała robiła rowerek, a potem sobie wkładała stópki i paluszki do buzi i mlaskała. W życiu nie słyszałam,żeby moja gin tak się śmiała I dobrze myślałam-mała się obróciła i już nie jest w poziomie tylko główką w dół
Nie dało się zrobić dokładnych pomiarów nóżek bo tak nimi wywijała, ale ma na pewno dłuuugie. Tylko brzuszek ma mały, chuda jest.Przez to,że dało się zmierzyć tylko te mniejsze części ciała wychodzi waga tylko 1435 g, ale to tak naprawdę pi razy drzwi.

Super A wagą się w ogóle nie przejmuj-ona jest jedynie orientacyjna - idealnie się wstrzelisz w średniaczka

Cytat:

Ale tu dziś cicho, chyba wszystkie krewetki i bobry się wczoraj ważyły
O wypraszam sobie- co to to nie U mnie waga jest schowana

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Mój A. miał 61 cm A teraz 186 cm
Ja miałam 55cm a teraz mam 183cm

Przeczytałam ten post o straconym dzieciaczku. Coś okropnego

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
powiem wam, że teraz to siedzę i się martwię
nawet nie mówiłam o tym D., bo by się wściekł, że coś takiego przed weselem mi się przydarza ...
Ale chyba nie na Ciebie by się wściekł? Bo to przecież od Ciebie niezależne ....
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 21:01   #515
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Ale chyba nie na Ciebie by się wściekł? Bo to przecież od Ciebie niezależne ....
ja tam nie wiem czy na mnie czy nie - byłby zły... jak tylko mówię, że coś mnie plecy czy brzuch to już jest zły a co dopiero takie coś
Stary 2013-07-16, 21:01   #516
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
A tż dostał skierowanie do szpitala i tyle się dowiedział... Nie wiadomo, na kiedy, bo musi przyjechać rano i się dowiedzieć, kiedy mogą go przyjąć
Błagam, tylko nie na wrzesień, nie znów to samo
trzymam kciuki żeby udało się to rozwiązać jak najszybciej!

Cytat:
Wróciłam.

Pani dr pytała,czy już nam mówiła na 100% płeć. Ja jej mówię,że na 100% po urodzeniu, a ona na to,że ona widzi na 200% dziewczynkę, a jak będzie chłopiec to nam się dorzuci do wychowania za błąd
Strasznie się śmialiśmy, bo mała robiła rowerek, a potem sobie wkładała stópki i paluszki do buzi i mlaskała. W życiu nie słyszałam,żeby moja gin tak się śmiała I dobrze myślałam-mała się obróciła i już nie jest w poziomie tylko główką w dół

to musiał być piękny widok twojej córeczki

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
Najpierw miał być chłopak, ale chyba siusiorek mu odleciał i będzie dziewuszka Lenka
cześć gratulacje

Cytat:
Z tego, co zauważyłam, to ta druga ciąża zawsze jest cięższa
moja siostra potwierdza tą regułę. Pierwsza ciąża super, druga rozwarcie szyjki i problemy z donoszeniem. Nie mały wpływ miała na to opieka nad dzieckiem, brak możliwości odpoczynku.

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
o przepis brzmi fajnie, bo szybko, zapisałam sobie na zaś

Byłam u mamy dorobić jeszcze troszkę ogórków kiszonych
I przywiozłam cały koszyk świeżych pomidorków - mniam

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 21:06   #517
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam nie wiem czy na mnie czy nie - byłby zły... jak tylko mówię, że coś mnie plecy czy brzuch to już jest zły a co dopiero takie coś

Ja to się ciągle swojemu na coś skarżę-a to na ból pleców a to na pękające naczynka krwionośne( mam ich całe mnóstwo ) mojemu by do głowy nie przyszło złościć się o takie rzeczy-tego jestem pewna . Słyszę tylko "jesteś w ciąży i masz prawo tyć,mieć rozstępy i inne ciążowe dolegliwości "
Stary 2013-07-16, 21:10   #518
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:

Ja to się ciągle swojemu na coś skarżę-a to na ból pleców a to na pękające naczynka krwionośne( mam ich całe mnóstwo ) mojemu by do głowy nie przyszło złościć się o takie rzeczy-tego jestem pewna . Słyszę tylko "jesteś w ciąży i masz prawo tyć,mieć rozstępy i inne ciążowe dolegliwości "
zazdroszczę...
mój ostatnio tylko o WESELU, ciążowe rzeczy go nie interesują
Stary 2013-07-16, 21:13   #519
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
zazdroszczę...
mój ostatnio tylko o WESELU, ciążowe rzeczy go nie interesują
Domyślam się,że już rzygasz tym weselem. Mam gorącą nadzieję,że już jak w końcu będziecie je mieli z bani to się zainteresuje Tobą i Julką
Stary 2013-07-16, 21:17   #520
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Domyślam się,że już rzygasz tym weselem. Mam gorącą nadzieję,że już jak w końcu będziecie je mieli z bani to się zainteresuje Tobą i Julką
też mam taką nadzieję
Stary 2013-07-16, 21:17   #521
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
O wypraszam sobie- co to to nie U mnie waga jest schowana
Miało być WYŻYŁY

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 21:25   #522
Natala84
Zakorzenienie

ciekawy artykuł

http://osiemgwiazdek.blogspot.com/20...nku-jazdy.html

co prawda jeszcze sporo czasu do wyboru II fotelika, ale teraz jest jeszcze czas na czytanie
i może do tego czasu foteliki 9-18 montowane tyłem staną się bardziej popularne

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 21:25   #523
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Miało być WYŻYŁY

U mnie akurat co to to tak Dzięki temu genialnie nam skoczyły statystyki bo ostatnie dwa miesiące to było z tym krucho
Stary 2013-07-16, 21:27   #524
Brydzia_
Zakorzenienie

wzięłam podpaski poporodowe bella... a oświećcie mnie jakiej wielkości podkłady na łóżko mam wziąć ?

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 21:30   #525
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
wzięłam podpaski poporodowe bella... a oświećcie mnie jakiej wielkości podkłady na łóżko mam wziąć ?
Na łóżko nie miałam żadnych. Szczerze mówiąc to nie wiedziałam,ze coś takiego w ogóle istnieje.
Stary 2013-07-16, 21:32   #526
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie akurat co to to tak Dzięki temu genialnie nam skoczyły statystyki bo ostatnie dwa miesiące to było z tym krucho
Mnie tż dopadł i niby mi tłumaczył, że się tylko przytuli i będzie grzeczny, ale my od kwietnia w abstynencji, więc jak mogło się na tym skończyć No i w sumie byliśmy dosyć grzeczni, bo zanim zdążyliśmy nie być, to mnie taki skurcz złapał, że krzyknęłam z bólu i znów bardziej mnie brzuch boli

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Na łóżko nie miałam żadnych. Szczerze mówiąc to nie wiedziałam,ze coś takiego w ogóle istnieje.
Ja tak samo
Ale teraz wezmę, bo poprzednio 2 razy mi pościel zmieniali, bo w krwi była

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-16, 21:33   #527
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Ja o rety to przez te ciąże będzie paraliż w firmie?
Chyba nie będzie tak źle, bo terminy są porozkładane w 2-3 miesięcznych odstępach A tu jest tylko 8 tygodni płatnego macierzyńskiego. Poza tym w firmie jest już ze 120 ludzi, więc znajdzie się ktoś na zastępstwo. Dadzą rade

Od lotu tak mnie łupie w krzyżach, że nie moge na doopie usiedzieć dłużej niż 30min Chyba po prostu od zbyt długiego siedzenia w jednej pozycji. Macie jakieś sposoby na ból krzyży i bioder?

Edytowane przez ja :)
Czas edycji: 2013-07-16 o 21:35
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 21:38   #528
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
ja widzialam w rossmanie promocje na chusteczki mokre nivea 4 sztuki za 24 zl ale nie mialam juz jak sie zabrac bo bylam busem w srode moze albp w czwartek kupie, musze kupic jeszcze pieluchy 1 i 2 3 juz mam 2 opakowania z lidla
ooo super, byłam ale nie widziałam, zajrze jeszcze raz
ja mam kosmetyki nivea dla Młodego ale zobaczymy jak sie spisza moze pozniej kupie inne juz pamietam co polecane;p

a co do singli, dzisiaj czytałam w skarbie' rossmanowskim, ze singli jest dosc duzo, a 2030 ma byc 2 razy wiecej, ostatnio moj kuzyn ktory dobija 3ostki a jest przystojny ma dobra prace itd zalil mi sie ze jest sam, osobiscie uwazam ze na wielka milosc warto poczekac ale rozumiem ze bywa ciezko samemu, co innego osoby ktore nie chca zwiazkow i stawiaja na kariere, a wduzych miastach to akurat norma
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 21:39   #529
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tż dopadł i niby mi tłumaczył, że się tylko przytuli i będzie grzeczny, ale my od kwietnia w abstynencji, więc jak mogło się na tym skończyć No i w sumie byliśmy dosyć grzeczni, bo zanim zdążyliśmy nie być, to mnie taki skurcz złapał, że krzyknęłam z bólu i znów bardziej mnie brzuch boli

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Ja tak samo
Ale teraz wezmę, bo poprzednio 2 razy mi pościel zmieniali, bo w krwi była

Kurcze ale lipa z tymi skurczami i bólami brzucha
hehe już ja to widzę -poprzytulać się i naślinić/zaślinić i grzecznie do łózia

Ja nie miałam żadnych takich przygód więc i tym razem kupię jedynie wkłady poporodowe.
Aż mi się przypomniało jak położne mi naciskały na brzuch po porodzie żeby wszystko wylazło-ależ to bolało. Wtedy chyba ze mnie dużo krwi poleciało ale to tylko ten jeden raz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 21:41   #530
Brydzia_
Zakorzenienie

bo są 40x60 i 60x60 i 60x90

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 21:42   #531
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Wiesz co bardzo bym chciała i gdyby nie ciąża to pewnie już bym była na podyplomówce dla tłumaczy. Generalnie na 5 roku studiów dziennych zaczęłam kolejne studia od początku 5,5 letnie, gdzie wszyscy się pukali po głowie po co mi to W TYM WIEKU i była to najlepsza decyzja, jaką mogłam podjąć. I ogólnie zawsze lubiłam wyzwania intelektualne. Najlepiej się realizowałam zawodowo, jak przez jakiś czas uczyłam fonetyki brytyjskiej, bo to naprawdę był hardcore pod względem ilości pracy i odpowiedzialności, ale jarało mnie to strasznie. Tak samo jak uczyłam w szkole językowej, to najbardziej lubiłam bardzo zaawansowane grupy certyfikatowe (CAE, CPE) albo języki specjalistyczne, wszystko to, przy czym sama też musiałam się uczyć wiem dziwna jestem A praca teraz nie jest zła, nie mogę powiedzieć, że jej nie lubię, ale to nie jest coś, co by mi dawało takiego kopa
powiem Ci, że ja też uwielbiam sie uczyć i w życiu niczego tak nie żałuje jak tego ze nie poszlam na studia jezykowe
Stary 2013-07-16, 21:44   #532
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie miałam żadnych takich przygód więc i tym razem kupię jedynie wkłady poporodowe.
Aż mi się przypomniało jak położne mi naciskały na brzuch po porodzie żeby wszystko wylazło-ależ to bolało. Wtedy chyba ze mnie dużo krwi poleciało ale to tylko ten jeden raz
Jakiś horror!

Cytat:
Ja chyba wezmę 60x90

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 21:44   #533
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Im większe, tym lepsze

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-16, 21:55   #534
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Jakiś horror!
To była zdecydowanie ta przyjemniejsza część porodu

A podkłady też bym brała te największe.
Stary 2013-07-16, 21:55   #535
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze ale lipa z tymi skurczami i bólami brzucha
hehe już ja to widzę -poprzytulać się i naślinić/zaślinić i grzecznie do łózia

no wlaśnie ja też miałam te wyciśnięcie krwi z macicy po porodzie, ale tylko raz i porządnieto chyba normalka

a swoją drogą, wróciłam niedawno od gin. przez 6 dni szyjka niby skrociła się o 0,5cm, ale wiadomo jak to wychodzi na różnych sprzętach stwierdziła niewydolność szyjki, zaproponowała pessar.. choć ja osobiście dosyć sceptycznie narazie na to patrzę. szyjka ma obecnie 31mm, za tydzień kontrola, czy nadal sie nie skraca. oczywiście leżing sreżing plackiem.
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 21:55   #536
matallewar
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/4171178/Niesamowita-animacja dopiero byłaś krewetką, a zaraz będziesz się rodzić, Elenko

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-16, 21:56   #537
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam.

najważniejsze, ze wszystko dobrze i główką w dół:P a że drobniutka może taka jej uroda
Stary 2013-07-16, 21:57   #538
Natala84
Zakorzenienie

co do tej dziewczyny z XI-XII, to przecież nasza Mlebidakin też straciła późną już ciążę... w 20 tc bodajże?

Ladan, chciałam tylko napisać że nie powinnaś tak ignorować tego rozwolnienia, bo grozi Ci odwodnienie a w ciąży to bardzo niebezpieczne...
bierzesz coś w ogóle w związku z tym?

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 22:00   #539
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
co do tej dziewczyny z XI-XII, to przecież nasza Mlebidakin też straciła późną już ciążę... w 20 tc bodajże?

Ladan, chciałam tylko napisać że nie powinnaś tak ignorować tego rozwolnienia, bo grozi Ci odwodnienie a w ciąży to bardzo niebezpieczne...
bierzesz coś w ogóle w związku z tym?
niee mlebidakin stracila kruszynke kolo 12 tc.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 22:01   #540
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Byliśmy w Luxmed na Dominikanskim, bo tam mieli termin na cito
Ja doskonale wiem, że to poważna sprawa, ale po pierwsze koszt usg to 120 zl (z konsultacją), a po drugie ortopeda powiedział, że niezależnie od wyników, w sumie leczenie jest takie samo - może ewentualnie dłużej potrwać
Bardziej mnie martwi fakt, że Bartek ma do tego stan podgorączkowy i silny ból głowy - orto stwierdził, że to reakcja na krwiak i uraz, ale jakoś nie do końca mi się to podoba... mam nadzieję, ze żaden stan zapalny mu się w mięśniu nie robi

nie no na pewno zdajesz sobie sprawe, moze zle to ujelam ale pracujac w szpitalu przy zabiegach orto mam zboczenie;p
w kazdym razie trzymam kciuki by goraczka zeszla i szybko TZ wrócił do zdrowia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości