|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!
Nooo... Myślałam nad trzema ale nie... takie cieniutkie warstwy mi się kładły, że prześwity były.
Cytat:
![]() ![]() Nie-e. Nie wysypiam się ostatnio i łooo... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
Nef piękny storczyk, niespotykany
![]() Lusia ja Ciebie nie kojarzę, kolor ładny, ale skórki masakryczne ![]() nefty staruszko moja ![]() bardzo ciekawe ma to wykończenie, pewnie ciężko je złapać ![]() Lolli oż Ty w morde i młotkiem ![]() ![]() Amelko piękny niebieściaczek ![]() ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2013-07-16 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A piasek uwielbiam ale paznokcie zupełnie jak nie Twoje wyglądają ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
![]() No to fakt, chociaz na żywo jest bardzo widoczne i robi piękny efekt ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | |
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4181486 8]Nie mam dziś mani więc pokażę Wam chociaż storczyka
![]() kolor storczyka kojarzy mi się z tygryskiem ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4181766 9]Pomalowałam paznokcie lakierem dla starych bab (Beatko ![]() ![]() ![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4181890 0]Ok. Classic 271 Lovely. Niestety 4 warstwy, ale schną biegusiem, samo się maluje, lakier jest rzadki ale się nie rozlewa, idealnie się rozprowadza - nawet przy skórkach sam się... hm... pięknie układa w łuk, mimo mojego parkinsona, gdzie często linia malowania jest postrzępiona i do czyszczenia. Mam go od ostatniej wyprzedaży -40% w rossie a dopiero dzisiaj rozdziewiczyłam... ![]() ![]() ![]() starych bab? ![]() ![]() ![]() jak za szkłem ![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4181940 1]Cieplej to i tak będzie. Zamierzam dać się skremować. Badum tss... ![]() ![]() ![]() ale super! gratuluję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
Malinka, bo ja lofciam brokatowe czerwienie całym swoim przegniłym serduszkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 | |
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4182240 8]
No jak mogłaś? ![]() ![]() ![]() ![]() Słucham podlotku ![]() No to fakt, chociaz na żywo jest bardzo widoczne i robi piękny efekt ![]() no nie wiem, kupiłam go jeszcze jak zmieniali butelki, bo myślałam, że go już nie będzie ![]() chyba za dużo tego wszystkiego mam i nie ogarniam ![]() włosy na głowie może trzeba postymulować <gili gili>, a teraz Państwo gilają nas ![]() ja, podlotkiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() żywym i mocno bijącym, a nie przegniłym, ja Ci dam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4327 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
piękny ten Essie ![]() w piasku też Ci ładnie, ale jakoś wolę Cię w normalnych lakierach ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4182232 9]Kurcze no... mam ochotę na tego Emerald sparkle ale ponoć są dwie wersję i cholera wie na którą trafię. Ta ciemna z widocznym rzadziej rozmieszczonym glassfleckiem jest mega ![]() ![]() też dwie wersje ma? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4328 | |
leśny stwór
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4181890 0]Ok. Classic 271 Lovely.
Niestety 4 warstwy, ale schną biegusiem, samo się maluje, lakier jest rzadki ale się nie rozlewa, idealnie się rozprowadza - nawet przy skórkach sam się... hm... pięknie układa w łuk, mimo mojego parkinsona, gdzie często linia malowania jest postrzępiona i do czyszczenia. Mam go od ostatniej wyprzedaży -40% w rossie a dopiero dzisiaj rozdziewiczyłam... ![]() ![]() ![]() aż 4? masakra.. ale wygląda pięknie ![]() wcale nie babciowy, nie szukaj trumienki ![]() jestem rozpie***na ![]() Cytat:
![]() piasek u Ciebie świetnie wygląda, nie rozumiem dlaczego wydajesz ![]() dzięki Malinko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- widziałyście? Nowe holidayki bedą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |||
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Dzięki Cytat:
Essie też uroczy ![]() Dziękuję Malinko ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4182232 9] Nie-e. Nie wysypiam się ostatnio i łooo... ![]() Aaa Ja też... Budze się kilkanaście razy Cytat:
Nie śmierdzi. Chyba |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | ||
Zakorzenienie
|
coś pięknego
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4181940 1]Cieplej to i tak będzie. Zamierzam dać się skremować. Badum tss... ![]() ![]() ![]() Cytat:
Na Twoich paznokciach wszystko wygląda pięknie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ok, słonko mi w główkę przygrzało. Idę wziąć zimny prysznic ![]()
![]() |
#4331 | ||||
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() To prawda...chcę na wieś ![]() Nowego nie kupię, ale jakieś czyszczonko by się przydało :/ Dobra, to lepiej w ogóle nie kojarzyć tego tytułu ![]() Brawoooo ![]() Mam ![]() Gratulacje! ![]() Część 2? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ej no, fajny jest... Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4332 | |
Zakorzenienie
|
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | ||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
u mnie chyba nawet tamtych nie ma ![]() Cytat:
chociaż jak tak teraz myślę to brakuje mi gier planszowych ![]() ja mam dziadków na wsi, ale ostatni raz byłam u nich na wakacje 5 lat temu chyba ![]() ![]() no ja na nowego też nie mam co liczyć.. ale boję się oddać mojego kochanego laptopa do serwisu ![]()
![]() |
#4334 |
Zakorzenienie
|
Ale naciachałyście....
IZA nawet fajne te galaxy Ci wyszło ANULA dziękuje ![]() NEFTY ![]() ale storczyk cudny, fiolet ciekawy, ale jakoś nie muszę go mieć na szczęście Malyna to nie ja środka pokazywałam dziś cudna krówke w Tesco widziałam, ale to taka z tych dużych, a ja na takie nie mam miejsca ![]() COONE i jak kropki ? brawo za wygraną LOLLI cudowna kanapka, jak zawsze zresztą HANA dziękuje AMELKA cudne pazurki i dla mnie oba mani świetne szkoda,że Ci piasek nie leży MALYNA dziękuje YEN kusisz tymi goldenami ehh
#4335 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4182240 8]Essiak cuuudny, shimmera nie widzię, tylko poblask taki różowawy. Ale jest mega ![]() A piasek uwielbiam ale paznokcie zupełnie jak nie Twoje wyglądają ![]() [/QUOTE] Dziękuje ![]() Wiem właśnie... Dziękuje ![]() Cytat:
![]() Ja siebie też :P Cytat:
![]() Źle się w nim czuje. I kolor i faktura mi nie podchodzi ![]() Ciesze się, że Ci się podoba ![]() ![]() Cytat:
![]() Możliwe, że troszkę. Ostatnio zaczęły mi się rozdwajać i skracałam jak się da... Dziękuję ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4336 |
leśny stwór
|
not good
![]() szczęściara ![]() wybacz ![]() rozumiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Zakorzenienie
|
Są
![]() ![]() I dziękuję ślicznie ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Kropy ![]() ![]() ![]()
Nie wiem jak Ty, ale ja często myślę o świecie, który dawno przestał istnieć. Tęsknię za ludźmi, do których było jakoś bliżej, prawdziwie i spontanicznie... Gutek Edytowane przez cooone Czas edycji: 2013-07-16 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 | |
Zakorzenienie
|
ja też, ja też!
![]() kiedyś spróbuję, teraz nie mam na czym ![]() Cytat:
![]() ja to zawsze coś przekręcę ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- 1. super paznokcie! 2. fajerski śmietnik ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Zakorzenienie
|
ale masz ekstra śmietnik!
![]() ![]()
#4340 | |
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4181890 0]Ok. Classic 271 Lovely.
[/QUOTE] wcześniej miałam co do niego mieszane uczucia... a teraz wyglądam tak: ![]() łał... kanapeczka na bogato! ale cudnie. Cytat:
![]() kurczę nie wiem co Ty od piaska chcesz, wygląda pięknie ![]() dużo topa trzeba dać? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co jakiś czas was dziś podczytuję, dopadły mnie ciężkie kobiece dni i tak sobie umieram odradzając się co chwilę jak jakiś feniks z popiołu xD już nawet homeopatii próbuję ![]() ![]() Edytowane przez izaa29 Czas edycji: 2013-07-16 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Ja dziś z mężem świętuję drugą rocznicę ślubu- jutro się będę chwalić ![]() A póki co bardzo Wam dziękuję za miłe słowa, kochane jesteście ![]() Lakier to nic drogiego, zagranicznego i niedostępnego ![]() ![]() Śnieguś, miło mi, że uwzględniłaś moje życzenie ![]() Lakiery boskie, też Dorotkę poznałam od razu. Ale... Nie wiem, o co cho, bo pazurki śliczne, lakiery śliczne, ale... Jest ładnie, fajnie, ale nie ma efektu WOW! Pomarudziłam ![]() Lolli, efekt przeboski! Cone, świetne kropcie, mega pozytywne ![]()
#4343 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ja i mój śmietnik
![]() Anula, jutro w dziennym świetle porobię zdjęcia bo teraz mi się nie chce ze światłem kombinować ![]()
#4344 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja myślałam że to Zoya Charla albo Opi Catch me in your net itp ![]() ale w sumie są bardzo podobne na swatchach ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Zakorzenienie
|
Ma któraś z Was takie cieniutkie tasiemki do paznokci
![]()
#4346 | ||
Lwiątko z Cintry
|
no właśnie nie.. bo bym chciała przygarnać jakiegoś piaska GR ![]() kocham Twoje kropkowe mani ![]() ![]() Cytat:
moi dziadkowie już w dość podeszłym wieku, mają swoje problemy, a z resztą teraz byłoby im się ciężko przyzwyczaić do tego, że ktoś im urzęduje w domu, skoro mieszkają tylko we dwoje ![]() Cytat:
gratulacje ![]()
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
nie, ale chciałabym
![]() tylko że z tego co wiem to są takie cieniutkie... a fajnie jakby było więcej szerokości do wyboru. |
![]() ![]() |
![]() |
#4348 | |
leśny stwór
|
Cytat:
![]() ![]() Ja pomalowałam NYXem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | |||
Zakorzenienie
|
![]() haha dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() a piasek fajnie wyglądaŁ ![]() Cytat:
![]() chociaż dużo tego nie zostało ![]() Malinia, ale to ten ułamany, po prostu wskazówki inaczej spiłować nie mogłam, dlatego jest inna niż reszta ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4182232 9]Nooo... Myślałam nad trzema ale nie... takie cieniutkie warstwy mi się kładły, że prześwity były. [/QUOTE] u mnie 2-3 grubsze załatwiają sprawę ![]() Cytat:
![]() zwłaszcza ten błękitny i zielony i biały i wszystkie je chcę.... ![]() czad ![]() ![]() super śmietnik a Ty jesteś mistrzynią kropek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | ||
Zakorzenienie
|
ja mam, kupowałyśmy z Mgiełcią na alledrogo u jakiegoś wędkarza
![]() ![]() fajne, bo cieniutkie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2013-07-16 o 23:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.